• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi geceler :16:

Bugün hiç fırsatım olmadı zaten saat 7ye kadar dışarıdaydım sabahın 9undan beri ve bütün gün dolaştım spor yapış kadar oldum yani:8::1::nazar: ikeaya,başka alışveriş merkezine falan gittik gezdik ayrıca ordan oraya da dışarıda da epey yürüdüm ama bugün beniiim kaçamk günümdü :64::37:sabah gayet normal yedim herzamanki gibi ama saat 3ten sonra kaçamklar silsilesi yaptım:60: yazmıyım hiççç zaten yaz yaz bitmez işte kaçamak günü diyelim kısaca:60::60:

Ama hiç pişman değilim gayet de mutluyum çokşükür yarın sabahtan itibaren hayat normale dönecek inşallah 5 haftadır öyle oldu yine olacak inşallah canlarım :nazar::nazar:

Kaçamak günü olmasına rağmen ara öğünlerimi yeşil çayımı suyumu düzenli tükettim hatta suyu abrtmışımdır bile dışarıda habire 500ml 2-3 su içtim evde de çok içtim yani hareketli,kaçamaklı,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir pazardı çokşükür ve herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,KAÇAMAKSIZ:1: yağarın daha da azaldığı bir hafta diliyorum şimdidennnn öpücükler hepinize:16::nazar:

olsun canım diyette ödüller de şart haftada bir gün metabolizmayı şaşırtmak için değişiklik yapmak gerkiyormuş
hem bir günlük kaçamaktan bir şey çıkmaz kaldı ki hareketli olduğundan eritmişsindir istisnalar kaideyi bozmaz yola devam canım :10: :16:

Harikasın nerudacım çok iyi yapmışsın senin düzenin bu tebrik ediyorum.yeni hafta dileklerin için de kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim .
öyle ki dileğin benim için şimdiden tuttu bile sabah tartıldım dünden bu yana 300 gr daha gitmiş :9::9::9:
yani 53.9 kg olmuşum. bu hafta tatlı konusunda yemiyeceğim fazla dedim yemedim o da tartıya yansıdı hemen :9::9:
neyse hayırlısı olsun.
ben de senin güzel dileklerine katılıyor herkese güzel bir haftaya sağlıklı huzurlu ve de mutlu bir başlangıç diliyorum. seni çok öpüyorum canımcım. çizelgemi de değiştireyim artık .

günaydın canım tebrikler 100-200 -300 gr derken sen iyice yaklaşıyorsun 50 kiloya azim, irade, kararlılık ve uygun beslenmenin ödülü budur işte bravo canım maşallah nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah 500 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kk peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 kuru kayısı
1 kuru erik
2 ceviz
2 badem
3 fındık
250 ml şekersiz çok açık çay
afiyet olsun tatlım :16:
yaseminciğim günaydın hayırlı sabahlar :16:
hayırlı sabahlar tatlım :16:

günaydın canım tebrikler 100-200 -300 gr derken sen iyice yaklaşıyorsun 50 kiloya azim, irade, kararlılık ve uygun beslenmenin ödülü budur işte bravo canım maşallah nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağolasın canım Allah razı olsun darısı başına inşallah canımcım.
bu hafta 54.3.de oldum 54.4 de. yani 400 -500 gr vererek yeni haftaya başladım.vücudum kiloma alışım kilo vermeyi durdurmuştu.şimdi yeniden atağa geçti sanırım.:52::52::52::52:ama hep dediğim gibi vermesem de sıkıntı yok ama şükürler olsun Rabbime :16::16:

sağolasın canım Allah razı olsun darısı başına inşallah canımcım.
bu hafta 54.3.de oldum 54.4 de. yani 400 -500 gr vererek yeni haftaya başladım.vücudum kiloma alışım kilo vermeyi durdurmuştu.şimdi yeniden atağa geçti sanırım.:52::52::52::52:ama hep dediğim gibi vermesem de sıkıntı yok ama şükürler olsun Rabbime :16::16:

evet canım zaten sen başarmışsın zayıfladın yazdığın gibi belli bir süre vücut alışınca kolay kolay kilo vermiyor sanırım o evre de geçince kilo vermeye başladın sevindirici canım tebrikler :nazar::46::62:

günaydın famircim nasılsın bakalım hafta sonun nasılsı. kızın iyileşmiştir inşallah :16:

hügocuğum günaydın canımcımmmmm:16:iyiyim çok şükür kızımda biraz biraz düzelmeye başladı çok şükür,enazından ateşi yükselmedi 2 gündür:nazar:bu bile bana yetiyor artık.umarım sende iyileşmişsindir canım,Allah sağlığımızı bozmasın inşallah,o olmayınca insanın tadı tuzu kalmıyor .Bu gün sınavım var bayanlar sınav bitişi tüm menümü yazacağım,şu an biraz çalışmam lazım.öpüyorum hepinizi bana dua edin emi

iyiyim tatlım bugün. daha boğazlar tam geçmedi canım ama olsun geçer sonuçta.

geçer tabi canım bugün hava çok soğuk yürüyüş yapamayacağım çarşıda işlerim vardı alışveriş yaparım yaban mersini almam gerekiyor artık hareketli olurum ozaman yürüyüş yerine geçer

hügocuğum günaydın canımcımmmmm:16:iyiyim çok şükür kızımda biraz biraz düzelmeye başladı çok şükür,enazından ateşi yükselmedi 2 gündür:nazar:bu bile bana yetiyor artık.umarım sende iyileşmişsindir canım,Allah sağlığımızı bozmasın inşallah,o olmayınca insanın tadı tuzu kalmıyor .Bu gün sınavım var bayanlar sınav bitişi tüm menümü yazacağım,şu an biraz çalışmam lazım.öpüyorum hepinizi bana dua edin emi

canım Allah zihin açıklığı versin inşallah istediğin başarıları alırsın Allah muvaffak etsin canım :16:

inşallah sınavın güzel geçer canım. bi ara sana özelden attığım mesajıda okursun canım çok öptüm allah kolaylık versin

geçer tabi canım bugün hava çok soğuk yürüyüş yapamayacağım çarşıda işlerim vardı alışveriş yaparım yaban mersini almam gerekiyor artık hareketli olurum ozaman yürüyüş yerine geçer

elbette canım. ne zamandır düzenli spor yapıyorsun arada dinlenmekte lazım. soğuk havalarda üşütüp benim gibi hasta olabilirsin canım. bak bende hastalık falan derken 1 hafta oluyor spor yapamıyorum bugünde yapmayacağım üstelemsin diye. sonuçta düzenli spor yapan insanlarız arada ara vermek sorun olmaz canım. zaten ben 1 ay hiç yapmazsam sorun çıkmaya başlıyor. eklem ağrısı bacak ağrısı uykudan uyanamama falan

Günaydınnnnnnn kızlar :16: afiyetle yiyin kahvaltılarınızı :16:
az önce tartıldım kilo vermişimmmmmmm:64::66::64::66::64::66::nazar::nazar::nazar:
68.0 idim geçen pazartesi 66.7 ye düşmüşüm şimdi...:16: ay nasıl sevindim :1::1::1:

sabah kahvaltım 7 yk nesfit tam tahıllı yarım bardak süt ile.

elbette canım. ne zamandır düzenli spor yapıyorsun arada dinlenmekte lazım. soğuk havalarda üşütüp benim gibi hasta olabilirsin canım. bak bende hastalık falan derken 1 hafta oluyor spor yapamıyorum bugünde yapmayacağım üstelemsin diye. sonuçta düzenli spor yapan insanlarız arada ara vermek sorun olmaz canım. zaten ben 1 ay hiç yapmazsam sorun çıkmaya başlıyor. eklem ağrısı bacak ağrısı uykudan uyanamama falan

evet canım doğru söylüyorsun havalar ısınsın koşmayı bile düşünüyorum bakalım ozaman biraz daha hafiflemiş olurum inşallah

az önce tartıldım kilo vermişimmmmmmm:64::66::64::66::64::66::nazar::nazar::nazar:
68.0 idim geçen pazartesi 66.7 ye düşmüşüm şimdi...:16: ay nasıl sevindim :1::1::1:

canım tebrikler :16: çok sevindirici çok başarılı .
tebrik ediyorum canım :16:

maşallah canım :nazar: çok sevindim. bu arada toplamda kaç kilo verdin canım. boyun kaçtı kaç kilo olmak istiyorsun canım

Back
X