Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hugocuk haklısın bende aç gidince neler neler alıyorum.tatlısından tutta tuzlusuna kadar.benim kafam şimdi bişeye takıldı 70.100 gelirken neden 70.800 geliyorum acaba 2 aydır korunma iğnesi vurduruyorum tabi hemşiremiz dedi sırf hormon dedi vücuduna hormon yükleniyor dedi ve direk kilo yapar ilk ay bişey olmadı ama şimdi acaba yavaş yavaşmı alıyorum anlayamadım hemşiremiz bırak bu hormanları spral taktır en sağlıklısı diyo ama onunlada hamile kalan arkadaşlarım oldu kafam çok karıştı valla koşu bandına başlarsam vereceğimden eminim boğazlarımı tahriş eder diye binemiyorum şu anda antibiyotikte bitsin hemen başlıyacağım![]()
canım bilmemki olabilir diyeceğim ama zaten diyettesinki neden kilo yapsın. ama öyle ilaçlar çok yemesende yapabiliyo benim bildiğim bence keşke güvenli işini iyi yapan bi hastanede spral taktınsan daha iyi olurdu o hormon haplarıyla metabolizma düzenini bozabilirsin.
HUGOCUK REVANİNİN TARİFİNİ YAZAR MISIN ?dün 1 saat tempolu yürüdüm bugün spor yok rahatım biraz önce oturma odamı topladım sildim. eşime bugün revani tatlısı yapacağım. şöyle sünger gibi ağızda dağılıyo. bolda şerbet dökeceğim akşam yer artık.
çok teşekkür ederim bitanem Allah sizlere de bu duyguları yaşatsın.:13:farmasi canim bu kiyafetlerle de ayri bi guzel olmussun .cok yakismis.
zuzum harikasın kim tutar senizuzum süpersin hadi gözünaydın inşallah devamıda gelirbende bu sabah tartıldım 56 çıktım 300gr gitmiş:87:
çok güzel bir listekahvalıdan önce;
1 buçuk su bardağı su 1 kuru kayısı,
kahvaltı menümü yazayım;
yarım kk beyaz peynir
küçük parça eski kaşar
2 zeytin
küçük kase közlenmiş biber, patlican domates salatası(az z.yağlı)
cidden harika olmuşöğle yemeğim 2 kepçe tarhana çorbası,2 ane küçük biber dolması,1,5 kepçe yoğurt ekmek yemedim
harika bir menü dahaöğle yemeğim: 1 kase ezogelin 1 dilim kepek ekmeği su böreği vardı bir dilimin çeğreyini yedim.azıcıkta yoğurt yedim..
şimdide 1 mandalina yedim 1 dilim kepek ekmeği yedim(karnım acıktıda biraz:) )
herkese selam nasılsınız....
valla ne spiral ne hap ne iğne... en temizi kolaltı implant... spiral yüzünden hamile kaln arkadaşım da çok, spirali kayıp rahminde yara yapan arkadaşım da..daha dün arkadaşım hamileliğini öğrenmişti spiralle bu gün düşmüş bebeği bir de parça kalmış kürtaj olacakmış ya bu gün ya yarın... ben çok korkuyorum ondan... ben implant kullanıyorum çok rahat gerçekten...
selam canlar uzun bir süredir uğğrayamadım.evde net kesik eşim askerden gelene kadarda almıcaz.aralıkta askere gidecek herhalde.işyeride çok yogundu.
yine iş yerinden bir arkadaşım askere gidecek onun işleride bana kaldı.onları öğreneyim derken çok ihmal ettim sizi.ben 68 kilo oldum bu arada neredeyse 1 aydır sadece 2 kilo verdim.
hugocuk çok teşekkür ederim ben bunu bir deneyeyim
canım buna irmik tatlısı ya da yoğurt tatlısı da deniliyor değil mi ? yoksa ondan ayrı mı
çünkü ben yapıyorum bir de içine ceviz koyuyorum ben en iyisi yapıp bi hepinizin adına bir yiyeyim
maibeyaz implant nasıl birşey canım duymadım heralde ben hiç anlatırmısın biraz
hugocuk çok teşekkür ederim ben bunu bir deneyeyim
canım buna irmik tatlısı ya da yoğurt tatlısı da deniliyor değil mi ? yoksa ondan ayrı mı
çünkü ben yapıyorum bir de içine ceviz koyuyorum ben en iyisi yapıp bi hepinizin adına bir yiyeyim
![]()
canım şu küçücük çubuğu yanındaki iğneyle koluna yerleştiriyorlar...
koruma şekliyle ilgili ben yanlış bişey söylemek istemem... hormon salgılıyor ama bu haplardaki gibi yada iğnedeki gibi değil...googlda deri altı implant veya implanon yazarsan ayrıntılı bilgi bulabilirsin canım...
ay çok teşekkür ederim mutlaka nasip olursa deneyeceğim kaçamaklarımı zevkle yapacağımcanım tarifi aynen yaparsan süper bi keki oluyo sünger gibi yumuşacık oluyo. ben bunu kayınvalideyede götürüyorum ordada çok beyeniyor herkes. tadıda çok hafif oluyo ama kaymakla yemeni tavsiye ederim canım çok güzel oluyo. afiyet olsun datlum![]()
farmasicim canım hugocuğun verdiği tarif revani tarifi. irmik tatlısı ve yoğurt tatlısının malzemeleri daha farklı canım.
ay çok teşekkür ederim mutlaka nasip olursa deneyeceğim kaçamaklarımı zevkle yapacağım
sağol canım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda revaninin tarifini de aldım ohhhhhhhhhh misler gibi yapar yerim ya sağolun gerçekten kızlar .:13: