• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kı< midende bulanuyormu yoksa yoksa :53: :52:

yok canım ya hastayım

prinecim aslında haklısında kzımla hiç biyere çıakmıyom bırakacak kimse yok sogukda var aslında birazda artıksteresden niye düşünüyom ben bende klsetrol var ama zaten diyetteyim niye çıksın he sterden çıkmış olabilir

Huuuuu benim sağlıklı ve gittikçe zayıff arkadaşlarım napıyo bakiiiiiim:16:

Ohh sohbet koyu,yemekler yenmiş afiyet olsun herkese ben de yenekten önce bi duşarı çıktım dolandım geldim 1saat işlerim vardı 1 saatin 35-40dk sı yürüüşümdür tempolu ama yine de uzaya gidicem birazdan

Ymekte ne yedim yazayım hemen

3yk karnıbahar yemeği

3yk bezelye yemeği

3 adet köy biberi

1 kase yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği

şuanda da yeşil çayımı içiyorum ben de paket almıştım ama bunlar bitince demlemeyi planlıyorum aktardan açık alıcam inşallah ama buna da limon sıkıyorum daha içilesi oluyo

o hurmaları ben de pek sevmem annem bayılır olgunlarına özellikle annemin japon bir öğrencisi vardı annem tez danışmanlığı yapıyodu on Türkiyedeki kırsal kesimdeki kadınların sorunlarını konu alan bir tez için1 yıl antepte kaldı ve haftanın 3 günü bizdeydi bayılırdı o hurmalara görünce çok sevinmişti burda da var diye ama ben hiç sevmem sadece çekirdeğinden fal bakardık eğlenceli olsun diye dilek tutarsın ikiye yararsın çatal çıkarsa kabul olmaz kaşık çıkarsa kabul olur dileğin kaşık ve çatala benzer şekiller çıkıyo çekirdeğinde öye eğlenirdim:60::60:

Benim de tek yiyemediğim ot teredir hiç sevmem ama sabahaları touhumunu yiyiorum 2tk, 1çk balla..ender saraç önermişti ama 3 hafta yedim şimdi ara verdim bağışıklık kazanmıyım diye

hoşgeldin tatlım
afiyet olsun menün gayet güzelmiş
ben de senin gibiyim yiyemiyorum onu ha tadını bildiğimden değil sırf domatese benziyo diye, domatesten meyvemi olurmuş mantığı benimki, nasıl ama :27::27:

ben de bugün pilates yapıcam yine, dün yarım kaldı zaten, uzaya yarın giderim artır, bi yorgunluk var zaten üzerimde, sonra evde kocişe yoruldum falan dersem kızar bana, yapma yorulma diye

o zman burdayım cnm,sağol

sağol cnm,70 kiloyum,1,58 cm boyum var,şöyle 55 olsam bana yeter :) 5 alık bir oğlum var,bir de 1,5 yaşında bir kızım var,peş peşe 2 doğum ve sonuç böyle yapışan kilolar :(

bende spor falan yapamıyorum

bende şu listeye bakabilirmiyim cnm ya,nasıl diyemerak ettim,bu arad sen kaç kilosun,hiç verdin mi,topiği baştan okumam lazım ama şu an bakamıyorum malum 2 bebe var bende:)

sağol cnm

Allah bağışlasın canım bebelerini :))
daha pek küçükler, senin işin gerçekten zor
burda inşallah sen de bizimle beraber verirsin kilolarını

spor fazla gelmiş olabilirmi hem sabah hem akşam artı diyette var ondan olabilir sporu günde ne kadar yapıyorsun nasıl yapıyorsun canım

sanmıyom ama canım şöyle gündüz 45dakka yada 1saat lesli yapıtyom akşam yemekden 1,2saat sonra 40 dakka yada 45dakka uzuaya gidiyom bukadar ama ben çok ahreketysizim şöyle diyem o sporda hariç nerdeyse hep oturuyom dışları çıktıgım yok haftasonu bikeleden başka

