Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deprem dolayısıyla 1 gün spor eksiğim var bu hafta dün yapmama rağmen bugünde yapacağım ama bugün artık dans ederim.
gerkese günaydın kızlar... nasılsınız...
ben de bu hafta düzenli beslenmeye başlıyorum inşallah...
bende akşamları salatalarıma mor lahana rendeliyorum güzel oluyor turpta rendeliyorum. azda marul koyuyorum marul çok pahalı
çok geçmiş olsun canım deprem şoku çok kolay atlatılmıyor zaten dans da zaten hareket sayılır
gerkese günaydın kızlar... nasılsınız...
ben de bu hafta düzenli beslenmeye başlıyorum inşallah...
turp ve mor lahananın çok faydası olduğunu duymuştum zaten diyorlar ya turp yemeseniz bile tarlasından geçin diye
alışırsın canım. ben 1 günde bıraktım ve 3 ay oluyo hala daha ne tatlı ne şeker tek meyve var tatlı olarak. zaten eski zamanlarda şeker yokken insanlar aramıyordu. eskiden şeker tatlımı vardı
turpa sarımsaklı yoğurt döküncede çok doyuruyor canım çok tok tutuyor. karnıbaharda öyle. lif deposu hepsi. çokta faydalı. ben alışkanlık yaptım artık turplu oluyo salatalarım. aslında havuçta çok faydalı ama bana tadı şekerli geliyor pek aram yok
günaydın iyiyiz ben de kendi kendime söz verip düzenli beslenme kararı aldım bakalım sonunda zayıflayacakmıyım
akşama da kıymalı bamya yapacakmış annem 1 porsiyon yerim ama pirinç pilavını yemeyeceğim annemin tüm ısrarlarına rağmen pirinç yemeyeceğim pirince elveda![]()
zayıflarsın merak etme yeterki sabırsız olma. bak benim 3. ayımdayım çok kilo verdim ama hala daha var. sabır lazım. sağlıklı beslenme ve sporsa bi ömür şart. ben çok şükür zorlaya zorlaya sporu alışkanlık yaptım. 1 yıl zor oluyo alışmak sıkıcı oluyo. ama sonra laışıyo insan rahat oluyo
ben eskiden çok aşırı hareketsizdim. bekarken. tabi ev işide yoktu tüm gün yat yemek ye televizyon izle. üniversite yıllarında olkula gitmek bile zor gelirdi. çok hareketsiz olunca insan yürümek bile insanı yoruyor. gece geç saatlere kadar otururduk arkadaşlarla. sonra tabiki yemek. özellikle pizzalar falan mahvetti. evlendim ev işi falanda zor geliyodu bana. o kadar insan hareketsiz olunca tabi. eşim koşu bandı aldı zorla spora başlattı. çok iantçı hiç pes etmez. zorlaya zorlaya bu hale getirdi. sonra dambıl aldı kol çalıştırdı zorla. ama şimdi herşey kendi isteiğimle oluyo tabikide. artık sormaz hiç spor yaptınmı diye. eskiden işten gelir gelmez spor yaptınmı uleeen derdi