- 6 Ağustos 2010
- 40.199
- 71.898
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım sabah 2 bardak ılık suyumu içip öyle yaparım ozaman bağırsakları çalıştırıyorsa tam ihtiyacım olan şey gerçi ben sabahları gidiceğim yere zaten yarım saat yürüyorum ama kahvaltımı yapmış oluyorum bir başlayayım bakayım yapabilirsem akşamlarıda yaparım bu arada süpersin gram gram çaktırmadan kilo veriyorsun:lepi:mavlicim benim bildiğim en iyi kalori yakımı sabah oluyormuş o yüzden sabah aç karna ya da 1 -2 baradak su içtikten sonra spor yapsan daha iyi olur hem kalori yakarsın hem de bağırsakların harekete geçer canımopuyorumnanaktan
sağol canım sabah 2 bardak ılık suyumu içip öyle yaparım ozaman bağırsakları çalıştırıyorsa tam ihtiyacım olan şey gerçi ben sabahları gidiceğim yere zaten yarım saat yürüyorum ama kahvaltımı yapmış oluyorum bir başlayayım bakayım yapabilirsem akşamlarıda yaparım bu arada süpersin gram gram çaktırmadan kilo veriyorsun:lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
bak burada yapanlar var bi kaç tane de video programı var...
evde yürüyüş yapar gibi, dans eder gibi, step yapar gibi hareketler var... başta basit görünüyor ama ben 3 mil yaptım baya terletiyor ve yoruyor.... bi kaç tane de lastikli hareketler var....
slm kızlar 3 gündür kuru kayısı yiyemedim ve bağırsaklarım çalışmıyor karnım şiştisenağlama uff napıcam ben bu bağırsak tembelliğini bol bolda yürüyorum aslında
peki cnm sen bu hareketleri yaparak kilo verdinmi verdiysen ne kadar sürede kaç kilo verdin
canım bu hareketlerle ve diyetle ben temmuzda 64 ten 59 a düşmüştüm... yeniden ilaç kullanmaya başlayınca kilo almaya başladım yine ben de bırakmıştım...şimdi stepperda çalıştığım için yapmıyorum... ama sabah erkenden ve akşam yemeğinden sonra 3 mil yapabilirsen faydasını görürsün canım...
selam kızlar kaydirigubbakcemile3
canım senin eski avatarına bayılıyodum değiştirmişsin yine onu kullansana
selam cnm hoşgeldin
diyetisyen sana neden kahvaltıda nesfit önerdi bir de sabah araöğününü neden kaldırdı cnm
değiştirdim canım seni mi kırcam...olumunekankayizsmile