• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzuhalim canım sen diyetisyendemi ölçtürdün bunları yosa başka yerdemi bende istiyorumda bu hafta son izne ayrılıyorum izinde eczaneleri dolaşıp yağ kas ölçümü yapan aletten bulup ölçtüreceğim bi onun için sordum canım neresi yapıyo diye

yok nugyacım nerdeee diyetisyene gitmek üniversite öğrencisiyiz :77: şey herbalife ı duymuşsunudur bu öğün yerine karışımlar falan içiliyor ya sıfır sporla sadece o karışımlarla kilolar verdiriyorlar.sarkma vs hiç olmuyormuş güya külliyen yalan...ücretsiz vücut analizi yapıyorlar kendi bürolarında.sonra sana ürünü anlatıyorlar falan ben ürünü almayı düşünmüyorum ve karşıda olduğum birşey ben değerlerimi merak ettim sadece.bir tanıdığım gidecekmiş onun yanında gittim bende ölçtürdüm.
biraz beleşçi gibi oldum ama :60: :1: :77: 1 tl ile çalışan alışveriş merkezlerindeki cihazları kullandım tansiyonumu ölçemedi bi bozuktu galiba değerlerim yanlış çıktı bence.o aletlerden eczanelerde var mı ki ? hiç duymadım ve görmedim.bulursam iyi olur :1:

canım benim boyum 172 ama bacak boyumu bilmiyorum fakat kot da 32 boy giyiyorum ben, kısa değil yani

ayrıca kepek ekmeği aldığında dolapta saklaki bayatlayıp bozulmasın
bide kızlar tam buğday ekmeği kepeğe göre dolapta daha taze kalıyor, yumuşacık :)))

kız maşşlah o boya okilo ii sen çok zayıfsındır

sağlam bir yürüyüşe çıktım ve geldim çok acıktım:=)
arada
3 etiform limonlu ve 1 elma yedim ama açım:(
şimdi 1/2 litre suyumu içiyorum..

bu arada arkadaşlar bir kaç spor salonuyla görüştüm genelde benım gidebilceğim saatlerde plates var aerobik yok..
Acaba kilo verme aşamasında platesin faydasını görürmüyüm?_

canım benim boyum 172 ama bacak boyumu bilmiyorum fakat kot da 32 boy giyiyorum ben, kısa değil yani

ayrıca kepek ekmeği aldığında dolapta saklaki bayatlayıp bozulmasın
bide kızlar tam buğday ekmeği kepeğe göre dolapta daha taze kalıyor, yumuşacık :)))

boyun güzelmiş maaşallah :nazar: evet kısa değil iyimiş.
evet canım buzluğa atıyorum hatta :) tam buğday ekmeğini ve çavdar ekmeğini deneyeceğim aklımda ruşeymli de hoşuma gitti benim.:) eskiden beyaz ekmekten başka ekmek bilmezdik yahu :1:

E başka türlü et pek yiyemiyorum ben genelde sebze yemeğini etli yaparım yani et yemiş olmak için 60gr çokmuki ya?? ne biliyim ızgara köfte avuç içi kadar 3tane hakkımız ya genelde ben mesela bu hafta başka et yemem tavuk yerim bir de

nerudacım afiyet olsun canımcım çok filan değil 60 gr nedir yahu:9:

1 adet portakal yedim
şu ana kadar 1.5 lt su içtim

Sağol tatlım e kıyma eridi sebzeler de bunlar o kıymayı yiycem evet :60:henüz gidemedim:1: bu hafta yemekteyizde şefler var çok değişik şeyler yapıyolar ona takıldım çok güzel şeyler yaptılar yine z yağlı zencefil yeeği falan ...

Tatlım yani genelde bir yemeğe 250gr yağsız dana kıyma koyuyorum ve o yemek 4 porsiyon falan oluyo yani sanırım çok olmaz di mi?? şimdi ben ondan bir porsiyon bu akşam yerim bir porsiyon da yarın öğlen yerin inşallah??nasıl sence?:26:

nerudacım bi sorun olacağını sanmıyorum canım eğer bir ay boyunca kilo veremezsen değişiklik yaparsın sende yediklerinde

yepisyeni bir lisste ile ben geldim cicoşlar :16: özledinizmi beni. ehiehi 1 gram dahi verememişim bu ay sadece 300 gram kas olmuş pilatesten. ehiehi çok kızdı diyetisyen spor konusunda artık onu dinleyeceğim bende. kardiyo gün aşırı olacak aynı gün hem kardiyo hem pilates yok birgün pilates birgün kardiyo olacak cumartesi pazarda tatil olacak listem bayağı yenilenmdi. şaka bir yana elbette kilo vermediğim dönem olacaktı. şimdi durmuş kilo verme ama yepisyeni bir liste verdi bana yarından itibaren yine başlayacağım

