• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru söylüyosun canım
ben bunu 2 sene önce tecrübe etmiştim, sadece 1 ay düzenli spor yapmama rağmen 6 ay boyunca kilo almamıştım herşeyi yememe rağmen, tabi sonra bünye dayanamadı dpor olmayınca yediklerimi depolamaya başladı, kilo aldım ben de
ben hareketsiz kalınca ve yediklerimi abartınca kilo alıyorum malesef ama şimdi yediğim gibi yesem sürekli sanrım kilo falan almazdım, artık bundan sonra bu şekilde besleneceğim için sanırım bida kilo problemi yaşamam diye umuyorum

elbette canım almazsın :nazar:

canım öğlen menün gayet güzel bence ben de diyetler de böyle pratik çözümler arıyorum dün akşam bugünkü öğle yemeğim için sarma sardım uğraştım bir okadar da acıktım ama meyve yedim süt içtim sonra da hemen uyudum ki bir şey yemeyeyim diye :9:

sağol canım
zor geldi açıkçası bişiler hazırlamak
sen de iyi yapmışsın
ben de şimdi 1 elma yiyorum, daha fazla pilav yemiyeyim dedim

herkese günaydınlar
kahvaltımı az önce yaptım ben de
geç kalktım gece geç yatınca
kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan az kaşarlı omlet
1/2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 çarliston
2 çay kaşığı bal

farmasicim akşam yediklerimi daha erken yeme şansım yoktu canım, saat 9 gibi yedim çayın yanında, misafire ayıp olmasın diye

bu arada sabah ölçüm yaptım
bel 72-73 cm
kalça 95 cm
yavaş yavaş ericek inşallah :)
belimi biraz daha hızlı inceltebilsem keşke ama neyse yavaş gitsin, geri gelmesin

anladım canım ,misafire eşlik etmek adabtandır elbette anlıyorum seni canım benim :13:
kahvaltın çok güzel afiyet olsun
selam herkese :16:
öğle yemeği saatimi 12 ye aldım artık
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de dün akşam sarıp dolapta beklettiğim 10 adet zeytinyağlı yaprak sarma ve 1 kase cacık yedim
afiyet bal olsun tatlım :34:
cok hos gözüküyorsun canim her zamanki gibi.allah nazarlardan korusun..birde su dikkatimi cekti..sanirim senin sevdigin renklerde kahverengi -kum renkleri..bende bu renklere hastayim..en sevdigim renkler...:69:
amin amin darısı başına inşallah severim canım o renkleri
bir de lacivert turkuaz tonlarını da severim
Günaydın arkadaşlar.herkese iyi pazarlar :34:

kahvaltımı bir saat önce yaptım.1 dilim ruşeymli ekmek , bir katı yumurta , 1 kk az yağlı beyaz peynir , 1 lıght üçgen peynir , iki minik domates , bir salatalık,bir havuç,bir küçük çarliston biber , biraz yeşillik (nane,maydonoz,dereotu karışık ) bir kupa limonlu form çayı.

ara öğünde 2 tane kepekli galeta.maden suyu içerim birde.(haftanın üç-dört günü içiyorum)
[/QUOTE

Afiyet olsun, sıfır kaçamak,herşey kararında :)

