60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mavlicim benim bildiğim en iyi kalori yakımı sabah oluyormuş o yüzden sabah aç karna ya da 1 -2 baradak su içtikten sonra spor yapsan daha iyi olur hem kalori yakarsın hem de bağırsakların harekete geçer canımopuyorumnanaktan

mavlicim benim bildiğim en iyi kalori yakımı sabah oluyormuş o yüzden sabah aç karna ya da 1 -2 baradak su içtikten sonra spor yapsan daha iyi olur hem kalori yakarsın hem de bağırsakların harekete geçer canımopuyorumnanaktan
sağol canım sabah 2 bardak ılık suyumu içip öyle yaparım ozaman bağırsakları çalıştırıyorsa tam ihtiyacım olan şey gerçi ben sabahları gidiceğim yere zaten yarım saat yürüyorum ama kahvaltımı yapmış oluyorum bir başlayayım bakayım yapabilirsem akşamlarıda yaparım bu arada süpersin gram gram çaktırmadan kilo veriyorsun:lepi:

sağol canım sabah 2 bardak ılık suyumu içip öyle yaparım ozaman bağırsakları çalıştırıyorsa tam ihtiyacım olan şey gerçi ben sabahları gidiceğim yere zaten yarım saat yürüyorum ama kahvaltımı yapmış oluyorum bir başlayayım bakayım yapabilirsem akşamlarıda yaparım bu arada süpersin gram gram çaktırmadan kilo veriyorsun:lepi:

teşekkür ederim aynen dediğin gibi gram gram gidiyorlar bakalımsositosositosositosositoyerimseniben kaydirigubbakcemile3:1::dance::teytey::teytey::nazar: :roflol::lepi: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:hulya:

Son düzenleme:
şu anda akşam için tatlı yapıyorum

irmik tatlısı kimi yoğurt tatlısı diyor kimisi revani işte ondan cevizli filan mis gib de koktu ama canım nedense hiç istemiyor eşim ve çocuklar için yapıyorum bu elma kuru erik kuru kayısı şekerli birşey yeme isteğimi yokediyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi: :nazar:

Son düzenleme:
slm kızlar 3 gündür kuru kayısı yiyemedim ve bağırsaklarım çalışmıyor karnım şiştisenağlama uff napıcam ben bu bağırsak tembelliğini bol bolda yürüyorum aslında

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

bak burada yapanlar var bi kaç tane de video programı var...
evde yürüyüş yapar gibi, dans eder gibi, step yapar gibi hareketler var... başta basit görünüyor ama ben 3 mil yaptım baya terletiyor ve yoruyor.... bi kaç tane de lastikli hareketler var....

peki cnm sen bu hareketleri yaparak kilo verdinmi verdiysen ne kadar sürede kaç kilo verdin

slm kızlar 3 gündür kuru kayısı yiyemedim ve bağırsaklarım çalışmıyor karnım şiştisenağlama uff napıcam ben bu bağırsak tembelliğini bol bolda yürüyorum aslında

cnm senin boyun kaç?kilo vermede önemli olan idrar yapmam yağlar idrarla çıkıyor ondan fazla takma kabızlığı sen taktıkçada olmaz

öğlen 1 kepçe çorba 8-9 kaşık ıspanak yemeği 2 dilim kepekli ekmek 1 kase yoğurt yedim.araöğünde 1 yeşil elma 10 fındık şimdide maden suyumu içiyorum.

peki cnm sen bu hareketleri yaparak kilo verdinmi verdiysen ne kadar sürede kaç kilo verdin

canım bu hareketlerle ve diyetle ben temmuzda 64 ten 59 a düşmüştüm... yeniden ilaç kullanmaya başlayınca kilo almaya başladım yine ben de bırakmıştım...şimdi stepperda çalıştığım için yapmıyorum... ama sabah erkenden ve akşam yemeğinden sonra 3 mil yapabilirsen faydasını görürsün canım...

ben bu leslie yi indiremedim
**********'de zararlı yazılım var diye uyarı veriyo bizim bilgisayar.riske giremedim.
ama exercise tv diye yabancı bir site var.
orada start walking 2 mile başlığı altında 2 millik olanı izleyebiliyorsunuz.
ben yaptım terletmesi güzel. zevkli bişey. olduğun yerde yürüyüş işte bildiğiniz.
dışarı çıkıp yürüyemeyenler veya yürüyüş bandı olmayanlar için iyi birşey..

canım bu hareketlerle ve diyetle ben temmuzda 64 ten 59 a düşmüştüm... yeniden ilaç kullanmaya başlayınca kilo almaya başladım yine ben de bırakmıştım...şimdi stepperda çalıştığım için yapmıyorum... ama sabah erkenden ve akşam yemeğinden sonra 3 mil yapabilirsen faydasını görürsün canım...

canım senin eski avatarına bayılıyodum değiştirmişsin yine onu kullansana

hanımlar merhaba kaç gündür giremiyorum inanın stresten ve depresyondan aklıma bile gelmedi hiç.bir haftadır hiç iyi değilim anladığım kadarıyla depresyondaymışım.o kadar kötüyümki iş yerinde bile kendimde değilim kaç günlerdir neler çekiyorum bi allah birde ben biliyorum.sorunları halletmeye çalışıyorum inşallah halledilecek ama zaman lazım psikologdan randevu aldım cumartesi günü gidicem inşallah faydası olur.bu arada yememe içmeme dikkat ediyorum zaten aklıma gelmiyor ama zorluyorum bazen çünkü yemezsem tansiyon düşüklüğü oluyor bende.pek sık olmasada arada yazarım yine size sorunları da halledeyim artık hergün yazarım benim için dua edin ne olur herşey yoluna girsin biliyorum belki merak ediyorsunuzdur problemi ama ayrıntıya girmek istemiyorum burda belki psikolojimden kaynaklanıyor.düzelirsem anlatırım belki sadece ailevi bi problem diyeyim size şimdilik hoşçakalın sağlıklı iyi zayıflamalar hepinize.

Back
X