60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gurbetgüzeli 55 olmak istiyosun değilmi. boyun kaçtı canım senin. birde şuanda kaç benen resimde üzerindeki kıyafetler. siyah olduğundan anlayamadım

farmasi çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür.

öğle menüm,

bol yeşillikli salata ve içerisine haşlanmış 1 adet yumurta
1 dilim kepekli ekm. 1 yemek kaşığı barbekü sosu.

durun yeni cekip lkoyayim canim eskiyide koyayim yeniyide cekeyim acik renkle

gurbet güzeli başarındaki resimlere göre iyi toparlanmış vücudun cnm biz 1 çocukla baş edemiyoruz sen 4, yü istiyorsun helal olsun ama çocuk güzel şeey ya:-)

gurbet iyi gözüküyosun canim..boyun kacti senin hedefin kac kilo,,ben baklava..isim degistirdim istahimiz aciliyordu yoksa.. zaten zor zabtediyoruz istahimizi..:9:

bende resim cektireyim simdi...aslinda benim hedefim 58..bi 60 kiloya gelseydim..:15:

Son düzenleme:
gurbet iyi gözüküyosun canim..boyun kacti senin hedefin kac kilo,,ben baklava..isim degistirdim istahimiz aciliyordu yoksa.. zaten zor zabtediyoruz istahimizi..:9:

bende resim cektireyim simdi...aslinda benim hedefim 58..bi 60 kiloya gelseydim..:15:

ay şimdi tanıdım ya baklavasın sen

gurbet sen o sütlü icecekle diyet yaptigin zamanmi zorlaniyorsun yoksa onu kullanmadigin zamanmi...
sanki o iceceklen daha kolay gibi...diyer türlü benim cok istahim aciliyo..birde son günlerde pulbiberde cok kullaniyorum metabolizmayi calistirsin diye..istahmi aciyo ne aci..

ay şimdi tanıdım ya baklavasın sen
yenimi anladin kiz...baklava hastasiyim zaten..o isimide her seferinde okudugumda zorlaniyordum..birde farmasi bi site adresi göndermisti bal parmak tatlisi vardi..o site ne kadar güzelmis öyle..dün aksam o siteyi inceledimde.ay bende ne kadar bogazima düskünüm...bu istahlan iyiki 100 kilo olmamisim allah muhafaza:9:

Son düzenleme:
78 kiloyum burada

68 kiloyum burada

65 kiloyum burada

evet kizlar pamuk eller tuslara her turlu yorumlara acigim bakalim sonuc ne olcekkk
boyum 1.60
yasim 35
ve hedefim 55

Son düzenleme:
gurbet sen o sütlü icecekle diyet yaptigin zamanmi zorlaniyorsun yoksa onu kullanmadigin zamanmi...
sanki o iceceklen daha kolay gibi...diyer türlü benim cok istahim aciliyo..birde son günlerde pulbiberde cok kullaniyorum metabolizmayi calistirsin diye..istahmi aciyo ne aci..
yok gulum ikinic sefe kullandigim icin zorlaniyorum 10 kilo vermenin rahatligi vae bende ondan aci biber ye kizim canin birsey istedikce sen su ic bastiracaktir eminim

yenimi anladin kiz...baklava hastasiyim zaten..o isimide her seferinde okudugumda zorlaniyordum..birde farmasi bi site adresi göndermisti bal parmak tatlisi vardi..o site ne kadar güzelmis öyle..dün aksam o siteyi inceledimde.ay bende ne kadar bogazima düskünüm...bu istahlan iyiki 100 kilo olmamisim allah muhafaza:9:

[FONT=[FONT="Arial Black"] yeni anladım valla ende diyorum baklavam nerde diye meğer senmişsin :38: [/FONT][/FONT]

gurbettttttt kiz niye cevap vermiyon ben baklava...boyun kac..60 kilo olduktan sonra daha düsünüyormusun kilo vermeyi...resimlerini gördüm canim eskisine oranla cok daha iyi gözüküyorsun...

eskiye göre çok fark var. ve zannedersem fazlalıklar daha çok üstündeymişti canım.
sag ol canim
gurbettttttt kiz niye cevap vermiyon ben baklava...boyun kac..60 kilo olduktan sonra daha düsünüyormusun kilo vermeyi...resimlerini gördüm canim eskisine oranla cok daha iyi gözüküyorsun...
canim resimlerin altin a yazdim boy ve yas hedef bak oraya kürsü devam edicem canim 60 dan sonraaa insallahhhh kiz adin niy edegistiki

Back
X