• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba:34:bugün ki kahvaltımı yazayım saat 9:30 da yaptım.kahvaltıdan önce 2 bardak şu içtim.üzerine yarım yağlı peynir ve yumurta karıştırılarak fırında pişirilmiş dört dilim ekmek ve büyük bir kupa 3 şekerli çay içtim.şimdi yazarken farkettim ki biraz abarmışım galiba:17:ara öğün yapmadım.öğlen yemeğini 13:30 gibi yemeği düşünüyorum.6 kaşık mantar sote ve 1 bardak yarım yağlı yoğurt yemeği düşünüyorum.bu arada bugün ilk defa kahvaltıdan önce nivea ile dinamik sabahlar cd sindeki hareketleri yaptım.sizce nasılım.fikirlerinize ihtiyacım var.

canım ekmek çok olmuş tek sefer için
bide şekeri bıraksan süper olur :)

yemeğimi yedim geldimmmmmm,amma şiştim

5-6 çk kıymalı ıspanak(üzeri yoğurtlu)
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği

:66:mutluyum,mutlusun,mutlu:61:

canım seni tebrik ediyorum, afiyet olsun, süpersin

Öğle mönüm;
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak kefir
5 yk tavuklu patates yemeği
3 yk zeytinyağlı kabak
roka

afiyet olsun canım
ben roka alıyorum diye tere aldığım için roka yiyemedim malesef
manava tere demişim ya
ve bunu eve gidince farkettim nasıl bi dalgınlıksa benimki de

tünaydın kızlar
valla siz yemeklerinizi yediniz ben valla daha 1saat oluyo kalkalı kızım gece uyuamdı anca toparlandım
2bardak su
1yumurta
3zeytin
1tatlı kaşıgı bal
light beyz peynir
2bisküvülight

canım afiyet olsun da azıcık ekmek yesen, bisküvi ile nası duruyosun maşallah

öğle yemeğim
2 tane küçük kadınbudu köfte(aşçımız işden ayrıldığı için yeni aşçımız köfteleri küçük yapmış) :))
1 kepçe ezo gelin çorbası
salata
1 dilim kepek ekmeği
şimdi sıcak su içiyorum

sana da afiyet olsun şekerim

ben de öğle menümü yazayım hemen
hugocukla aynı olumş bugün :))
yağı süzülmüş ton balığı ile salata yedim ve 1.5 dilim tam buğday ekmeği
salatanın içinde havuç, turp, tere, marul, domates. salatalık, nane sumak nar ekşisi vardı, yağ koymadım ton balığının yağını süzmeme rağmen yine de yağlı olduğu için

hugocum nar ekşisi salatalarda süper oluyo, tavsiye ederim
inşallah kaliteli bişi bulabilirsin
benim kociş hataylı olduğu için ordan gelen nar ekşisini kullanıyorum ben, tamamen doğal ve katkısız

ayy çok sevindim canım. listen ounca bunları yerim zayıflarım başka yemeyeyim diyorsun bu yönden güzel oluyor canım. hadi hayırlısı kocişin asker dönüşü seni incecik manken gibi bulacak çok sevindim canım :65:

ayyyyyyy canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden canımcım dilerim herşey gönlünce olur :16:
çok sağol hugocum inşallah canım benim yaa... zaten bütün çabam eşim geldiğinde zayıf olabilmek için...
kan tahlili yaptırmam lazımmış, aç yapılması gerekiyomuş... o yüzden pazartesiye tahlil yaptırıp tekrar gideceğim...
bir de pazartesiye kadar diyeti bırakıp normal yeme düzenimde beslenip yediklerimi tek tek yazmamı istedi...ona göre listemi hazırlayıp verecek bakalım...

farmsicim tartıyı da sordum canım ama malesef onlar formülle ölçüyo tam güvenirliği olmaz dedi...boy kilo yaş orantına göre hesaplar dedi diyetisyen...aynı bilgileri internette de hesaplayan bir çok site var dedi...buradaki makineler profesyonel falan dedi... ben de fakirle aynı fiyata tefal vardı sadece kilo ölçen onu aldım.. bakalım pili yok henüz tartılamadım..

şimdi yeşil çay içiyorum

hugocum bişi sorucam sana
senin içtiğin yeşil çay hazır mı yoksa demliyomusun sen ?

