60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocum eşine kastınmı var kalorili kalorili yesinde şişmanlasın diye habire güzel kilo aldırıcı yemekler yapıyosun:60::23:

ya canım o kadar yemeğe kilo alsa içim yanmaz. çocukluğunda hep kayak yapmış hep spor yapmış gençliğindede. şimdi kilo aldı ama kas oldu inan bi gram fazla yağı yok yani. haftada 3 günde arkadaşlarıyla halı sahada maç yapar boyu 1.80 ama artık iyi kilosu eskiden çok zayıftı. birde çok meyve yiyor akşamları televizyon karşısında çok meyve yer sonra şiştim artık bişey getirme deer. meyve delisi

azcıkta yendiğinde tatlı böyle oluyor canım. tavsiyem tatlıyı ve şekeri tamamen bırakman. meyveler yetiyor inan çok rahat edersin. ben öyle yaptım. birde mesela artık diyetten sonra naparım şişmanlarsam korkusu yok çünkü zaten tatlı ve şekeri ömür boyu bırakınca insanın yapacağı kaçamaklarda sınırlı oluyor. böylece kilo alınmaz. mesela diyetten sonra pizza yesem hergün yiyemem zaten arada yerim böylece kilo almam ama tatlı veya şekerli şeyler yeseydim eğer mesela hergün cola içerdim bisküvi vss.. şeyler hergün yiyebilirdim tatlıda öyle o yüzden şekeri bırakınca ve tatlıyı yiyip içeceğin şeylerde zaten sınırlı oluyo karnının doyduğunu hissediyosun. ben tam bir cola canavarı olduğumdan hergün içerdim bu da iştah açıyodu tabiki yediğimiz şeylerde var noluyo direk kilo oluyo.

gecen arkadasta kizartmadan bi iki patetes aldim.sanki agzim yag doldu gibi hissettim.colaylada aram yok.icecekte sekeri sevmiyorum zaten 15 yasimdan beride cayda seker kullanmiyorum.kahvedeyse nadiren kullaniyorum ama tatli serbetli sutlu ve tabiki cikolata.ozellikle moralim bozusa cok istiyorum.evet bi sure yemeyince istemiyorum ama tamamen cikardim desemdebakiyorum hep bi geri donusum olmus.meyveyi sevmiyorum biri elime verirse belki yerim .dun aksam isteyerek aldigim bi elmanin bile sonunu getiremedim.ne yapmaliyim bilmiyorum.amasekerli seylerle sorunum oldugunu cok iyi biliyorum

gecen arkadasta kizartmadan bi iki patetes aldim.sanki agzim yag doldu gibi hissettim.colaylada aram yok.icecekte sekeri sevmiyorum zaten 15 yasimdan beride cayda seker kullanmiyorum.kahvedeyse nadiren kullaniyorum ama tatli serbetli sutlu ve tabiki cikolata.ozellikle moralim bozusa cok istiyorum.evet bi sure yemeyince istemiyorum ama tamamen cikardim desemdebakiyorum hep bi geri donusum olmus.meyveyi sevmiyorum biri elime verirse belki yerim .dun aksam isteyerek aldigim bi elmanin bile sonunu getiremedim.ne yapmaliyim bilmiyorum.amasekerli seylerle sorunum oldugunu cok iyi biliyorum

canım tatlı yapacaksan kendine şeker yerine pekmez ekle. sevdiğin meyveler yokmu hiç

ben mesela elmayla çok aram yok arada yiyorum çok faydalı diye. sevdiğim meyveleri yiyorum sevmediğim zevk almadığım meyvelerle zorlamıyorum. mandalina delisiyim mesela 3 porsiyon hakkımın hepsinde mandalina yediğim oluyo.

ben mesela elmayla çok aram yok arada yiyorum çok faydalı diye. sevdiğim meyveleri yiyorum sevmediğim zevk almadığım meyvelerle zorlamıyorum. mandalina delisiyim mesela 3 porsiyon hakkımın hepsinde mandalina yediğim oluyo.

karpuzu seviyorum oda bu sira cocuklar hasta ben kendime de kesmiyorum ki yemesinler diye

2 bardak su
kahvaltım
2 dilm çavdar ekmeği
1 haşlanmş yumurta
1domates
biraz maydnoz
kk peynir 4 zeytin ve yeşlçay ile kahwaltımı yaptım
2 bardak su içtm şimdi arada elma çayımı içeceğim

çok güzel canım aynı benim listem sanki. ama ben kuru börülceyi sonra mesela konserve bezelyeyi falan 4 kaşık yiyorum baklagiller bende 4 yemek kaşığı ölçüsü. sebze yemekleri 8 kaşık oluyor

ben 6 kaşıktır diye tahmin etmiştim.o zaman bende 4 yk yiyeyim bundan sonra.

