60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz yine sabah erkenden düştük yollara... kahvaltı yapmadan çıktık yine... önce hastaneye gittik kızın ayakkabısnın provası vardı... ordan koştur koştur rehabilitasyona gittik... daha yeni geldik... sabahtan beri açım... akşamdan fırında makarna vardı azcık ondan yedim şimdi...

bir de geçenlerde doğadan form kayısılı çay aldım... tadı çok güzel çok hoşuma gitti...
inşallah faydası da olur...

evet hugocuk haklısın bende aç gidince neler neler alıyorum.tatlısından tutta tuzlusuna kadar.benim kafam şimdi bişeye takıldı 70.100 gelirken neden 70.800 geliyorum acaba 2 aydır korunma iğnesi vurduruyorum tabi hemşiremiz dedi sırf hormon dedi vücuduna hormon yükleniyor dedi ve direk kilo yapar ilk ay bişey olmadı ama şimdi acaba yavaş yavaşmı alıyorum anlayamadım hemşiremiz bırak bu hormanları spral taktır en sağlıklısı diyo ama onunlada hamile kalan arkadaşlarım oldu kafam çok karıştı valla koşu bandına başlarsam vereceğimden eminim boğazlarımı tahriş eder diye binemiyorum şu anda antibiyotikte bitsin hemen başlıyacağım :10:

canım bilmemki olabilir diyeceğim ama zaten diyettesinki neden kilo yapsın. ama öyle ilaçlar çok yemesende yapabiliyo benim bildiğim bence keşke güvenli işini iyi yapan bi hastanede spral taktınsan daha iyi olurdu o hormon haplarıyla metabolizma düzenini bozabilirsin.

işlerimi bitirmiştim şöyle 1 saat kestirdim iyi geldi. demin maden suyu içtim şimdi kocaman bardak yeşilçay. ardından 2 mandalina 10 badem 10 antep fıstığı

valla ne spiral ne hap ne iğne... en temizi kolaltı implant... spiral yüzünden hamile kaln arkadaşım da çok, spirali kayıp rahminde yara yapan arkadaşım da..daha dün arkadaşım hamileliğini öğrenmişti spiralle bu gün düşmüş bebeği bir de parça kalmış kürtaj olacakmış ya bu gün ya yarın... ben çok korkuyorum ondan... ben implant kullanıyorum çok rahat gerçekten...

merhaba kızlar

sabah okula gittikten sonra şimdi eve geldim öğlen de eve uğramadım oğluşumla dışarıda yedik şu ana kadar yediklerimi içtiklerimi yazayım

okulda tüm gün boyunca 600ml çok açık çok az şekerli çay
300 ml salep
4 fındık

öğlen yemeğim
1 adet hamburger
yaklaşık 1 bardak karışık meyve suyu

şimdi evdeyim
1adet ceviz
1 kuru kayısı yedim
250 ml elma sirkeli ballı suyumu içiyorum

canım bilmemki olabilir diyeceğim ama zaten diyettesinki neden kilo yapsın. ama öyle ilaçlar çok yemesende yapabiliyo benim bildiğim bence keşke güvenli işini iyi yapan bi hastanede spral taktınsan daha iyi olurdu o hormon haplarıyla metabolizma düzenini bozabilirsin.

zaten başka vurdurmayacağım gerçekten boşyere hormon alıyorum.

dün 1 saat tempolu yürüdüm bugün spor yok rahatım biraz önce oturma odamı topladım sildim. eşime bugün revani tatlısı yapacağım. şöyle sünger gibi ağızda dağılıyo. bolda şerbet dökeceğim akşam yer artık.
HUGOCUK REVANİNİN TARİFİNİ YAZAR MISIN ?:16:
farmasi canim bu kiyafetlerle de ayri bi guzel olmussun .cok yakismis.
çok teşekkür ederim bitanem Allah sizlere de bu duyguları yaşatsın.:13:
zuzum süpersin hadi gözünaydın inşallah devamıda gelir:29: bende bu sabah tartıldım 56 çıktım 300gr gitmiş:87:
zuzum harikasın kim tutar seni :nazar::nazar:
kahvalıdan önce;
1 buçuk su bardağı su 1 kuru kayısı,

