• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de özellikle yazın; beyaz,kum rengi,devetüyü,krem renklerini çok giyerim.Ayakkabı,etek,elbise,çanta v.s.

Kahverengi 1-2 kumaş pantalonum var ama hiç sevmiyorum.Tez zamanda gardrobumdan uzaklaştıracağım onları.Herhalde popoma uygun birşey bulamadığımdan bulunca almışım.Ne kendime yakıştırabiliyorum ne de başkasına o renk pantalonları.

priene avatarındaki sensin değilmi. yani orda kolların sırtın gözüküyor gayet güzel aslında öyle geniş değil yağ yok yani aslında

priene avatarındaki sensin değilmi. yani orda kolların sırtın gözüküyor gayet güzel aslında öyle geniş değil yağ yok yani aslında

Evet benim. Ordayken 64 kg idim herhalde belki de daha fazla ama üstüm incedir hep.
Şimdi de vereceğim 6 kg göbek,bel ve popo da. Hamilelikte oralarda birikiyor ya.

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben gitmeden müjdeli haberleri veriyim öyle gideyim dedim.eveeet kilo verdiiiimm:):16::21::65::nazar::86:
aç karnına 58.0 tok karnına 59.0 geliorum.dün kaçamak günümdü sözde yapmayacaktım hafta içi yaptım die ama eşim ısrar edince dayanamadım.2 tane baklava yedim.:17:ama onun dışında herşey normal.19.15 te uçağım.şimdi valizimi fln hazrlayım ben hepnizi öptüüümm kendinize iyi bakın
sağlıklı sporlu yağsız güzel günler diliorum size:80::80:

Evet benim. Ordayken 64 kg idim herhalde belki de daha fazla ama üstüm incedir hep.
Şimdi de vereceğim 6 kg göbek,bel ve popo da. Hamilelikte oralarda birikiyor ya.

valla canım ben anormal bişey görmedim ama dediğin gibi olabilir onlarda gider zaten. pilates yeter sana

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben gitmeden müjdeli haberleri veriyim öyle gideyim dedim.eveeet kilo verdiiiimm:):16::21::65::nazar::86:
aç karnına 58.0 tok karnına 59.0 geliorum.dün kaçamak günümdü sözde yapmayacaktım hafta içi yaptım die ama eşim ısrar edince dayanamadım.2 tane baklava yedim.:17:ama onun dışında herşey normal.19.15 te uçağım.şimdi valizimi fln hazrlayım ben hepnizi öptüüümm kendinize iyi bakın

çok sevindim canım. güle güle git iyi tatiller sana :16:

bende doğum kilolarını atamadım daha 58 kiloyum eski kilomu istıyorummm elma sirkesi aldım bakalım iş yarayacakmı sabah aksam mı içilior yardım edermisinizzz?:(

Harika bir haber. Tebrikler.İyi yolculuklar bu arada, nereye gittiğini bilmiyorum ama.

Hugocuk foto ekliycem senin için ama boyutu büyükmüş. Küçülten bir programım vardı silmişim tekrar yüklemm lazım.

tebrikler canim..:16::8::62::64::66::71:

Harika bir haber. Tebrikler.İyi yolculuklar bu arada, nereye gittiğini bilmiyorum ama.

Hugocuk foto ekliycem senin için ama boyutu büyükmüş. Küçülten bir programım vardı silmişim tekrar yüklemm lazım.

avatarında üzerinde beyaz bir badi var. beyazda belli olur kilolar canım. koyu renkte belli olmaz. senin sırt kol göğüs süper bence çok beyendim canım. daha ilk gördüğümde beyenmiştim ama dedim heralde fotosundayken zayıftı sonradan kilo aldı dedim. sonra konuştukça anladım. bu arada bizde youtube yasaklı canım bebişinin videosuna bakamamıştım o zaman ne zamandır diyeceğim aklıma gelmiyor. arkadaşlardan duydum senin kız pilatese başlamış gal,ba şimdiden :nazar:

avatarında üzerinde beyaz bir badi var. beyazda belli olur kilolar canım. koyu renkte belli olmaz. senin sırt kol göğüs süper bence çok beyendim canım. daha ilk gördüğümde beyenmiştim ama dedim heralde fotosundayken zayıftı sonradan kilo aldı dedim. sonra konuştukça anladım. bu arada bizde youtube yasaklı canım bebişinin videosuna bakamamıştım o zaman ne zamandır diyeceğim aklıma gelmiyor. arkadaşlardan duydum senin kız pilatese başlamış gal,ba şimdiden :nazar:

Teşekkür ederim. İnşallah popo ve göbek te güzel olur.
Aa hala yasaklı olması ilginç. DNS numaralarındandır kesin.Onları değiştiriseniz düzelir.Netten araştırabilirsin.

