60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öğleden sonra giremedim siteye neyse düzelmiş bugün 7:40 2 bardak limonlu ılık su1 kaşık keten tohumlu yoğurt 9.00 3 dilim çavdar ekmeği 3 şekersiz çay domat biber peynir zeytin 11.00 1 fincan limonlu beşli çay 12:00 1küçük kornişon 14.00 2 tahta kaşık kepekli makarna 6 yemek kaşığı yoğurt 4 tane inegöl köfte 3 küçük kornişon 17.00 1 tane elma 18.30 3 yemek kaşığı kepekli domatesli makarna 1 kaşık yoğurt 2litrede su içtim ............makarna çokmu olmuş kepekli diye yedim amabilmiyorumkismile

yok ya iyi bence çok değil

yok ya iyi bence çok değil

sen iyi dediysen fazla değildir hugocumkaydirigubbakcemile5 yalnız 1 paket kepekli makarnayı pişirdim evdekilerede sizde bundan yiyceksiniz ayrı pişiremem dedim kuzu kuzu yediler:roflol: ama bol domatesli yapmıştım güzel oldu sadece normal makarnadan daha sert olsun ben sevdim yiyebilirimcokacimcoook

kızlar yemekten sonra 3 saat bişey yemek yasak kuralı beni bayağı zorluyo işe yarayacak galiba. aslında listem aynı yine sadcece öğün yerlerini değişridi ve 3 saat kuralı var. yani bugün sporda yapmıştım bayağı güçsüz kaldım. aman işe yarasında gerisi kolay

sen iyi dediysen fazla değildir hugocumkaydirigubbakcemile5 yalnız 1 paket kepekli makarnayı pişirdim evdekilerede sizde bundan yiyceksiniz ayrı pişiremem dedim kuzu kuzu yediler:roflol: ama bol domatesli yapmıştım güzel oldu sadece normal makarnadan daha sert olsun ben sevdim yiyebilirimcokacimcoook

canım ben 3 yıl önce kepekli makarnaya başladım. oldum olası makarnaya pilava düşkünüm zaten olmasaydım insülin direnci olmazdı. neyse ben ilk aldım yaptım domates soslu tadı garip geldi beyenmedim ama yemeğede devam ettim. sonra sonra artık beyaz makarnayı sevmez oldum hala daha öyleyim kepekli makarna seviyorum hele kepek undan yapılmış beşamel soslu kepekli fırın makarna favori yemeklerimdendir

kızlar yemekten sonra 3 saat bişey yemek yasak kuralı beni bayağı zorluyo işe yarayacak galiba. aslında listem aynı yine sadcece öğün yerlerini değişridi ve 3 saat kuralı var. yani bugün sporda yapmıştım bayağı güçsüz kaldım. aman işe yarasında gerisi kolay
3 saat hiçmi bişey yiyemiyosun bitki çayıda içemiyomusun? benim öğün aralarına baktımda dört beş saat araları ama arada bitki çayları içmeye izin varsa bende bi deneyeyim

3 saat hiçmi bişey yiyemiyosun bitki çayıda içemiyomusun? benim öğün aralarına baktımda dört beş saat araları ama arada bitki çayları içmeye izin varsa bende bi deneyeyim

yok tatlım 3 saat su hariç yasak. üstelik sabahki ara öğünüde kaldırdı. sütlü türk kahvesi içiyodum şekersiz birde meyve yiyordum onu kaldırdı. vücudun alışmış dedi herşey anı liste ama saat olayı var birde öğleden sonraki arada daha fazla şey yiyosun. ama 3 saat su hariç bişey yasak bitki çayları sodada dahil

vücudum alışmış kilo vermesi zor olur dedi değiştirdi. napalım artık yapıcaz ama ne yalan söyleyeyim eski düzenim daha iyiydi. yada belki bi anda değiştirince bana zor geldi alışır bunada zamanla

vücudum alışmış kilo vermesi zor olur dedi değiştirdi. napalım artık yapıcaz ama ne yalan söyleyeyim eski düzenim daha iyiydi. yada belki bi anda değiştirince bana zor geldi alışır bunada zamanla
zorlanman bence iyiye işaret bende bu yeme düzenine alıştım hiç zorlanmıyorum biraz değişiklik yapmam gerek

zorlanman bence iyiye işaret bende bu yeme düzenine alıştım hiç zorlanmıyorum biraz değişiklik yapmam gerek