Farmasi çok güzel durmuş kıyafetler üstünde. Dar tişört çok yakışıyor sana. Popo ölçün de süper.Ben 55 olduğumda seninki gibi dursa başka birşey istemem. Seninki kilolu iken bile çok geniş değilmiş bence, belli.
Etek,elbise giysen daha da ince ve güzel görünürsün.
Daha önceki fotolarında arkadaşlar demiş ya sırtını biraz inceltsen diye. Bana da biraz belin kalın gelmişti o fotolarda ama fotoğrafta öyle çıkmışştır diye düünmüştüm.Gerçekten de bu fotolarda öyle durmuyor,çok fitsin.Ömür boyu korumanı diliyorum.
teşekkürler canım .düzenli spor yapasam bile demekki önceden yaptığım sporlar biraz da yememe içmeme dikkat edince özellikle de çayımın şekerini kesince sonuç bu oluyormuş ,aktif yaşantıma da borçluyum valla evde ve hareketsiz insanların neden kilo aldığı belli oluyor, ama ev hanımlarına ben şunu tavsiye ediyorum bir arkadaşınızla her gün 1 saat yürüyüş yapın hiç olmazsa tempolu bir şekilde. ben mesela 10 yıl öncesinde hergün düzenli 10 km gün içerisin bir sabah bir de akşam yürüyüşe çıkıyordum 4km + 6 km olarak
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli?ben gitmeden müjdeli haberleri veriyim öyle gideyim dedim.eveeet kilo verdiiiimm:):16::21::65::nazar::86:
aç karnına 58.0 tok karnına 59.0 geliorum.dün kaçamak günümdü sözde yapmayacaktım hafta içi yaptım die ama eşim ısrar edince dayanamadım.2 tane baklava yedim.:17:ama onun dışında herşey normal.19.15 te uçağım.şimdi valizimi fln hazrlayım ben hepnizi öptüüümm kendinize iyi bakın
sağlıklı sporlu yağsız güzel günler diliorum size:80::80:
:nazar::nazar::nazar: tebrik ederim görüşmek dileğiyle hayırlı yolculuklar
Eki Görüntüle 124796

61,5 kg daki durumum :)

İlkini biraz fazla küçükltmüşüm diye 2.sini ekledim ama ikisi de kaldı öyle

Göbek giysiliyken daha derli toplu ama çıplakken ıı ıhh. Sezeryan kesiği var ya 2 kat yapıyor göbeği.Ama kilo verdikçe ve pilatesle sıkılaştıkça rahatsız etmeyecek düzeye inebilir.

Bak bu foto da fazlalıklarım daha net görünüyor. Üst dar olunca poponun da geniş olması göze batıyor.
Eki Görüntüle 124801
prenecim sadece karın bölgen o da çok abartı değil düzenli beslenme sporunla zaten üstesinden gelirsin canım bir de şunu sormak istiyorum kız çocuğu mu dünyaya getirdin tatlım ?
Merhabalar kızlar :34: menüleriniz çok güzel sizlere de afiyetler olsun :46:

farmasicim yüksek tansiyon problemim yok çok şükür ciddi bir sağlık problemim yok sağlıklı da besleniyorum artık.:66: maden suyunu hergün içmiyorum yalnız.

priene kahvaltılarım sıfır kaçamaksızdır ama diğer öğünlerde oluyor ara sıra :77:

ikide yedim öğle yemeğimi,

1 kepçe mercimek çorbası , 60 gram ızgara tavuk , çoban salata , bir bardak ayran , bir ince dilim kepek ekmeği.

ara öğünde 2 sade galeta bir meyvede yiyebilirim yanında ardından ise yeşil çay içerim.

akşama ; bir küçük tabak ıspanak yemeğim (pirinç koydurmadım) , yarım kase az yağlı yoğurdum ,farklı bir salata yaparım bu kez ve 4 yk kaşığı da bulgur pilavım var.

2 porsiyon meyve yerim.(dün çeşit çeşit meyveler aldım bayılıyorum meyveye:16:) kızlar günlük 3 porsiyon meyve iyi mi çok mu.

sabah bir saat tempolu yürüdüm.egzersizlerimi ve pilatesi de yapıcam.

yarın tartım günüm bakalım ne durumdayım görücem :44: moral bozmak yok tabi :77:

tatlım menün çok güzel meyve işini yaşantına göre ayarlarsan daha iyi olur ama 1 porsiyon meyvenin çikolata tatlıların hamur işlerinin yanında ne zararı olabilir ki ?:16:
teşekkür ederim canım yorumların için
zamanla daha iyiolur sanıırm ölçülerim ben pilatesi daha iyi yapmaya başladıkça :)
dün pantalon denerken kocişe 1-2 kilo sonra hiçbişi kalmıcak dedim de kızdı bana, daha kilo verme ama sıkılaş diye
böyle beslendikçe zaten kilolar gidiyo yani
bundan sonra sölemicem walla kilo verdiğimi ya da az sölicem, kızmasın bana :)

