Herkese iyi geceler
Bugün hiç fırsatım olmadı zaten saat 7ye kadar dışarıdaydım sabahın 9undan beri ve bütün gün dolaştım spor yapış kadar oldum yaniikeaya,başka alışveriş merkezine falan gittik gezdik ayrıca ordan oraya da dışarıda da epey yürüdüm ama bugün beniiim kaçamk günümdü
sabah gayet normal yedim herzamanki gibi ama saat 3ten sonra kaçamklar silsilesi yaptım
yazmıyım hiççç zaten yaz yaz bitmez işte kaçamak günü diyelim kısaca
![]()
Ama hiç pişman değilim gayet de mutluyum çokşükür yarın sabahtan itibaren hayat normale dönecek inşallah 5 haftadır öyle oldu yine olacak inşallah canlarım![]()
Kaçamak günü olmasına rağmen ara öğünlerimi yeşil çayımı suyumu düzenli tükettim hatta suyu abrtmışımdır bile dışarıda habire 500ml 2-3 su içtim evde de çok içtim yani hareketli,kaçamaklı,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir pazardı çokşükür ve herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,KAÇAMAKSIZyağarın daha da azaldığı bir hafta diliyorum şimdidennnn öpücükler hepinize
![]()
olsun canım diyette ödüller de şart haftada bir gün metabolizmayı şaşırtmak için değişiklik yapmak gerkiyormuş
hem bir günlük kaçamaktan bir şey çıkmaz kaldı ki hareketli olduğundan eritmişsindir istisnalar kaideyi bozmaz yola devam canım