Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende akşama 8 yk mantar sote,4 yemek kaşığı bulgur pilavı ve marul salatası yemeyi düşünüyorum ekmek yemiyeceğim.
bence 1 dilim yesen olur bugün abartı bişey yemedinki
bende akşam yemeğinde 8 kaşık pırasa 4 kaşık bulgur 1 diilim ekmek salata yoğurt yicem. salatada maruk roka turp olacak
hımmm peki hugocuk senimi kıracağım seni kıracağıma kafamı kırarım olur biter :90:4 yk bulgur olunca yemiyeyim demiştim gerçi ekmek hesabı taparsak sabah bir dilim dolmanın yerinede sayarsak 2 dilim 2 kaşık bulgurun yerine 3 dilim yapar bir dilim o zaman yersem 4 dilim yapar normal o zaman dimi hugocuk
ben kafayiiiiiii yiycemmmmmmmmmmm ya cok taviz veriyorummmmm
:18:
![]()
slm bn aranıza yeni katıldım 20 yaşındayım 1.68 boy 69 kiloyum.30 kilo aldım hamilelikte 16 kilo verdim ama gerisi kaldı gitmiyor.kafayı kırcam artık.ne yapayım bana yardım edin ablalarım.nefsime hakim olamıyorum.tatlı ve çikolata için deli oluyorum yaaaa![]()
selam hugocuk...
bu sabahki kahvaltim..
1 kasik keten tohumu 1 kasik yulaf 2 kaysi ve biarz sütlen müsli hazirladim
ara ögün olarak dünki yaptigim lahana maydonez kereviz karisimi haslama yemeyi yedim kücük tabakta üzerine limon
öyle yemeyimde biraz fazla yedim galiba...5 kasik sebzeli esmer ince bulgur pilav
3 kasik patlican salata....
2 saat sonra yine 1 kasik sebzeli esmer bulgur pilav,,,1 kasik patlican salata....yarim saat sonra 2 kuru kaysi ..1 kücük elma...12 tane findik....... bugün cokmu yemisim..![]()
hayir canim severek yemiyorum...cöpe atmakta istemedimyok öyle çok değilde sen şu lahana maydonoz kereviz karışımını severekmi yiyosun canım
rokaya bayılıyorum ya dünde roka diye yazmıştın hugocuk eşimi aradım roka alabilirmisin diye bende seni arıyacaktım geç gelicem eve dedi şimdi erken gelecekse yine bi sorayım bakayım canım çekti valla.turpu da çok severim ama gaz yapıyo bende nedense
hayir canim severek yemiyorum...cöpe atmakta istemedim
bi tarife göre denedim öylesine...birdaha yapmayi düsünmüyorum...zaten bitti
saat 18.30 gibi yine patlican salatasi yemeyi düsünüyorum 3 kasik kadar...
birazdanda leslie sansone ile spor yaparim...
birde gece yatmadan 2 saat önce 4 kasik yagsiz yogurt yiyorum
haklisin hugocuk..birdaha sevmedigim birseyi yemeyi düsünmüyorum...ayrica kereviz yemeyinden bende tiksindim..kerevizde yemicem artik..canım ben daha önce kabak yemeği yaptım ama hiç beğenmedim ama atmayayım diye yedim akşam yemeğinde. beğenmediğim için canım hep lezzetli şeyler yemek istedi. o zaman anladım sevmediğim şeyi yediğimde arkasından sevdiğim şeyi yemek istiyorum hatta çok bile kaçabiliyo.