• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok mu hızlı yapıyosun acaba koşu bandına
hani çok terlediğin için mi hastalanıyosun hemen diye düşündüm
bide terini üstünde soğutuyosan ondan da kaynaklanıyo olabilir

bademciklerim çok hassas canım benim.önceleri hızlı yapıyordum şimdi yavaş yavaş dahi yapsam ertesi günü hemen acısını hissediyorum düşünsene sigara dumanı olan bi yerde dursam bile etkileniyor ertesi güne.doktor ameliyet dedi zaten ama ben aylık iğne kullanıyorum şimdi onu bi deniyeceğim 1 yıl falan tabi bu arada iyi korunmam lazım dediğin gibi teri üstümde soğutmamam lazım duştan sonra saçlarımı hemen kuruturum.

afiyet olsun canım

afiyet olsuncanım
yzın içinde tşkler canım

bu gün herkesin işi vardemkki hogada hastaydı kalmammaıştır belki

tbrkler canım maşllha
sporunudayapmaya çalışıyosu aferinzmanla düzelir plates denemiştim ben hç yapammıştım göründügükadar kolay degil hügoda yapammıştı ilk zmanlar

afiyet olsun canım çok güzel
iyisporlar

makarna konusundada şunu diyecem kepekli makarnalr var ben suda haşlayıp 3,4 kaşık yiyorum sizde dneyin

sağol canım tşk ederim
inşallah düzelticem ben de
gecenin 11inden sonra pilates yapmaya çalışınca olmadı tabi :60::60:

inşallah becerebilirim ben de
ama kaburgalarımı kapatarak nefes alabiliyorum sanırım
ebrunun gösterdiği gibi oldu vücudum, bel boşluğunu ortaya çıkarmadan nefes almayı becerdim :))
bu akşam da deneyelim bakalım
pcden de zor oluyo, önce hareketi izle sonra yat yap, amaaan, kilon mu var derdin var walla :))))

:))))))ah canım benimmm,e biz napalım senden 10 kilo daha fazlayım ayol:60:

geçikmiş bir günaydınnnnnda bendeeeeennnnn,nasılsınız bayanlar.ben bugun yine uzun bir aradan sonra aç uyandım bu duyguyu çok seviyorummmm:62:

işte dünkü menüm

sabah
1dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1 kk beyz peynir

ara
4 kuru kayısı

öğle
1kase domates çorbası
2 çk kadar et
salata
1 dlm kepek ekmeği

ara
5 kuru kayısı
5 adet badem

akşam
3/1 kase bulgur-yeşilmercimek çorbası
salata(1 çk zeytinyağı ile)
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği
10 çubuk kraker

:66::66:

ben biraz eskileri okuyayaım

günaydın canım
afiyet olsun
her şey kararında olmuş

bademciklerim çok hassas canım benim.önceleri hızlı yapıyordum şimdi yavaş yavaş dahi yapsam ertesi günü hemen acısını hissediyorum düşünsene sigara dumanı olan bi yerde dursam bile etkileniyor ertesi güne.doktor ameliyet dedi zaten ama ben aylık iğne kullanıyorum şimdi onu bi deniyeceğim 1 yıl falan tabi bu arada iyi korunmam lazım dediğin gibi teri üstümde soğutmamam lazım duştan sonra saçlarımı hemen kuruturum.

bademcik çok zor ve çok tehlikelii
kalbi falan da etkiliyo
sen dikkat et canım kendine, sporunu sonra da yaparsın ama önemli olan sağlık

geçikmiş bir günaydınnnnnda bendeeeeennnnn,nasılsınız bayanlar.ben bugun yine uzun bir aradan sonra aç uyandım bu duyguyu çok seviyorummmm:62:

işte dünkü menüm

sabah
1dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1 kk beyz peynir

ara
4 kuru kayısı

öğle
1kase domates çorbası
2 çk kadar et
salata
1 dlm kepek ekmeği

ara
5 kuru kayısı
5 adet badem

akşam
3/1 kase bulgur-yeşilmercimek çorbası
salata(1 çk zeytinyağı ile)
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği
10 çubuk kraker

:66::66:

ben biraz eskileri okuyayaım

günaydın famir sabah ve öğlen yemeğin bana az geldi canım akşam yemeğin normal.