yepisyeni bir lisste ile ben geldim cicoşlar :16: özledinizmi beni. ehiehi 1 gram dahi verememişim bu ay sadece 300 gram kas olmuş pilatesten. ehiehi çok kızdı diyetisyen spor konusunda artık onu dinleyeceğim bende. kardiyo gün aşırı olacak aynı gün hem kardiyo hem pilates yok birgün pilates birgün kardiyo olacak cumartesi pazarda tatil olacak listem bayağı yenilenmdi. şaka bir yana elbette kilo vermediğim dönem olacaktı. şimdi durmuş kilo verme ama yepisyeni bir liste verdi bana yarından itibaren yine başlayacağım

tbrkler olsun canım benimde durdu valla ee yeni listen nasılartık çaıkalrsın kasın çokmu diye kızdı diyetisyen

sağlam bir yürüyüşe çıktım ve geldim çok acıktım:=)
arada
3 etiform limonlu ve 1 elma yedim ama açım:(
şimdi 1/2 litre suyumu içiyorum..

bu arada arkadaşlar bir kaç spor salonuyla görüştüm genelde benım gidebilceğim saatlerde plates var aerobik yok..
Acaba kilo verme aşamasında platesin faydasını görürmüyüm?_
merhaba ben spor salonuna gidiyorum spor hocam pilatesin kilo verme konusunda pek işe yaramadıgını vücut şekillendirmesinde iyi oldugunu söyledi vücudu toparlıyormuş

Son düzenleme:
tbrkler olsun canım benimde durdu valla ee yeni listen nasılartık çaıkalrsın kasın çokmu diye kızdı diyetisyen

spor konusunda çok olduğu için kızdı sadece o da huyumu biliyorda ondan kızıyor. spor salonu aç bende geleyim çalıştır beni burda egzersizden başka bişey yok spor salonlarında kardiyo yaptıran yok bari senle çalışayım dedi. ehiehi yeni listemi söylememde söylemem banane azcık merak ettireyim dermişim :1: şimdi yazacağım herşey değişti

hoşgeldn canımcım,özlemez olurmuyuz,nasıl 1 grm bile verememişsin yahu nasıl ama nsaılll, okadar koşuyorsuz azıcık yiyosun daha ne yapmamaız gerekiyor yani:84:

hugocuk hoşgeldin canım.olsun hep verecek değilizya dimi gerçi bunun sende farkındasın.listendeki değişikliği bi ara yazarsın buraya yada bana gönderirsin canım merak ettim neler koydu

hugocuk hoşgeldin canım.olsun hep verecek değilizya dimi gerçi bunun sende farkındasın.listendeki değişikliği bi ara yazarsın buraya yada bana gönderirsin canım merak ettim neler koydu

bende istiyom bendeeeee,o listeden.bende veremiyorum yahu 2 haftada 400 grm:59:

merhaba ben spor salonuna gidiyorum spor hocam pilatesin kilo verme konusunda pek işe yaramadıgını vücut şekillendirmesinde iyi oldugunu söyledi vücudu toparlıyormuş

evet canım öyle zaten bende burda hep dedim kızlara pilates kardiyo değil zayıflatmaz sadece toparlanmayı sağlar kasları geliştirir bir nevi egzersiz yani

slm kızlar menü mü yazım

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
3 dilim peynir
3 zeytin
2 çatal ayva reçeli
1 yumurta (omlet)
2 kuru kayısı
1 fincan şekersiz çay

kahvaltıdan sonra 2 saat kadar temizlik yaptım aralarda bolca su içtim ve 4 kuru kayısı yedim

öğlen:

1 dilim kepek ekmegi
8 kaşık pırasa yemegi
1 büyük bardak ayran

spora gittim 2 de sporumu yaptım 1,5 lt suyumu içtim

akşam:
1 kase sebzeli mercimek çorbası
5 yemek kaşıgı patlıcam yemegi
3 etsiz çiğ köfte
salat
ayran

ve sabah kahvaltıdan sonra tartıldım inanamadım tam 67 kılo olmuşum benım vucut birden veriyor kıloyu bende inanamadım farmasicim çizelgeme bir el atıver sana zahmet yıne

Back
X