60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok ii yapmışsın cnm uzmanlar haftada 2-3 kere sütlü tahıllı yulaflı meyveli kahvaltı hazırlayıp yememizi öneriyor hem de vücudumuzada bir değişiklik oluyor.tarçında eklersek daha bir güzel sağlıklı oluyor cnm
tavsiyen icin tesekür ederim canim...demek haftada 2-3 kere yeterli..

ben 64 kiloyum çok kilo aldım bu aralar boyum 1,58 falan okadar dikkat etmeye çalışıyorum ettikçe sanki daha çok alıyorum.çıldıracam.bu sefer kesin kararlıyım verecem bu kiloları.en azından bayrama kadar 1-2 kilo versem çok güzel olacak.kıyafet alasım gelmiyor kendime.şimdi platese de başladım haftada iki gün gidiyorum.salı perş 1 saat.inş.faydasını görecem.

akşam eltime davetliyim
menüsünde tavuk şiş,pilav çorba,salata,bide hamsi kızartma yapcakmış.ben biraz çorba salata azda tavuk şiş yesem nasıl olur.ekmek yemem herhalde.kalabalıkta olacağız kalabalıkta insanın iştahı çok açlılıyor.

akşam eltime davetliyim
menüsünde tavuk şiş,pilav çorba,salata,bide hamsi kızartma yapcakmış.ben biraz çorba salata azda tavuk şiş yesem nasıl olur.ekmek yemem herhalde.kalabalıkta olacağız kalabalıkta insanın iştahı çok açlılıyor.

çorba salata ve tavuktan ye pilav bulgursa onuda ye pirinçse yeme yanında 1 dilim kepekli ekmek götürebilirsin cnm.tavuğuda şişse eğer 10 adet yiyebilirsin.

sağolasın canım şimdi iyiyiim. gece ben deprem olurken allah diye bağırmışım uykumda. eşim söyledi. çok bağırdın dedi. çok şükür çok şiddetli bir deprem değildi. uykuda yakalanınca insan daha çok korkuyor.

geçmiş olsun canım, Allah korusun elbette gece uykuda olunca daha korkutucu olur..umarım en kısa zamanda bu korkuyu atarsın bitanem:29:

bu arada 1 kilo verebilmisim..cok mutluyum..:8:

bügünkü kahvaltim iyi deyilmi kizlar...bende bugün pizza yapacagim ....belki 1 parca yerim..yemessem yine zeytiyagli kereviz yaparim..yanina o acimsi minik maruldan yemeyi düsünüyorum..chicoree den..

tebrik ederim canım..ne güzel bir kilo daha gitmiş:8::nazar:

selam arkadaşlar 15. kez bu ddiyet grubuna katılıp ısrarla yapamıyorum.lütfen bana bişeyler söyleyinde artık diyet yapayım ve biraz olsun zayıflayayım:(

cnm yemeklerinin yanında bir iki kaşık da yoğurt yesen daha ii olmaz mı?birde hem ekmek hem bulgur akşam için ağır olmazmı

canım benim günlük 2 su bardağı yarım yağlı yoğurt veya yarımyağlı süt hakkım var ama ben burda yarımyağlı yoğurt bulamıyorum o yüzden günde 2 su bardağı yarım yağlı sütten yapılmış sütlü kahve içiyorum yada süt hakkımın birini sabahları tahı gevreğine eklediysem akşam saat 10 gibi o zaman 1 su bardağı sütlü şekersiz kahve içiyorum. bulgura gelince. benim günlük 5 dilim ekmek hakkım var diyetisyen 5 dilimden az olmasın dedi. ben sabah ve öğlen birer dilim yiyorum ekmek. akşama 3 dilim hakkım kalıyo. 1 dilimini normal ekmek geriye kalan 2 hakkımıda bulgur pilavıyla tamamlıyorum. 2 kaşık yağsız bulgur pilavı 1 dilime eşit. ben 4 kaşık yiyorum 2 dilim ekmek yemiş oluyorum canım

tebrik ederim canım..ne güzel bir kilo daha gitmiş:8::nazar:
tesekkür ederim canim bugün sanirim daha iyi yaptim kahvaltimi cünkü daha zindeyim ve ´bas agrim yok bugün..simdide öyle yemeyi olarak havuclu soganli zeytinyagli kereviz..limon ve az tuzlu yarim marul-cicoree...bol pul biberli domates suyu karisiminda sebze suyu...yanina 1 dilim kabak cekirdekli ekmek yesem agirmi olur..

