• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yapıyosunuz kızlar...
mısır unu beyaz un gibi mi yoksa zararsız unlar gibi mi bilgisi olan var mı...
ben de mısır unu var da boşa gitmesin zararsızsa diye soruyorum...

mısır ununun ne zararı olcak cnm benim mısır ekmeği yapmaya çalışıyoruz
senin eşin asker galiba kısa mı uzunmu benim sözlümde asker şafak 38 :72:

hrkese ii günler
spora başlayacağım da başlamadan 1 elma yiyim dedim... bi de size bakayım dedim...
neruda resimdeki sen misin canım maşallah ne kadar güzelsin...resimden bile pozitif enerji saçıyosun canım...:nazar::nazar:

Canım benim çok teşekkür ederim:16: senin gözlerin güzel görüyo çok sağol çokşükür neşeli bir insanımdır bir de şu fazlalıklardan kurtulursam çok da aiyi olucam inşallah sağlıkla tabiii:16: seninde resmin çok güzel maşallah size:nazar:

kızlar boyumu ve yaşımı yazmayı unutmuşum.yaş 35 boy 1.60 kilo 67 .sizce kaç kilo olmalıyım.
:58:

Canım ben de 28 yaşındayım 1.60 ım ve 67 kiloyum:1: yani çok benzityor vücutlarımız ben 1 ay önce katıldım buraya ve 72 kiloydum çokşükür 5 kilo gitti inşallah daha da 12 kg vermek niyetindeyim ama ilk hedefim 60:65: 60 olduktan sonra 55 olmak istiyorum hayırlısıyla inşallah:16: yani 160 boy için 54-55 iyi oluyor aahhh ahh daha önce gördüm de o kiloları gayet fıstıktım yani:43: inşallah daha da sağlıklı bir şekilde görücem tekrar kendimi 55 kg olarak azimliyim yani.Yani canım nornali öyle gibi mesela farmasi var buarada şuan 54.3 kg ve boyu 1.60 koruma programı uyguluyo memnun yani kilosundan 54-55 bence de bize normal benim yle 50 olayım falan gibi bi niyetim yok haa olursa yok demem ama 55 yani hedefim 50de de çocuk gibi olurum ben zaten yüzüm de küçük gösteriyo 55 şimdilik makul :16::65:

mısır ununun ne zararı olcak cnm benim mısır ekmeği yapmaya çalışıyoruz
senin eşin asker galiba kısa mı uzunmu benim sözlümde asker şafak 38 :72:
bilmiyom ki işte size soruyom... ben beyaz unuda masum sanırdım ama değilmiş...:1:
evet canım asker.. kısa dönem gitti... :14:
sizin az kalmış canım allah kavuştursun inşallah...:69:
darısı bizim başımıza.. :72:
sasnki hiç geçmeyecek gibi geliyo günler...:14:

gideyim ben de yapayım ozaman mısır ekmeği...kepek ekmeğim de bitmişti zaten...

hrkese ii günler
spora başlayacağım da başlamadan 1 elma yiyim dedim... bi de size bakayım dedim...
neruda resimdeki sen misin canım maşallah ne kadar güzelsin...resimden bile pozitif enerji saçıyosun canım...:nazar::nazar:
afiyet olsun cnm spordan önce c vitamini alırsan yağ yakımını hızlandıromuş die duydum elma yerine portkala mandalina da terch edebrlsn cnm

Kalanchoe ciğim senin yüzünden değilllll:16: merak etme ben dışarı çıktım ve düşündüğümden geç döndüm eve öyle olunca kaldı lesliem ama dışarıda da epey yürüdm:10: bugün leslie ve uzay yüryüşü ile telafi edicem inşallah:nazar::16:
iyi cnm yürüdüğüne sevdnm telafi edersn zaten.:34:

kızlar boyumu ve yaşımı yazmayı unutmuşum.yaş 35 boy 1.60 kilo 67 .sizce kaç kilo olmalıyım.
:58:
hoşgeldn cnm. nasıl iyi hissetiğine bağlı ben çok zayf sevmiorum bence boyuna göre 55 fln normal gibi.sen bilrsn .