teşekkür ederim canım
ben artık senin kahvaltılarına yorum yapmıyorum, her zaman çok iyi çünkü
afiyet olsun :)))
senin de zamanla gider canım
ben çabuk kilo alırım ama düzenli beslenip spor da yapınca rahat kilo veriyorum
inşallah sen de bi an önce başlarsın kilocuklarını vermeye, daha da geri gelmezler tabi sonra

kızlar az önce öğle yemeği olarak 2 yk pilav ve yoğurt yedim, ekmeksiz
salata yapmak zor geldi, ne yiyeceğimi bilemedim, onu yedim ben de

birazdan da pilates yapıcam
çok yoruldum ama yaa
evi süpürdüm, salon battıydı dün misafir olunca
sonra dolma yaptım yarın için
çamaşır serdim, kuruyanları yerleştirdim falan derken ayakta durmaktan sırtım ve belim ağrıdı, dün de çok ayakta durmuştum zaten mutfakta
inşallah pilatesi düzgün yapabilirim bugün

kızlar az önce 1 yk daha yoğurtlu pilav yedim, acıkmışım yaa :))))

afiyet olsun bitanem :16::13:

kızlar biraz önce bile merak ettim tartıldım 54.6 kg geldim içimden bir ses bu aralar kilo verecekmişim gibi diyor da :9:

saat 16 da meyve saatim ben de bugün değişiklik olsun dedim küçük bir tabağa 1 elma ve 1 armut dilimledim üzerine tarçın septim ve fırına attım 10 dk dan beri fırında üzeri kızardı biraz daha bekleteyim sonra da 1 tatlı kaşığı bal dökerim üzerine bakalım nasıl olacak ben şimdi çıkıyorum görüşmek üzere :16:

farmasicim yorumlar için sağol canım
allahtan bu misafir olayı haftada 1 veya 2 kez oluyo da sorun olmuyo o kadar :))
gittiğim yerde yememek kolay oluyo da, eve gelince olmuyo işte
dün akşam gelen misafirlerim de kiloluydu, birine doktor kilo vereceksin demiş, ona da benim uzay yürüyüşünden sipariş edicez
ben yediklerimi de söyledim ama beniöm gibi beslenebileceğini sanmıyorum çünkü boğazına çok düşkün arkadaş :))))))

kızlar ben pilatesimi yapıp da geleyim
akşam da bi uzaya giderim yeter sanırım

bide benim bacağımda damar yetmezliği var, çok ağrı yapıyo normalde, doktor da kilo almıcaksın falan demişti, şimdi 5.5 kilo gidince ağrılarım da azaldı, çok sevindim, kilo her zaman problem yani

saat 16 da meyve saatim ben de bugün değişiklik olsun dedim küçük bir tabağa 1 elma ve 1 armut dilimledim üzerine tarçın septim ve fırına attım 10 dk dan beri fırında üzeri kızardı biraz daha bekleteyim sonra da 1 tatlı kaşığı bal dökerim üzerine bakalım nasıl olacak ben şimdi çıkıyorum görüşmek üzere :16:

kız ben de isterim :))
afiyet olsun tatlım, görüşmek üzere

farmasicim yorumlar için sağol canım
allahtan bu misafir olayı haftada 1 veya 2 kez oluyo da sorun olmuyo o kadar :))
gittiğim yerde yememek kolay oluyo da, eve gelince olmuyo işte
dün akşam gelen misafirlerim de kiloluydu, birine doktor kilo vereceksin demiş, ona da benim uzay yürüyüşünden sipariş edicez
ben yediklerimi de söyledim ama beniöm gibi beslenebileceğini sanmıyorum çünkü boğazına çok düşkün arkadaş :))))))

