60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farmasim avatarinda gitsin kilolar yazmisin..giden gitti zaten..birdaha gelmesin kilolar yazsan daha yerinde olur..:1:

Son düzenleme:
afiyet olsun canim...oh ne iyisin...diyeti bitirdin rahatsin...fazla kisitli deyilsin artik....insallah bende basarabilirim 58 olmayi.....fazlada kilo vermek istemiyorum zaten..ilk önce bi 60 olayimda...2 kilocukta gider insallah..:31:

canım ben çarşıdan eve geldiğimde saat 16 00 da 55.3 kg idim. sabah ise 54.8 kg idim.
bütün günün ardından sadece 500 gr fark vardı .
bugün yeni ciciler aldım kendime 38 beden pantalonlar.
bir mağazaya girdiğimde aldığım giysiye girmek giysinin tam bana göre kalıp gibi dikilmiş havasına milletin hayranlıkla bakmaları ne güzel duyguymuş yahu :1:

canım ben çarşıdan eve geldiğimde saat 16 00 da 55.3 kg idim. sabah ise 54.8 kg idim.
bütün günün ardından sadece 500 gr fark vardı .
bugün yeni ciciler aldım kendime 38 beden pantalonlar.
bir mağazaya girdiğimde aldığım giysiye girmek giysinin tam bana göre kalıp gibi dikilmiş havasına milletin hayranlıkla bakmaları ne güzel duyguymuş yahu :1:
evet canim..bugün bende kocisle onu konusuyorduk bu ay sonu gelsin kendime birseyler alacagim dedim...sonra vazgectim..biraz daha sabirli olayim..58-59 kilo oldugumda alsam daha iyi olur...önce alirsam yine bol gelecek..zaten su anki üzerimdeki kiyafetler cuval gibi oldu...gecenlerde kendime bi kazak aldim pisman oldum...simdiden bol geliyo...o yüzden en iyisi biraz daha bekleyim..

haklısın canım değiştirdim bile :9:
gelmez artik zaten o kilocuklar canim..senin azmine v sabrina hayranim..insallah bende öyle olurum...en cok sevdigim seyden..mesela baklavadan senin gibi 1 catal yiyebilirim..kimbilir bünyem artik bir düzene alisir ve o tür seyleri yiyemez duruma gelirim..insallah...hatta baklvayi gördügümde midem bulanir..:52:

gelmez artik zaten o kilocuklar canim..senin azmine v sabrina hayranim..insallah bende öyle olurum...en cok sevdigim seyden..mesela baklavadan senin gibi 1 catal yiyebilirim..kimbilir bünyem artik bir düzene alisir ve o tür seyleri yiyemez duruma gelirim..insallah...hatta baklvayi gördügümde midem bulanir..:52:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hem de kocaman bir amin senin adına .

ayrıca yemek öncesi ben senin yerine de yedim baklavadan bir küçük dilim baklava aşağı yukarı 3 çataldı.

şimdi de eşim getirmiş kaymaklı 1 çatal yedim ama inan canı istediği çin değil eşim getirmiş ayıp olmasın diye kaymak da 1 çay kaşığı kadardı.

neyse canim ben cikiyorum yarin bayram...bende biraz hazirlik temizlik yapim...simdiden bayramini kutluyorum....:16:

Allah razı olsun canım senin ve ailenin bayramını kutluyorum Allah' a emanet ol canım. her günün bayram sevinci ile dolu olsun:16:

60 oldumm yardımmm.. boyum 1.70 ama 57den yukarı oldugumda kendıme hıcbır sey yakıstırmıyorum ya resmen yemek yeyınce mutlu oluyorum hele kı cıkolata ve kahvaltı sanırım her kahvaltıda 1 kılo alıyorum ya yıyerek nsıl zayıflanırrr???:21:

merhaba kızlar bilgisayarı beş dakka boş buldum oturdum ama hemen kalkıcam işlerim var lahana sarması yapıyoruz kaçtım farmasi maşallah arkadaşım 54ü görmüşsün:nazar: ben ne durumdayım hiç bilmiyorum bugün yemek olarak sadece kahvaltı yaptım sonrasında kaçamak yapmadım ama ne yediğimi tam olarak bilmiyorum kilo almadan şu günleri atlatsaydım

merhaba kızlar bilgisayarı beş dakka boş buldum oturdum ama hemen kalkıcam işlerim var lahana sarması yapıyoruz kaçtım farmasi maşallah arkadaşım 54ü görmüşsün:nazar: ben ne durumdayım hiç bilmiyorum bugün yemek olarak sadece kahvaltı yaptım sonrasında kaçamak yapmadım ama ne yediğimi tam olarak bilmiyorum kilo almadan şu günleri atlatsaydım

kolay gelsin mavlicim teyzeme selam söyle .Allah' a emanet ol canım hayırlı huzurlu sağlıklı bir bayram geçirmeniz dileğimle tatlım:16:

60 oldumm yardımmm.. boyum 1.70 ama 57den yukarı oldugumda kendıme hıcbır sey yakıstırmıyorum ya resmen yemek yeyınce mutlu oluyorum hele kı cıkolata ve kahvaltı sanırım her kahvaltıda 1 kılo alıyorum ya yıyerek nsıl zayıflanırrr???:21:

canım burada olup yediğini içtiğini yaz eleştirilere açık ol yeter .

kolay gelsin mavlicim teyzeme selam söyle .Allah' a emanet ol canım hayırlı huzurlu sağlıklı bir bayram geçirmeniz dileğimle tatlım:16:

a.s farmasicin Allah razı olsun iyi dileklerin için canım hepberaber inşallah yalnız benim pil bitti bayrama bir kavuşsaydık ben çok yoruldum hazırlıklardan yarın öğlene kadarda kalan odaları temizlemeyi planlıyorum annem rahatsız gelin lohusa annanem yaşlı 2 evin işleri bana bakıyor bitiremedim ama yılmadım ya bitcek ya bitcek yada ben bırakıcam öyle biticek:60::60::52:

a.s farmasicin Allah razı olsun iyi dileklerin için canım hepberaber inşallah yalnız benim pil bitti bayrama bir kavuşsaydık ben çok yoruldum hazırlıklardan yarın öğlene kadarda kalan odaları temizlemeyi planlıyorum annem rahatsız gelin lohusa annanem yaşlı 2 evin işleri bana bakıyor bitiremedim ama yılmadım ya bitcek ya bitcek yada ben bırakıcam öyle biticek:60::60::52:

:nazar::29::52::90::60::71: canım benim Allah kolaylık ve sabır versin tatlım

Back
X