• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) aşağıdaki diyeti uyguluyorum bugün ilk günüm umarım başarılı olurum ve sizleri bilgilendirebilirim :)

Kahvaltı:
Light süt veya yoğurdun içine yulaf ezmesi, buğday ezmesi, 4-5 adet çekirdekli siyah kuru üzüm koyup yiyorum.

Ara:
4-5 adet ceviz, fındık ya da badem ya da bir porsiyon meyve. Muz olursa muzun yarısı.

Öğle:
Az yağ ile pişirilmiş sebze yemeği
1-2 dilim tam buğday ekmeği, kepekli veya çavdar ekmeği
Dilerseniz light yoğurt.

Ara:
4-5 adet ceviz, fındık ya da badem ya da bir porsiyon meyve. Muz olursa muzun yarısı.

Akşam:
Dilerseniz light yoğurt.

Bunun dışında kesinlikle beyaz ekmek, pasta veya şeker yok. Pirinç yok. Pilav yemek isterseniz bulgur pilavı. Günde en az 2 lt su.

Haftanın sadece bir günü diyeti bozabilirsiniz ama abartmamak şartıyla.

Canım gayet güzel bir liste bence bizimkilere benziyor ben sana bizim standart yapmaya çalıştıklarımız söyliyim hergün mutlaka toplamda 2 su bardağı kadar süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyoruz genel olarak menülerimizseninkine benziyo ama ben mesela haftada 2 gün falan kahvaltımı ya da öğle yemeğimi senin kahvaltın gibi yapıyorum diğer günler noral kahvaltı yapıyorum yumurta,peynir v.s salata bol tüketmeye çalışıyoruz yani sebze yemeği varsa bile ya da ızgara et yanına mutlaka salata-yoğurt olmasına çalışıyoruz ama genel olarak menün agyet güzel ve benzer şekilde beslenerek zayıflama sürecimizi sürdüyoruz biz de hoşgeldin aramıza inşallah hepberaber kurtuluruz fazla yağlardan kilolardan:16::13::8:

Canım spor yapıyo musun burada ? yaş,boy,kilo kaç?

herkese merhaba:34:bugün ki kahvaltımı yazayım saat 9:30 da yaptım.kahvaltıdan önce 2 bardak şu içtim.üzerine yarım yağlı peynir ve yumurta karıştırılarak fırında pişirilmiş dört dilim ekmek ve büyük bir kupa 3 şekerli çay içtim.şimdi yazarken farkettim ki biraz abarmışım galiba:17:ara öğün yapmadım.öğlen yemeğini 13:30 gibi yemeği düşünüyorum.6 kaşık mantar sote ve 1 bardak yarım yağlı yoğurt yemeği düşünüyorum.bu arada bugün ilk defa kahvaltıdan önce nivea ile dinamik sabahlar cd sindeki hareketleri yaptım.sizce nasılım.fikirlerinize ihtiyacım var.

canım 4 dilim ekmek biraz fazla keşke 2 dilim yeseydin ama olsun öğlen akşam dikkat eder dengelersin canım :16:

Hele patates salatası süper oluyor bol fesleğenli,taze naneli. Ama kilolar gittikten sonra deneyin :)

Yağsız olduğu için bence hala baklagil ama aynı zamanda da çerez. En faydalı çerez bence.

Evet, süperdi. Karın günü gibiydi.

Enginar zamanı değil maalesef :( Mayıs haziran gibi çıkıyordu sanırım.

Hugocuk,
Listeni gördüm. Akşam ve gece öğünlerin sanki gündüzden daha fazla gibi geldi bana.
Hele gece 2 porsiyon meyvaya çok şaşırdım.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

hep öyleydi canım zaten benim. 2 portakal yesem zaten 2 porsiyon oluyor. sadece değişik olarak domates suyu var kuru meyve ekledi sabah ara öğün yine koydu onlar var aslında herşey aynı ufak tefek eklemeler yaptı sebze yemeği ölçüsünü azalttı falan öyle oldu

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) aşağıdaki diyeti uyguluyorum bugün ilk günüm umarım başarılı olurum ve sizleri bilgilendirebilirim :)

Kahvaltı:
Light süt veya yoğurdun içine yulaf ezmesi, buğday ezmesi, 4-5 adet çekirdekli siyah kuru üzüm koyup yiyorum.

Ara:

Öğle:
Dilerseniz light yoğurt.

Ara:

Akşam:
Dilerseniz light yoğurt.

Bunun dışında kesinlikle beyaz ekmek, pasta veya şeker yok. Pirinç yok. Pilav yemek isterseniz bulgur pilavı. Günde en az 2 lt su.

et yokmu canım kim verdi bu listeyi diyetisyenmi verdi canım

canım 4 dilim ekmek biraz fazla keşke 2 dilim yeseydin ama olsun öğlen akşam dikkat eder dengelersin canım :16:

umarım canım zaten ben öğlen ve akşam ekmek yemem ama ekmek yerine geçen gıdaları bilmiyorum.bilmeden bunlardan yiyorsam o başka tabii.öğlen 6 kaşık mantar sote ve 1 bardak yarım yağlı yoğurt uygunmudur? birazdan yiyecemde:56:

Kahvaltı:

Ara:

Öğle:
Dilerseniz light yoğurt.

