• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

priene eşlerimiz o konuda birbirine benziyor. her sorunun altında kilo yatıyo oluyor o zaman. ayy ne çektim. çok iyi bilirim demek aynıymış durumumuz. neyse sende zaten veriyorsun pilatesinde var yeter zaten. bizim kilo kavgaları sorunları bitti artık çok şükür hiç konusu bile olmuyor

valla benim eşimde ben hep k,loluoldum hastalıkalrdan hiçsesi çıkmadı halendeder zayıflama hiç önemlidegil benim içimn degişme z ama saglık için verebilirsen verder allah rzıolsun hiç sıkmadı beni

buarada yeşil çayımı içiyorum

öğlen yemeğim nar ekşili bol limonlu soğanlı fesleğenli yağsız salata 3 köfte kadar et. bir ölçüsü bir avuç içini doldurur ve 1 dilimde ekmek kızlar.

nugya,hayell.,beyaz16,eebruli,neruda,Flyyy,karcicegi71,
günaydın kızlar nasılsınız
tünaydın cnm,ben cevap verne kadar valla akşam olacak sandım :)iyiiz cnm sen naıslsın?
canım çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar
2bardak su içtim nesfit yiyecem şimdi
afiyet olsun cnm
sagol hugocum haklısın aslında ama iş te bu beni etkliyo 10 kilodaha vermem lazım daha yani burdayım daha

beyazcım verisin canım çocuguna geçmiş olsun
lesli su videolar var evdeyürüyüş diye oldugunyerde o vieolarla hoplayıp zpılıyon

hımm sağol cnm

farmasicim cevabın için teşekkürler.ben listeyle ayarlıyorum kendimi sürekli değişim içinde yeni şeyler öğrendikçe :34:

hugocuk canım bana listeyi veren arkadaşıma danıştım diyeti zora sokarmış hergün yürüyüşe çıkmamam.zaten azaldı kilo verme hızım sabit falan kalmasın az gitsin yavaş gitsin :) ben bi 60 a insem bir gün yürüyüş bir gün pilates olurdu da.şimdi hem pilates hem yürüyüş yapıcam artık bakalım ağır gelirse iki günde bir yaparım pilatesi kendimi ayarlarım yorulursam zaten zorlamam ikisini birarada.zaten ebru hanımla da aynı hızda yapamıyorum :1: nasıl şıp diye kaldırıyor o bacağı :1:

yanlarımda beyaz çatlaklar var benim:77: fazlalıklarımı atınca geçer mi ki çatlaklar konusunda bilgim yok.yaşta 22 daha çatlak dolu :59:hep şu kilolar yüzünden :47: bi araştırıcam ne yapiyim bilgisi olan yazabilir mi.:34:

farmasicim cevabın için teşekkürler.ben listeyle ayarlıyorum kendimi sürekli değişim içinde yeni şeyler öğrendikçe :34:

hugocuk canım bana listeyi veren arkadaşıma danıştım diyeti zora sokarmış hergün yürüyüşe çıkmamam.zaten azaldı kilo verme hızım sabit falan kalmasın az gitsin yavaş gitsin :) ben bi 60 a insem bir gün yürüyüş bir gün pilates olurdu da.şimdi hem pilates hem yürüyüş yapıcam artık bakalım ağır gelirse iki günde bir yaparım pilatesi kendimi ayarlarım yorulursam zaten zorlamam ikisini birarada.zaten ebru hanımla da aynı hızda yapamıyorum :1: nasıl şıp diye kaldırıyor o bacağı :1:

yanlarımda beyaz çatlaklar var benim:77: fazlalıklarımı atınca geçer mi ki çatlaklar konusunda bilgim yok.yaşta 22 daha çatlak dolu :59:hep şu kilolar yüzünden :47: bi araştırıcam ne yapiyim bilgisi olan yazabilir mi.:34:

anladım canım ben çatlak için susam yağı sürüyorum iyi geliyor duştan sonra

arzuhalcim sabna bir tüyo. spora eğer alıştıysa bünyen yürüyüşe çıkarken bir sırt çantası tak içine mesela ağırlık koy biraz kaldırabileceğin şekilde. mesela 3 kiloluk bişey olabilir ben dumbellerimi koyardım. bir hafta mesela böyle yürü sonra normal bildiğin gibi devam et. ben 6 kiloyla yürüdüğüm oldu canım. aralarda böyle şaşırtmak iyi geliyor

nerudaaaa hoşgeldin canım kahvaltın çok güzel afiyet olsun.bakıyorumda genelde hep dışarı çıkıyosun.bende izne ayrılıcam cumartesi son bende çıkarım artık sürekli dışarıya:64::8:

