günaydın kızlar bişey soracağım size
burda okumuştum elmanın karbonhidrat değeri yüksekmiş elma yemekten korkar odum hee
fazla etki edermikine:bbo:
ha bide farmasi kaç zamanda 58 düştün
2.5 ayda canım
oo süpermiş tbrler dası bana inş :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bişey soracağım size
burda okumuştum elmanın karbonhidrat değeri yüksekmiş elma yemekten korkar odum hee
fazla etki edermikine:bbo:
ha bide farmasi kaç zamanda 58 düştün
2.5 ayda canım
oo süpermiş tbrler dası bana inş :1hug:
bizim alfabemizde Q harfi yok.... lütfen yazılarımıza dikkat edelim... Türkçe'mizi kirletmeyelim...
türkçeyi güzel konuşurum arada k leri q yazsamda, dikkate almıyorum o yüzden zemuszemus
polemik yaratmayalım lütfen yerimsenibentartışmak istemiyorm
ne tartışıcam seninle canım... ben uyardım... mesaj kirliliği oluyor ben rahatsız oluyorum.... sen dikkate alma ama benim için Türkçem çok önemli...polemik yaratmaya da çalışmıyorum...
ne tartışıcam seninle canım... ben uyardım... mesaj kirliliği oluyor ben rahatsız oluyorum.... sen dikkate alma ama benim için Türkçem çok önemli...polemik yaratmaya da çalışmıyorum...
araögünde 300ml süt 2 tane de kuru kayısı yedim.
öğlene sebze ziyafeti vaaaar:) annem lahana kavurması yaptııı ve bir de zeytinyağlı pırasa varr:) yuhuuu:) detoks olacak benim için:)
farmasiciğim ben ballı sirkeli su içiyordm ama benim idrarımı falan kesti biliyor musun? maydonoz suyu falan hiç kabul etmiyor benim bünyem çok acayip :S
canım maydanoz suyu filan ödem attırıyor bir de varsa iltihap da söktürüyor.
ama canım senin bünyene herkeste gösterdiği etkiyi gösterecek diye birşey yok değil mi işte burda ayrıntılar yani vücutlarımızın dilini öğrenmek devreye giriyor .kolay gelsin bitanem. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:
kızlar merhaba ben topiğe yeni yazıyorum daha önce hiç yazmamıştım benim kilom 68 bu ara avakado yaprağı kiraz sapı mısır püsküülü ve yeşilçayı hepsini birlikte demleme yapıyorum akşamları yatmadan önce bir fincan içiyorum bu çayı deneyen var mı varsa da faydasını gördümü acaba ?
selam millet napiyosunuz. benim 3 saatim doldu şimdi madensuyu içtim ardından yeşilçay içiyorum şimdi. birazdanda 10 badem 10 antep fıdtığı ve 2 mandalina yerim
kizlar slmmmm
2 gunde 1.800 gr vermis olarak bugun sizinleyimmmmmm inslalah bu gidisle hedefime cabuk ulasicam baklavam basa bas gidiyoruz kizzzz
kizlar slmmmm
2 gunde 1.800 gr vermis olarak bugun sizinleyimmmmmm inslalah bu gidisle hedefime cabuk ulasicam baklavam basa bas gidiyoruz kizzzz