Ara:

Akşam:
Dilerseniz light yoğurt.

canım hoşgeldin.diyet listene baktımda bana göre sıkı bi liste. çorba yok et yemeği yok sürekli tek yönde beslenme var bunda.peki bunu sana kim verdi canım birde akşam yemeğinden sonra başka biyiyeceğin bişey yokmu:26:

içinde et yok çünkü ben vejeteryanım. Balık haricinde et yemiyorum (balıkta nadiren) :))
bu listeyi kadınlar kulübünde buldum çok tavsiye etmişler bende denemeye karar verdim. Sizce kötü bir diyetmi?

Canım yani tabii vejeteryan olmak çok ayrı bir kişisel tercih tamamen senin tercihin ama etyemiyorsan eti karşılayabilceke bazı gıdalar var bunları listene sebze yemeği ile dönüşümlüekleyebilirsin mesela bakliyatlar yani nohut,fasulye,mercimek gibi peki yumurta falan yiyiomusun canımyine et yemiyosan yumurta yemelisin bence haftada 3 gün falan yani dediğimgibikişisel terciğin öyle olabiliri anlıyorumama dengeli ve sağlıklı beslenme için protein alman lazım onu da işte baklagiller,yumruta falan bunlardanalabilirsine t yoksa başak bilemiyorum arkadaşlar da bilgi verir yine sana:26:

umarım canım zaten ben öğlen ve akşam ekmek yemem ama ekmek yerine geçen gıdaları bilmiyorum.bilmeden bunlardan yiyorsam o başka tabii.öğlen 6 kaşık mantar sote ve 1 bardak yarım yağlı yoğurt uygunmudur? birazdan yiyecemde:56:

Bence onun yanında bir de salata olsa super olur ekmek bence de bugün yeterince yemişsin:1: ama bu öğünde salata güzel olur bence:24: yani bunların yanında

canım hoşgeldin.diyet listene baktımda bana göre sıkı bi liste. çorba yok et yemeği yok sürekli tek yönde beslenme var bunda.peki bunu sana kim verdi canım birde akşam yemeğinden sonra başka biyiyeceğin bişey yokmu:26:

Hoşbulduk teşekkür ederim :)

Akşam yemeğinden sonra ara öğünlerdeki tercihleri kullanıcam yine. Umarım işe yarar ilk defa diyet yapıyorum ve vakit buldukça spor yapmayada çalışıcam. Sizlerin desteğiyle hedeflerime ulaşmak istiyorum :))

öğle yemeğim
2 tane küçük kadınbudu köfte(aşçımız işden ayrıldığı için yeni aşçımız köfteleri küçük yapmış) :))
1 kepçe ezo gelin çorbası
salata
1 dilim kepek ekmeği
şimdi sıcak su içiyorum

Hoşbulduk teşekkür ederim :)

Akşam yemeğinden sonra ara öğünlerdeki tercihleri kullanıcam yine. Umarım işe yarar ilk defa diyet yapıyorum ve vakit buldukça spor yapmayada çalışıcam. Sizlerin desteğiyle hedeflerime ulaşmak istiyorum :))

anladım canım eğer ilk defa diyet yapıyorsan çabuk verirsin kiloyu .ama bu senin için sağlık ynünden iyi olmayabilir lcanım listeni zenginleştirebilirsin biraz

peki ne önerirsin? nasıl zengileştirmeliyim sence?

canım sabahları peynirin yada yumurtan olması gerekir.yumurta hergün olmasada haftada 3 kez yemelisin.ve kahvaltınla beraber yeşillik de ye biz bazen yiyoruz maydanoz,dereotu,yşil biber mesela ben rokada yiyorum.çorba yok bir kepçe sıcacık çorba içsen iyi olur,haftada hiç değilse bir gün kuru baklagil yesen çok iyi olur canım.vejeteryanmışsın et yiyemediğine göre bunları yemeni tavsiye ederim.canım zaten acelen neki az ve sık yiyerek yap bence beslenmeni burdaki herkez öyle yapıyor bence tek türlü beslenme canım.

öğle yemeğim
2 tane küçük kadınbudu köfte(aşçımız işden ayrıldığı için yeni aşçımız köfteleri küçük yapmış) :))
1 kepçe ezo gelin çorbası
salata
1 dilim kepek ekmeği
şimdi sıcak su içiyorum

Afiyet olsun nugyacığımm:16::nazar:

kocişe etli bezelye yapıyorum ve tereyağlı pilavı olur. kendime pırasa yaptım yanına bulgur. salatada olur yeşillik almam lazım öğlen yediğim salata çok hoşuma gitti akşama aynısından yapayım nar ekşiside alayım bari. çeri domateste alayım.

akşamları birer kepçe çorbam var tarhana yaparım bugün. ayrıca aşurelik bulgur alıp kaynatayım hazır olsun atarım dondurucuya çıkararır yaparım istediğim zaman. yayla çorbası olmasın dedi hazır çorbada olmayacak

Back
X