• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerudacığım,canımcıımmmmm,süper menü bence.hiç de fazla olmamış ekmek bile yok yani.miden küçüldüğü için öyle hisssediyorsun sanırım.benim menümü bir okusana çok güleceksin:26::26::26:

Sanırım ondan tatlım bir de ben yeeği geçyiyiorum yani öğle ile akşam arasında 5 saat falan oluyo o yüzden 2 ara öğün yapıyorum gibi oluyo mesela dün yemekten 2 saat önce 1 dilimekmekle 2 yk yoğurt yedim akşam ekmeğimi erken yemiş olıyım diye yemekte de yoğurt-tavuk sote ve karnıbahar yedim önceki ekmek de hemen doymamı sağladı belki nornalde o akşamki ekmek hakkımdı ama geç yemiş olmıyım diye 2 saat öncesinde 1 dilim yedim yoğurtla

Kızlar buarada kahvaltılar herkesin çok güzel afiyet olsun

Benim de kahvaltım

2 dilim çavdar ekmeği

2 adet lıght üçgen peynir

1 domates-1 salatalık

2 fındık 3 badem

Şimdi de yeşil çaylı bitki çayı karışımımı içiyorum:68:

gny kızlar
herkeze afiyet olsun
2bardak su
1yumurta
yagsız peynir
2tatlı kaşıgı bal
3light bizküvi
şkersiz çay

artık şu spor konusunada açıklık getirelim. sanki spor yapanlar hata yapıyormuş gibi durum oluyor. bakın haftada 2 gün yapılan spor hiçbişeydir yani ömür boyu kilo kontrolu ve sağlıklı yaşam için haftada 3 gün spor gereklidir. zayıflamak için haftada 4 - 5 gün kardiyo çalışmak gereklidir. ve mekik pilates sadece egzersizdir bunlar zayıflamaya yardımcıdır kardiyo ile beraber yapılırsa hızlandırır sarkmaları en aza indirir. kimse elbette spor yapmak zorunda değil ama spor yapanlarada yanlış fazla demek doğruda değil. spor yapılması herkesin doğru spor yaptığı anlamına gelmiyor. bu yüzden eğer spor yapılacksa en azından uzmanlara kulak vermek gerekir mümkünse internette sporcu siteleri var onra uzman antrenörler spora yeni başlayan arkadaşlara yardımcı oluyor bunlara bakın derim spor kişiye yardımcı olmadan sadece yorabilirde. en güzeli uzman eşliğinde çalışmak başlarda zaten sonra öğreniyorsun neyin doğru neyin yanlış olduğunu. günde 2 saat spor fazla ama şu da var 2 saat çalışılır faydası olmaz sadece yoradabilir kişiyi. yani bazen yarım saat spor yapmak 1 saat spor yapmaktan çok daha fayda sağlayabilir. körü körüne spor iyi değil elbette amaç bilinmeli. yağ vermekse kardiyo yapılmalı metabolizma hızlandırmak için falan. toplanma gelişme içinde pilates olur veya tüm vücudu çalıştıracak tüm kas gruplarını hedef alacak egzersizler olur. kas arttırmak içinde ağırlık çalışılır ama diyette pek uygulanmaz ağırlık çalışma. zaten hergün aynı tempoda aynı sporda çok etkili değildir o yüzden farklı sürelerde yapılmalı. ve dinlenmekte gerekir haftada 2 günde dinlenilmeli zaten. ama bu spor yapmayın fazla haftada 1-2 gün yapın spor zararlı veya hasta yapar düşüncesi çok yanlış. ve söylenmemeli. sporda yapılan yanlış bulunmalı o yanlış düzeltilmeli. bende eskiden çok spor yapardım yanlışmı zamanla öğrendim şimdide yapıyorum yaradan başka bişeyde görmedim bana inanmayanlar sporcu sitelere girsin öğrensin yeterki yanlış düşünceleri atsın kafasından

afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm :nazar:sınavlarında başarılar seni örünce kendim aklıma geldim geçen sene bende senn gibi öğrenciydim bu sene evli barklı kadın oldum ayol:1:

hugocuk geçmiş olsun tatlım ben çok çektm geçen senelerde kansızlıkdemir eksikliği fln.bahsettiğin o küçük şişelerden tam 11 kutu içtim kış boyunca yani toplam 11*10=110 kutu.acaip iştah açıo cnm.hani hep kilo aldırır derler ya ilaç aldırmıo aslında ama iştah açıo sanırım değerler yerine geldikçe insanın canı herşeyi yemek istio hakim olamıo insan kendine.sen dikkatlice kullan cnm mutlaka kullan ama ihmal etme.