Ttalım aslında çoğunlukla evdeyim ama hareket olsun diye bi de tabii evin ihtiyaçları ve işim gereği hergün akrgo vermem gerekiyo evden çalışıyorum şu dönem, onun için hergün hem kargo hem işte alışveriş hem de bahaneyle hareket olsun diye uzak markete manava falan gidiyorum hergün bi yarım saat-45dk dolanıyorum dışarıda iyi oluyo hareket:8:

afiyet olsun canım
gayet güzel beslenmişsin
inşallah gider hepsi bi an önce

ben de 2 tane eltınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzümle ara yaptım kızlar

nugyacım sen bi ara kabak yiyodun metabolizmanı hızlandırmak için dimi, yanlış hatırlamıyorum
nasıl yapıyodun onu, bana da bi anlatır mısın sana zahmet?

Afiyet olsun canımcım sana da ben de bir elma bir kahve fincanı beyaz leblebi yedim

Kabak yemeği ben de yapıyorum nugyacığımın tarifini bilemiyorum ama ben kabak,bol soğan,domates,sarımsak koyuyorum 1yk de z. yağı am metabolizma hızlandırmak için olan bir tarif vardı bol maydonozlu falan belki nugyanınki odur:26:

anladım canım ben çatlak için susam yağı sürüyorum iyi geliyor duştan sonra

arzuhalcim sabna bir tüyo. spora eğer alıştıysa bünyen yürüyüşe çıkarken bir sırt çantası tak içine mesela ağırlık koy biraz kaldırabileceğin şekilde. mesela 3 kiloluk bişey olabilir ben dumbellerimi koyardım. bir hafta mesela böyle yürü sonra normal bildiğin gibi devam et. ben 6 kiloyla yürüdüğüm oldu canım. aralarda böyle şaşırtmak iyi geliyor

ilgin ve cevabın için teşekkür ederim canım :16: aklımda olur denerim :34: 6 kiloyla iyi yürümüşsün.evet mesela hep aynı egzersizleri de yapmayın derler şaşırtmak iyimiş.

Öyle hugocuk artık hiçbirşeyi yemem etmem sevmem demiyorum :1: deneyelim deneyebildiğimiz kadar :1: afiyet olsun :34:

Merhaba kızlar.:34:afiyet olsun hepinize.

bugünkü raporu vereyim;
kalkınca bir bardak ılık su
1 tk üzüm pekmezi

yedi buçuk sekiz arası kahvaltımı yaptım ;
bir dilimden biraz büyük kızarmış çavdar ekmeği , bir domates,bir buçuk salatalık , bir havuç , biraz tere biraz dereotu , 1 kk kutusu az yağlı beyaz peynir,yarım lıght üçgen peynir.yanında bir bardak portakal suyu .

11 i geçiyordu pilates bitincede bir orta boy fuji elma ile iki sade galeta yedim.

sabahtan beri bir litre su içmişimdir.

öğlen : 4 köfte büyüklüğünde kırmızı et ızgara,1 bardak ayran , brokoli salatası , 1 dilim kepek ekmeği.

ara öğünde 3 tane kepekli çubuk kraker yanında yeşil çayımı içerim. (bunun yanına süt gider mi bilemedim :77: gece ara öğününe aldım :) )

akşam ise bir küçük tabak sebze yemeği (kereviz yemeği düşünüyorum patates olmayacak içinde)
yarım kase az yağlı yoğurt , çoban salata yaparım herhalde yanına birde 4 yemek kaşığı makarna buna da salçalı sos falan yaparım makarnaları ne zamandır sade yiyorum biraz sıkıldım:)

gece ise bir porsiyon meyve yanına bir bardak sütüm olacak.

2,5 litreye tamamlamaya çalışırım suyu.

dünden yorgundum gecede geç yattım ama erken kalktım öğlen oldu anca kendime geldim.
ebrulide pilates yapmaya çalıştım 40 dk.ağrıyor her yanım :)

öğleden sonra 1 saat tempolu yürüyecem.günlük egzersizleri de yaparım.bu kadar.

ekmek çeşitliğini de abartıcam gibi geliyor.bi ruşeymli bir kepekli bir çavdar herbirinin boyutları da bir olmuyor kepek ekmeği devamlı diğer ikisini de haftanın bi iki günü yemeye düşünüyorum.kalori farkları olur mutlaka.
dünde adaçayını denedim acı acı geldi limon sıktım öyle bitirdim artık önerebileceğiniz markasına kadar bitki çayları var mı kızlar. doğadan ın ayvalı ıhlamurunu tavsiye ederim ben.

