• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farmasicim sen seviyosun canım, sana afiyet olsun
benim kociş de sever misal ama ben içemiyorum
ben biraz takıntılıyımdır zaten böyle şeylerde
yiyecekleri karışık yiyemem, sütse süt meyveyse meyvedir benim için :))

Herhalde :)
Onların içinde bayağı bir vitamin de oluyor. Bu nedenle oldukça yararı oluyordur sana.

galiba yararı oluyor bu kadar kuduruk olmamda canım :9::9: A ve D vitamini içeriyor

100 ml de
enerji (kcal/kj) 66.5 278
protein (gr) 2.76
yağ (gr) 1.5
karbonhidrat (gr) 10.5

asistanlık ve santral farmasi

asistan olarak profilinde görünce üniversitede filansın diye düşünmüştüm
lise deyince de öğrenime herhalde öylesine yazdı diye düşündüm de anladım canım güzel kolay gelsin :16:

farmasicim sen seviyosun canım, sana afiyet olsun
benim kociş de sever misal ama ben içemiyorum
ben biraz takıntılıyımdır zaten böyle şeylerde
yiyecekleri karışık yiyemem, sütse süt meyveyse meyvedir benim için :))

anlıyorum canımcım.
benim maşallah herşeyle aram hemen hemen iyidir.

bu arada 1 elma
250 ml daha su bitti

sırada 1 portakal var yenmeyi bekliyor :9::9::56:

anlıyorum canımcım.
benim maşallah herşeyle aram hemen hemen iyidir.

bu arada 1 elma
250 ml daha su bitti

sırada 1 portakal var yenmeyi bekliyor :9::9::56:

afiyet olsun, ne güzel
ben çok yemek seçerim bazı takıntılarım da vardır böyle
benimde 3 ltyi buldu sabahtır içtiğim su
daha akşamı var bunun, suyu azaltsam mı acaba?
ama ben kilo vermek için içmiyorum suyu, gerçekten susuyorum, içmezsem boğazım kuruduğu için acımaya başlıyo

Huuuuu benim sağlıklı ve gittikçe zayıff arkadaşlarım napıyo bakiiiiiim:16:

Ohh sohbet koyu,yemekler yenmiş afiyet olsun herkese ben de yenekten önce bi duşarı çıktım dolandım geldim 1saat işlerim vardı 1 saatin 35-40dk sı yürüüşümdür tempolu ama yine de uzaya gidicem birazdan

Ymekte ne yedim yazayım hemen

3yk karnıbahar yemeği

3yk bezelye yemeği

3 adet köy biberi

1 kase yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği

şuanda da yeşil çayımı içiyorum ben de paket almıştım ama bunlar bitince demlemeyi planlıyorum aktardan açık alıcam inşallah ama buna da limon sıkıyorum daha içilesi oluyo

o hurmaları ben de pek sevmem annem bayılır olgunlarına özellikle annemin japon bir öğrencisi vardı annem tez danışmanlığı yapıyodu on Türkiyedeki kırsal kesimdeki kadınların sorunlarını konu alan bir tez için1 yıl antepte kaldı ve haftanın 3 günü bizdeydi bayılırdı o hurmalara görünce çok sevinmişti burda da var diye ama ben hiç sevmem sadece çekirdeğinden fal bakardık eğlenceli olsun diye dilek tutarsın ikiye yararsın çatal çıkarsa kabul olmaz kaşık çıkarsa kabul olur dileğin kaşık ve çatala benzer şekiller çıkıyo çekirdeğinde öye eğlenirdim:60::60:

Benim de tek yiyemediğim ot teredir hiç sevmem ama sabahaları touhumunu yiyiorum 2tk, 1çk balla..ender saraç önermişti ama 3 hafta yedim şimdi ara verdim bağışıklık kazanmıyım diye

canım spor yapıyoruz diyetisyene giden arkadaşlar var genel olarak sağlıklı besleniyorz spor yapıyoruz öyle bizde. bize katılabilirsin ben buraya ilk geldiğimde 83 kiloydum kilo farketmez amaç belli nereyi seversen oraya gel canım.
o zman burdayım cnm,sağol
afiyet olsun canım
tamam şekerim teşekkür ederim tarif için
içine bide limon sıktım mı tamamdır, sade içemiyorum da ben

hoşgeldin canım, topikte sana yerimiz var :))
boyun kaç peki?
walla biz sağlıklı ve düzenli beslenerek ayrıca spor yaparak kilo veriyoruz
diyetisyene giden arkadaşlarımız var onlar da yardımcı oluyolar bizlere
ama öyle özel bi diyet yok karbonhidrat ya da ne bileyim protein diyeti gibi
sağol cnm,70 kiloyum,1,58 cm boyum var,şöyle 55 olsam bana yeter :) 5 alık bir oğlum var,bir de 1,5 yaşında bir kızım var,peş peşe 2 doğum ve sonuç böyle yapışan kilolar :(
o zaman bende düşüreceğim yani :9: sporda olmayınca zor gidiyo kilolar tabi eeeee napalım düşür diyosa diyetisyen düşürücez başka yolu yok :27::1:
bende spor falan yapamıyorum
nugyacım özelden yolladım sana :119:
bende şu listeye bakabilirmiyim cnm ya,nasıl diyemerak ettim,bu arad sen kaç kilosun,hiç verdin mi,topiği baştan okumam lazım ama şu an bakamıyorum malum 2 bebe var bende:)
hoşgeldin canım :71:rejimdeyim deme bence öyle söylenince insan psikolojikmen bile etkileniyor.bana nasıl zayıfladın diye soranlara ben kaşık hesabu yiyerek ve sağlıklı az ve sık yiyerek zayıfladım diyorum.sende öyle söyle canım acelemiz yok yavaş yavaş ve kalıcı şekilde zayıflıyoruz.karar senin canım hangi topiğe istiyorsan gidebilirsin elbette ama diğer topiklerdende burası daha hareketli diye buraya geliyorlar :66: gün içinde yediğimiz yiyecekleri varsa yaptığın sporu ve kaçamağın olursa ki inşallah olmaz çok kaçırmışsan yani onlarıda yaz buraya yardımcı olmaya çalışırız canım.yeşil çay bende içiyorum marketten almıştım kutu içerisinde.bitmek üzere benimkiside ben fazla içmiyorum ama metabolizma alışmasın diye

