istediğini istediğin kadar ye kimse kimseyi zorlayamaz amacım bu kiloları verirken belki 100qr daha fazla kilo vermenize yardımcı olmaktı (ANLAYANA)
televizyondan duyduklarını uyguladığın için ve bilgili bir diyetisyenle çalışmadığın için bence asıl sen tam olarak ifade edmiyorsun.hiçbirimizin algılamasında problem yok çok şükür,anlaşılamayan sensin bence[/QUOTE
çok haklısın kendimi ifade edebilseydim birileri beni anlardı hiçbiriniz anlamadıqınıza göre problem bende doqru teşhis
mutlaka denk gelir ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim uygulamak isteyen uygulsın diye belki bir parça kilo vermenizde yardımım olur diye ama gördümki bi dövmediğiniz kaldı..
üslubumu bozduqumu sanmıyorum hugo karbonhidrat almamız şart dedi bizi k. almıyor sandı onun için yazdıklarımı iyi okumuyorsun dedim çünkü k. alıyoruz..
körü körüne savunan biri demek ne demek bu bir HAKARETTİR araştırmanın alasını yaptım ve halada yapıyorum asıl sen bunları bilmeden hakkımda körü körüne konuşuyorsun bu forumda işin ne demişsin ÖZÜR DİLERİM BU SON OLSUN..
besinleri ayırmak derkem ekmekle makarna yenmez yada börekle pilav yenmemeli tarzındaydı yan, hepsi aynı kapıya çıkıyor 3 beyaz konusunda ve spor konusunda senden farklı deqildi yazdıklarım..
size yardımım dokunursa ne mutlu bana diyerek paylaştıqım bilgileri yazarak sizi rahatsız ve huzursuz ettiğim için özür dilerim biz diqer topiklerde bizimle bir tane bile bilgi paylaşana teşekkür ediyoruz dicek bişey bulamıyorum alkışlar sizin için

cnm herşeyi bi kenara bırak biz bu topikdekiler olrak öyle kabak diyeti elma diyeti süt diyeti karbonhidrat diyeti vs.lere karşıyız biz de katı kurallar yok herşeyi ölçülü yemek var hepimzn tepkisi bundan.hatta ben de kilo vermek istiorum elma kabak vs diyeti yapıorum die foruma katılıolar bizde öle olmaz sağlıklı beslen fln diyince aa evet haklısınız fln diyip birden ortadan kayboluolar.aaa bide bakıosun bi daha uğramamamış .zayıflamya çalışanların çoğu(eskiden bende dahil)aç kalmadan elma kabak diyei yapılmadan kilo verlmez sanıodum ama deilmiş işte.bide son olarak döveceğimz fln yok.bizde burda doğru olduğunu düşündüğümz yararlı bilgiler verildiği zman birbirimize teşkkr ediyor takdir edioruz cnm .kolay gesln
kızlar eşim hala bu tip diijital aletlerle gerçek kas yağ kemik ölçümü yapılamayacağını savunuyor o da kendince haklı şu örneği veriyor bu tip cihazlara sabit matematiksel hesaplar yerleştirilmiş ona göre ölçüm yapıyor mesela diyor benimle aynı boy ve kiloda olan bir kişinin kas kemik yağ değerlerini makina aynı ölçecek ama öyle şey olması gerçekte mümkün mü diyor ( kendisi 90 kg 180 cm )
kas yağ kemik taramaları daha hassas cihazlarla ve kişiye özgü yapılır diyor

neyse ben gene de cihazı aldığıma pişman değilim
evet cnm almışsın die bende söylemedm ama bende tartı aldım 2-3 hafta kadar oldu.bende baya araştrmıştım internetten bi forumdada senn söylediğin şeyin aynısı yazıodu.yani o tartıya 50 kiloluk bi çuvalı koysanda 50 kiloluk biri çıksada aynı ölçümü verir die.çünkü içiğne belli verileri giri,nce ortaya sonuç koyacak bir fonksiyon bi formül yüklenmiş.eşime söyledim o da çok doğru bi tespit dedi bende almadım ondan.normal tartı aldım.sen yine de güle güle kullan cnm.
akşam menüm
4 yemek kaşığı nohutlu bulgur pilavı
haşlama hindi eti (bir bütün hindi budu haşlamasından tahminen 8-10 yemek kaşığı vardır)
5-6 yemek kaşığı turp-havuç salatası
300 ml ayran
1 biber turşusu
afyet olsun cnm
iyi akşamlar hanımlar akşam menüm
8 yk ebegümeci yemeği
salata
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmeği
biraz öncede tarçınlı sütümü içtim
1 saat sonrada meyvemi yerim
hem bulgur pilavı hem ekmek bana fazla geldi ama sen ayarlamışsındır heralde cnm afyet olsn
afiyet olsun canım
ben de akşam yemeğimi yazayım hemen
2 yk taze fasülye
3-4 yk pilav
1 ayran
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçüktü )
salata
ekmek yok tabiki
şimdi de 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum yanında 5 yarım cevizle beraber
afiyet olsun cnm
Kızlar selaaaam kimsecikler kalmamış tabii geç kaldım ama yazayım yine de akşam menümü
4 adet ızgara köfte (yağsız yaptım ama yine de tavaya yağ bıraktı ben de peçeteyle yağını iyice alıp yedim

)
bol miktarda salata
brokoli haşlaması
4-5yk yoğurt
Köfteler avuç içinden biraz küçüktü 4tane yiyiverdim

bu hafta başka et yemem artık 2 kez yedim yeter tavuk balık yerim artık et olarak
Geçmişi okudum herkesin menüleri de çokk güzeldi hepinize afiyet olsun ben bugün çok tok olduğum ve herşeyden yediğim birgün geçirdim mutluyum şuanda da tarçınlı sütümü yudumluyorum
Hımm ama leslie mi yapamadım dışarı çıktım geç döndüm eve gerçi dışarda yürüdüm epey ama yine de yarın leslie ve uzay yürüyüşümü yapıcam kdv li olarak

afiyet olsun cnm cım.