ayrıca menüm yoruma açıktır :1:

Canım bugün gerçekten çok güzel menü afiyet olsun:16::nazar: ben de genelde liptonun çaylarından alıyorum en son doğadan yeşil çay almıştım ama bundan sonra açık yeşil çay alıp demlemeyi planlıyorum

öğlen yemeğim nar ekşili bol limonlu soğanlı fesleğenli yağsız salata 3 köfte kadar et. bir ölçüsü bir avuç içini doldurur ve 1 dilimde ekmek kızlar.

afiyet olsun hugocukcuğum çok güzelmiş öğle menün:16:

tavuğa köride ekledim. salataya fesleğen ekledim. denemediğimiz kalmadı valla :52:

Bn zaten baharat delisi bir insanım:16: bayılırım herşeye kırmızı biber,kekik,fesleğen koyarım habire:16:

bende bugünkü durumumu bildireyim:)
sabah kalkınca 2 bardak su
1 bardak sirkeli su
1 kase mısır gevreği
1 bardak yeşil çay,2 bardak su
şimdide öğlende bol salata
1 kase domates çorbası

yedim,ekmeği tamamen çıkardım ben inş başarabilirm bu sefer,sporum yok benim malesef,sizce menüm nasıl kızlar? tecrübeli arkadaşlarım yorum bekliyorum sizlerden:61:

Canım bugün gerçekten çok güzel menü afiyet olsun:16::nazar: ben de genelde liptonun çaylarından alıyorum en son doğadan yeşil çay almıştım ama bundan sonra açık yeşil çay alıp demlemeyi planlıyorum

teşekkür ederim nerudacım sanada afiyetler olsun :16: tamam canım ben alıp alıp denemeye devam edeyim:34:

öğlen yemeğimi yedim geldim.menüde tel şehriye çorbası,barbunya,makarna ve meyve vardı.evden getirdim ben yine makarna yemiyorum zaten,barbunyada gaz yaptığı için :9:sıkıntı oluyor yemiyorum.tel şehriye çorbasıda hamurlu diye yemedim hamurlu derken şehriyenin kendisi.ekmeği çoğalttım bende
6 yk.pazı yemeği(yağsız)
5-6 dak karnabahar haşlaması
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

tünaaydıın herkese.bugünkü raporu veriyorum sabah pekmezle tatlandırılmış 1 fincan çay, 2 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 6 tane siyah zeytin.ara öğün 3 tane kuru kayısı ve 4 tane ceviz.ve toplamda 1 lt su içmişimdir.öğle yemeğimi biazdan yiyeceğim 6 kaşık nohut ve 4 kaşık bulgur pilavı ve yanında 1 bardak yoğurt.bugün spor yapamadım henüz bebeklerden ve işlerinden fısat olmadı bi ara yaaparım artık.benim bebeler ağlıyo.görüşmek üzere...

bende bugünkü durumumu bildireyim:)
sabah kalkınca 2 bardak su
1 bardak sirkeli su
1 kase mısır gevreği
1 bardak yeşil çay,2 bardak su
şimdide öğlende bol salata
1 kase domates çorbası

yedim,ekmeği tamamen çıkardım ben inş başarabilirm bu sefer,sporum yok benim malesef,sizce menüm nasıl kızlar? tecrübeli arkadaşlarım yorum bekliyorum sizlerden:61:

çok güzel canım afiyet olsun 2çocukla spor olmazkizaten sana onlar spor zaten boşver ekemek bende yemiyom durabilirsen dene benbak sütsüz şekerzi nescafe içerim çok yok tutuyo

çok güzel canım afiyet olsun 2çocukla spor olmazkizaten sana onlar spor zaten boşver ekemek bende yemiyom durabilirsen dene benbak sütsüz şekerzi nescafe içerim çok yok tutuyo

sağol cnm,onu da içeyim
herkes yediklerinin listesini yazıyor ama bana bir genel liste lazım,yoksa kaçarım yine diyetten,şu saate çorba bu saatte yemek falan gibi,birde ölçüleri,yemekten 5 yk,çorbadan 4 yk gibi
elinde böyle listesi olan bana özelden atarsa çok sevinirim,yada burdan da yazabilir,burayı işgal etmeyeyim dedim sonra düşündüm burası diyet topiği bişey olmaz:1:

Merhaba kızlar.:34:afiyet olsun hepinize.

bugünkü raporu vereyim;
kalkınca bir bardak ılık su
1 tk üzüm pekmezi

yedi buçuk sekiz arası kahvaltımı yaptım ;
bir dilimden biraz büyük kızarmış çavdar ekmeği , bir domates,bir buçuk salatalık , bir havuç , biraz tere biraz dereotu , 1 kk kutusu az yağlı beyaz peynir,yarım lıght üçgen peynir.yanında bir bardak portakal suyu .