.
canımcım senin adına çok sevindim listen de çok güzel gerçekten
çok teşekkür ederim canım, dün canım inanılmaz kek çekti, cevizli kek vardı ama yemedim,aldım 2 dilim difirize attım mola verdiğim gün yiyeceğim =)
günaydııın:71:ben bir fazlalık göremedim canım bence güzel bir menü olmuş........ kızlar gece uykudan yediklerimi yazamadım şimdi yazayım 9:00 1 bardak ılık limonlu su 9.30 2 dilim esmer ekmek 4 tane köz yeşil biber peynir zeytin 1 çatal bal 3 şekersiz çay 11.40 1 fincan beşli çay 12.30 3 kaşık fırında karnıbahar 1 büyük tabak börülce salatası yarım muz 14.30 4 tane yassı biber turşusu domat salatalık peynir 1 tane az şekerli çay 18.00 1 elma 1 mandalin üzüm 22.00 1 fincan kış çayı 2 kremalı bisküvi 1 mandalin nasıl kızlar?:26:

çok abartı birşey yok canım gayet iyi fakat bir t avsiye kaçamak yapmak istiyorsa cann (kremalı bisküvi gibi:1: )erken saatlerde yemeye çalış, en azından akşama kadar yakıyoruz onu.

kızlar sabah kalkınca 06 :00 da ev halkı uyurken canım sıkıldı gardroptaki bazı giysilerimi denedim çocuklarm olmadan önceki giysiler denk geliyor 1 beden giysiler bir de bırakın 42 yi 40 beden aldığım canımm takımlarım belimde dönüyor pantolan takımlarımın ise basen bölgeleri çok çirkin potlu duruyor gerçekten palyaço gibi oluyorum giyince:9:

ya son 1 aydır nereye gitsem zayıflamamdan başka konu yok sanki bir de sıırının peşine düşüyorlar:9:

sabah kalkınca 250 ml su

kahvaltı menüm

1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 zeytin
1 kk peynir
1.5 ceviz
1 domates
1 kuru kayısı
1 büyük fincan su ( 250 ml)
tekrar 250 ml su

maşallah canım, darısı başımıza :) kahvaltında gayet güzel

günaydın hanımlar günaydın hugocuk akşam eşim eve geç geleceği için üst katımda annem oturuyor ona çıktım yemeğimi annemde yedim 6 yk kuru börülce,4 yk bulgur pilavı,bir diim kepek ekmek,marul salatası,3 tane biberiye turşusu.saat 10 gibide bir tane cennet hurması yedim biz burda cennet hurmasına amma deriz.sabahta yine klasik ve aynı kahvaltımı yaptım bugün yumurtam vardı onu yedim.suyumu içmeye başladım şimdide benden şimdilik bu kadar hanımlar

pilav yediğin günler tavsiyem ekmek yememeye çalış onun dışında menün gayet güzel

ben dun giremedim aksam iftarda 8 kasik kabak yemegi
2 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek
5 kasik kisir
sonra 1\2 elma
cayla yulafli bikuviden 5 tane
bi kac tane leblebi
yatmadan sahurluk olarak 1 tabak korn fleks yedim
nasil cokmu yemisim

hımm 5 tane yulaflı ve akşam yenmiş olması biraz sakıncalı tatlım onun dışında güzel

DİLeMmM canım menün gayet güzel ama yarım dilim ekmeklerini bir dilime çıkarsan iyi olur zaten fazlaya kaçmış bişeyin yok menüde

çok sağol tatlım benim, ben doyunca bırakıyorum ama aslında yesem daha doğru haklısın tatlım

2 bardak su
kahvaltım
2 dilm çavdar ekmeği
1 haşlanmş yumurta
1domates
biraz maydnoz
kk peynir 4 zeytin ve yeşlçay ile kahwaltımı yaptım
2 bardak su içtm şimdi arada elma çayımı içeceğim

güzel canım kahvaltın

kahvalıdan önce;
1 buçuk su bardağı su 1 kuru kayısı,

kahvaltı menümü yazayım;
yarım kk beyaz peynir
küçük parça eski kaşar
2 zeytin
küçük kase közlenmiş biber, patlican domates salatası(az z.yağlı)

