- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) aşağıdaki diyeti uyguluyorum bugün ilk günüm umarım başarılı olurum ve sizleri bilgilendirebilirim :)
Kahvaltı:
Light süt veya yoğurdun içine yulaf ezmesi, buğday ezmesi, 4-5 adet çekirdekli siyah kuru üzüm koyup yiyorum.
Ara:
4-5 adet ceviz, fındık ya da badem ya da bir porsiyon meyve. Muz olursa muzun yarısı.
Öğle:
Az yağ ile pişirilmiş sebze yemeği
1-2 dilim tam buğday ekmeği, kepekli veya çavdar ekmeği
Dilerseniz light yoğurt.
Ara:
4-5 adet ceviz, fındık ya da badem ya da bir porsiyon meyve. Muz olursa muzun yarısı.
Akşam:
Az yağ ile pişirilmiş sebze yemeği
1-2 dilim tam buğday ekmeği, kepekli veya çavdar ekmeği
Dilerseniz light yoğurt.
Bunun dışında kesinlikle beyaz ekmek, pasta veya şeker yok. Pirinç yok. Pilav yemek isterseniz bulgur pilavı. Günde en az 2 lt su.
Haftanın sadece bir günü diyeti bozabilirsiniz ama abartmamak şartıyla.
Canım gayet güzel bir liste bence bizimkilere benziyor ben sana bizim standart yapmaya çalıştıklarımız söyliyim hergün mutlaka toplamda 2 su bardağı kadar süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyoruz genel olarak menülerimizseninkine benziyo ama ben mesela haftada 2 gün falan kahvaltımı ya da öğle yemeğimi senin kahvaltın gibi yapıyorum diğer günler noral kahvaltı yapıyorum yumurta,peynir v.s salata bol tüketmeye çalışıyoruz yani sebze yemeği varsa bile ya da ızgara et yanına mutlaka salata-yoğurt olmasına çalışıyoruz ama genel olarak menün agyet güzel ve benzer şekilde beslenerek zayıflama sürecimizi sürdüyoruz biz de hoşgeldin aramıza inşallah hepberaber kurtuluruz fazla yağlardan kilolardan
Canım spor yapıyo musun burada ? yaş,boy,kilo kaç?