- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
bayanlar ben nerdeyse hiç su içmiyorum onadan mı zayıflamam yavaş acaba:44:günde enfazla 5 bardak yani
Ama olmaz kiiiiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar ben nerdeyse hiç su içmiyorum onadan mı zayıflamam yavaş acaba:44:günde enfazla 5 bardak yani
kalanchoe ve nerudacım teşekkür ederim canlarım benimmm,bencede bunca zaman yediklerime sayayım di mi ama,ama bir zayıflayayım bende tabiki kararlı ölçülerde olmak üzere o dadlulardan yemez miyim,1 dlmcik canım en fazla 2o kadar çabaladıktan sonra geri almaya hiçç nieytim yok tabi
aramiza hosgeldin nazzz...ama eyer saglikli kilo vermek istiyorsan haftada 0,5-1 kilo vermek yeterlidir...hizli kilo verme hem sagligimiza zarar hem verilen kilolar cabuk geri gelir...haftada 3 kilo yazmisin..aceba benmi yanlis okudum diye 2-3 kez okudum ..ayda 3 kilo vermek saglikli...ama haftada 3 kilo
kahvaltinda biraz yesillik sebze veya meyve zeytin olabilirdi
öyle yemeyide sagliksiz geldi bana..sok diyet gibi olmus..
aksam yemeyi güzel ..patetes yerine bugdagli esmer ekmekte olabilirdi ama seni aciktirmiyorsa sonra sorun yok bence..araögünlerinide ihmal etme canim...ben mesela kilo verme sürecinde pek acikmiyorum..cünkü ana ögünlerin arasinda araögünleride yapiyorum 2-3 saat aralikla....az yemekte yag yakimini yavaslatir..metabolizmada yavaslar..
ama sekeri kolayi cipsi hayatindan cikarmisin..buda bir basari..büyük bir adim..tebrikler...simdiden allah kolayliklar versin..
Ama olmaz kiiiiiiiiiiiibence çok etkisi var hem kabızlıkta hem de kilo verememede su çok büyük etken mutlaka günde 2-2,5lt üçmeye çalış canım benim yazık bukadar çabana
1 dilim o da olmadı 2 en olmadı 3 hiç olmadı 4sen gel 1,5 dilim de anlaşalım canım benim her yediğinde o büyüklükte yağları popocuğuna göbeciğine yapıştırdığını hayal et ve bence 1 dilimde kal 1 dilimden çok olmazsa yapışmıyomuş
![]()
hadi yaaaaaaaa:44::44fff ama iş yerinde tuvalate gitmekten nefret,nefret ,nefreeeeeeeet ediyorum.napcaz
![]()
bu örnek güzelmiş,bak bunu hiç unutmayacağımm![]()
Canım içmen lazım yani bu normalde de zaten herkes günde 2-2,5 lt su içmeli deniyor ki bu beslenme döneminde kesinlikle içmen lazım ve güne yaymak lazım napalım en azından mesela saat 6dan sorna evde 1,5 lt içersin rahat ben içiyorum yani 6dan sonra yatana kadar o kadar sue 1 lt de gündüz iş yerinde içsen 1lt 4 bardak su demek yani toplam da 8-10 bardak içmen lazım noral bi su bardağıyla
aramiza hosgeldin nazzz...ama eyer saglikli kilo vermek istiyorsan haftada 0,5-1 kilo vermek yeterlidir...hizli kilo verme hem sagligimiza zarar hem verilen kilolar cabuk geri gelir...haftada 3 kilo yazmisin..aceba benmi yanlis okudum diye 2-3 kez okudum ..ayda 3 kilo vermek saglikli...ama haftada 3 kilo
kahvaltinda biraz yesillik sebze veya meyve zeytin olabilirdi
öyle yemeyide sagliksiz geldi bana..sok diyet gibi olmus..
aksam yemeyi güzel ..patetes yerine bugdagli esmer ekmekte olabilirdi ama seni aciktirmiyorsa sonra sorun yok bence..araögünlerinide ihmal etme canim...ben mesela kilo verme sürecinde pek acikmiyorum..cünkü ana ögünlerin arasinda araögünleride yapiyorum 2-3 saat aralikla....az yemekte yag yakimini yavaslatir..metabolizmada yavaslar..
ama sekeri kolayi cipsi hayatindan cikarmisin..buda bir basari..büyük bir adim..tebrikler...simdiden allah kolayliklar versin..
rica edwerim cnm ne demek.inan ben senden daha beterdim yediğim tatlıları yazmıştım burda kızların ağzı açık kalmıştıkalanchoe ve nerudacım teşekkür ederim canlarım benimmm,bencede bunca zaman yediklerime sayayım di mi ama,ama bir zayıflayayım bende tabiki kararlı ölçülerde olmak üzere o dadlulardan yemez miyim,1 dlmcik canım en fazla 2o kadar çabaladıktan sonra geri almaya hiçç nieytim yok tabi
afiyet olsun cnm çok çok güzelKızlar öğle yemeğimi yazmamıştım
3 yk prinçli ıspanak yemeği
5 yk nohutlu kabak yemeği
1 kase lıght yoğurt
bir tabak karışık yeşillik (dereotu-maydonoz-salatalık-nane-pırasa)
şimdi de yeşil çayımı içiyorum![]()
cnm çok az ve sağlıksız besleniosun sana söyleyim böyle kilo veremezsn versen de yağ deil kas gider ve çok çabuk geri alırsın.et süt sebze balık tavuk baklagil hepsi olmalı öğle menüm die yazdığın ancak bir ara öğün olabilr kesnlkle salata çorba et sebze olmalı cnm ben de önceleri aç kalınarak zayflanır sanırdım ama öle deilmiş cnm sende dikkat et burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsin cnm kolay gelsn:)hoşbulduk canım aslında haklısın benim menüm çok abartı hem ara öğün yok valla bugün çok halsizim sürekli uyumak istiyorum dünden beri bu arada sabah kahvaltım 1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
3 dilim kaşar bitaz beyez peynir
şekersiz çay
ÖĞLE 250 ML AYRAN 2 tane grissini
birazdan da akşam yemeğini yapıcam brokoli tarhana çorbası ve makarna salatada yaparım azar azar yerim ben makarnamı bugün sade yemeliyim sos kullanmıycam offf ne zor açlık![]()
cnm bence dekesnlkle su içmelisin tek başına su zayflatmaz ama su içmeninde zayflamaya büyük etkisi olduğunu bilioruz.bende senn gibi nefret ediorum dışarlarda wc ye gtmeye ama napıyım ben 1 bardak bile içsem hemen çişşşşşşhadi yaaaaaaaa:44::44fff ama iş yerinde tuvalate gitmekten nefret,nefret ,nefreeeeeeeet ediyorum.napcaz
![]()
kızlar üzüm pekmezinden sucuklar dut pekmezleri oluyor kuruyemişçilerde bilirsiniz cavizli falan. onlarda şeker yok sadece meyveden gelen şeker var son derece sağlıklı arada tatlı niyetine yenebilir sağlıklı şekersiz tatlı.
