60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün 1 elmalı pasta 3 dilim çavdar ekmeği ile ballı 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği ve çekirdek normal yediğim listenin dışında yediklerim.asıl bugün çok yedim 3 dilim ekmek bal, bir simit, yarım poaça, 1 tavuk dürüm ve ayran öğlene kadar bunları yedim ve bir dahada bişey yemedim zaten yemeyede niyetim yok

sonuçta 1 tepsi börek yememişsin sadece liste dışına çıkmışsın. telafi edilir ama bidaha yapma. sinirden böyle yemek sonucu değiştirmez aksine dahada yavaşlatır sonra yine üzülen sen olursun

geçti ama hayırlı cumalar canım ben ancak girebildim nete birazdan yine çıkıcam kursa gidicem bende bugün üç dört aydır görüşemediğim çokta sevdiğim bir arkadaş gubuyla karşılaştım hepsi çok zayıflamışsın seni açmı bırakıyorlar dediler :52: nazara inanırmısınız kızlar ben bir kaç senedir çok inanıyorum çünkü bazen böyle dikkatler üstüme çekilince gözümün üstünde aniden bişey çıkıyor bugünde arkadaşlardan ayrıldım eve geldim göz kapağımda yine bişey çıktı çok ilginç yaa rahatsız ediyor inşallah çabuk geçer bugün yediklerim 8.00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 2.5 dilim kepek eknek domat salatalık peynir zeytin 2 şekersiz çay 12:00 1 fincan az şekerli nescafe 1 ısırık çikolata 14:30 1.5 kepçe buğdaylı ayran çorbası 1 kepçe etli kuru fasulye 20:00 gibide 4 kaşık kısır ve küçük bir dilim tiramisu yiycem kursta arkadaşla sözleştik ikramlarımızı götürüp keyif yapıcaz:56::17:
mavlicim geçmiş olsun zaten benim başıma gelenlerin nazardan olduğunu düşünüyorum zira dün okulda yüzüme neler neler söylüyorlar hizmetli kadın da hocam arkanızdan çok laf ediliyor demez mi :27::97::nazar::18::53:
sana da geçmiş olsun bitanem :16:
cok tesekkurler canim bugun inanilmaz acilar cektim.memlekette olsam burun kivirdigim isirgani icecegim bunu burdda yapabilirim.insallah en kisa zamanda zayiflar saglikla incecik olursun.hem hasta hem gurbettekinin duasini aldin canim:72:patlicanlari eziyimmi yoksa sadece suyunimu iceeyim

canım Allah şifalar versin:48::16:

kızlar şimdi yediklerim içtiklerim

1 adet elma
500 ml su

dün 1 elmalı pasta 3 dilim çavdar ekmeği ile ballı 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği ve çekirdek normal yediğim listenin dışında yediklerim.asıl bugün çok yedim 3 dilim ekmek bal, bir simit, yarım poaça, 1 tavuk dürüm ve ayran öğlene kadar bunları yedim ve bir dahada bişey yemedim zaten yemeyede niyetim yok
olan olmus canim...gecenlerde bende kücük bir kacamak yaptim 2 dilim kendi yaptigim pizzadan yedim kendime cok kizdim ama bak bugün mutluyum tekrar 65 olmusum..bir kac gün sonra seninde moralin yerine gelir....bilmiyorum türkiyede o yufkanin ismi ne ama arap ekmeyi diyorlar burda..yufkaya benziyo ama siyah undan yapilmis...lavas ekmeyimiydi neydi..sanirim o beyaz yufkadan daha saglikli

geçti ama hayırlı cumalar canım ben ancak girebildim nete birazdan yine çıkıcam kursa gidicem bende bugün üç dört aydır görüşemediğim çokta sevdiğim bir arkadaş gubuyla karşılaştım hepsi çok zayıflamışsın seni açmı bırakıyorlar dediler :52: nazara inanırmısınız kızlar ben bir kaç senedir çok inanıyorum çünkü bazen böyle dikkatler üstüme çekilince gözümün üstünde aniden bişey çıkıyor bugünde arkadaşlardan ayrıldım eve geldim göz kapağımda yine bişey çıktı çok ilginç yaa rahatsız ediyor inşallah çabuk geçer bugün yediklerim 8.00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 2.5 dilim kepek eknek domat salatalık peynir zeytin 2 şekersiz çay 12:00 1 fincan az şekerli nescafe 1 ısırık çikolata 14:30 1.5 kepçe buğdaylı ayran çorbası 1 kepçe etli kuru fasulye 20:00 gibide 4 kaşık kısır ve küçük bir dilim tiramisu yiycem kursta arkadaşla sözleştik ikramlarımızı götürüp keyif yapıcaz:56::17:
gecmis olsun canim .ben inaniyorum.ben nisanlanacagim zaman boyle bisey oldu.nazar degerse ben kendimi cok fena hissederim.cok slk olmaz ama bazen oluyor ve kendimi boguluyo gibi hissediyorum oyle zamanlar

kızlar kociş geldi yemeye yiyeceğiz. sonra eğer maçı varsa bana kalır internet. şimdilik bys

selam millet ben geldim. akşam yemeğinde 8 kaşık ıspanak, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 kaşık bulgur ve salata yedim

hosgeldin hugocum.kendime geldim bu gun yediklerimi yaziyim.sabah1 dilim ekmek ve kalinca 1 dilim kasar peyniri sonra haylayf tarzi bi buskividen 5 tane arkadasta 2 kucuk sigara boregi 7-8 kasik tavuk kiymayla yapilmis manti 2 kurabiye aksam icin dun aksam beni mahveden o kizarmis tavuktan derisini soyup 2 parca daha yedim 1 saat kadar once 4 kuru kayisi ve 10-15 tane ceviz yedim

Son düzenleme:
hosgeldin hugocum.kendime geldim bu gun yediklerimi yaziyim.sabah1 dilim ekmek ve kalinca 1 dilim kasar peyniri sonra haylayf tarzi bi buskividen 5 tane arkadasta 2 kucuk sigara boregi 7-8 kasik tavuk kiymayla yapilmis manti 2 kurabiye dun aksam beni mahveden o kizarmis tavuktan derisini soyup 2 parca daha yedim 1 saat kadar once 4 kuru kayisi ve 10-15 tane ceviz yedim

canım tavuğun derisini alınca çokta zararlı olmaz zaten ama haylayf sanki çokmu olmuş

Back
X