kızlar ben pilatesimi yapıp da geleyim
akşam da bi uzaya giderim yeter sanırım

bide benim bacağımda damar yetmezliği var, çok ağrı yapıyo normalde, doktor da kilo almıcaksın falan demişti, şimdi 5.5 kilo gidince ağrılarım da azaldı, çok sevindim, kilo her zaman problem yani
ne güzel geçmiş olsun senin adına çok sevindim ben de 10 kiloyu boşuna taşımışım 1 yıl ondan önceki yılda da 57 kg ye kadar gerilemiştim ama dikkat etmeyip özellikle de çayım şekerli çikolatalar çıtır simitler okulda tonla gidince :52::52: resmen 1 yıl kendimi besiye çekmişim yahu :52: ama neyse topu topu 1 yıl zaten evlendiğimde 52 kg idim o zaman dijital terazide değil normal teraziyle öyleydim demekki 54 müşüm çünkü benim terazi ile annemin terazisi arasında 2 kg fark var :9:
1 . doğum olana kadar zaten kilom normaldi 56 kg ile hamile kalmıştım
derken 2 .ye 64 le hamile kaldım dedim doğum sonrası artık toptan veririm aslında öyle de oldu bir yılda 76 kilo ile gittiğim doğum sonrası 68 ile kilo vermeye karar verip 57 ye kadar düşmüştüm ama yukarda bahsettiğim gibi davranınca 64.5 a kadar geldim ve de durrrrrrrrrrrrrrrrr dedim hayırlısı artık bundan sonra da Allah'ın izniyle kilo alacağımı aksi bir durum olmadıkça normal koşullarda sanmıyorum.Rabbime sonsuz şükürler olsun :16:

tatlım söylüyorum ya seni örnek alıyorum ben inşallah senin gibi kilolarımı verebilirim :nazar: :nazar: :nazar: darısı bizim başımıza canım :16:

verirsin canım inşallah verirsin vermemen için bir sebep göremiyorum düzenli besleniyorsun spor da yapıyorsun canımcım daha ne olsun

Son düzenleme:
ne güzel geçmiş olsun senin adına çok sevindim ben de 10 kiloyu boşuna taşımışım 1 yıl ondan önceki yılda da 57 kg ye kadar gerilemiştim ama dikkat etmeyip özellikle de çayım şekerli çikolatalar çıtır simitler okulda tonla gidince :52::52: resmen 1 yıl kendimi besiye çekmişim yahu :52: ama neyse topu topu 1 yıl zaten evlendiğimde 52 kg idim o zaman dijital terazide değil normal teraziyle öyleydim demekki 54 müşüm çünkü benim terazi ile annemin terazisi arasında 2 kg fark var :9:
1 . doğum olana kadar zaten kilom normaldi 56 kg ile hamile kalmıştım
derken 2 .ye 64 le hamile kaldım dedim doğum sonrası artık toptan veririm aslında öyle de oldu bir yılda 76 kilo ile gittiğim doğum sonrası 68 ile kilo vermeye karar verip 57 ye kadar düşmüştüm ama yukarda bahsettiğim gibi davranınca 64.5 a kadar geldim ve de durrrrrrrrrrrrrrrrr dedim hayırlısı artık bundan sonra da Allah'ın izniyle kilo alacağımı aksi bir durum olmadıkça normal koşullarda sanmıyorum.Rabbime sonsuz şükürler olsun :16:

verirsin canım inşallah verirsin vermemen için bir sebep göremiyorum düzenli besleniyorsun spor da yapıyorsun canımcım daha ne olsun

sağol canım teşekkür ederim
yediklerini abartmadığın sürece çok da hareketli olduğun için ben de senin tekrar kilo alacağını sanmıyorum canım

ben de pilatesimi yaptım, yeşil çayımı içicem az demlensin :)

hayırlı akşamlar herkese bugün ki menüm
kahvaltı:

1 tane garnitürlü poğaça ev yapımı
2 çatal ayva reçeli
3 dilim peynir
4 zeytin
2 çatal erik reçeli
3 çatal omlet
1 kuru kayısı
1 br şekersiz çay

12 de eşimle yürüyüşe cıktık 1 saat yürüdük ordan spora gittim 2 saat sporumu yaptım eve gelince

1 küçük dilim yaş pasta
yarım br süt

akşam:
4 ızgara köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe tarhana çorbası
yarım közlenmiş biber
salata
2 küçük br ayran
1 dilim kepek ekmegi

sporda 1,5 lt suyumu içtim evdede içtim 2 br kadar yatana kadarda içerim

birazdan yeşil çayımı ve cerezlerimi götüreceğim :1:

hayırlı akşamlar herkese bugün ki menüm
kahvaltı:

1 tane garnitürlü poğaça ev yapımı
2 çatal ayva reçeli
3 dilim peynir
4 zeytin
2 çatal erik reçeli
3 çatal omlet
1 kuru kayısı
1 br şekersiz çay