selam kızlar ben geldim. uyumuşum biraz başım dinlenmiş. 3 saat sürem doldu bende 1 madensuyu içtim ardından 1 kupa yeşilçay içtim. şimdi 2 mandalina 10 badem ve 10 antep fıstığı yiyeceğim

selam arkadaşlar 15. kez bu ddiyet grubuna katılıp ısrarla yapamıyorum.lütfen bana bişeyler söyleyinde artık diyet yapayım ve biraz olsun zayıflayayım:(

hoşgeldin canım neden diyetlerin başarısız oluyor. neden yarım bırakıyorsun anlatırmısın biraz sorunu anlayalım çözmeye çalışalım

canım benim günlük 2 su bardağı yarım yağlı yoğurt veya yarımyağlı süt hakkım var ama ben burda yarımyağlı yoğurt bulamıyorum o yüzden günde 2 su bardağı yarım yağlı sütten yapılmış sütlü kahve içiyorum yada süt hakkımın birini sabahları tahı gevreğine eklediysem akşam saat 10 gibi o zaman 1 su bardağı sütlü şekersiz kahve içiyorum. bulgura gelince. benim günlük 5 dilim ekmek hakkım var diyetisyen 5 dilimden az olmasın dedi. ben sabah ve öğlen birer dilim yiyorum ekmek. akşama 3 dilim hakkım kalıyo. 1 dilimini normal ekmek geriye kalan 2 hakkımıda bulgur pilavıyla tamamlıyorum. 2 kaşık yağsız bulgur pilavı 1 dilime eşit. ben 4 kaşık yiyorum 2 dilim ekmek yemiş oluyorum canım

hugocum cok önemli bilgiler veriyorsun.sagol canim..:71:

merhaba kızlar ben geldim okuldan :3:

bugün öğlen evden çıkarken
20 leblebi
500 ml su içtim

okulda yediklerim ,içtiklerim

5-6 fındık

200 ml muzlu süt

1 paket maviyeşil light çubuk kraker

şimdi eve geldim
250 ml su içtim

yediklerim agirmi oldu ne..karnim sisti sanki cok yemisim gibi..ben biraz lesli ile kosu yapim 70 dakika...

Son düzenleme:
250 ml daha su içtim ya ben su içmezdim önceden aramazdım da ama birgün bu yaz tatilinde benim ufak oğlumun sık sık su içtiği dikkatimi çekti ve de gün de 2 kezden fazla büyük tuvaletine çıktığı ..
ben de kendi kendime susamasam da ufaklık su içtikçe ben de bir bardak içmeye karar verdim öyle olunca benim metabolizma hızlı çalışmaya başladı ve kilo vermeye başladım . normalde terlemediğim için doğal olarak da kolay kolay susamayan bir yapım var ama yazın öyle yapınca baktım kilo veriyorum işin sırrı metabolizmamı öncelikli olarak harekete geçirebilmekmiş onu anladım ve şimdi susamasam da su içiyorum ve herşey çok şükür çok çok yolunda paylaşmak istedim kızlar......:16:

cnm sen her gün tartılıyormusun genelde hergün tartılmak kilo vermeyi etkiler derler ama maşallah sen hedefininde altına inmşşsin.birde herşeyi yiyip tadında bırakmanı takdir ediyorum
çok teşekkür ederim bitanem :16:

canım burdan ayrılma birbirimize destekle gidecek kilolarımız ve gidiyor da önce inanmalısın kendine:16:

Back
X