Bu kaçıncı ara öğün olacak :)

canım bu hafta bir de en son akşam toptan rapor halinde yazıyorum ya onun için kağıda not alıyorum baktım şimdi 1 portakal daha yedim ve yanına da 500 ml suya yavaş yavaş başlıyorum öğlen yemeğinden sonra 4. ara öğünüm olmuş . nasıl sence?:9:

neruda hoşgeldin canım tam aklımdan geçiyodun şimdi neruda gelemedi daha diyodum içimden :9: afiyet olsun canım menün güzelmiş.hurma konusunda anladığım kadarıyla sen farklı hurmadan bahsediyorsun şu ramazan aylarında yenen hurma galiba senin bahsettiğin dimi.bizimkisi domates gibi oluyo canım onun gibi kırmızı ve büyük .cennet hurması ve amma deriz biz burda.ama trabzon hurması ve priena yazmıştı başka şeyde deniliyormuş adına ınuttum şimdi:9:

Ttalım ben hac hurması olanı severim hatta sabah yemiştim bir tane ama az önceki mesajımda bahsettiğim çekirdeiğinden fal baktığımız ama benim sevmediğim trabzon hurması domates gibi olan.

Ay evet dışarı falan çıktım koşturmaca geldim yemek şimdi de birazdan uzay yürüyüşümü yapıcam inşallah tatlım menümü beğenmene sevindim dün dedim 250gr kıymadan yemek yapıyorum 4 porsiyon yalan oldu:1: 250gr kıymadan yaptım ama 3yk yediğimden 7-8 porsiyon çıkar rahat yani akşama da ondan yiycem karnıbahardan da yerim yine 3yk sebze ağırlıklı olur zaten altı üstü 250gr kıyma var onu da 7-8 defada yersem noral herhalde:1:

hoşgeldin tatlım
afiyet olsun menün gayet güzelmiş
ben de senin gibiyim yiyemiyorum onu ha tadını bildiğimden değil sırf domatese benziyo diye, domatesten meyvemi olurmuş mantığı benimki, nasıl ama :27::27:

ben de bugün pilates yapıcam yine, dün yarım kaldı zaten, uzaya yarın giderim artır, bi yorgunluk var zaten üzerimde, sonra evde kocişe yoruldum falan dersem kızar bana, yapma yorulma diye

Allah bağışlasın canım bebelerini :))
daha pek küçükler, senin işin gerçekten zor
burda inşallah sen de bizimle beraber verirsin kilolarını

Teşekkür ederim şekercim valla ben tadınıda biliyorum bilinçli bir yememek benimkisi:1: ağzım kamaşıyo buruşuyo bi garip oluyo ve kaygan bir yapısı var ne biliyim bak aklıam geldi yiyenlere afiyet olsund aben hiç sevemedim onu meyvede o sebze de tere diğer her şeyi yerim çokşükür:1::nazar:

Ttalım ben hac hurması olanı severim hatta sabah yemiştim bir tane ama az önceki mesajımda bahsettiğim çekirdeiğinden fal baktığımız ama benim sevmediğim trabzon hurması domates gibi olan.

Ay evet dışarı falan çıktım koşturmaca geldim yemek şimdi de birazdan uzay yürüyüşümü yapıcam inşallah tatlım menümü beğenmene sevindim dün dedim 250gr kıymadan yemek yapıyorum 4 porsiyon yalan oldu:1: 250gr kıymadan yaptım ama 3yk yediğimden 7-8 porsiyon çıkar rahat yani akşama da ondan yiycem karnıbahardan da yerim yine 3yk sebze ağırlıklı olur zaten altı üstü 250gr kıyma var onu da 7-8 defada yersem noral herhalde:1:

anladım canım bende sen yanlış anladın sandım :9: evet canım normal olur.bende evde karnabahar var eve gidince haşlayacağım yarına hazır olsun.bugün brokoli var yine haşlama salata olark onu yerim bende