afiyet olsun cnm çok güzel

cnm yediklerinin miktarını tam yaz 3-4 kaşık gibi
bide mutlaka akşam uoğurt ve salata olsun gün içinde sü ve yoğurdunu ihmal etme meyve yide.afiyet olsun

cnm herşey çok güzel ama poğaçayı en azından yarım yeseydin bak siz kırılmayın die yarım yiyorum fln derdin.bidaha öyle yap oldumu cnm gerisi çok güzel

cnm peynir hakkımız varda sabahları 1 kk yiyodum ya bu sabah hem kaşakr hemde 2 kk olunca ondan dedim düşerim die :34:

ye diye kimse ısrar etmemişti ki,ben direk atladım poğaçaya.ama bak katmerden kalbura bastı tatlısından yemedim:65:

pilates yapan arkadaşları tebrik ediyorum ben bugünde yapmadım aslında iyiyim yapssam yaparım ama doktoru dinledim en azından çarşambaya kadar spor yapmayacağım. belki pilates olur sadece. bu arada demir eksikliği sorunu bende eskidende oluyordu zaman zaman ilkez başıma gelen bişey değil yani

Hugocukcuğum tekrar çok çok geçmiş olsun tatlım lütfen dinle doktorunu dinlen bu hafta bi vücut toparlansın benim gördüğüm bir tek kahvaltıların zayıftı onu da canım istemiyor diyordun gün için de dengeliyordun bildiğim kadarıyla... özellikle akşam yemeklerin gayet güzeldi:56: ama bence hem kardiyo hem plates seni çok yordu belki de diyetisyeninin dediği gibi kardiyoyou bıraksaydın daha iyi olurdu çünkü o da belki oan göre liste hazırladı sana belki akrdiyo da yapacağını bilse sabah ara öğünün bitirmezdi ya da belki bişeyler eklerdi demek az geldi porsiyonlar sana ama olan olmuş artık bu hafta dinlenirsin güzel beslenirsin vücut bi toparlar kendini sonra da zaten diyetisyene gideceksin o da gerekenleri söyler eminim. Buarada o demir preparatlarından ben de içtim ben çocukken anemi geçirmiştim hep de bir kansızlık sorunum oldu ve 1 yıl süreyle kullandım onlardan hatta hala evde var kutu kutu:1: ben de çok iştah sorunu yapmadı yani sağlıklı beslenirken onlardan da içince sorun yaşamadım sonuçta demir eksikliği en çok tatlı ihtiyacını ortaya çıkartıyo e bu ilaçları da içince ben aksine tatlı şeyler yemekten epey vazgeçmiştim yani aksine tatlı yeme ihtiyacımı giderdi çünkü krom-demir eksikliği özellikle sürekli tatlı istetiyor insanın canını.Senin de zaten öyle bir derdin yok yemiyosun tatlı falan bence güzelce kullan bünye bi toparlansın canım benim:16:

Sanırım ondan tatlım bir de ben yeeği geçyiyiorum yani öğle ile akşam arasında 5 saat falan oluyo o yüzden 2 ara öğün yapıyorum gibi oluyo mesela dün yemekten 2 saat önce 1 dilimekmekle 2 yk yoğurt yedim akşam ekmeğimi erken yemiş olıyım diye yemekte de yoğurt-tavuk sote ve karnıbahar yedim önceki ekmek de hemen doymamı sağladı belki nornalde o akşamki ekmek hakkımdı ama geç yemiş olmıyım diye 2 saat öncesinde 1 dilim yedim yoğurtla

evet akıllıca ,bak bunuda not edeyim ben.çünkü bende geç yediğim vakitlerde ekmek yememeye çalışıyorum(poğaça yiyorum onun yerine deerrrmişiiiiiimmmmmmmm:60:).bende ozaman saat 5 gibi ekmek hakkımı ufak peynir,ayran veya yoğurtla yiyip,akşam 7-8 gibide normal yemeğimi yerim:28:
amaniiiinnnnnn kilo çizelgeside yapılmışşşşşşş,bol bol sağ tarafa(karşıdan bakıldığında sağ tarfaf tabi yanlışlık olmasın:61)kayması dileğiyle:16:

Hugocukcuğum tekrar çok çok geçmiş olsun tatlım lütfen dinle doktorunu dinlen bu hafta bi vücut toparlansın benim gördüğüm bir tek kahvaltıların zayıftı onu da canım istemiyor diyordun gün için de dengeliyordun bildiğim kadarıyla... özellikle akşam yemeklerin gayet güzeldi:56: ama bence hem kardiyo hem plates seni çok yordu belki de diyetisyeninin dediği gibi kardiyoyou bıraksaydın daha iyi olurdu çünkü o da belki oan göre liste hazırladı sana belki akrdiyo da yapacağını bilse sabah ara öğünün bitirmezdi ya da belki bişeyler eklerdi demek az geldi porsiyonlar sana ama olan olmuş artık bu hafta dinlenirsin güzel beslenirsin vücut bi toparlar kendini sonra da zaten diyetisyene gideceksin o da gerekenleri söyler eminim. Buarada o demir preparatlarından ben de içtim ben çocukken anemi geçirmiştim hep de bir kansızlık sorunum oldu ve 1 yıl süreyle kullandım onlardan hatta hala evde var kutu kutu:1: ben de çok iştah sorunu yapmadı yani sağlıklı beslenirken onlardan da içince sorun yaşamadım sonuçta demir eksikliği en çok tatlı ihtiyacını ortaya çıkartıyo e bu ilaçları da içince ben aksine tatlı şeyler yemekten epey vazgeçmiştim yani aksine tatlı yeme ihtiyacımı giderdi çünkü krom-demir eksikliği özellikle sürekli tatlı istetiyor insanın canını.Senin de zaten öyle bir derdin yok yemiyosun tatlı falan bence güzelce kullan bünye bi toparlansın canım benim:16:
sağol canım bir soğuk algınlığı bak nereye getidri beni. :1: . neyse sen spor konusunda yazdığımı oku bakalım ne diyorsun

selam kızlar,
hugocuk gecmiş olsun bu arada..
:5:

bugunkü kahvaltımı yazıyorum
2 dilim ekmek(kepkli bitmişti beyaz ekmek:(
az peynir,3 zeytin
1 yumurta her zamanki gibi
ve 2 yemek kaşığı bal
su an cayımı içiyorum..:nazar:

bugun spor yapmadım ama ekmek almak için cıktım yürüyüş olduu cokda süper olduuu:21:

öğle menüsünde
şehriye çorbası
tavuk kızartma
pirinç pilavı varmış

çorbayıitavuğun yağsız iç ksımlarını yemeyi düşünüyorum.1 kaşık pilav belki yerim belki hiç yemem,1 dlm de kepek ekmeği yerim sanırım.ooooff evden ayran falan getiricem artık,bune böyel ya,ne salata ne yoğurt

sağol sılacım

kızlar anladığım kadarıyla benim yanlış diyet yaptığımı fazla spor yaptığımı düşün arkadaşlar var açıklık getireyim. kızlar bakın spor konusunda kardiyo çalışıyorsam eğer asla 1 saati geçirmem ben. çünkü bir seferse 1 saatten fazla spor yapınca vücudun yağ yakma süresi en fazla 1 saattir bir sefer için bunu üstünde yapılırsa vücut mineralleri yakar. kardiyodan sonra zaten pilatese kadar bein arada 1 saat dinlenme sürem oluyor. sonra yarım saat pilates yapıyorum yani arada süre oluyor. pilates zaten yağ yaktırmaz ben pilatesi gelişmek karnımı toparlamak açılmak için yapıyorum. diyete gelince belki yediklerim az geliyo olabilir bana ama kesinlikle sağlıksız değil. ben hergün et yerim süt yoğurt var sebze salata var herşey var meyvem var. madensuyuna gelincede zaten sağlık için içiyorum ben onu. öğleden sonra tüm işler bitince elbette biraz yoruluyorum ama çok değil zaten yarım saat dinlenice ben kendime geliyorum. eğer sağlıksız olsaydı herşey bu zaman kadar götüremezdim aburcubura saldırırdım hiç duydunuzmu benden öyle abur cubur şeyler canım istiyor falan diye. hep demiyormuyum çok rahatım diye. tatlı istediğimi hiç duydunuzmu. sağlıksız olan ne o zaman. sporsa eğer zaten normal haftada 4 gün kardiyo. vitamin eksikliği eskidende oluyordu zaten diyet döneminde olması çok şaşırtıcı değil. ben zayıflamış yüzü çökmüş 36 beden olmuş ama orasında burasında yağ olan bir beden istemiyorum sadece. yoksa bende az yerim spor yapmam hızlı kilo veririm. ben hızlı vermiyorumki verdiklerimde yağ oluyor zaten. sağlıksız beslenmeyle kas verilir sağlıklı beslenme ile ancak yağ verilir. yanlış yolda olduğumu düşünmüyorum. spor yaparken camı açıp terlemem bu hale getirdi beni. zatende iyiyim şimdi. ve kilo vermede herkeste bu tarz şeyler yaşanabilir. 13 kilo az değil çünkü. ben zaten ilk başta karaciğerime falan herşeye baktırdım sonuçlar çok iyiydi körü körüne başlamadımki.