çok sağol hugocum inşallah canım benim yaa... zaten bütün çabam eşim geldiğinde zayıf olabilmek için...
kan tahlili yaptırmam lazımmış, aç yapılması gerekiyomuş... o yüzden pazartesiye tahlil yaptırıp tekrar gideceğim...
bir de pazartesiye kadar diyeti bırakıp normal yeme düzenimde beslenip yediklerimi tek tek yazmamı istedi...ona göre listemi hazırlayıp verecek bakalım...

farmsicim tartıyı da sordum canım ama malesef onlar formülle ölçüyo tam güvenirliği olmaz dedi...boy kilo yaş orantına göre hesaplar dedi diyetisyen...aynı bilgileri internette de hesaplayan bir çok site var dedi...buradaki makineler profesyonel falan dedi... ben de fakirle aynı fiyata tefal vardı sadece kilo ölçen onu aldım.. bakalım pili yok henüz tartılamadım..

e hadi bakalım
inşallah iyi sonuçlar alırsın canım
tartını da güle güle kullan ( gerçek anlamda ama :34: )

bu arada kızlar ozon aktif diye bişey aldım... sanırım yağ gibi bişey... kız çok metetti cildi çok pürüzsüz ve kırışıksız hale getiriyomuş... hiç aranızda bu ürünü kullanan ya da bilen var mı...

aramı yaptım şimdi
1 küçük elma ve 2 yarım ceviz yedim
15 dk önce de yeşil çay içmiştim limonlu
bu yeşil çay beni susatıyor yaa
sizde de oluyo mu bu?

şimdi yeşil çay içiyorum

hugocum bişi sorucam sana
senin içtiğin yeşil çay hazır mı yoksa demliyomusun sen ?

kendim demliyorum bebişim. aktardan alıyorum ben kendim demliyorum içine bol limon suyuda ekliyorum salataya nar ekşisi aldım canım. çeri domateste buldum gece sıkar içerim posalı iç dedi. biberde aldım marulda fesleğende aldım tek eksik enginar kaldı artık büyük marketlerden hafta sonu alırım onuda

bu arada kızlar ozon aktif diye bişey aldım... sanırım yağ gibi bişey... kız çok metetti cildi çok pürüzsüz ve kırışıksız hale getiriyomuş... hiç aranızda bu ürünü kullanan ya da bilen var mı...

canım ben yüzüme ne nemlendirici ne makyaj hiçbir kimyasal ürün asla kullanmıyorum 3 yıldır. meyvelerle bakım yaparım bazen bitkisel yağlarla falan. spor sağlıklı beslenme alkol sigara yok hiç sorun olmadı bende. bende o yüzdeen kullanmıyorum cildime ama gerekirse sorun olursa kullanırım. sadece rimel ruj kullanırım

kendim demliyorum bebişim. aktardan alıyorum ben kendim demliyorum içine bol limon suyuda ekliyorum salataya nar ekşisi aldım canım. çeri domateste buldum gece sıkar içerim posalı iç dedi. biberde aldım marulda fesleğende aldım tek eksik enginar kaldı artık büyük marketlerden hafta sonu alırım onuda

hugocuk posalı iç dediyse domatesi,direk yesek olmazmıki acaba aynı şeye denk geliyo.sen neyle sıkıcan canım onu

anladım canım
evde var aslında ama işyerinde demleme imkanı yok da akşamları yapabilirim, nasıl demliyosun peki
1 bardak için ne kadar koyuyosun, kaç dakika bekletiyosun?
afiyet olsun canım şimdiden

hugocuk posalı iç dediyse domatesi,direk yesek olmazmıki acaba aynı şeye denk geliyo.sen neyle sıkıcan canım onu

ya evet onu ben de düşündüm
minicik zaten onlar, sıkması çok zor olur

walla benim resmen genzimi yakıyo şu anda yeşil çay, habire su içesim geliyo, sadece işyerinde 2 lt oldu zaten şu saate kadar
evde de rahat 1 lt içmişimdir ben sabah ve öğleyin
damacana gibi gezcem walla yakında :60::60::60:

eswcim şöyle büyükçe bir bardağa 2-3 kaşık koyuyorum. suyu kaynatıp altını kapatıp yeşilçayı atıyorum içine. 5 dakika falan demliyorum fazla değil sonra süzüp biraz ılıması için bekliyorum fazla sıcak içmek iyi değilmiş canım. böyle içtim hep.

şimdi ara öğünüm 1 madensuyu 5 badem
1 kuru kayısı.

selam kızlar bende artık bu kilolara on diyorum ve bugünden itibaren rejimdeyim,70 kiloyum,bu topiğe mi yoksa diğer topiğe(70-79) mi gitsem karar vermedim:) 55 kilo olmak isitoyum çok acelem yok,ama çok da aylara yayılsın istemiyorum,yaptığınız işe yarayan yöntemlerden bahsederseniz sevinirim,özellkli olanlardan,yeşil çay gibi

Back
X