- 6 Ağustos 2010
- 40.260
- 72.018
- 1.123
afiyet olsun .bugun okullar tatilmi fermasicim?
evet canım arefe öğleye kadar olan kısmı resmi tatil ilan ettiler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun .bugun okullar tatilmi fermasicim?
çok teşekkür ederim inşallah darısı başına canım.
ve de en öenmlisi hakkında hayırlı olacak bir iş bulursun inşallah bitanem en kısa zamanda .arefe günü senin için yaptığım bu duanın da kabul olması dileğimle. şimdiden hayırlı huzurlu bayramlar .her gününüz bayram tadında geçsin![]()
Amiiiiiin Allah soyletmistir insallah, cok merak ediyorum nerede calisacagimi.
Dualarin icin sagol tatlim![]()
Bu bayram herkesin dualari kabul olur insallah :97:
amin amin tatlım fotoğraflarıma yorumlarını bekliyorum canımcım
günaydın kızlarbugün geç uyandım birazdan kahvaltı yaparım
günaydın çıtır bayanlar valla 2 gündür alışveriş abimlerin antalyada olması giremedim bi türlü topiğe.bugün 1 e kadar çalışıyoruz.şekeri tamamen bıraktım hatta annem sarı burma tatlısı yaptı şerbetinide döktü 2 gündür sofraya koyuyor bir lokma dahi almadım almayada niyetim yok.yalnız ben 70.100 düm 71.300 geliyorum bu aylık koruma iğnesi beni mahvedecek anlaşılan başka vurunmayacağım hormon olduğu için direk kilo yapıyor.hadi vermesem anlıyacağım spor yapmıyorum diye çünkü çok dikkat ediyorum yani kaşık hesabı yapıyorum kaçamağımda hiç olmuyor aynı kiloda bile kalamıyorum.artık koşu bandına başlıyorum bayramda ziyaretleri tamamladıktan sonra evde binerim bende.sabah kahvaltım domates salatalık 4 zaytin bir dilim kepek ekmek bir haşlanmış yumurta biraz maydanoz şimdide suyumu içmeye başladım.
canim nerde fotograflarin? avatarinda goruyorum ama cok kucuk
afiyet olsun canim...oh ne iyisin...diyeti bitirdin rahatsin...fazla kisitli deyilsin artik....insallah bende basarabilirim 58 olmayi.....fazlada kilo vermek istemiyorum zaten..ilk önce bi 60 olayimda...2 kilocukta gider insallah..![]()