• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:42:

farmasiciğim canım fotoğraflarının heyecanından seni sormayı unuttum kusura bakma hayatım sen nasılsın canım bana göre süpersin gerçimaşallah nazar değmesin:nazar: fatihciğimin de yanaklarından öpüyorum :16:

hamdolsun çok şükür çok çok iyiyim bitanem
öperim teyzesi :16:

inşallah canım bir kilo verebilsem 5 kilo verdikten sonra insan çok motive oluyor aslında sonuçta başarılı olduğunu görüyor teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :16:[/QUOTE]

rica ederim ama o senin iyiliğin canımcım :16:

birazdan inşallah gelirim şimdilik hoşçakalın :16:

selam kizlar,listeyi kim yapiyor artik,ben eskisi kadar cok ugrayamadigim icin biri yapiyordur illaki ;ben bir süre listeye giremicem,toparlayamadim kendimi daha,oglumusun yasgünü derken misafirlerim buara yogunlasti bende bu yüzden nefsime yenik düsüyorum diyet yapamiyorum malesef.ama en kisa zamanda aranizda olucam yine...herkese hayirli günler..​

bugün malum tatil tabi beslenmemi de ona göre ayarlıyorum işte bugünkü

sabah -öğle kahvaltım :1:

1 büyük dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 hurma
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
2 badem
2 fındık
1 domates
1 yeşil biber
1 avuçtan fazla maydanoz
250 ml şekersiz çay

bugün malum tatil tabi beslenmemi de ona göre ayarlıyorum işte bugünkü

sabah -öğle kahvaltım :1:

1 büyük dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 hurma
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
2 badem
2 fındık
1 domates
1 yeşil biber
1 avuçtan fazla maydanoz
250 ml şekersiz çay

günaydın canım :1:
süper mönü:8:

herkese günaydınlar
kahvaltımı az önce yaptım ben de
geç kalktım gece geç yatınca
kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan az kaşarlı omlet
1/2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 çarliston
2 çay kaşığı bal

farmasicim akşam yediklerimi daha erken yeme şansım yoktu canım, saat 9 gibi yedim çayın yanında, misafire ayıp olmasın diye

bu arada sabah ölçüm yaptım
bel 72-73 cm
kalça 95 cm
yavaş yavaş ericek inşallah :)
belimi biraz daha hızlı inceltebilsem keşke ama neyse yavaş gitsin, geri gelmesin

herkese günaydınlar
kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 çarliston
2 çay kaşığı bal

farmasicim akşam yediklerimi daha erken yeme şansım yoktu canım, saat 9 gibi yedim çayın yanında, misafire ayıp olmasın diye

bel 72-73 cm
kalça 95 cm
belimi biraz daha hızlı inceltebilsem keşke ama neyse yavaş gitsin, geri gelmesin

canım sen spor yapıyorsun o yüzden geçte yesen sonuçta bir düzenin var o yüzden çokta sorun olmaz canım. şimdi pilatese başladın. ilk başlarda karın bel kasları gelişeceği için bel ölçüsü kalınlaşabilir canım. zamanla ordaki kaslar gelişecek ve uzayacak o yüzden pilatesle zamanla verimini almaya başlarsın canım. bence ölçülerinde güzel canım. zaten çok kilon yoktu senin. yağınında çok olduğunu sanmam o yüzden canım 3 aya süper olursun aksilik çıkmazsa canım.

selam herkese :16:
öğle yemeği saatimi 12 ye aldım artık
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de dün akşam sarıp dolapta beklettiğim 10 adet zeytinyağlı yaprak sarma ve 1 kase cacık yedim

herkese günaydınlar
kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 çarliston
2 çay kaşığı bal

bel 72-73 cm
kalça 95 cm

günaydın canım kahvaltı menün gayet güzel bence afiyet olsun
kilo konusunda ben de geç veriyorum maalesef canım ama sağlıklı olsunda yazdığın gibi geri gelmesin :16:

şöyle havalar iyice bir ısınsın dün akşam yazmış olduğum selülit giderici ve vucüt sıkılaştırıcı tarifi uygulayacağım ben uyguladığımda gerçekten işe yaramıştı öyle inatçı yağ hücreleri var ki 1 ay boyunca gitmedi kilom ama bu tariften sonra yağlanmanın olduğu bölgelerde harekete geçirdiği için kasları daha kolay kilo verdim

yasemincim..dünki verdigin tarifi aldim..insallah bulurum o yaglarida uygularim bende..tesekkürler canim..:16:

ve 9 0cak tarihinin FARMASİDEN görüntüleri

oğluşum FATİH elinden çıktılar :9::9:
boy 160 cm kilo 54.2 kg yaş 33 2 ay sonra 34 :9: 7 ve 4 yaşlarında iki erkek çocuğu var
yarışma programında gibi oldu ama yeni gelenler için bilgi olsun dedim kısaca. ve de eğitimci çok hareketli bir yaşantısı var.

Eki Görüntüle 124746

Eki Görüntüle 124747

Eki Görüntüle 124748

Eki Görüntüle 124749

Eki Görüntüle 124750

Eki Görüntüle 124751

Eki Görüntüle 124752

Eki Görüntüle 124753

Eki Görüntüle 124754

Eki Görüntüle 124755

Eki Görüntüle 124756

Eki Görüntüle 124757
cok hos gözüküyorsun canim her zamanki gibi.allah nazarlardan korusun..birde su dikkatimi cekti..sanirim senin sevdigin renklerde kahverengi -kum renkleri..bende bu renklere hastayim..en sevdigim renkler...:69:

Günaydın arkadaşlar.herkese iyi pazarlar :34:

kahvaltımı bir saat önce yaptım.1 dilim ruşeymli ekmek , bir katı yumurta , 1 kk az yağlı beyaz peynir , 1 lıght üçgen peynir , iki minik domates , bir salatalık,bir havuç,bir küçük çarliston biber , biraz yeşillik (nane,maydonoz,dereotu karışık ) bir kupa limonlu form çayı.

ara öğünde 2 tane kepekli galeta.maden suyu içerim birde.(haftanın üç-dört günü içiyorum)
[/QUOTE

Afiyet olsun, sıfır kaçamak,herşey kararında :)

herkese günaydın sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir pazar günü dilerim.

nasılsın yasemin ?

ben şimdi yeni fotolar ekliyeceğim inşallah

su sabah tartıldım 54.2 kg geldim
popişim 92 cm olmuş

açken 500 ml ılık su içtim

ve 9 0cak tarihinin FARMASİDEN görüntüleri

oğluşum FATİH elinden çıktılar :9::9:
boy 160 cm kilo 54.2 kg yaş 33 2 ay sonra 34 :9: 7 ve 4 yaşlarında iki erkek çocuğu var
yarışma programında gibi oldu ama yeni gelenler için bilgi olsun dedim kısaca. ve de eğitimci çok hareketli bir yaşantısı var.

Eki Görüntüle 124746

Eki Görüntüle 124747

Eki Görüntüle 124748

Eki Görüntüle 124749

Eki Görüntüle 124750

Eki Görüntüle 124751

Eki Görüntüle 124752

Eki Görüntüle 124753

Eki Görüntüle 124754

Eki Görüntüle 124755

Eki Görüntüle 124756

Eki Görüntüle 124757

Farmasi çok güzel durmuş kıyafetler üstünde. Dar tişört çok yakışıyor sana. Popo ölçün de süper.Ben 55 olduğumda seninki gibi dursa başka birşey istemem. Seninki kilolu iken bile çok geniş değilmiş bence, belli.
Etek,elbise giysen daha da ince ve güzel görünürsün.
Daha önceki fotolarında arkadaşlar demiş ya sırtını biraz inceltsen diye. Bana da biraz belin kalın gelmişti o fotolarda ama fotoğrafta öyle çıkmışştır diye düünmüştüm.Gerçekten de bu fotolarda öyle durmuyor,çok fitsin.Ömür boyu korumanı diliyorum.

Ben de özellikle yazın; beyaz,kum rengi,devetüyü,krem renklerini çok giyerim.Ayakkabı,etek,elbise,çanta v.s.

Kahverengi 1-2 kumaş pantalonum var ama hiç sevmiyorum.Tez zamanda gardrobumdan uzaklaştıracağım onları.Herhalde popoma uygun birşey bulamadığımdan bulunca almışım.Ne kendime yakıştırabiliyorum ne de başkasına o renk pantalonları.

Back
X