sağol cnm

evet tahmin ettigim beyaz 16mıymışsın allah bagışalasın bebklerini okuyodum orayına biliyorum sizleri
bende sen gibiyim 2çocuk yok ama 72le başladım boyumuzda aynı 55olsam bana yeter 1,5ay olacak buaraya başlayalı arkadaşlar çom iyiler hoşgeldin aramıza

Ohh sohbet koyu,yemekler yenmiş afiyet olsun herkese ben de yenekten önce bi duşarı çıktım dolandım geldim 1saat işlerim vardı 1 saatin 35-40dk sı yürüüşümdür tempolu ama yine de uzaya gidicem birazdan

3yk karnıbahar yemeği

3yk bezelye yemeği

3 adet köy biberi

1 kase yoğurt

şuanda da yeşil çayımı içiyorum ben de paket almıştım ama bunlar bitince demlemeyi planlıyorum aktardan açık alıcam inşallah ama buna da limon sıkıyorum daha içilesi oluyo

o hurmaları ben de pek sevmem annem bayılır olgunlarına özellikle annemin japon bir öğrencisi vardı annem tez danışmanlığı yapıyodu on Türkiyedeki kırsal kesimdeki kadınların sorunlarını konu alan bir tez için1 yıl antepte kaldı ve haftanın 3 günü bizdeydi bayılırdı o hurmalara görünce çok sevinmişti burda da var diye ama ben hiç sevmem sadece çekirdeğinden fal bakardık eğlenceli olsun diye dilek tutarsın ikiye yararsın çatal çıkarsa kabul olmaz kaşık çıkarsa kabul olur dileğin kaşık ve çatala benzer şekiller çıkıyo çekirdeğinde öye eğlenirdim:60::60:

Benim de tek yiyemediğim ot teredir hiç sevmem ama sabahaları touhumunu yiyiorum 2tk, 1çk balla..ender saraç önermişti ama 3 hafta yedim şimdi ara verdim bağışıklık kazanmıyım diye

neruda hoşgeldin canım tam aklımdan geçiyodun şimdi neruda gelemedi daha diyodum içimden :9: afiyet olsun canım menün güzelmiş.hurma konusunda anladığım kadarıyla sen farklı hurmadan bahsediyorsun şu ramazan aylarında yenen hurma galiba senin bahsettiğin dimi.bizimkisi domates gibi oluyo canım onun gibi kırmızı ve büyük .cennet hurması ve amma deriz biz burda.ama trabzon hurması ve priena yazmıştı başka şeyde deniliyormuş adına ınuttum şimdi:9:

3yk karnıbahar yemeği

3yk bezelye yemeği

3 adet köy biberi

1 kase yoğurt

Afiyet olsun, yine çok güzel mönün.
Çekirdeğini hiç kırmadım, bendekiler çok olgunlaşmamış olgunlaşanı kırıp inceleyeceğim.

o zman burdayım cnm,sağol

sağol cnm,70 kiloyum,1,58 cm boyum var,şöyle 55 olsam bana yeter :) 5 alık bir oğlum var,bir de 1,5 yaşında bir kızım var,peş peşe 2 doğum ve sonuç böyle yapışan kilolar :(

bende spor falan yapamıyorum

bende şu listeye bakabilirmiyim cnm ya,nasıl diyemerak ettim,bu arad sen kaç kilosun,hiç verdin mi,topiği baştan okumam lazım ama şu an bakamıyorum malum 2 bebe var bende:)

sağol cnm

Hoşgeldin. 2 bebek varken sende, biraz yediklerine dikkat etsen hemen gider kilolar.

yok be hugocum uyumadı daha uyursa inşllah yapacam aslında buaralr başdönmelerim var niye anlamadım

Hemen bir kan ve idrar tahlili yaptırmanı öneririm. folik asit,kalsiyum falan herşeye baksınlar.
Hamilelik,doğum,kilo verme derken bir şeyler eksilmiş olabilir.

evet tahmin ettigim beyaz 16mıymışsın allah bagışalasın bebklerini okuyodum orayına biliyorum sizleri
bende sen gibiyim 2çocuk yok ama 72le başladım boyumuzda aynı 55olsam bana yeter 1,5ay olacak buaraya başlayalı arkadaşlar çom iyiler hoşgeldin aramıza

spor fazla gelmiş olabilirmi hem sabah hem akşam artı diyette var ondan olabilir sporu günde ne kadar yapıyorsun nasıl yapıyorsun canım

Back
X