• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çorbalrı birere kepçe yiyoruz
bakla grleri 4yeken kaşıgı
köfteleri 3t
ane al içi akdar yiyoruz
sebze yemeklerini 5kaşıkkadar yersin canım
yogurt muhakka olmalı yada salata süt iç ama bunalr light olanalrdan olsun sütünle yogurtun
meyveriniye aralarda 1tane ara oluyo meyvlerde
canım tatlı istediginde sütle türkkavesi yapıp çubuktarçın koy iç iyi gelir yada yogrta meyve dogra biraz fındık rendele tarçın koyyue çok iyi geliyo

saol cnm bende şimdi buna göre bişeyler oluşturayım

nugyacım birde kas kaybı yetersiz diyetlerde sporla beraber çok oluyor canım. yediklerin yetmediği zaman sporda varsa çok oluyor kas kaybı ve eğer spor yapılıp hergün gerekli protein miktarı alınmadığı zaman oluyor canım. calsiyumda öyle. calsiyum eksikliği kilo vermeyi yağ vermeyi yavaşlatıyor. senin listen güzel yeterli dengeli hergün gereken şeyleri alıyorsun canım ama muhakkak hergün et ye canım kas kaybın olmasın veya etli yemekler ye canım ama listen güzel yavaş yavaş yağ verirsin canım

canım çorbalrı birere kepçe yiyoruz
bakla grleri 4yeken kaşıgı
köfteleri 3t
ane al içi akdar yiyoruz
sebze yemeklerini 5kaşıkkadar yersin canım
yogurt muhakka olmalı yada salata süt iç ama bunalr light olanalrdan olsun sütünle yogurtun
meyveriniye aralarda 1tane ara oluyo meyvlerde
canım tatlı istediginde sütle türkkavesi yapıp çubuktarçın koy iç iyi gelir yada yogrta meyve dogra biraz fındık rendele tarçın koyyue çok iyi geliyo

maşallah çok iradeli azimli sabırlısın canım :nazar:

xxh canım sen kendini pek belli etmiyorsun ama maşallahın var spor diyet falan tam gaz gidiyorsun :nazar: arada kaynadım sanma gözümden kaçmıyorsun canım :16:

nugyacım birde kas kaybı yetersiz diyetlerde sporla beraber çok oluyor canım. yediklerin yetmediği zaman sporda varsa çok oluyor kas kaybı ve eğer spor yapılıp hergün gerekli protein miktarı alınmadığı zaman oluyor canım. calsiyumda öyle. calsiyum eksikliği kilo vermeyi yağ vermeyi yavaşlatıyor. senin listen güzel yeterli dengeli hergün gereken şeyleri alıyorsun canım ama muhakkak hergün et ye canım kas kaybın olmasın veya etli yemekler ye canım ama listen güzel yavaş yavaş yağ verirsin canım

evet canım doğru söylüyorsun.benim önceki yaptığım diyetlerde bunu görmüştüm çok çabuk verdim ve çok çabukta aldım.tabi verdiğim kasdı yağ değildi büyük bir ihtimal.et yemeyede başlarım tabi izinde yaparım hergün izin dönüşündede öğlenleri getirim arada ama ısıtma işini halletmem lazım işte

Tşk ederim. Hoş bulduk. Bu siteye bugün üye oldum benimde herkes gibi kilo problemim var. Şuan 69 kilodayım boyum 1.54 yani en az 10 kilo vermem lazım. Daha önce zayıftım bu tür bir sorunum yoktu hatta kilo vermekten ödüm kopuyordu sonra işim gereği doğuda bir ilçeye tayinim çıktı hareketsizlik beslenme alışkanlığının değişmesi derken 3 yılda 15 kilo aldım beni görenler tanıyamadı şimdi kesin kararlıyım eski sağlıklı kiloma dönmek istiyorum ama daha önce hiç kilo vermek için bir uğraşım olmadığı için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum iki defa diyetisyene gittim akapuntur denemem oldu ama bir işe yaramadı birde şansımı burda deneyeceğim HADİ ARKADAŞLAR UZATIN YARDIM ELLERİNİZİ:40:

hoş bulduk teşkrlerde bişy sorcam gerçekten kilo verebildiniz mi bide kendiniz mi ne yiyeceğinize karar veriyosunuz yoksa diyetisyen önerileri mi son soru zenecal die bi ilaç varmış hiç kullandınız mı ilaç yardımı alıyormusnuz

ben diyetisyene gidiyorum canım 13 kilo verdim bu beşinci ayım ilaç falan hiçbişey kullanmıyorum listeme göre yiyorum sporum var öyle verdim dahada vericem

evet canım doğru söylüyorsun.benim önceki yaptığım diyetlerde bunu görmüştüm çok çabuk verdim ve çok çabukta aldım.tabi verdiğim kasdı yağ değildi büyük bir ihtimal.et yemeyede başlarım tabi izinde yaparım hergün izin dönüşündede öğlenleri getirim arada ama ısıtma işini halletmem lazım işte

canım kalorifer varsa yemeklerini kaloriferin üzerine koy öğleye kadar ılık olur bulunduğun ortam sıcaksa ordada ılık durur aslında zaten haftada 3 gün ton balığı yesen ısıtmaya gerek olmaz