Eki Görüntüle 124796

61,5 kg daki durumum :)

İlkini biraz fazla küçükltmüşüm diye 2.sini ekledim ama ikisi de kaldı öyle

üzerindeki badi tam olarak yapışan badilerden canım. o yüzden tüm vücudun belli oluyor. göbeğin var ama aşırı değil ve bence toplu sarkık değil. popon bence normal yani kalçalar falan üstte iyi. sırtta yağ yok fazla. karın doğumdan kalmış pilatesle toparlanır. bence iyi. 5 kilo versen süper olur bence

üzerindeki badi tam olarak yapışan badilerden canım. o yüzden tüm vücudun belli oluyor. göbeğin var ama aşırı değil ve bence toplu sarkık değil. popon bence normal yani kalçalar falan üstte iyi. sırtta yağ yok fazla. karın doğumdan kalmış pilatesle toparlanır. bence iyi. 5 kilo versen süper olur bence

Göbek giysiliyken daha derli toplu ama çıplakken ıı ıhh. Sezeryan kesiği var ya 2 kat yapıyor göbeği.Ama kilo verdikçe ve pilatesle sıkılaştıkça rahatsız etmeyecek düzeye inebilir.

Bak bu foto da fazlalıklarım daha net görünüyor. Üst dar olunca poponun da geniş olması göze batıyor.
Eki Görüntüle 124801

prienecim üzerindeki tüm kusurları gösteren bir badi. bende öyle giydiğimde gözüküyor. göbeğim çıkıyor çok değil yani orantısız değil canım ama yinede var alt karın bende. valla tüm kusurları gösteren bir badi var üzerinde o badi sımsıkı sarıyor biliyorum herşeyi gösteriyor. evet göbeğin var ama genel olarak orantı şeklinde baktım açıkçası çok değil. diğer tarafların normal olduğu için göbeğinin olması biraz seni rahatsız ediyor anladığım kadarı ile. çünkü diğer taraflarda sorun yok. popo kalkık anladığım kadarı ile. valla ben beyendim canım. zaten pilatesinde var kiloda veriyorsun bence o da en kısa zamanda düzelir ama sarkık değil kesinlikle toplu

priene benim göbisimde aynen senin gibi..benimde sadece göbeyim var..ama gidecek insallah..57 kilo oldugumda diyeti birakmayi düsünüyorum..ondan sonraki fazlaliklarda sporla gider sanirim..gitmessede 57 kiloda kalirim..önemli deyil

prienecim üzerindeki tüm kusurları gösteren bir badi. bende öyle giydiğimde gözüküyor. göbeğim çıkıyor çok değil yani orantısız değil canım ama yinede var alt karın bende. valla tüm kusurları gösteren bir badi var üzerinde o badi sımsıkı sarıyor biliyorum herşeyi gösteriyor. evet göbeğin var ama genel olarak orantı şeklinde baktım açıkçası çok değil. diğer tarafların normal olduğu için göbeğinin olması biraz seni rahatsız ediyor anladığım kadarı ile. çünkü diğer taraflarda sorun yok. popo kalkık anladığım kadarı ile. valla ben beyendim canım. zaten pilatesinde var kiloda veriyorsun bence o da en kısa zamanda düzelir ama sarkık değil kesinlikle toplu

Sağol hugocuk. Neticede foto da bazen insan daha ince ya da daha kilolu görünebiliyor.
Ama ölçüler yalan söylemez. Az önce ölçtüm ;

Bel : 77 cm (göbek deliğinin 2 cm yukarısı)
Göbek : 89 cm (tam deliğin üzerinden)
Popo : 100 cm

Ne diyorsun? 6 kiloyla 10 ar cm incelse süper olur.

prienecim ben bişey görmüyorum fazla. normal bence. kocaman geniş kalçaların yok. göbeğinde pilatesle toplanır kiloda veriyorsun bence çok işin yok. ya kızlar izde bişey söyleyin ben fazlalık göremedim derli toplu. ayrıca bende çıplakken göbek zzayıfladıkça yumuşadı o yüzden toplu durmuyor ama sarkıkda değil sonuçta ama yinede giyinikkken elbette derli toplu oluyor. bunun için zaten pilates yapıyoruz. bu hepimizin heralde ortak derdidir. çıplakken göbek durumu. inşallah zamanla halledeceğiz canım ama inan tek senin sorunuun değil. giyinikken göbeğim yok çıplakken belli benimde sank,i

priene benim göbisimde aynen senin gibi..benimde sadece göbeyim var..ama gidecek insallah..57 kilo oldugumda diyeti birakmayi düsünüyorum..ondan sonraki fazlaliklarda sporla gider sanirim..gitmessede 57 kiloda kalirim..önemli deyil

Eski göbeğimi özledim vallahi.Minicik bir ayvaydı sadece :)
Olsun, dünya tatlısı yavrularımız var.Göbek te eskisi kadar olmasa da düzelecek. Çatlak ve kesik olmasa eskisinden de güzel olurdu ya :)

Benim hedef 55 ama 57 e istediğim gibi olursam kalırım .

Back
X