11 i geçiyordu pilates bitincede bir orta boy fuji elma ile iki sade galeta yedim.

sabahtan beri bir litre su içmişimdir.

öğlen : 4 köfte büyüklüğünde kırmızı et ızgara,1 bardak ayran , brokoli salatası , 1 dilim kepek ekmeği.

ara öğünde 3 tane kepekli çubuk kraker yanında yeşil çayımı içerim. (bunun yanına süt gider mi bilemedim :77: gece ara öğününe aldım :) )

akşam ise bir küçük tabak sebze yemeği (kereviz yemeği düşünüyorum patates olmayacak içinde)
yarım kase az yağlı yoğurt , çoban salata yaparım herhalde yanına birde 4 yemek kaşığı makarna buna da salçalı sos falan yaparım makarnaları ne zamandır sade yiyorum biraz sıkıldım:)

gece ise bir porsiyon meyve yanına bir bardak sütüm olacak.

2,5 litreye tamamlamaya çalışırım suyu.

dünden yorgundum gecede geç yattım ama erken kalktım öğlen oldu anca kendime geldim.
ebrulide pilates yapmaya çalıştım 40 dk.ağrıyor her yanım :)

öğleden sonra 1 saat tempolu yürüyecem.günlük egzersizleri de yaparım.bu kadar.

ekmek çeşitliğini de abartıcam gibi geliyor.bi ruşeymli bir kepekli bir çavdar herbirinin boyutları da bir olmuyor kepek ekmeği devamlı diğer ikisini de haftanın bi iki günü yemeye düşünüyorum.kalori farkları olur mutlaka.
dünde adaçayını denedim acı acı geldi limon sıktım öyle bitirdim artık önerebileceğiniz markasına kadar bitki çayları var mı kızlar. doğadan ın ayvalı ıhlamurunu tavsiye ederim ben.

ayrıca menüm yoruma açıktır :1:

menü güzel canım afiyet olsun sana.bende ekmekleri değiştirerek yiyorum birer hafta arayla.ama bu sıralar kepek ekmeğini almışız hep buzluğa koymuşuz.onları çıkartıp yiyorum bitsinde başka ekmek alıcam

sağol cnm,onu da içeyim
herkes yediklerinin listesini yazıyor ama bana bir genel liste lazım,yoksa kaçarım yine diyetten,şu saate çorba bu saatte yemek falan gibi,birde ölçüleri,yemekten 5 yk,çorbadan 4 yk gibi
elinde böyle listesi olan bana özelden atarsa çok sevinirim,yada burdan da yazabilir,burayı işgal etmeyeyim dedim sonra düşündüm burası diyet topiği bişey olmaz:1:

canım çorbalrı birere kepçe yiyoruz
bakla grleri 4yeken kaşıgı
köfteleri 3t
ane al içi akdar yiyoruz
sebze yemeklerini 5kaşıkkadar yersin canım
yogurt muhakka olmalı yada salata süt iç ama bunalr light olanalrdan olsun sütünle yogurtun
meyveriniye aralarda 1tane ara oluyo meyvlerde
canım tatlı istediginde sütle türkkavesi yapıp çubuktarçın koy iç iyi gelir yada yogrta meyve dogra biraz fındık rendele tarçın koyyue çok iyi geliyo

canım çorbalrı birere kepçe yiyoruz
bakla grleri 4yeken kaşıgı
köfteleri 3t
ane al içi akdar yiyoruz
sebze yemeklerini 5kaşıkkadar yersin canım
yogurt muhakka olmalı yada salata süt iç ama bunalr light olanalrdan olsun sütünle yogurtun
meyveriniye aralarda 1tane ara oluyo meyvlerde
canım tatlı istediginde sütle türkkavesi yapıp çubuktarçın koy iç iyi gelir yada yogrta meyve dogra biraz fındık rendele tarçın koyyue çok iyi geliyo

hülyanınkilere ek yapayım bende :9:
peynir bir kibrit kutusu,haftada 3 kere yumurta,zeytin 4-5 tane
sebze yemeklerini zaytinyağıyla yapmaya çalış canım 8 yk da yiyebilirsin
2 yk pilav yada makarna bir ince dilim ekmeğe bedel
bir kase çorbada bir ince dilim ekmeğe bedel
çerez sayısını 10-15 taneden fazla geçirme

Back
X