Tşk ederim. Hoş bulduk. Bu siteye bugün üye oldum benimde herkes gibi kilo problemim var. Şuan 69 kilodayım boyum 1.54 yani en az 10 kilo vermem lazım. Daha önce zayıftım bu tür bir sorunum yoktu hatta kilo vermekten ödüm kopuyordu sonra işim gereği doğuda bir ilçeye tayinim çıktı hareketsizlik beslenme alışkanlığının değişmesi derken 3 yılda 15 kilo aldım beni görenler tanıyamadı şimdi kesin kararlıyım eski sağlıklı kiloma dönmek istiyorum ama daha önce hiç kilo vermek için bir uğraşım olmadığı için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum iki defa diyetisyene gittim akapuntur denemem oldu ama bir işe yaramadı birde şansımı burda deneyeceğim HADİ ARKADAŞLAR UZATIN YARDIM ELLERİNİZİ:40:

akapunktur zayıflatır aslında acaba neden veremedin kilo canım sordunmu doktoruna

Günaydın Hugocuk, günaydın kızlarr.. :68:

Rüyaların tersi çıkar derler canım. Demek ki evlenip çok mutlu olucaksınız.. :16:

kız biz zaten evliğiz.... iki tane de nur topu gibi bebişimiz var...

ayy canım ya kıyamam ben sana canım benim sen hiç merak etme canım evham yapma. kocişin seni bırakıpta başkasıyla evlenmez. ayrıca bayramiç heleki köyleri canım çok güvenlidir. insanlar tarla bahçe hayvancılıkla uğraşır. sakindir herkes kendi halindedir allahın izniyle bişeycik olmaz. sen içini ferah tut canım. bebeciklerinle ilgilen kilo vermenle ilgilen bak diyetisyenede gideceksin herşey güzel olacak bebişim merak etme sen. eğer bayramiç tarafları karışık olaydı canım derdim ben sana merak etme emi. güven bana. çanakkale merkezde iyidir ama orda ayda yılda bir öğrenci kavgaları olur. çanakkalenin ilçeleri köyleri sakindir. bu arada avatarına bayılıyorum biliyorsun :16:

sağol canım yaa... kocişimden şüphem yok aslında ama yine de etkileniyo insan rüya da olsa...
şimdi iyiyim allaha şükür... bu gün aynı diyetisyene giden biriyle karşılaştım tesadüfen... dr un çok iyi olduğunu söyledi... diyet listesini inceledim de neredeyse hiç boş durmayacak tüm gün yiyecek...:1:
inşallah benimki de öyle olur... hem yiyip hem kilo versem ne güzel olur...:1:pirinç de var oatates de onun listesinde ama onun şekeri yokmuş bana vermez sanırım... çok merak ediyorum...

Kızlar bi çıktım manava falan gittim geldim, hava yine çok soğukkk dondum sebze seçerken:30: şimdi de geldim 1,5 uncu litre suyumu yudumluyorum öğlene bol yeşillikli ton balıklı salata (artık akrnıbahar ve bezelye yemiycem bugün yeter bitmediler ama bigün ara vereyim:1: ) salatamın yanında da 1 dilim ekmek yerim ama benimkini adı salata herşey var içinde:1: akşamüstü de tekrar dışarı çıkarım kargoya gitmem lazım akşama da bilmiyorum kabak yemeği bulgur pilavı yapabilirim ya da ıspanak henüz karar vermedim:26:

karciceği canım benimde boyum 1:52 kilom 68.400 yaklaşık olarak aynı sayılırız.burayı sürekli takip edersen verirsin canım çünkü burda insanlar birbirlerinden ilham alıp çok güzel kilo verimi yapıyoruz.yediklerini içtiklerini varsa yaptığın sporu yaz buraya kaçamaklarında olursa kii inşallah olmaz yazarsın buraya bizde değerlendirip az yada çok olduğunu söyleriz sana.birde şunu söyliyeyim biz burda diyet yapmıyoruz az ve sık yiyerek sağlıklı zayıflıyoruz canım.acele etmiyoruz yavaş yavaş veriyoruz ama kalıcı olark veriyoruz.birde sabırda önemli canım

sağol canım yaa... kocişimden şüphem yok aslında ama yine de etkileniyo insan rüya da olsa...
şimdi iyiyim allaha şükür... bu gün aynı diyetisyene giden biriyle karşılaştım tesadüfen... dr un çok iyi olduğunu söyledi... diyet listesini inceledim de neredeyse hiç boş durmayacak tüm gün yiyecek...:1:
inşallah benimki de öyle olur... hem yiyip hem kilo versem ne güzel olur...:1:pirinç de var oatates de onun listesinde ama onun şekeri yokmuş bana vermez sanırım... çok merak ediyorum...[/QUOTE]

canım bende aç kalmadan zayıfladım merak etme senin durumuna şartlarına göre ayarlar canımcım. bende son kontrolde bi bayanla tanıştım kadın rahat 45 yaşında vardır öyle çok kilolu değildi yaşına göre. sohpet ettik kadın 5 ayda tam 25 kilo vermiş ve çoğuda yağmış canım. inanamadım çünkü yüzü çökmemiş hiç. hiç belli değil kilo verdiği yani sarkıkta değildi. kadın eski fotosunu gösterdi bana şok oldum kadın obezmişti 100 kiloymuş yataktan kalkamıyormuş boyuda 160 falan. kiloları yüzünden ameliyat masasında ameliyatı yarım kalmış o kadar yağı varmıştıki yağlardan sinir uçlarınamı ne ulaşamamışlar. ya neler var canım. hedefim 65 diyordu valla. ama hiç yani belli değil kilo verdiği gayet sağlıklı yüzü çökmemiş falan sağlığı düzelmiş sokağa çıkıp yorulmadan yürüyorum dedi

Back
X