ben de yazayım yediklerimi
gece çocuklar uyumayınca sabah geç kalktık sabah la ara birleşti tabi...
10:00 da kahvaltı
1 yumurta
2 kk peynir
1 dilim beyaz ekmek( kepek ekmeğim bitmiş)
1 domates
1 ceviz
2 küçük çay bardağı şekersiz çay...

arayı yeni yapıyorum 1 elma 5 altınbaşak kepekli bisküvi...
afiyet olsun cnm

bende bi ara yapayım dedim nane limonlu yeşil çay içine 1 karanfil 2 tane karabiber 1 çubuk tarçın koydum. yanında 2 kuru incir 2 kuru kayısı 6 tane badem:56: zengin bi ara oldu sanırım:1::1:

afiyet olsun cnm spordan önce c vitamini alırsan yağ yakımını hızlandıromuş die duydum elma yerine portkala mandalina da terch edebrlsn cnm

iyi cnm yürüdüğüne sevdnm telafi edersn zaten.:34:

hoşgeldn cnm. nasıl iyi hissetiğine bağlı ben çok zayf sevmiorum bence boyuna göre 55 fln normal gibi.sen bilrsn .

afiyet olsun cnm

bende bi ara yapayım dedim nane limonlu yeşil çay içine 1 karanfil 2 tane karabiber 1 çubuk tarçın koydum. yanında 2 kuru incir 2 kuru kayısı 6 tane badem:56: zengin bi ara oldu sanırım:1::1:

Afiyet olsun tatlım bence güzel olmuş:16: ben de yaptım bir ara yarım çay bardağı beyaz leblebi ve 2 tane minik hurma yedim limonlu yeşil çay içtim ben de 2,5 gibi de yemek yerim sanırım o zamana kadar biraz ev işlerimi falan halledeyim bari buarada sen nasılsın bugün?? daha iyisindir tatlım umarım:16:

:61:

hoşbulduk canım. ben doğum yapalı 11 ay oldu.artık emzirmiyorum.bu kilolar hamileyken yoktu.emzirirken aldım.süt olsun diye sürekli tatlı yiye yiye.:61:
anladım canım o zaman tatlıyı şekeri bırakabilirsen eğer bırak canım ben ve hugocuk bıraktık benim 2 ay olacak hugocuğunda 4 ay olmuş bırakalı eğer bırakamam dersen baya bi azaltman gerekir.az ve sık yiyerek yapıyoruz biz burda sende bir günde yediklerini yaptıklarını yaz buraya yardımcı oluruz sanada canım
afiyet olsun canım...:71:

sağol canım teşekkür ederim

hugocuk halen yoksun canım ya dünde şuraya gidicem diye bişeyde demedin ama faranşit olmuştun kötü bişey yoktur umarım halsizmi kaldın acaba :26: merak ediyorum seni inşallah bi an önce iyi olursun canım

Afiyet olsun tatlım bence güzel olmuş:16: ben de yaptım bir ara yarım çay bardağı beyaz leblebi ve 2 tane minik hurma yedim limonlu yeşil çay içtim ben de 2,5 gibi de yemek yerim sanırım o zamana kadar biraz ev işlerimi falan halledeyim bari buarada sen nasılsın bugün?? daha iyisindir tatlım umarım:16:

saol cnm benm.:16::16:bugün daha iyiyim diyebilrim aynıyım aslında ama en azından ağlama yok:17:fena deilim işte hafta sonunu bekliorum eşimle çok güzel vakit geçirioruz.bide memleket yolcuğu var iyi geleceğine inanıorum bu bir haftanın saol canım benim...:16:benmbugün hiç bi işim yok napsam diye düşünüorum biraz kitap okurum belki.eskiden en çok yaptğım şeydi şu sıralar onuda boşladım can sıkıntısından:14::14:

kızlaaaaaaaaarr ben geldim,yemeğe gidiyorum demeden çıkmışım,özür:26:yemekten önce sosyete pazarına gittim,amanııınn pek bir güzel şeyler vardı ,ancak ben züccaciye ile yetinmek zorunda kaldım:61:

öğle yemeğinde

5-6 çorba kaşığı kıymalı pırasa yemeği(busefer güzeldi Allahtan,yiyebildim şükür)
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kpek ekmeği

yemeğin ve çorbanın içindeki pirinçlerden midir bilmem,acayip doydum,patlayacak gibi oldum valla.nasıl oldu bende anlamadım ama:44:pirinçleri 1 dlm ekmek hakkımdan düşüyorum

sabahda
3 adet altınbaşak büskivi yemiştim kahvaltıda ekmek yerine.oda 1 dlm ekemk yerine mi geçiyor kızlar.bu durumda 3 dilim ekmek yemiş oldum toplamada

bu arada kızlar altınbaşak büskivinin paket kalorisi 177,normal çubuk krakerin paket kalorisi ise 166!!!!!!bu ne yaman çelişki anlayamadım gitti.madem öyle ne diye tatsız tuzsuz şeyi yiyeyim ki

kızlaaaaaaaaarr ben geldim,yemeğe gidiyorum demeden çıkmışım,özür:26:yemekten önce sosyete pazarına gittim,amanııınn pek bir güzel şeyler vardı ,ancak ben züccaciye ile yetinmek zorunda kaldım:61:

öğle yemeğinde

5-6 çorba kaşığı kıymalı pırasa yemeği(busefer güzeldi Allahtan,yiyebildim şükür)
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kpek ekmeği

yemeğin ve çorbanın içindeki pirinçlerden midir bilmem,acayip doydum,patlayacak gibi oldum valla.nasıl oldu bende anlamadım ama:44:pirinçleri 1 dlm ekmek hakkımdan düşüyorum

sabahda
3 adet altınbaşak büskivi yemiştim kahvaltıda ekmek yerine.oda 1 dlm ekemk yerine mi geçiyor kızlar.bu durumda 3 dilim ekmek yemiş oldum toplamada

bu arada kızlar altınbaşak büskivinin paket kalorisi 177,normal çubuk krakerin paket kalorisi ise 166!!!!!!bu ne yaman çelişki anlayamadım gitti.madem öyle ne diye tatsız tuzsuz şeyi yiyeyim ki

güzel olmuş canım menü 3 adetten fazla olur bence bişey diyemiyeceğim tam olarak bende bilmiyorumki.züccaciyeden neler aldın canım ilgi alanıma girerde birazcık çok severim bende :86::90:

öğle yemeğinde

1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kpek ekmeği

sabahda

Canım hesaplamalarıma göre yarım paket altın başak (ki yarım paketi 5 adet sanırım:26: ) 1,5 dilim ekmek yapıyor yani 3 adet yediysen o bir dilim falan eder şöyle düşün tanesi 17.7kl:1: 18 de 18x3 54kl eh işte 1 dilim ekmek eder kabul et sen onu bugün 3 dilim olmuş bence de ama afiyet oslun öğleni böreksiz atlattın tebrik ediyorum seni:16::nazar::64:

Son düzenleme:
saol cnm benm.:16::16:bugün daha iyiyim diyebilrim aynıyım aslında ama en azından ağlama yok:17:fena deilim işte hafta sonunu bekliorum eşimle çok güzel vakit geçirioruz.bide memleket yolcuğu var iyi geleceğine inanıorum bu bir haftanın saol canım benim...:16:benmbugün hiç bi işim yok napsam diye düşünüorum biraz kitap okurum belki.eskiden en çok yaptğım şeydi şu sıralar onuda boşladım can sıkıntısından:14::14:

Çokk sevindim tatlım e eminim hem memlekete gitmen hem de haftasonu sana iyi gelecek:16: kitap ben de çok okurdum aynen ben de buara iyice boşladım ama en son uçurtma avcılarını okudum çok güzeldi gerçi filmini de izledim de kitabı daha ayrıntılı tabii, ayrıca puslu kıtalar atlasını tavsiye ederim ben edebiyatçı olduğumdan tabii kitaba ilgim çok çocukluktan beri de çok kitap okurum zaten sen ne tarz kitaplar seviyosun?