evet canım arada değişiklik yapmak gerekiyor bende artık hiç zorlanmıyordum şimdi değişince yeme düzeni liste aynı olmasına rağmen zorlanıyorum. hep aynı şeyi yemeğe vücut alışıyo kilo verme yavaşlıyor. sende ufak değişiklikler yapabilirsin

selam kizlar...bugün diyetisenimdeydim o igrenc surubu icirdiler bana..öghh kendimi zor tuttum istifra etmemek icin:bbo:
malesef sekerim yüksek cikti...dr.hap yazdi..4 hafta boyunca hap kullanacagim...cok sinirlerim bozuk..diyetimide bozdum zaten 1 haftandan beri 1 gram veremedim nekadarda dikkat ettiysem.kilom 66 takildi kaldi okadarda yürüyüs ve sabah egsezileri yapmama ragmen.:a015:

selam kizlar...bugün diyetisenimdeydim o igrenc surubu icirdiler bana..öghh kendimi zor tuttum istifra etmemek icin:bbo:
malesef sekerim yüksek cikti...dr.hap yazdi..4 hafta boyunca hap kullanacagim...cok sinirlerim bozuk..diyetimide bozdum zaten 1 haftandan beri 1 gram veremedim nekadarda dikkat ettiysem.kilom 66 takildi kaldi okadarda yürüyüs ve sabah egsezileri yapmama ragmen.:a015:

geçmiş olsun canım artık çok daha dikkatli olmalısın şekerin var çünkü. bu arada şeker hastalığı sağlıklı beslenme ve sporla geçebilen bir hastalık. bu arada yapılan hiçbir emek boşuna gitmez eğer sen yediklerine dikkat ettinse kaçamak yapmadıysan eğer ve sporda yapmışsın demekki yağ kaybetmişsin ve tartıya fazla yansımamıştır. yoksa hem diyet hemde sporla mutlaka zayıflanır.

geçmiş olsun canım artık çok daha dikkatli olmalısın şekerin var çünkü. bu arada şeker hastalığı sağlıklı beslenme ve sporla geçebilen bir hastalık. bu arada yapılan hiçbir emek boşuna gitmez eğer sen yediklerine dikkat ettinse kaçamak yapmadıysan eğer ve sporda yapmışsın demekki yağ kaybetmişsin ve tartıya fazla yansımamıştır. yoksa hem diyet hemde sporla mutlaka zayıflanır.
sagol canim...dedigin gibi bundan sonra cok daha dikkatli olmam gerekecek..dr.da dedi su an baslangiciymis seker hastaliginin...eyer kilo verirsem geciktirebilirmis daha ilerleyen yillarda önüne gecebilirsin dedi...yani dr.da kilo vermemi önerdi...ve kullanacagim haplan daha kolay kilo verebilirsin dedi...

merhaba kızlar hayırlı akşamlar hepinize
akşam menüm

2 metal kaşık pırasa yemeği
2 tahta kaşık makarna
3 parça tavuk ciğeri ( toplamı yaklaşık 3 kk büyüklüğünde )
5-6 metal kaşık salata
250 ml su
yarım kk büyüklüğünde beyaz ekmek
1 kk büyüklüğünde antep fıstıklı tahin helvası

baklavacım geçmiş olsun inşallah şeker hastalığına yakalanmazsın canımopuyorumnanaktan

kızlar şimdi merak ettim tartıya çıktım 57.2 kg geliyorum bu kadar yediklerime ,içtiklerime rağmen.
ben bir de şunu merak ediyorum acaba spor yapsam ya da okula yürüyerek gidip gelsem buharlaşacam galiba kaydirigubbakcemile3 okul tam 500 m eve 4 kez gidip geliyordum günde bilerek spor yapmıyorum halsizlik baş göstermesin diye şöyle ağır ağır sağlık açısından dengemi kaybetmeden istediğim kiloya geliyorum çok hoşuma gidiyor aksi taktirde tansiyonum düşse derslere nasıl girerim.

10 tane antep fıstığı yedim
500 ml de suyu yanıma koydum ,içiyorum

acaba bu hafta 55 li rakamları görebilecek miyim ?:uhm:

amanda aman kimler gelmiş hoş geldin tatlım çok özlettin kendini nasılsın iyimisin inan daha bugün aklımdaydın acaba ne zaman gelecek seminerden diyordum umarım orda ipin ucunu kaçırmamışsındır blackandwhiteciğim

Back
X