rica edwerim cnm ne demek.inan ben senden daha beterdim yediğim tatlıları yazmıştım burda kızların ağzı açık kalmıştıinan isteynce hepsi oluo bana bi ay öncesine kadar sen zayflayacaksın deseler hayatta inanmazdım.bi günümü tatlısız geçireceğimi hayal b,ile edemezdim yine yiyiorum ama abartmadan ısırık ısırk parça parça :)
afiyet olsun cnm çok çok güzel
cnm çok az ve sağlıksız besleniosun sana söyleyim böyle kilo veremezsn versen de yağ deil kas gider ve çok çabuk geri alırsın.et süt sebze balık tavuk baklagil hepsi olmalı öğle menüm die yazdığın ancak bir ara öğün olabilr kesnlkle salata çorba et sebze olmalı cnm ben de önceleri aç kalınarak zayflanır sanırdım ama öle deilmiş cnm sende dikkat et burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsin cnm kolay gelsn:)
cnm bence dekesnlkle su içmelisin tek başına su zayflatmaz ama su içmeninde zayflamaya büyük etkisi olduğunu bilioruz.bende senn gibi nefret ediorum dışarlarda wc ye gtmeye ama napıyım ben 1 bardak bile içsem hemen çişşşşşşbu yüzden sokaktaki wc lere gitmek zorunda kalıorum:26:
bende geçen gördüm cnm o cevzli cevzli uzun uzun asmışlar pek bi güzel görünüolardı alsam mı dedim sonra vazgeçtim ama doğru söylüosun pekmezli şekrsiz ve üstelk cevzili oohh mis misss
bu arada akşam yemeği( daha yemedim)
1 kepçe lebeniye çorbası
3 tane fırında tavuk kanat
3 kaşık fırında karışık sebze(1 yemek kaşığı sıvı yağ ile kabak havuç biber soğan )
2 kaşık yoğurt
salata
yarım dilim ekmek (çorbam bulgur ve nohutlu olduğu için)
kızlar akşam yemeklerim
kuru fasulyeli tarhana çorbası ( içerisine haşlanmış nohut ve kuru fasulye bulunduruyorum hep derin dondurucuda onlardan kullanıyorum)
karnıbahar yemeği ( havuçlu patatesli)
makarna
döner ( hazır döner)
ben bunlardan
çorba ve karnıbahar yemeğinden yemeyi düşünüyorum
yanına da turp ve havuçtan oluşan salata yiyip bir de ayran içmeyi planlıyorum
rica edwerim cnm ne demek.inan ben senden daha beterdim yediğim tatlıları yazmıştım burda kızların ağzı açık kalmıştıinan isteynce hepsi oluo bana bi ay öncesine kadar sen zayflayacaksın deseler hayatta inanmazdım.bi günümü tatlısız geçireceğimi hayal b,ile edemezdim yine yiyiorum ama abartmadan ısırık ısırk parça parça :)
afiyet olsun cnm çok çok güzel
cnm çok az ve sağlıksız besleniosun sana söyleyim böyle kilo veremezsn versen de yağ deil kas gider ve çok çabuk geri alırsın.et süt sebze balık tavuk baklagil hepsi olmalı öğle menüm die yazdığın ancak bir ara öğün olabilr kesnlkle salata çorba et sebze olmalı cnm ben de önceleri aç kalınarak zayflanır sanırdım ama öle deilmiş cnm sende dikkat et burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsin cnm kolay gelsn:)
cnm bence dekesnlkle su içmelisin tek başına su zayflatmaz ama su içmeninde zayflamaya büyük etkisi olduğunu bilioruz.bende senn gibi nefret ediorum dışarlarda wc ye gtmeye ama napıyım ben 1 bardak bile içsem hemen çişşşşşşbu yüzden sokaktaki wc lere gitmek zorunda kalıorum:26:
bende geçen gördüm cnm o cevzli cevzli uzun uzun asmışlar pek bi güzel görünüolardı alsam mı dedim sonra vazgeçtim ama doğru söylüosun pekmezli şekrsiz ve üstelk cevzili oohh mis misss
bu arada akşam yemeği( daha yemedim)
1 kepçe lebeniye çorbası
3 tane fırında tavuk kanat
3 kaşık fırında karışık sebze(1 yemek kaşığı sıvı yağ ile kabak havuç biber soğan )
2 kaşık yoğurt
salata
yarım dilim ekmek (çorbam bulgur ve nohutlu olduğu için)