60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar :16:

dün abartıya kaçtım durmadan atıştırıp durdum ve yediklerimi yazmaya utandım açıkçası reglim yaklaşıyor sanırım ondan böyle :18:
ama bu sabah çok iyi hissettim kendimi dün içtiğim tarçınlı sütler işe yaramış demekki artık bunu yaşam tarzı haline getirirsem ve zayıflarsam böyle tatlı krizlerim de olmayacak
şimdi kahvaltı yapıyorum
1 yağsız omlet(içine 1 dilim kaşar doğradım 1 yemek kaşığı da süt kattım)
1 dilim kepek ekmek
3 sivri biber
1 kupa açık çay
1 mandalina

bendede iç bacaklarda var şu diyet bi bitsin iç bacak sıkılaştırıcı egzersizleri yapacağım bende. bende arka bacaklarda ve popoda çoktu spor yapa yapa hiç kalmadı tempolu yürüyüle ama iç bacaklar yürüyüşle yeteri kadar iyi çalışmıyor ondan var iç bacakta hele bi diyet bitsin sıra onada gelecek

evet doğru diyorsun hugocum zaten selülitlerin büyük çoğunluğu zayıflayınca gidiyormuş geriye kalanları da ki bunler en zor gidenleridir senin de belirttiğin gibi sporla bacak egzersizleriyle ve uygun bir diyetle gidiyor zaten zayıf insanlar da bile selülit var
ben 5-6 ay önce uygulamıştım bir selülit giderme tarifini internetten görmüştüm biberiye yağı kekik yağı susam yağı ve portakal yağı bunları damla ölçülerini hatırlamıyorum karıştırıyoruz ve selülitli bölgeye masajla yediriyoruz göbek basen kalça bacaklar gibi sonrada streç bir filmle sarıyoruz ve 15- 20 dk hareket ederek bekliyoruz ev işi bile yapılabilir (ben denedim ama ancak 5 dk dayanabildim basenlerim çok tahriş oldu alerjik durumu olanlar uygulamammalı )sonra da bu streci açıp ılık su ile yıkanıyor basenler

benim teyzemin buüyük kızı doğumdan sonra susam yağı sürüyordu doğum çatlakları hep kayboldu göbeği bile düzleşti sanki hiç doğum yapmamış gibi duruyor :90:
bir selülit giderici tarif daha duymuştum ama uygulamadım henüz iri kaya tuzları oluyormuş kırmızı renkli bununla ve selülit lifiyle basenleri ovalayınca kan dolaşımını hızlandırıyor ve selülitleri yağları yakmaya yardımcı oluyormuş

kilo hedefimi küçülttüm azar azar hedefler belirlemek daha mantıklı ilk hedefim 5 kilo vermek sonra da bir 5 kilo daha vermek hedefim 1 ayda 3 kilo versem 3 ayda 9 kilo vermiş olacağım 1 kilo da ekstradan versem 3 ayın sonunda 10 kilo vereceğim yani şubat 15 de 50 kg olacağım inşallah inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

günaydın kızlar henüz kahvaltı yapmadım eşim işletmeye gitti çocuklar yeni uyandılar biraz sonra kahvaltı yapalım diyorlar çizgi film başında oldukları için şimdi 500 ml su içtim.

dün sabah kahvaltısı yaptım akşam yemeği yedim öğleni bol sıvı ve suya dönüşebilecek salatalık bir de meyveden şeker alayım diye 1 hurma filan yemiştim tek kaçamağım yani ödülüm de hugocuktan tarifini aldığım 1 kare ( 3 kk büyüklüğünde )revani oldu...
dün biraz midemi dinlendirmek , bağırsaklarımı çalıştırmak istedim .detoks gibi olsun istedim kızlar çok işe yaradı samimi olarak söylüyorum. dün 55.4 kg gelmiştim sabah tartıldığımda, bugün 54.8 kg geldim. çok sevindim:nazar::9::52::62::64::82::90:

günaydın kızlar henüz kahvaltı yapmadım eşim işletmeye gitti çocuklar yeni uyandılar biraz sonra kahvaltı yapalım diyorlar çizgi film başında oldukları için şimdi 500 ml su içtim.

dün sabah kahvaltısı yaptım akşam yemeği yedim öğleni bol sıvı ve suya dönüşebilecek salatalık bir de meyveden şeker alayım diye 1 hurma filan yemiştim tek kaçamağım yani ödülüm de hugocuktan tarifini aldığım 1 kare ( 3 kk büyüklüğünde )revani oldu...
dün biraz midemi dinlendirmek , bağırsaklarımı çalıştırmak istedim .detoks gibi olsun istedim kızlar çok işe yaradı samimi olarak söylüyorum. dün 55.4 kg gelmiştim sabah tartıldığımda, bugün 54.8 kg geldim. çok sevindim:nazar::9::52::62::64::82::90:

günaydın farmasicim :16:

günaydın kızlar :16:

dün abartıya kaçtım durmadan atıştırıp durdum ve yediklerimi yazmaya utandım açıkçası reglim yaklaşıyor sanırım ondan böyle :18:
ama bu sabah çok iyi hissettim kendimi dün içtiğim tarçınlı sütler işe yaramış demekki artık bunu yaşam tarzı haline getirirsem ve zayıflarsam böyle tatlı krizlerim de olmayacak
şimdi kahvaltı yapıyorum
1 yağsız omlet(içine 1 dilim kaşar doğradım 1 yemek kaşığı da süt kattım)
1 dilim kepek ekmek
3 sivri biber
1 kupa açık çay
1 mandalina
kahvaltını beğendim afiyet olsun canım
kilo hedefimi küçülttüm azar azar hedefler belirlemek daha mantıklı ilk hedefim 5 kilo vermek sonra da bir 5 kilo daha vermek hedefim 1 ayda 3 kilo versem 3 ayda 9 kilo vermiş olacağım 1 kilo da ekstradan versem 3 ayın sonunda 10 kilo vereceğim yani şubat 15 de 50 kg olacağım inşallah inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız
canım sonunda kendin de farkına varmışsın ne güzel hedefi büyük tutmak insanın gönlünü yorar kanaatimce.... en azından beni yorar o açıdan hedefleri ufak tutup ilk hedefi geçip başardım şükür duygusunu da tatmak önemli bitanem.

bir diğeri de şu gene bak peşin hükümlü davranıyorsun 1 ayda 3 kg den ya da ne bileyim yukarıdaki verdiğin tarihe kadar 3 ayda 10 kilodan bahsediyorsun . tamam hedef olmalı da pek de dediğim gibi gönlü yoran cinsten olmamalı be güzelim. sanırım ben onun için bu kadar rahat veriyorum kesin öyle çünkü zaman kavramı biçmiyorum kendime biçmedim de zaten bu işe başlarken bakalım insanın beyni vücudu ne tepki gösterecek bunu bir ölçmek lazım ve sen bana desenki 1 kiloyu ne kadar sürede verirsin ya da ayda ne kadar verirsin inan bilemem tatlım çünkü ben şu kadar sürede şunu vereceğim dediğim zamanlarda beynim hep direnmiştir ve zararlı çıkmışımdır. o yüzden kilo verme işlemini belli bir zaman mefhumuna bağlamadım böyle çok rahat verdiğimi gördüm sadece tavsiye niteliğinde karar elbette senindir canımcım:16:
günaydın farmasicim :16:

nazar değmesin canım ne güzel zayıflamışsın darısı bizim başımıza

amin inşallah canım herşey gönlünüzce olsun:16:

Son düzenleme:
kızlar ben bayram temizliğine başladım buün temizlik yapacağım için spor yapmayacağım zaten anca öğleye kadar yetiştiririm. yemekte yapacağım. öğleye ton balığı 1 kepçe çorba ve 1 dilim ekmek olacak. akşama ise karnıbahar haşlarım 8 kaşık üzerine sarımsaklı yoğurt döker yerim brokoli salatam var dünden yanınada bulgur ve 1 dilimde ekmek olur.

halıları serdim. evi siliyorum. banyo tuvalet var. oturma odası yatak odası mutfak var silinecek. bugünde sporum böyle olsun kızlar

kolay gelsin hugocuk sen tam gün spor yapacaksın canım bugün anlaşılan

nasıl olmuş kilo değerlerim ? revanimi de yerim kilomu da veririm :9:

sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin
1 kuru kayısı
1 kuru erik
yarım kk peynir
4 zeytin
3 dilim domates
2 ceviz
1 büyük fincan çok açık az şekerli çay( 250 ml )

kızlar benim işler karıştı. sabah kayınvalide eşimi aramış gelinim gelsin demiş. bende tam temizlik yapacaktım kaldı. şimdi çıkacağım bayramın birinci gününe kadar ordayım. uff ya nerden çıktıki şimdi bu. neyse çok kafam bozuldu ben evimi temizleyemedim. yarım kaldı. eşimde diyor bayramda bize kimse gelmiyor sen git anneme yardım et diyor artık yapacak bişey yok üstelik temizlik yaptığımı biliyorlardı.

kafam bozuldu farmasi ama yapacak bişey yok gitmeliyim. insanlar kendi istekleri olsunda ne olursa olsun diyorlar herkez kendini düşünüyor karşısındakini düşünen yok hiç

günaydin kizlar....

benim kahvaltim 1 dilim siyah bugdayli ekmek..üzerine sürme peynir ve 4 dilim ince domates
1 dal maydonez...4 zeytin..bitkisel sekersiz cay..

yasemin bencede acele etme...ayda 2 kilo versende yeter..ilk günlerde bende hedef koymustum kendime sonra cok zorlandim...ne yiyeceyimi nasil besleneceyimi sasirdim..birde hergün tartilmaktan vazgectim...artik 2 haftada 1 tartiliyorum o sekilde daha istikrarli oluyo insan..ayni zamanda daha saglikli ve dengeli besleniyorum artik..acelemiz yok canim nasil olsa önümüz kis.:9:

Back
X