napıyonuz bakimmmm:27:
öfff bende ders çalışıyorum çok sıkıcı:63:
arada 2 mandalina yedim

akşamda karnıbahar salatası yapıcam,karnıbaharı çok seviyorummmmmmmm.:16:

ay kızlar bir alışveriş yapsım varki,bir zayıflayayım neler alıcam neleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:62:

ben çıkıyom grş kızlar kızıma bakem az

iyi akşamlar canım

Teşekkür ederim şekercim valla ben tadınıda biliyorum bilinçli bir yememek benimkisi:1: ağzım kamaşıyo buruşuyo bi garip oluyo ve kaygan bir yapısı var ne biliyim bak aklıam geldi yiyenlere afiyet olsund aben hiç sevemedim onu meyvede o sebze de tere diğer her şeyi yerim çokşükür:1::nazar:

amaaann o domates kılıklı meyveye kadar meyvemi kalmadı dimi :))))

kızlar yiyenler bozulmasın bu arada, hepiciğinize afiyet olsun :))

ben tereyi çok severim, eskiden ekmeğin arasına ne bulursam koyar yerdim

canım tere, roka ve yeşil soğandan salata yapıp içine nar ekşisi falan ekleyip ton balığı da koydun mu süper oluyo, terenin tadını almıyosun hiç, bi dene istersen bi ara

arada 2 mandalina yedim

ay kızlar bir alışveriş yapsım varki,bir zayıflayayım neler alıcam neleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:62:

kolay geysin canım
inşallah alırsın bi an önce :))
benim giyemediklerim bana yeter şimdilik
zaten almaya kalksam kociş furacak beni
geçen a.kabılarımı saymış da kutuları üst üste koyunca boyumu geçiyodu walla

kızlar hepinize iyi akşamlar
ben çıkayım artık
akşam görüşmek üzere
şimdiden afiyet olsun
spor yapacaklara kolay gelsin, yağ atsınlar bol bol :9:

Huuuuu benim sağlıklı ve gittikçe zayıff arkadaşlarım napıyo bakiiiiiim:16:

Ohh sohbet koyu,yemekler yenmiş afiyet olsun herkese ben de yenekten önce bi duşarı çıktım dolandım geldim 1saat işlerim vardı 1 saatin 35-40dk sı yürüüşümdür tempolu ama yine de uzaya gidicem birazdan

Ymekte ne yedim yazayım hemen

3yk karnıbahar yemeği

3yk bezelye yemeği

3 adet köy biberi

1 kase yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği

şuanda da yeşil çayımı içiyorum ben de paket almıştım ama bunlar bitince demlemeyi planlıyorum aktardan açık alıcam inşallah ama buna da limon sıkıyorum daha içilesi oluyo

o hurmaları ben de pek sevmem annem bayılır olgunlarına özellikle annemin japon bir öğrencisi vardı annem tez danışmanlığı yapıyodu on Türkiyedeki kırsal kesimdeki kadınların sorunlarını konu alan bir tez için1 yıl antepte kaldı ve haftanın 3 günü bizdeydi bayılırdı o hurmalara görünce çok sevinmişti burda da var diye ama ben hiç sevmem sadece çekirdeğinden fal bakardık eğlenceli olsun diye dilek tutarsın ikiye yararsın çatal çıkarsa kabul olmaz kaşık çıkarsa kabul olur dileğin kaşık ve çatala benzer şekiller çıkıyo çekirdeğinde öye eğlenirdim:60::60:

Benim de tek yiyemediğim ot teredir hiç sevmem ama sabahaları touhumunu yiyiorum 2tk, 1çk balla..ender saraç önermişti ama 3 hafta yedim şimdi ara verdim bağışıklık kazanmıyım diye

afiyet olsun canım listen çok hoş

arada 2 mandalina yedim

hoşgeldin canım fazla yorma kendini dinlene dinlene çalış .valla bugün karnabahar diye diye karbaharı akşama yiyecem heralde :27:

Back
X