burda herkes biran önce kilolarından kurtulmak istiyor o yüzden ben diyordum tatlı şekeri kesin göbek erisin kardiyo çalışın diye. yoksa elbette arada tatlı yerseniz yine kilo verirsiniz ama iştah sorunu yaratıyor yani sonuçta. bunda göze almalısınız diye diyordum tatlı şekerli şeyleri bırakın diye. ama sorun olmuyorsa elbette yersiniz insülin direncide yoksa. ben tatlıyı şekeri tamamen bırakmayı kendim seçtim. başkalrı seçmek zorunda elbette değil. ama insan kendini iyi dinlemeli. diyetten sıkılıyorsa off diyorsa canı sürekli bişeyler çekiyorsa tatlılar çikolatalar cazip geliyorsa sorun vardır ama buna rağmen böyle devam edilmek isteniyorsada kişinin kendi seçimidir. kilo 1 yada gitmiyor uzn zaman lazım sporda lazım. tüm bunları düşünerek ona göre planlanmaıi 3 gün zor zar diyet yapıp ardından kaçamak yaparım deniliyorsa diyette hep yemek düşünülüyorsa eğer hata vardır. eskiden ben bunları çok yaşadım şimdi yaşamıyorum demekki hatalarımı düzeltmişim kendime işkence çektirmiyorumki. diyette olduğumuda düşünmüyorum. kaçamak bendede oluyor arda o da simit falandır veya hamurişidir o da zaten çok olmuyorki. yani öyle saldırmıyorum eskisi gibi. keyif için yiyorum ben.

evet akıllıca ,bak bunuda not edeyim ben.çünkü bende geç yediğim vakitlerde ekmek yememeye çalışıyorum(poğaça yiyorum onun yerine deerrrmişiiiiiimmmmmmmm:60:).bende ozaman saat 5 gibi ekmek hakkımı ufak peynir,ayran veya yoğurtla yiyip,akşam 7-8 gibide normal yemeğimi yerim:28:
amaniiiinnnnnn kilo çizelgeside yapılmışşşşşşş,bol bol sağ tarafa(karşıdan bakıldığında sağ tarfaf tabi yanlışlık olmasın:61)kayması dileğiyle:16:

Bence de mantıklı çünkü geç yiyince yakmak da zorlanıyor vücut ama yemek de lazım sağlıklısı bu o yüzden mesela akşam 20.30-21 gibi yiybiliyorum ancak ha sorun yok kilo veriyorum çokşükür ama işte mesela 3te öğle yemeği yediysem 5te meyve ile bi ara yapıyorum 7 gibi 1 dilim ekmek ve yopurt yiyiorum 2kaşık sonra 20.30-21 gibi de sebzeden oluşan yoğurt salata sebze yemeği falan olan akşam yemeği yiyiorum böylece ekmeğimi de yemiş oluyorum eksik kalmıyoöğünüm ama 2 ye bölüyorum hem az sık yemiş oluyorum hem yediklerim eksik kalmıyosonuçta düzenim bu değiştiremem ama ufak bi düzenlemeyle her şey yoluna giriyor 3le 9 arası 1 ara öğün de az 2-3 saatte bir yemek lazım bişeyler o yüzden 3 te öğle yemeği 5te ara öğün 7de ekmek yoğurt 9da akşam yemeği yiyiorum akşam yemeği de geç ama hafif oluyor bu sayede:34:

Poğaçayı da çok takma bence dengelenir o sen zaten sabahları çok hafif geçiriyosun mecburen aralar falan iyi amabence yani meyve günde 3-4 tane ye süt ayran al iş yerinde yanında olsun ara öğününde 1 meyve 1 kutu süt iç mesela su nasıl gidiyor bu arada içiyosun di mi:26::34:

merhaba kızlar

okulda öğleye kadar yediklerim , içtiklerim

100 ml çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
200 ml muzlu süt
1 elma

öğlen menüm hava soğuk olduğu için soğuk hiçbirşey canım istemedi oyüzden sadece

2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli hindi sulu )
1 dilim kepekli ekmek

burda herkes biran önce kilolarından kurtulmak istiyor o yüzden ben diyordum tatlı şekeri kesin göbek erisin kardiyo çalışın diye. yoksa elbette arada tatlı yerseniz yine kilo verirsiniz ama iştah sorunu yaratıyor yani sonuçta. bunda göze almalısınız diye diyordum tatlı şekerli şeyleri bırakın diye. ama sorun olmuyorsa elbette yersiniz insülin direncide yoksa. ben tatlıyı şekeri tamamen bırakmayı kendim seçtim. başkalrı seçmek zorunda elbette değil. ama insan kendini iyi dinlemeli. diyetten sıkılıyorsa off diyorsa canı sürekli bişeyler çekiyorsa tatlılar çikolatalar cazip geliyorsa sorun vardır ama buna rağmen böyle devam edilmek isteniyorsada kişinin kendi seçimidir. kilo 1 yada gitmiyor uzn zaman lazım sporda lazım. tüm bunları düşünerek ona göre planlanmaıi 3 gün zor zar diyet yapıp ardından kaçamak yaparım deniliyorsa diyette hep yemek düşünülüyorsa eğer hata vardır. eskiden ben bunları çok yaşadım şimdi yaşamıyorum demekki hatalarımı düzeltmişim kendime işkence çektirmiyorumki. diyette olduğumuda düşünmüyorum. kaçamak bendede oluyor arda o da simit falandır veya hamurişidir o da zaten çok olmuyorki. yani öyle saldırmıyorum eskisi gibi. keyif için yiyorum ben.

Hugocukcuğum tüm yazdıklarını okudum ve anlattıkalrın da gayet mantıklı herkes kendini dinleyip kendiiçin uygun olan yolu seçmeli bence de yani sen hasta oldun diye herşeyi de bu sağlıklı beslenme spor porgramına bağlamamak lazım bence insanız yani diyet-spor olmasa da hasta oluyoruz kışın ha nedir cam açık spor yapmışsındır üşütmüşsündür ki olur tabii dikkat edersin bundan sonra şu var bence sen oldukç ahareketli birisin hegün saonu silip süpüroysun v.s ayrıca kardiyo ve plates de olunca benim tek düşüncem diyetisyenin verdiği liste belki de kardiyo yapmayacağını düşünerejk verilmişti ve eksik kaldı belki porsiyonlar ama normalde bence haftada 4 gün yürüyüş 5 gün 30dk plates çok depğil yani ben mesela hafatada 3 gün 1 saat spor yapıyorum ama hergün dışarda 15dk hızlı yürüyorum ve normal ev işlerim de var yani plates yok evet ama hergün mutlaka dışarı çıkıyorum rahat 15dk gidiş 15 dk geliş yürüyorum yani bence sporunda abartı bişey yok ama onun dışında da hareketli bir insansın ve diyetisyenin de kardiyoyu bırakıcaksın diye ona göre liste verdi belki ondan biraz hatlar karıştı:1: bir de kahvaltı konusunda ben hala eksik kaldığını düşünüyorum gün içinde telafi ediyosun belki ama sen sporunu genelde sabahları yapıyosun ve kahvaltı da zayıf olunca belki dengen biraz şaştı yoksa öğle akşam yemekelrin sütün-yoğurdun- meyven çerezin hep tamdı bence bu hafta diyetisyene gittiğinde kaediyoya devam ettiğini söylediğinde o buna göre bir uygulamam yapacaktır ki bence de olmalı yoksa yaptıkalrında bence abartı bişey yok ama yediklerin belki az