12 de eşimle yürüyüşe cıktık 1 saat yürüdük ordan spora gittim 2 saat sporumu yaptım eve gelince

1 küçük dilim yaş pasta
yarım br süt

akşam:
4 ızgara köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe tarhana çorbası
yarım közlenmiş biber
salata
2 küçük br ayran
1 dilim kepek ekmegi

sporda 1,5 lt suyumu içtim evdede içtim 2 br kadar yatana kadarda içerim

birazdan yeşil çayımı ve cerezlerimi götüreceğim :1:

tosticim harikasın vesselam daha ne olsun güzel bir menü ve bol sporlu bir günün ardından çerez keyfi yakışır sana afiyet olsun şimdiden:16:

merhabalar akşam menüm

3 yemek kaşığı karnıbahar ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı ciğer sote ( tavuk ciğerini domates biber ve soğanla soteledim)
1 adet yaprak sarma
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

merhaba kızlar bütün günün raporu :9:

sabah -öğle kahvaltım

1 büyük dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 hurma
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
2 badem
2 fındık
1 domates
1 yeşil biber
1 avuçtan fazla maydanoz
250 ml şekersiz çay

ara öğün
500 ml su
1 paket maviyeşil light limonlu kepekli bisküvi
250 ml çilekli süt

başka bir arada :1:
1/2 Türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
1 elma
5 badem
2 kuru kayısı
2 ceviz
500 ml su

arada 250 ml su

akşam menüm

3 yemek kaşığı karnıbahar ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı ciğer sote ( tavuk ciğerini domates biber ve soğanla soteledim)
1 adet yaprak sarma
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

bu saatten sonra da yaklaşık 1 lt su içerim sanırım . böylelikle bugün 2.5 lt su olur.
belki 1 adet de elma ya da portakal yerim
mesela akşam portakalı yiyememiştim:1:

Son düzenleme:
kızlar şimdilik hoşçakalın annemle birlikte bir düğüne gideceğiz kız kıza gecelere akacağız :9::9:

prienecim sen ne kadar şikayet etsende ben çok anormal bişey göremedim. senin yağ hücrelerin karın kısmında toplanıyor anlaşıla. çünkü sırtında kollarında yağ göremedim ben. göğüslerde iyi. yani kaburgalardan yukarısı yağsız. göbek dersek hepsinin yağ olduğunu düşünmüyorum çünkü doğum yaptın. o yüzden pilatesle şekillenir. kilo berdikçe göbeğinde gider. çünkü kilo verdikçe sağlıklı şekilde fazlalıkların olduğu yerler canım daha hızlı gider. valla ben sana şöyle diyeyim. spor yapan vücut kiloluda olsa yapılmayan bir vücuda göre her zaman daha güzeldir bence. o yüzden belkide senin vücudun bana hoş geliyor. elbette herkes spor yapamaz imkanı olmaz şartlar uymaz falan ama en azından zayıfta olunsa egzersizle şekillenen vücut daha hoş oluyor. belkide bu yüzden beyendim. omuzların güzel kollarında sarkma yok göğüsler iyi spor yapan vücudu seviyorum :69:

Sağol hugocuk. Giyinikken o kadar farkedilmiyor dediğim gibi.Sana ölçülerimi de yazdım gördün mü ?

Kesinlikle sporla şekillenme farkediliyor. Hele düşünsene tüm fazlalıklarımızı verdikten sonra yapacağımız pilates daha da etkili olacak şekillenmekte.İple çekiyorum o günleri.

Farmasi, evet bebeğim bir kız :emir_bebek:

Öğle;
1 tabak kıymalı,mercimekli çorba (bayağı koyuydu; mercimek,kıyma,soğan,patates,havuç,sarımsak,zeytinyağı,pirinç)
1 bardak ayran
1 turp
10 badem
10 antep fıstığı
2 kaju

ara; 1/2 yerli muz

Akşam;
1 dilim ekmek
2 piliç incik (haşlanmış)
3 yk pilav
2-3 ağaççık buharda pişmiş brokoli
salata

Ara öğün olarak 1 portakal yerim. Belki 2. ara da yaparsam süt içerim.

Back
X