- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
gözünaydın canım bugünlerde benimde olmam lazım ama son 1 kaç aydır reglim düzensiz oluyor inşallah gecikmezkızlar çok şükür sonunda regl oldum hayırlısıyla şişkinliğim iner inşallah :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın canım bugünlerde benimde olmam lazım ama son 1 kaç aydır reglim düzensiz oluyor inşallah gecikmezkızlar çok şükür sonunda regl oldum hayırlısıyla şişkinliğim iner inşallah :sm_cool:
bende öğleden sonra giremedim siteye neyse düzelmiş bugün 7:40 2 bardak limonlu ılık su1 kaşık keten tohumlu yoğurt 9.00 3 dilim çavdar ekmeği 3 şekersiz çay domat biber peynir zeytin 11.00 1 fincan limonlu beşli çay 12:00 1küçük kornişon 14.00 2 tahta kaşık kepekli makarna 6 yemek kaşığı yoğurt 4 tane inegöl köfte 3 küçük kornişon 17.00 1 tane elma 18.30 3 yemek kaşığı kepekli domatesli makarna 1 kaşık yoğurt 2litrede su içtim ............makarna çokmu olmuş kepekli diye yedim amabilmiyorumkismile
yok ya iyi bence çok değil
sen iyi dediysen fazla değildir hugocumkaydirigubbakcemile5 yalnız 1 paket kepekli makarnayı pişirdim evdekilerede sizde bundan yiyceksiniz ayrı pişiremem dedim kuzu kuzu yediler:roflol: ama bol domatesli yapmıştım güzel oldu sadece normal makarnadan daha sert olsun ben sevdim yiyebilirimcokacimcoook
3 saat hiçmi bişey yiyemiyosun bitki çayıda içemiyomusun? benim öğün aralarına baktımda dört beş saat araları ama arada bitki çayları içmeye izin varsa bende bi deneyeyimkızlar yemekten sonra 3 saat bişey yemek yasak kuralı beni bayağı zorluyo işe yarayacak galiba. aslında listem aynı yine sadcece öğün yerlerini değişridi ve 3 saat kuralı var. yani bugün sporda yapmıştım bayağı güçsüz kaldım. aman işe yarasında gerisi kolay
3 saat hiçmi bişey yiyemiyosun bitki çayıda içemiyomusun? benim öğün aralarına baktımda dört beş saat araları ama arada bitki çayları içmeye izin varsa bende bi deneyeyim
zorlanman bence iyiye işaret bende bu yeme düzenine alıştım hiç zorlanmıyorum biraz değişiklik yapmam gerekvücudum alışmış kilo vermesi zor olur dedi değiştirdi. napalım artık yapıcaz ama ne yalan söyleyeyim eski düzenim daha iyiydi. yada belki bi anda değiştirince bana zor geldi alışır bunada zamanla
zorlanman bence iyiye işaret bende bu yeme düzenine alıştım hiç zorlanmıyorum biraz değişiklik yapmam gerek
selam kizlar...bugün diyetisenimdeydim o igrenc surubu icirdiler bana..öghh kendimi zor tuttum istifra etmemek icin:bbo:
malesef sekerim yüksek cikti...dr.hap yazdi..4 hafta boyunca hap kullanacagim...cok sinirlerim bozuk..diyetimide bozdum zaten 1 haftandan beri 1 gram veremedim nekadarda dikkat ettiysem.kilom 66 takildi kaldi okadarda yürüyüs ve sabah egsezileri yapmama ragmen.:a015:
sagol canim...dedigin gibi bundan sonra cok daha dikkatli olmam gerekecek..dr.da dedi su an baslangiciymis seker hastaliginin...eyer kilo verirsem geciktirebilirmis daha ilerleyen yillarda önüne gecebilirsin dedi...yani dr.da kilo vermemi önerdi...ve kullanacagim haplan daha kolay kilo verebilirsin dedi...geçmiş olsun canım artık çok daha dikkatli olmalısın şekerin var çünkü. bu arada şeker hastalığı sağlıklı beslenme ve sporla geçebilen bir hastalık. bu arada yapılan hiçbir emek boşuna gitmez eğer sen yediklerine dikkat ettinse kaçamak yapmadıysan eğer ve sporda yapmışsın demekki yağ kaybetmişsin ve tartıya fazla yansımamıştır. yoksa hem diyet hemde sporla mutlaka zayıflanır.