Huuuuu benim sağlıklı ve gittikçe zayıff arkadaşlarım napıyo bakiiiiiim
Ohh sohbet koyu,yemekler yenmiş afiyet olsun herkese ben de yenekten önce bi duşarı çıktım dolandım geldim 1saat işlerim vardı 1 saatin 35-40dk sı yürüüşümdür tempolu ama yine de uzaya gidicem birazdan
Ymekte ne yedim yazayım hemen
3yk karnıbahar yemeği
3yk bezelye yemeği
3 adet köy biberi
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
şuanda da yeşil çayımı içiyorum ben de paket almıştım ama bunlar bitince demlemeyi planlıyorum aktardan açık alıcam inşallah ama buna da limon sıkıyorum daha içilesi oluyo
o hurmaları ben de pek sevmem annem bayılır olgunlarına özellikle annemin japon bir öğrencisi vardı annem tez danışmanlığı yapıyodu on Türkiyedeki kırsal kesimdeki kadınların sorunlarını konu alan bir tez için1 yıl antepte kaldı ve haftanın 3 günü bizdeydi bayılırdı o hurmalara görünce çok sevinmişti burda da var diye ama ben hiç sevmem sadece çekirdeğinden fal bakardık eğlenceli olsun diye dilek tutarsın ikiye yararsın çatal çıkarsa kabul olmaz kaşık çıkarsa kabul olur dileğin kaşık ve çatala benzer şekiller çıkıyo çekirdeğinde öye eğlenirdim

Benim de tek yiyemediğim ot teredir hiç sevmem ama sabahaları touhumunu yiyiorum 2tk, 1çk balla..ender saraç önermişti ama 3 hafta yedim şimdi ara verdim bağışıklık kazanmıyım diye