Spor konusunda yazdıklarına kesinlikle katılıyorum bilinçli ve kararında olmalı sen kardiyoyu da platesi de makul sürelerde yapıyorsun bence. Ttalı konusuna gelince bence bu da tercih meselesi sen tamamen bırakmayı seçmişsin insülin direncin de var zorlanacağın için hiç ağzına koymuyosun çok da takdir ediyorum yapabiliyosun ne güzel ben de mesela 5 hafta oldu artık ve kesinlikle eskisi kadar tatlıydı,çikolataydı aramıyorum ha senin kadar kesmedim ama nedir 5 haftadır 2-3 kez 1 er tk sütlü tatlı yemişimdir ve regl dönemimde de kahvltıda 3 er gün 2tk tahin pekemz yedim ki pekmekz zaten zararsız hem de okadarı e sütlü tatlı da 1-2tk önceki halimi düşününce hiçbişey ha ben bukadarla kalabiliyorum ne mutlu sen tamamne bırakmayıs eçmişsin ve yapıyosun en güzel herkes kendine uygun olanı kendini dinleyip bulmalı bence elbette hepimizin doğruları farklı oalbilir bu noktalarda çünkü hepimiz de farklı insanlarız ben tatlı konusunda da söylediklerine tamamne katılıyorum canım benim seninle ilg.ili yanlış olduğunu düşündüğüm tek şey kahvaltın bunu dışında bence olumsuz bişey yok bir de işte kardiyo diyet listene göre fazla yoksa normalde spor olarak fazla değil bence ama listen kardiyoya göre eksik kalıyor bunu bence bu görüşmenizde halledersiniz madem sen yapmaktan vazgeçmiyosun o zaman diyetisyenin bun uygun eklemelr yapabilir bence bunu dışında spor ve tatlı konusunda kesinlikle katılıyorum sana tatlım:16:

merhaba kızlar

okulda öğleye kadar yediklerim , içtiklerim

100 ml çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
200 ml muzlu süt
1 elma

öğlen menüm hava soğuk olduğu için soğuk hiçbirşey canım istemedi oyüzden sadece

2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli hindi sulu )
1 dilim kepekli ekmek

Afiyet olsun farmasim valla burası da acayip soğuk sanırım o yüzden ben de çorba içmek istiyorum hiç soğuk soğuk salata yiyesim yok o yüzden bu ara hep sebzeleri (brokoli-karnıbahar) haşlayıp limonlu-tuzlu yiyiorum salata içimi üşütüyo:1: sebzeler haşlanınca ılık ılık hiç olmazsa:56: daha iyi oluyo şimdi bir de ara yaparım ben 1 yeşil elma yiyeyim birz da leblebi yerim ya da 2 keten tohumlu bisküvi falan bakıyım bi:26:

hugocugum gecmis olsun canim...zaten senin beslenmende ve spor yapmanda hic bir yanlislik görmüyordum.biraz kizlarinda dedigi gibi sadece kahvaltin cok az geliyordu bana....ama icimden geciriyordum bu kiz hasta olmazsa iyi diye.. bu soguk havada cami acip spor yapman benide düsündürüyordu..birde bi kac kez buz gibi havada kosu yaptigini yazmistin...burda uzun zamandir ilk kez hava ilidi 8 dereceydi dün ..okadar bunalmisimki gece yürüyüsüne ciktim esimle dün gece..ama insallah cabuk toparlanirsin canim:16:

Son düzenleme:
:60::60::60: yok yok o öyle olucak göbişin onun işareti canım bence neden olmasın hem spor tamam sağlıklı beslenme de tamam olur neden olmasın:16: Allah hepimze fındık gibi popocuklar dümdüz karınlar nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle AMİN :16:
inşallaaaah cnm amiiiinnn:):16:

Kızlar buarada kahvaltılar herkesin çok güzel afiyet olsun

Benim de kahvaltım

2 dilim çavdar ekmeği

2 adet lıght üçgen peynir

1 domates-1 salatalık

2 fındık 3 badem

Şimdi de yeşil çaylı bitki çayı karışımımı içiyorum:68:
afiyet olsun cnm benm yağlar gitsin kaslar gelsn inş.:34:

ye diye kimse ısrar etmemişti ki,ben direk atladım poğaçaya.ama bak katmerden kalbura bastı tatlısından yemedim:65:
tmm ozman aferin sana:nazar:bi daha da atlama poğaçaya :47::27:bizi hatrla herkes incecik olucak ben yumoş mu kalıcam die düşün:1:şaka bi yana cnm sen dengeleyiosun ben inanıorum sen güzel kilo vericeksin:nazar:

selam kızlar,

az peynir,3 zeytin
ve 2 yemek kaşığı bal

bugun spor yapmadım ama ekmek almak için cıktım yürüyüş olduu cokda süper olduuu:21:
afiyet olsun cnm

