- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne olunca lezzetli yemekleri pisir de yemee yawwwwwwwen zoru da evde yemek pişirip kendi yiyememesidir sanırım:)
valla önceden 78 kilo iken azim vardi hic zorlanmadim 68 e inmeyi basardim hatta kilar diyordu 70-79 topigindeki kizlar azmine hayraniz diye basardim kilo verdim yaklasik 4 ay korudum kilomu sukur dedim bu bana yetmez ben 60 olmak istiyorum dedim ve yeniden küre basladim su an 66.4 üm ve dün itibariyle birakma karari aldim az yiyerek ve 5 saatte yiyerek deniycem 2-3 lt suyumu icicem ve tatlilardan hamur islerinden uzak durucam tatli sular icmiycem asitli olanlardan bide malum benim leslie var onunla yürüyüs yapicam evde bakalim haftalik ne kadar kilo vericem bana sans diylein kizlarrrrrgurbetgüzeli dün okudum diyetini. gerçekten zor yani. bir öğün yiyip sonrasında sadece o karışımı içmek. zorlanmıyormusun
canim gecmis olsun Rabimm yasatmasin bir dahaaaaaasabaha karşı oldu. kuşlarım çırpınmaya başladı kafeste çırpınma sesiyle uyandık deprem devam ediyordu çok uzun sürmedi ama çok salladı. 5.7 ile sallanmış. eşim benden önce uyanmış ben uykumda bağırmışım. kızlar sol el parmaklarım uyuştu hiç hissetmedim. ve hiç uyuyamadım. allah kimseye göstermesin. tekrardan olur diye korktuk öncü deprem falan olabilir diye uyumadık hiç
yediklerin iyi canimmmmm su icmeyi ununtma yemeden önce 2 su bardagi mutlakaslm herkese ben bunu cok sevdim gurbet guzeli
kahvalti disardaydim
1krep
1 dilim ekmek
2cay kasigi gul receli
2 yemek kasigi pancar salatasi
2 yemek kasigi karisik kizartma
1 soslu yumurta
sekersi cay
oglen 2 krep
ara 1 muz
aksam bi turlu yazamadim benim ufakliktan dolayi
1 kase yogurda8 kasik barbunya yemegini karistirip yedim sonra 2 meyve yedim ama beni cok rahatsiz etti sanirim alerji yapti
hugocuk merhaba canım şimdi nasılsın umarım üzerinden korkuyu atabilmişsindir![]()
gecmis olsun canim..ne tuhafdirki bende burda dün aksam sanki kücük bir sarsinti hissettim ama önemsemedim:26:günaydın kızlar bu gece deprem oldu saat 5 gibi. çok korktuk hala daha kendime gelemedim
bu arada 1 kilo verebilmisim..cok mutluyum..
bügünkü kahvaltim iyi deyilmi kizlar...bende bugün pizza yapacagim ....belki 1 parca yerim..yemessem yine zeytiyagli kereviz yaparim..yanina o acimsi minik maruldan yemeyi düsünüyorum..chicoree den..
merhaba kizlar...
bugün kahvaltida 1 bardak su..1 kaze kendi hazirladigim müsliden yedim...yulaf 3-4 kasik 1 kasik keten tohumu yarim kücük dogranmis elma ve biraz kuru üzümle süt karistirdim cok nefis oldu..hatta oglumda istedi oda beyenerek yedi..onunda bu aralar istahi acildi cok sükür...evden cikolatayi kestigim iyi oldu..öncelerden zorlan yemek yediriyorduk..simdi eve sarella bile girmiyor yasakladik.
kızlar mrb.bende katılmak istiyorum bu guruba.bende kilo vermek istiyorum. sabah yarım simit,tek şekerli çay,peynir domates,zeytin falan yedim.
arada bol bol su içtim
bir fincan yeşil çay ile mandalina yedim bi tane
öğlen: 1 kepçe yayla çorba,1 kepçe kabuska,1 dilim ekmek kadar ekmek tamda değildi.
birde bir dilim kadayıfın yarısını yedim bol bol su içiyom sizce nasıl bunlar
sagol canim..yemeyim dimi.sonra arkasi geliyo kendimi frenleyemiyorumgözün aydın cnm 1 haftadamı verdin 1 kiloyu.akşama pizzayı hiç tatma bence cnm sıcak sıcak seni cevbettirip yediretebilir.kerevizi yemelisin metabolizman için
kızlar merhaba herkese sabah tartıldım 55.7 kg idim
1 bardak su içtim ( 250 ml)
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
4 zeytin
1 kk peynir
1 kuru kayısı
1 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay
okula büyük oğlumu bıraktım oradan anneme geçtim .
biraz sohbet muhabbet ardından saat 11 e doğru hem öğle yemeğim olsun hem de ara öğünüm bir arada olsun diye şunları yedim.
1 dilim kepek ekmek
yarım tatlı kaşığı kadar tereyağı
2 tatlı kaşığı erik reçeli
1 domates
2 tatlı kaşığı lor peyniri
4 zeytin
2 ceviz
1 fincan çok açık çok az şekerli çay ( 200ml)
şu an evdeyim birazdan okula gideceğim
akşam yemeğim 8 kaşık mantar, 1 dilim ekmek ve bulgur olur. birde dün pazardan mor lahana aldım çok severim. şöyle marullu turplu mor lahanalı bir salata yaparım
yesilcayda hic cekilmiyo..ama tarcinla biraz daha iyi icebiliyorum