:))))))ah canım benimmm,e biz napalım senden 10 kilo daha fazlayım ayol:60:

canım benim sen anne değilmisin
doğum yapmadın mı
normal yani seninki
ben kendimi doğumdan sonra hayal bile edemiyorum, o yüzden de zaten çabam, kilomu oturtayım, çocuk olacağı zaman daha iyi olur benim için
ben şimdi iyiyim, nerdeyse 7 kilo verdim, 65dim önce, foruma başladığımda 64 falandım,2,5 kilo vermiştim, kurbanda geri aldıydım hepsini, bayramdan sonra size de katıldım, şimdi 58 civarıyım işte ama asıl tartılma günüm yarın sabah

merhaba kızlar güzel sağlıklı huzurlu mutlu ve de bol kahkahalı gün geçirmek dileğiyle

sabah açken 500 ml ılık su içtim

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tatlı kaşığı pekmez
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
biraz maydanoz
1 domates
250 ml şekersiz çay

kilo koruma programın aynen devam ediyor 54.3 kg :1:

harika bir meü ile yine farmasi karşımızdaaaaa:61:afiyet olsun,tebrikler bu arada:65:

Günaydın hanımlar hugocuk yazmamış daha rahatsızdı ama inşallah bişeyi yoktur.sabah kahvaltım
kibrit kutusu tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
bir dilim kepek ekmek
şimdide beşibiyerde çayımı içicem

afiyet olsun canım,şu 5i 1 yerdeyi bende kullanmıştım bir ara içindeki mate çayı adet söktürüyor çok kulanmmamak lazım sanırım,3 hafta boyunca yatak çarşaf kalmadan adet görmüştüm:47:

canım benim sen anne değilmisin
doğum yapmadın mı
normal yani seninki
ben kendimi doğumdan sonra hayal bile edemiyorum, o yüzden de zaten çabam, kilomu oturtayım, çocuk olacağı zaman daha iyi olur benim için
ben şimdi iyiyim, nerdeyse 7 kilo verdim, 65dim önce, foruma başladığımda 64 falandım,2,5 kilo vermiştim, kurbanda geri aldıydım hepsini, bayramdan sonra size de katıldım, şimdi 58 civarıyım işte ama asıl tartılma günüm yarın sabah

evet canım kızm var ama ben hamile haldığımda 65 kiloydum,doğuma gittiğimde 75 olmuştum ve doğumdan sonra eve gelip tartıldım ki 70 olmuşum.çocuktu eşiydi derken hepsi gidivermiş.sonra 2 yıl boyunca kızımı emzirdiğimden kilom en fazla 65 olmuştu.ne zmanki emzirmeyi bıraktım ben kilo almaya başladım.benimkiler doğum kilosu değil yani,bu nedenle zaten canım sıkılıyor ya,yedim içtim şiştim yani:59:

günaydın canım
afiyet olsun
her şey kararında olmuş

bademcik çok zor ve çok tehlikelii
kalbi falan da etkiliyo
sen dikkat et canım kendine, sporunu sonra da yaparsın ama önemli olan sağlık

sağol canımmm,ben size yorum yapamıyorum henüz geçmişi okuyamadımne kadar hızlıyız maşşalah:nazar::nazar:

öğle meüsünde ezogelin çorba,pırasa ve börek varmış.buranın pırasası iğrenç oluyo ya,börek de yesem fazla kaçacak napsam acaba:44:kare dlm veriyorlar avuç içi kadar oluyor,kaç dlm ekmek eder ki

evet canım kızm var ama ben hamile haldığımda 65 kiloydum,doğuma gittiğimde 75 olmuştum ve doğumdan sonra eve gelip tartıldım ki 70 olmuşum.çocuktu eşiydi derken hepsi gidivermiş.sonra 2 yıl boyunca kızımı emzirdiğimden kilom en fazla 65 olmuştu.ne zmanki emzirmeyi bıraktım ben kilo almaya başladım.benimkiler doğum kilosu değil yani,bu nedenle zaten canım sıkılıyor ya,yedim içtim şiştim yani:59:

anladım canım
e napalım boğazımıza zamanında sahip çıkamadık işte şimdi kilo vermekle uğraşıyruz :)
ama neyse yavaş yavaş hepsinden kurtuluyoruz, merak etme sen de verirsin o 10 kiloyu :)

öğle meüsünde ezogelin çorba,pırasa ve börek varmış.buranın pırasası iğrenç oluyo ya,börek de yesem fazla kaçacak napsam acaba:44:kare dlm veriyorlar avuç içi kadar oluyor,kaç dlm ekmek eder ki

canım kaç dilim ekmek yapacağından ziyade iştahını açma gibi bi duruma neden olabilir börek yemen
onun yerine 2 dilim ekmek yesen eminim daha sağlıklı olur
ayran veya salata yok mu ki, varsa onlardan ye iç, pırasayı ben güzel olsa da yemem, çok yemek seçiyorum ben yaa

Günayadın canlarım nasılsınız maşallah görüdğüm kadarıyla kahvaltılar yapıluış herpsi de çokk güzel sohbetler de başlamış oh oh maşalllah gurubumuzaaaa kilocuklar da gidiyooooor:nazar::16::13::32:

anladım canım iyi yapmışsın 2 kere almakla.bende yemiyorum makarna.