öğle menüsünde
şehriye çorbası
tavuk kızartma
pirinç pilavı varmış

çorbayıitavuğun yağsız iç ksımlarını yemeyi düşünüyorum.1 kaşık pilav belki yerim belki hiç yemem,1 dlm de kepek ekmeği yerim sanırım.ooooff evden ayran falan getiricem artık,bune böyel ya,ne salata ne yoğurt
afiyet olsun cnm bencede cnm sen mutlaka ayran al çok tüketmiosun çünkü yoğurt fln iyi olur cnm.afyet olsun cnm

Bence de mantıklı çünkü geç yiyince yakmak da zorlanıyor vücut ama yemek de lazım sağlıklısı bu o yüzden mesela akşam 20.30-21 gibi yiybiliyorum ancak ha sorun yok kilo veriyorum çokşükür ama işte mesela 3te öğle yemeği yediysem 5te meyve ile bi ara yapıyorum 7 gibi 1 dilim ekmek ve yopurt yiyiorum 2kaşık sonra 20.30-21 gibi de sebzeden oluşan yoğurt salata sebze yemeği falan olan akşam yemeği yiyiorum böylece ekmeğimi de yemiş oluyorum eksik kalmıyoöğünüm ama 2 ye bölüyorum hem az sık yemiş oluyorum hem yediklerim eksik kalmıyosonuçta düzenim bu değiştiremem ama ufak bi düzenlemeyle her şey yoluna giriyor 3le 9 arası 1 ara öğün de az 2-3 saatte bir yemek lazım bişeyler o yüzden 3 te öğle yemeği 5te ara öğün 7de ekmek yoğurt 9da akşam yemeği yiyiorum akşam yemeği de geç ama hafif oluyor bu sayede:34:

Poğaçayı da çok takma bence dengelenir o sen zaten sabahları çok hafif geçiriyosun mecburen aralar falan iyi amabence yani meyve günde 3-4 tane ye süt ayran al iş yerinde yanında olsun ara öğününde 1 meyve 1 kutu süt iç mesela su nasıl gidiyor bu arada içiyosun di mi:26::34:

çok mantıklı cnm çok doğru sölüosun .ben genelde düzenli yiorum eşim 7.00 gibi evde oluo 7.30 gibi yiyoruz yemek ama gecicek olursa farklı bi durum olursa bende bunu uygularım cnm saol.:34:

inşallaaaah cnm amiiiinnn:):16:

afiyet olsun cnm benm yağlar gitsin kaslar gelsn inş.:34:

tmm ozman aferin sana:nazar:bi daha da atlama poğaçaya :47::27:bizi hatrla herkes incecik olucak ben yumoş mu kalıcam die düşün:1:şaka bi yana cnm sen dengeleyiosun ben inanıorum sen güzel kilo vericeksin:nazar:

afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm bencede cnm sen mutlaka ayran al çok tüketmiosun çünkü yoğurt fln iyi olur cnm.afyet olsun cnm

çok mantıklı cnm çok doğru sölüosun .ben genelde düzenli yiorum eşim 7.00 gibi evde oluo 7.30 gibi yiyoruz yemek ama gecicek olursa farklı bi durum olursa bende bunu uygularım cnm saol.:34:

Rica ederim tatlım:16: napıyım yemek saatlerim böyle ama en azından ekmeğimi ara öğün gibi yapıp yemiş oluyorum geç saatte de hafif geçirmiş oluyorum bakalım inşallah güzell sonuçlar alırım da bundan sonra da fazlalıklar yağlar güzelce gitmeye devam eder inşallah:16:

selam kızlar,

az peynir,3 zeytin
ve 2 yemek kaşığı bal

öğle yemeğinde nohut,pilav,salata vardı nohut gaz yaptığı için bende evden getiridm yine ıspanak kavurması,3 yk yoğurt ve salata yedim bir dilimde kepek ekmeği

Back
X