kahvaltı menümü yazayım;
yarım kk beyaz peynir
küçük parça eski kaşar
2 zeytin
küçük kase közlenmiş biber, patlican domates salatası(az z.yağlı)
çok güzel bir liste :nazar:
öğle yemeğim 2 kepçe tarhana çorbası,2 ane küçük biber dolması,1,5 kepçe yoğurt ekmek yemedim
cidden harika olmuş:nazar:
öğle yemeğim: 1 kase ezogelin 1 dilim kepek ekmeği su böreği vardı bir dilimin çeğreyini yedim.azıcıkta yoğurt yedim..
şimdide 1 mandalina yedim 1 dilim kepek ekmeği yedim(karnım acıktıda biraz:) )
harika bir menü daha :nazar:
herkese selam nasılsınız....

ve aleyküm selam bacımmmmmmmmm iyiyiz sen nasılsın ?:16:

valla ne spiral ne hap ne iğne... en temizi kolaltı implant... spiral yüzünden hamile kaln arkadaşım da çok, spirali kayıp rahminde yara yapan arkadaşım da..daha dün arkadaşım hamileliğini öğrenmişti spiralle bu gün düşmüş bebeği bir de parça kalmış kürtaj olacakmış ya bu gün ya yarın... ben çok korkuyorum ondan... ben implant kullanıyorum çok rahat gerçekten...

maibeyaz implant nasıl birşey canım duymadım heralde ben hiç anlatırmısın biraz

selam canlar uzun bir süredir uğğrayamadım.evde net kesik eşim askerden gelene kadarda almıcaz.aralıkta askere gidecek herhalde.işyeride çok yogundu.
yine iş yerinden bir arkadaşım askere gidecek onun işleride bana kaldı.onları öğreneyim derken çok ihmal ettim sizi.ben 68 kilo oldum bu arada neredeyse 1 aydır sadece 2 kilo verdim.

selam canlar uzun bir süredir uğğrayamadım.evde net kesik eşim askerden gelene kadarda almıcaz.aralıkta askere gidecek herhalde.işyeride çok yogundu.
yine iş yerinden bir arkadaşım askere gidecek onun işleride bana kaldı.onları öğreneyim derken çok ihmal ettim sizi.ben 68 kilo oldum bu arada neredeyse 1 aydır sadece 2 kilo verdim.

ya hiç veremeseysin canım bence çok iyi tebrik ederim kolay gelsin süper :nazar:

Son düzenleme:
yazayım canım. revani: 4 adet oda sıcaklığında yumurta. 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı yoğurt, yarım su bardağından biraz fazla un, 1 paket hanur kabartma tozu,1 paker şekerli vanilin 1 su bardağı sıvı yağ,
şerbeti için 3 bardak su 2,5 bardak şeker bikaç damla limonsuyu.
önce şerveti hazırlayalım. ılısın bi kenarda.
öbür taraftan keki için öncelikle yumurtaların sarısını ve beyazını ayırıyoyoruz. beyazını cam kapta mikserle kar beyazı olana kadar çırpıyoruz.( oda sıcaklığındaki yumurta çabucak kar beyazı oluyo dolaptan soğuk yumurta olmuyo). bunu bir kenara alıyoruz. sonra başka bir kapta yumurta sarıları ile şekeri mikserle çırpıyoruz krema kıvamında olana dek. sonra içine yoğurt ve çiçek yağını ekliyoruz çırpmaya devam ediyoruz. sonra kuru malzemeleri ekliyoruz. irmiği unu vanilyayyı ve kabartma tozunu bir kapta karıştırıp bu karışıma ekliyoruz biraz daha çırpıyoruz. ardından içine yumurta beyazını ekleyip tahta kaşıkla dipten üste doğru karıştırıyoruz. yani alttan yukarı doğru karıştırıyoruz. sonra yağlanmış unlanmış tepsiye döküyoruz ve fırına veriyoruz. 150 derece yarım saatte tamamdır. ben dikdörtgen borcam kullanıyorum hamur ince oluyo. sonra çıkarıp ılıyınca şerbeti ekliyoruz. buzdolabında bekletiyoruz. servis yaparken biraz kaymak ve üzerine az şerbetinden döküp kaymağa veriyoruz. kızzzz canımı istettin hınzır

