60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben kahvaltıyı illa çayla zeytin peynirle yapıcam bu üçü vazgeçilmezim eğer yapmazsam öğlene kadar aç gibi dolanıyorum bende kansızlık var aslında çay içmemem lazım ama içmeyince daha kötü oldum 2 senedir çayı çoook açık yapıp içiyorum alıştım ama illaki çay napıyım meyveyle aram iyidir ailecek iyidir bizim evde haftada 20 kilo meyve yenir:roflol:

aslında bende hiç alışık değilim bu gevreklere ama işte diyetisyen tutturdu illa 2 gün yiyeceksin diye ondan yoksa peynir ekmek yumurtanın yerini tutarmı hiç.

aslında bende hiç alışık değilim bu gevreklere ama işte diyetisyen tutturdu illa 2 gün yiyeceksin diye ondan yoksa peynir ekmek yumurtanın yerini tutarmı hiç.
tabiki canım sen diyetisyenin dediklerini aynen uygula çokta iyi gidiyorsun zaten belki ilerleyen haftalarda bende uygularım benim bir akrabam var yurtdışında birkaç sene önce bu gevreklerin çeşitlerini(meyveli kakaolu gibi) günde 2 öğün yiyerek 20 kilo falan verdi işe yarıyor demekki diyetisyende vermiş bende ona özenip almıştım bir iki defa yedim paketin geri kalanı bayatladı:tomato: sen devam et canım

kızlar akşam menümü yazıp hemen çıkmam lazım çocuklar durdurmuyor illa anneannelerine gidecekler.

1.5 kaşık kapuska
1.5 baget kadar tavuk eti
5-6 kaşık yoğurt
1 kornişon
1 çatal saray lokumu tatlısı
100 ml kadar su

kızlar akşam menümü yazıp hemen çıkmam lazım çocuklar durdurmuyor illa anneannelerine gidecekler.

1.5 kaşık kapuska
1.5 baget kadar tavuk eti
5-6 kaşık yoğurt
1 kornişon
1 çatal saray lokumu tatlısı
100 ml kadar su
afiyet olsun canım herzamanki gibi ölçülüalkisalkisalkis iyi gezmeleropuyorumnanaktan

mavlicim nasılsın ?
akşam yemeğinden sonra kaçamak yok değil mi ?

mavlicim nasılsın ?
akşam yemeğinden sonra kaçamak yok değil mi ?
kaçamak mııı:kedi: 21:30 dan sonra 3 saat doldu diye bişeyler yedim ama yemesemiydim? 1 mandalin 1 tane üzüm 2 kepekli bisküvi 2 kuru kayısı 1 fincan şekersiz kış çayı çokmu olmuş

kaçamak mııı:kedi: 21:30 dan sonra 3 saat doldu diye bişeyler yedim ama yemesemiydim? 1 mandalin 1 tane üzüm 2 kepekli bisküvi 2 kuru kayısı 1 fincan şekersiz kış çayı çokmu olmuş

bence hayır kilo aldıracak şeyler değil bunlar ilahikaydirigubbakcemile3
afiyet olsun:nazar:

şu an 1 bardak elma sirkeli ballı suyumu içiyorum ( 250 ml)

250 ml su içtim. bugünlük bu kadaropuyorumnanaktan

bence hayır kilo aldıracak şeyler değil bunlar ilahikaydirigubbakcemile3
afiyet olsun:nazar:

bende biran çok kaçırdım diye korktum neyse 2 mil lesliyle yürüdüm 50 mekik çektim geldim fazla olsada erimiştir heraldesositososito bende bugün 2 litre su içtim :lepi:

hadi ben çıkıyorum arkadaşlar iyi geceler Allah'a emanet olun sabah görüşürüzopuyorumnanaktan

bende biran çok kaçırdım diye korktum neyse 2 mil lesliyle yürüdüm 50 mekik çektim geldim fazla olsada erimiştir heraldesositososito bende bugün 2 litre su içtim :lepi:

maşallah barekellah aman nazar değmesin ne güzel
bu hafta ne kadar kilo vermeyi umut ediyorsun canım?

bu sabah kahvaltı öncesi 250 ml su içtim.

bu sabah tartıda 55.6 kg geldim:lepi:delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::dance::nazar:

bugünkü kahvaltım

1.5 dilim fırında kurutulmuş beyaz ekmek

2 kepçe nohutlu tarhana çorbası

Back
X