öğlen yemeğim tavuk sote ve 1 dilim ekmek

afiyet olsun hugocuk birazdan bende gidicem yemeğe tarhana çorbası biber dolması ve yoğurt varmış acaba ne kadar yesem bunlardan yardımcı olurmusun 2 kepçe çorba 2 tane dolma yoğurt alsam ekmek yemesem çokmu olur acaba yada nasıl yapayım hugocuk

afiyet olsun hugocuk birazdan bende gidicem yemeğe tarhana çorbası biber dolması ve yoğurt varmış acaba ne kadar yesem bunlardan yardımcı olurmusun 2 kepçe çorba 2 tane dolma yoğurt alsam ekmek yemesem çokmu olur acaba yada nasıl yapayım hugocuk

bence gayet güzel canım. ekmeksiz ye 2 tane dolma ve tarhana yoğurt iyi

ya canım o kadar yemeğe kilo alsa içim yanmaz. çocukluğunda hep kayak yapmış hep spor yapmış gençliğindede. şimdi kilo aldı ama kas oldu inan bi gram fazla yağı yok yani. haftada 3 günde arkadaşlarıyla halı sahada maç yapar boyu 1.80 ama artık iyi kilosu eskiden çok zayıftı. birde çok meyve yiyor akşamları televizyon karşısında çok meyve yer sonra şiştim artık bişey getirme deer. meyve delisi

sanki abimi tarif ediyosun gece yatana kadar bişeyler yer yeme artık rahatsız olucan diyincede aklımda kalır uyuyamam en iyisi midemde dursun der:60: ama onunda 1 gr yağı yok çünkü çok hareketli hertürlü sporu yapar dağa tırmanır öğretmen olduğu içinde okulda voleyol basketbol takımlarını çalıştırır süreklide futbol maçları vardır yani yemese bukadar şeyi yapamaz güçsüz kalır işte biz bayanların bu handikapı var yemek yiyip enerjimizi harcayamıyoruz oda bize kilo olarak geri dönüyor:41: dilemm arkadaşım aslında kaçamak yapmak istemiyorumda evdekilerin akşam keyifleri yüzünden oluyor dayanamayıp azıcık bende alıyorum :17: şimdi çıkıyorum kızlar :64:

Son düzenleme:
kizlar ben simdi cikiyorum aksam iftarimi arkadasta yapcaz.bend e amerikan salatasi goturcem.nohut pilav var yarina yazarim neler yedigimi.kendinize iyi bakin

öğle yemeğim 2 kepçe tarhana çorbası,2 ane küçük biber dolması,1,5 kepçe yoğurt ekmek yemedim

afiyet olsun canım. canım biliyomusun en sevdiğim yemek biber dolmasıdır benim vede çok özledim şu diyet bir bitsin ilk yapacağım yemek olacak yağını az koyarım yerim. ama çok özledim. geçen kayınvalide bi tencere hazırlamış ama ben geleceğim diye pişirmemiş canım ister diye dolapta duruyodu sen gidince pişircem dedi sağolsun ama gördüğümde gözlerim bayram etti resmen

insan açken markete gitmemeli. gerçekten doğru biraz önce öğlen yemeğimi yemeden markete gitmiştim gözüm hep reyonlara takıldı herşeyden almak istedim resmen ama almadım tabi ihtiyaçları aldım çıktım eve geldim öğlen yemeğimi yedim açken insan herşeyi almak istiyor ya

öğle yemeğim: 1 kase ezogelin 1 dilim kepek ekmeği su böreği vardı bir dilimin çeğreyini yedim.azıcıkta yoğurt yedim..
şimdide 1 mandalina yedim 1 dilim kepek ekmeği yedim(karnım acıktıda biraz:) )

insan açken markete gitmemeli. gerçekten doğru biraz önce öğlen yemeğimi yemeden markete gitmiştim gözüm hep reyonlara takıldı herşeyden almak istedim resmen ama almadım tabi ihtiyaçları aldım çıktım eve geldim öğlen yemeğimi yedim açken insan herşeyi almak istiyor ya

evet hugocuk haklısın bende aç gidince neler neler alıyorum.tatlısından tutta tuzlusuna kadar.benim kafam şimdi bişeye takıldı 70.100 gelirken neden 70.800 geliyorum acaba 2 aydır korunma iğnesi vurduruyorum tabi hemşiremiz dedi sırf hormon dedi vücuduna hormon yükleniyor dedi ve direk kilo yapar ilk ay bişey olmadı ama şimdi acaba yavaş yavaşmı alıyorum anlayamadım hemşiremiz bırak bu hormanları spral taktır en sağlıklısı diyo ama onunlada hamile kalan arkadaşlarım oldu kafam çok karıştı valla koşu bandına başlarsam vereceğimden eminim boğazlarımı tahriş eder diye binemiyorum şu anda antibiyotikte bitsin hemen başlıyacağım :10:

Back
X