benm yüzümden yapamadın leslie ni ya çok konuştum soryyy

:18:
slm kızlar anca yazıyorum dışarlardaydık 4de bi çıktık 10 geldik çok yoruldum alışveriş yaptık
kızlar çoksevinçliyim daha çok var ama idalime 46 baden zorla olurken 42 beden oluyo artık maşşlah hepimize
dışarda yedikelrim
ızgarada tavuk şiş
salata küçük kase
1,2kaşıkda yogurt
suyumuda içtim
45dakka sporumu yaptım ama aslında yapmasamda olurdu 5saat gezmişiz çünkü
şimdi çayla fındık badem yerim biraz
afiyet olsun cnm
merhaba kızlar güzel sağlıklı huzurlu mutlu ve de bol kahkahalı gün geçirmek dileğiyle
sabah açken 500 ml ılık su içtim
1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tatlı kaşığı pekmez
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
biraz maydanoz
1 domates
250 ml şekersiz çay
kilo koruma programın aynen devam ediyor 54.3 kg
afiyet olsun cnm.bende korumaya.başlıycam inş.yakında sana katılırım az kaldı ideal kiloma inş.o günlere ulaşırım:26:
Günaydın hanımlar hugocuk yazmamış daha rahatsızdı ama inşallah bişeyi yoktur.sabah kahvaltım
kibrit kutusu tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
bir dilim kepek ekmek
şimdide beşibiyerde çayımı içicem
afiyet olsun cnm
bugünkü menüm ;
kalkınca bir bardak su
bir tk pekmez
bugün değişik bi kahvaltı yaptım.güzeldi :)
bir kase nesfit tam tahıllı ölçmeyi unutmuşum uyku mahmurluğundan
üzerine süt ilave ettim göz kararı o da.
ara öğünde 1 porsiyon meyve 2 kepekli galeta yiyecem.
afiyet olsun cnm ölç b,i daha unutma mazaallaaah nolur nolmaz

günaydın kızlar
bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım :)
çok şaşırdınız dimi ;:)))))
nugyacım fasülyeyi çok severim ama buzluğa koymucam bidaha, diri diri olmadılar haşlandıkları için, tadı güzeldi ama görünüşünü beğenmediğim için 2 yk yedim ben de
pilav fazla oldu biraz ama napim açtım :)))
bide bu sabah 58.6 geldim :)
akşam ebru ile pilates yapmaya çalıştım gece 11den sonra, çok beceremedim yaa
hugo, priene falan gelsede onlara da sorsam ilk başta siz de mi öyle oldunuz diye
beceremeyince moralim bozuldu bide üstüne
ebrunun içine lastik kaçmış resmen, hooop bacak havada, ben o kadar kaldırsam bacağımı yırtılır benimki :)))
bide tabi boy farkı var, benim bacaklar uzun havada durmuyolar :))))
afiyet olsun cnm
günaydın canım
afiyet olsun gayet güzel hepsi :)
omleti nasıl yapıyosun canım
bide sen de zorlanıyomusun pilates yaparken, ben dün gece denedim biraz ama tam beceremedim
günaydın cnm teflonda yapıorum ama çok çok az 1 tatlı kaşığı kadar sıvıyağ koyuorum yağsız çok yavan gelio önce biber sonra havuç rendesi sonra taze yeşil soğan sonra yuöurta sonra 1 kk peynir nane pulbiber karabiber.afiyet olsun

cnm pilatese gelnce başta bende zorlandım bazı hareketlerde hala zorlanıorum ama alışıo git gide insan hele ilk abdominal günnde karnım ertesi gün çok fenaydı gülemiyodum bile

sonra alıştım çok iyi gelio yinede belimi acıtacak bazı hareketleri yapmıorum yerine kalça hareketi fln yapıorum cnm sende alışırsın.çok zorlama kendini liflerde ln yırtılma fln olablr Allah korusun.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

kolay gelsn cnm
geçikmiş bir günaydınnnnnda bendeeeeennnnn,nasılsınız bayanlar.ben bugun yine uzun bir aradan sonra aç uyandım bu duyguyu çok seviyorummmm
işte dünkü menüm
sabah
1dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1 kk beyz peynir
ara
4 kuru kayısı
öğle
1kase domates çorbası
2 çk kadar et
salata
1 dlm kepek ekmeği
ara
5 kuru kayısı
5 adet badem
akşam
3/1 kase bulgur-yeşilmercimek çorbası
salata(1 çk zeytinyağı ile)
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği
10 çubuk kraker

ben biraz eskileri okuyayaım
afiyet olsun cnm çok güzel dengeliosun yoğurt ve süt göremiorum ama :44:önemli cnm unutma
öğle meüsünde ezogelin çorba,pırasa ve börek varmış.buranın pırasası iğrenç oluyo ya,börek de yesem fazla kaçacak napsam acaba:44:kare dlm veriyorlar avuç içi kadar oluyor,kaç dlm ekmek eder ki
cnm çorbayla ekmek ye .çok acıkırsan ara öğünü kuvvetli yaparsın yada böreğin yağsız üst kısmından al braz aıktrmaz diosan.
ayy bu arada ben okuorum geçmişi yeni sayfalar gelio

bi türlü son sayfaya gelemedim.pilatesimi yaptım süperdi karın günüydü.karnımın eridğini hissettim valla çok mutluyum.