60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatım ben seni 70 li kılalarda hatırlıyorum subat ayında falan konuşmuştuk 83 kilo mu oldun ama vermişsin maşallah inş. dilediğin kiloya inersin canım:nazar:

he canım valla 83 çıktım diyetisyende şimdi şükür 69 olduk bakalım 62 ideal kilommuş boyum 170.

he canım valla 83 çıktım diyetisyende şimdi şükür 69 olduk bakalım 62 ideal kilommuş boyum 170.

boyunda varmış kaldırırsın kıloyu bende 1,68 boy 70 kılo bakalım 2 gündür dikkat ediyorum olmazsa ocakta spora gidicem sporla iyi veriyorum 5 haftada 8 kılo vermişitm

farmasi gördüm fotoları. eyvah eyvahı izlerken çektirmişsin. bende koymak istiyorum ama kociş izin vermiyor.

farmasi gördüm fotoları. eyvah eyvahı izlerken çektirmişsin. bende koymak istiyorum ama kociş izin vermiyor.

nasıls buldun peki canım ?

eşim çekti fotoğraflarımı üstelik neden yüzünü gizliyorsun dedi öldürdü beni gülmekten :9:

selam kızlar bugün topice yeni girebildim yazılanları okuyamadım kusuruma bakmayın emiii :16: bugün sabah kalktım temizlik yaptım ikramları hazırladım öğlen misafirler geldi 25 kişi misafirler gitti etrafı bulaşıkları topladım kursa gittim 21.30 da geldim ve burdayım yediklerim diyet olmadığım zamanlar gibi oldu:25: 8:00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 2.5 dilim tahıllı ekmek 1 yumurta zeytin peynir domat salatalık 2 şekersiz çay 16.30 1 kıymalı pide 1 küçük dilim tiramisu 4 kornişon 2 az şekerli çay 21:30 2 kaşık börülce salatası 2 çatal tiramisu 1 tane kremalı bisküvi 1 fincan şekersiz kış çayı çok oldu kızlar yaaa benim diyet işi sonlanıyomu ne:59:
yediklerime baksana eskidende böyle yiyip kilo alıyodum oyüzden

mavlicim profiline bakıyorum albüm filan göremedim canım

yediklerime baksana eskidende böyle yiyip kilo alıyodum oyüzden

tabiki sonlanmıyor canım ben her profiterolleri ya da iiki gündür yaptığım aşırı şekerli kabak tatlılarını yedim diyet mi bozdum yo kaçamaktı ya da ÖDÜLDÜ onlar ya :90:

boyunda varmış kaldırırsın kıloyu bende 1,68 boy 70 kılo bakalım 2 gündür dikkat ediyorum olmazsa ocakta spora gidicem sporla iyi veriyorum 5 haftada 8 kılo vermişitm

bende spor yapıyorum düzenli. zaten yüzde elli spor yüzde elli beslenme. listeme harfiyen uyuyorum. yanlız canım şekeri tamamen bıraktırdı 3 aydır hiç kullanmadım. tatlıda öyle. şekerli sakız bile yasak. sonra sakarin tatlandırıcılar yasak. light içecek ve yiyeceklerde yasak. sadece yemek var yani tatlı olarakta günde 3 porsiyon meyve var. tam 3 aydır ne şeker ne tatlı ne başka bişey aksatmadan devam ediyorum hayırlısıyla bakalım. seninde öyle çok kilon yok bence ipin ucunu kaçırmadan farketmişsin.

mavlicim senin profiline giriyorum sandalda bir resim dışında birşey yok ben mi beceremedim gene bir el atsana nereye gireceğim ya

tamam gördüm mavlicim harikasın tatlım maşallah barekellah :nazar:

hugocuk yorumlarını bekliyorum

canım gayet güzel ancak kol çalışsan üst bedenin daha iyi olur bence. kilon iyi ama şekillenmesi için yani. sıkılığına bişey diyemem ama şekillenmesi için iyi olurdu ama kilon çok iyi yani güzel sadece biraz şekillenmesi gerekiyor gerçi tabiki o kadar kilo verince normal bu

Back
X