esw canım fasülye yemeğini 6-7 yemek kaşığına çıkartabilirdin sebze yemeği nasıl olsa

bende iyiyim canım yola devam benim kaçamaklarım olmadı hiç ama spor yapamayınca zor gidiyo kilolar gitsin bakalım yavaş yvaş acelem yok sabırlıyım ben:34:

hoşgeldin canım:71: neler yediğini içtiğini yazarsan buraya sporda varsa onuda yaz paylaş bizimle yardımcı oluruz sana.ama şekeri ve tatlıyı bırakman lazım eğer bırakamazsan azaltırsın sende.

devrim66 canım günlük 7 dilim ekmek hakkım var canım.içtiğim her bir kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor hesaplamasını yapıyorum yani ama ben tabi günde 7 dilim olarak değil ekmek yerine geçecek yiyeceklerlede değerlendiriyorum.

menü çok güzel canım ben beğendim

canım bir dilim ekmekte yiyebilirdin yanında

güzel canım afiyet olsun

Teşekkür ederim nugyacığım iştebaktım tavaya yağ bıraktı kıyma yağlıymış demek ben de peçeteyle sıktım aldım yağını öyle yiyiverdim

günaydın kızlaaaarr:16:
kahvaltım
1 kupa şekrsiz çay
1 dilim tahıllı ekmek
1 tane kepelkli unlu pekmezli kurabiye(yarım dilim ekmek hakkımı kullndım:))
havuç yeşil bibier ve taze soğanla yapılmış omlet
1kk peynir
3 zeytn
1 tk acı sos
2 tk yoğurt
1 kuru kayısı
dere otu maydonoz

pilates başlayana kadar geçmişi okuyayyım bakıyım neler yaptınız ben yokken:1:

Adiyet olsun canımın içi çok güzel renkli bir kahvaltı olmuşş kurabiye de ne güzel kararında afiyetler olsun:16:

günaydın kızlar
bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım :)
çok şaşırdınız dimi ;:)))))

nugyacım fasülyeyi çok severim ama buzluğa koymucam bidaha, diri diri olmadılar haşlandıkları için, tadı güzeldi ama görünüşünü beğenmediğim için 2 yk yedim ben de
pilav fazla oldu biraz ama napim açtım :)))

bide bu sabah 58.6 geldim :)

akşam ebru ile pilates yapmaya çalıştım gece 11den sonra, çok beceremedim yaa
hugo, priene falan gelsede onlara da sorsam ilk başta siz de mi öyle oldunuz diye
beceremeyince moralim bozuldu bide üstüne
ebrunun içine lastik kaçmış resmen, hooop bacak havada, ben o kadar kaldırsam bacağımı yırtılır benimki :)))
bide tabi boy farkı var, benim bacaklar uzun havada durmuyolar :))))

Ohh ohh inşallah yarın sabah da güzel sonuçlar alırsın tartıda, ben de dün dışarı çıktım yapamadım sporumu epey yürüdüm ama bugün leslie miyapıcam biraz da uzaya gidicem inşallah

valla bende 68le girdim sezaryana 59 düştüm sonra hop tek başıma gurbette çocuk küçük durmuyoderken yemek yapamazdım bizküvileir yerken 68 olmuşum en 71 çıktım kıızm 19aylık işte benim 2hafta oluyomem yi bıraktıralı aman emiyodu ama benhiç erimedim valla
günaydın nerudacım h.g

Bence 2 kepçe ezogelin ve yanında bence de bulabilirsen ekmek ye canım 2 dilim salata-yoğurt gibibi şey de varsa super olur börek bence de yeme bak kaçamakalrı telafi ediyosun şimdi o börek acıktırır seni:43:

Günayadın canlarım nasılsınız maşallah görüdğüm kadarıyla kahvaltılar yapıluış herpsi de çokk güzel sohbetler de başlamış oh oh maşalllah gurubumuzaaaa kilocuklar da gidiyooooor:nazar::16::13::32:

Teşekkür ederim nugyacığım iştebaktım tavaya yağ bıraktı kıyma yağlıymış demek ben de peçeteyle sıktım aldım yağını öyle yiyiverdim

Adiyet olsun canımın içi çok güzel renkli bir kahvaltı olmuşş kurabiye de ne güzel kararında afiyetler olsun:16:

Ohh ohh inşallah yarın sabah da güzel sonuçlar alırsın tartıda, ben de dün dışarı çıktım yapamadım sporumu epey yürüdüm ama bugün leslie miyapıcam biraz da uzaya gidicem inşallah

inşallah canım
ben de bu akşam yapıcam leslie
iyice saldım sporu, geçen hafta pazartesiden beri spor falan yapmadım ama perşembeden pazartesiye kadar çok yoğun geçirdim, sürekli ayaktaydım desem yalan olmaz

Back
X