hugocuk çok teşekkür ederim ben bunu bir deneyeyim

canım buna irmik tatlısı ya da yoğurt tatlısı da deniliyor değil mi ? yoksa ondan ayrı mı
çünkü ben yapıyorum bir de içine ceviz koyuyorum ben en iyisi yapıp bi hepinizin adına bir yiyeyim

Son düzenleme:

canım buna irmik tatlısı ya da yoğurt tatlısı da deniliyor değil mi ? yoksa ondan ayrı mı
çünkü ben yapıyorum bir de içine ceviz koyuyorum ben en iyisi yapıp bi hepinizin adına bir yiyeyim

canım tarifi aynen yaparsan süper bi keki oluyo sünger gibi yumuşacık oluyo. ben bunu kayınvalideyede götürüyorum ordada çok beyeniyor herkes. tadıda çok hafif oluyo ama kaymakla yemeni tavsiye ederim canım çok güzel oluyo. afiyet olsun datlum :16:

aman allahım diyet topiğinde revani tarifi... bunlar adamı katil ederler :84:

şaka bi yana bu tarif benim favori tarifim... bunu yiyipte daha tarifi istemeyen yok... gerçekten süper bir lezzet... bu sitede azeri kızından öğrenmiştim...:56:

benimki 2 bardak şeker 2.5 bardak suydu sanırım şerbeti...

maibeyaz implant nasıl birşey canım duymadım heralde ben hiç anlatırmısın biraz

implanon.gif

canım şu küçücük çubuğu yanındaki iğneyle koluna yerleştiriyorlar...
koruma şekliyle ilgili ben yanlış bişey söylemek istemem... hormon salgılıyor ama bu haplardaki gibi yada iğnedeki gibi değil...googlda deri altı implant veya implanon yazarsan ayrıntılı bilgi bulabilirsin canım...:71:

farmasicim canım hugocuğun verdiği tarif revani tarifi. irmik tatlısı ve yoğurt tatlısının malzemeleri daha farklı canım.

implanon.gif

canım şu küçücük çubuğu yanındaki iğneyle koluna yerleştiriyorlar...
koruma şekliyle ilgili ben yanlış bişey söylemek istemem... hormon salgılıyor ama bu haplardaki gibi yada iğnedeki gibi değil...googlda deri altı implant veya implanon yazarsan ayrıntılı bilgi bulabilirsin canım...:71:

saol maibeyaz canım bende googldan bakıyorum şimdi nasıl bişeymiş diye

canım tarifi aynen yaparsan süper bi keki oluyo sünger gibi yumuşacık oluyo. ben bunu kayınvalideyede götürüyorum ordada çok beyeniyor herkes. tadıda çok hafif oluyo ama kaymakla yemeni tavsiye ederim canım çok güzel oluyo. afiyet olsun datlum :16:
ay çok teşekkür ederim mutlaka nasip olursa deneyeceğim kaçamaklarımı zevkle yapacağım :1:
farmasicim canım hugocuğun verdiği tarif revani tarifi. irmik tatlısı ve yoğurt tatlısının malzemeleri daha farklı canım.

sağol canım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda revaninin tarifini de aldım ohhhhhhhhhh misler gibi yapar yerim ya sağolun gerçekten kızlar .:13:

ay çok teşekkür ederim mutlaka nasip olursa deneyeceğim kaçamaklarımı zevkle yapacağım :1:

sağol canım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda revaninin tarifini de aldım ohhhhhhhhhh misler gibi yapar yerim ya sağolun gerçekten kızlar .:13:

tabi yersin canım kilo sorunun kalmadı nasıl olsa ölçülü bir şekilde kaçamak yapıcağından eminim canım:70:

Back
X