Çokk sevindim tatlım e eminim hem memlekete gitmen hem de haftasonu sana iyi gelecek:16: kitap ben de çok okurdum aynen ben de buara iyice boşladım ama en son uçurtma avcılarını okudum çok güzeldi gerçi filmini de izledim de kitabı daha ayrıntılı tabii, ayrıca puslu kıtalar atlasını tavsiye ederim ben edebiyatçı olduğumdan tabii kitaba ilgim çok çocukluktan beri de çok kitap okurum zaten sen ne tarz kitaplar seviyosun?

saol cnm :16:sanki uçurtma avcılarını bende izledm gibi adı pek yabancı gelmedi eşimle ikimz tam bir film manyağı olunca çoğunun sadece aıdını hatrlıorum artık.ben tarihi romanları,aşk romanlarını,severim.Ayşe Kulin, Canan Tan,İnci Aral tarzı kitapları severim safiye sultan dizsini hürrem sultan hatice sultan nurbanu vs. hepsini okumuştum.benm için akıcı olması önemli 2-3 günde 400-500 syfalık kitapları çok bitrmişimdir.okuyamadığım kitap ve izleyemedğim film türü bilim kurgu,fantastik,kişisel gelişim..ıııııyy nefret ederim yok derin nefes alın pozitif düşünün fln.iyice gerilirim boğazım gelir karşımdakini:1:
bu arada öğle yemeği olarak
1.5 kepçe bamya çorbası
1 dilim pizza
yoğurt
yeşillik yemeyi planlıorum
(1 dilim pizza = 1 dilim ekmek 1kk dan fazla peynir 1 tatlı kaşığı kadar yağ die düşünüorum doğrumudur?)

öğle yemeğinde

1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kpek ekmeği

sabahda

afiyet olsun cnm öğleyide böreksiz atlattın süper.:nazar:bisküviye gelince sonuçta unlu 3 tanesinin bende 1 ddilime yakın ekmek e denk geleceğini düşünüorum.birde ben nacizane fikrim ben o tür grissini ne biliyim mavi yeşil light yada altınbaşak gibi kuru tıkır tıkır şeyleri sevmiorum yemeyide tercih etmiorum nedenine gelince tatsız tuzsuz kupkuru artı doyurucu deil üstelik unlu.3 beyazdan biri.:47:onların yerine küçük bi paket süt alabrlsniz iş yerine gitmeden kuru kayısı kuru üzüm yaban mersini kuru erik kuru incir 1elma yanında 4-5 fındık badem .bence bunlar hem daha besleyici hem fosalı ve lifli olduğu için wc ye çıkmayı dolayısıyla kilo vermeyi hızlandıracağını düşnüorum.:34:

Canım hesaplamalarıma göre yarım paket altın başak (ki yarım paketi 5 adet sanırım:26: ) 1,5 dilim ekmek yapıyor yani 3 adet yediysen o bir dilim falan eder şöyle düşün tanesi 17.7kl:1: 18 de 18x3 54kl eh işte 1 dilim ekmek eder kabul et sen onu bugün 3 dilim olmuş bence de ama afiyet oslun öğleni böreksiz atlattın tebrik ediyorum seni:16::nazar::64:

bende matematiksel hesap yapmadan,anne hesabı yani gözkararı olarak öyle tahmin etmiştim:61:sağol nerudacım,evet böreksiz atlattım valla, herkes karşımda löp löp yutarken hemi de:60:

Back
X