• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar.....bugün tartilma günümdü...tartildim ve 1 kilo daha gitmis...sonunda 5 li rakamlari görebildim..59 kilo olmusum:66::62:cizelgemi degistireyim hemen.:8:insallah 2 hafta sonrada 58 kilocugumu görebilirim..:52:

kahvaltimia yaziyim..

1 dilim esmer taneli ekmeyi ortadan kestim..1 tanesini ince dilim light peynir..yarisini salca sürdüm yedim..canim salcali ekmek cektide.:9:
2 zeytin
1 parca salatalik...
1 kupa yesil cay..

tbrkler brovoooooooooooooooo:65::65::65:çok az olmamışmı yakahvaltın açıkırsın ama

Son düzenleme:
evet evet devrimcim az kaldı. üstelik devrimcim şeker hastası buna rağmen veriyor kilo çok güzel. arada tatlı yedi ama o da rahatsızlığından buraya konan künefe resmiinden oldu. zaten yedikten sonrada hastalanmış çok üzüldüm

Son düzenleme:

devrimcim unutmuşum canım bu arada tebrik ederim seni 1 kilo daha gitmiş:92::nazar:

tbrkler brovoooooooooooooooo:65::65::65:çok az olmamışmı yakahvaltın açıkırsın ama

evet evet devrimcim az kaldı. üstelik devrimcim şeker hastası buna rağmen veriyor kilo çok güzel. arada tatlı yedi ama o da rahatsızlığından buraya konan künefe resmiinden oldu. zaten yedikten sonrada hastalanmış çok üzüldüm
hepinize cok tesekkür ederim canlarim benim.....bi sonraki hedefime 2 kilocuk kaldi...2 haftada 1 kilo yetiyor bana..en azindan kendimi kötü hissetmiyorum acaba sagliksizmi kilo verdim diye...hugocugum o hatayi birdaha yapmam artik..dersimi aldim..cok fena olmustum o günler zaten...bitter cikolata yetiyo bana..:70:

öylemi ben ozaman biraz daha birseyler yiyim..zaten pek doymadim..:9:

sen şeker olayını dengede tuttunmu canım kilo verirsin. o bhsettiğin kakao oranı yüksek çikolatada şeker oranı daha az oluyor arada yersin canım. diyetisyene gidecektin ne oldu. bu arada sen künefe fotolarından sonra tatlı yemiştin biliyorum bunu yazdım affına sığınarak canım ama yazmak istedim herkes daha hassas davranır bende dahil

hepinize cok tesekkür ederim canlarim benim.....bi sonraki hedefime 2 kilocuk kaldi...2 haftada 1 kilo yetiyor bana..en azindan kendimi kötü hissetmiyorum acaba sagliksizmi kilo verdim diye...hugocugum o hatayi birdaha yapmam artik..dersimi aldim..cok fena olmustum o günler zaten...bitter cikolata yetiyo bana..:70:

canım ben kahvaltını az dedinm k,lonu degil çok güzel bişey 1kilo
bane bile şeim yüzünden vermiyonya anlayamamıştım diyo vücündundaverdin diyo zaten saglıksız olsa yüzden gidiyo

hugocuk..dün birsey farkettim..benim göbeyimde cok yag var diyordumya..en cokta üst göbeyimde..halbuki hepsi yag deyilmis..kac gündür pilates yapiyorum..karin kaslarimi icine cekince üst karnimdaki yaglar yariya indi sanki..yani dahami kötü dahami iyi bilmiyorum..kas gevsemesi olmus sanirim hamilelikten dolayi..:44:

hugocuk..dün birsey farkettim..benim göbeyimde cok yag var diyordumya..en cokta üst göbeyimde..halbuki hepsi yag deyilmis..kac gündür pilates yapiyorum..karin kaslarimi icine cekince üst karnimdaki yaglar yariya indi sanki..yani dahami kötü dahami iyi bilmiyorum..kas gevsemesi olmus sanirim hamilelikten dolayi..:44:

iyi canım çünkü yağ olsa vermek daha uzun zaman alı ama gevşeklikse zaten pilatesle toplanır hemen

canım ben kahvaltını az dedinm k,lonu degil çok güzel bişey 1kilo
bane bile şeim yüzünden vermiyonya anlayamamıştım diyo vücündundaverdin diyo zaten saglıksız olsa yüzden gidiyo
sagol canim..dün bende baktim ama yüzümde bi cöküklük solgunluk görmedim yani en azindan bana öyle geldi..cünkü önceki kilo verdigim günlerde yüzüm solgun ve cökük gözükürdü..esimede sordum yok öyle birsey dedi..tabiki önceki gibi yuzyuvarlak tombik yüzüm yok.ama cökükte deyil sanirim..zaten son aylardaortalama 2 kilo veriyorum 1 ayda ..

iyi canım çünkü yağ olsa vermek daha uzun zaman alı ama gevşeklikse zaten pilatesle toplanır hemen
iyi ozaman canim...bugünde spor yaparim...cd almistim karin kaslarini güclendirmek icin...insallah toparlanir göbisim..bende bitane domates daha yiyim tam doymadim..sonra acikmayim...

Son düzenleme:
devrimc66 canımcım bugün aldığım en güzel haber tebrik ediyorum Allah devamını nasip etsin kendim kilo vermiş gibi çok ama çok sevindim tatlım yupppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wwaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

:66::66::66::64::64::64::64::62::62::52::52::52::52::52::82::82::82::nazar::nazar::nazar::nazar::70::70::71::71::71::46::46::46::46::46:

sabah kalkınca
500 ml ılık su

2 adet elma 250 ml ılık su

sabah ve öğlen kahvaltım :1::1:

2dilim tam buğday ekmeği
tavada sosisli yumurta ( 1 yumurta ve 1 uzun sosis )(sosis 48 gr )
3 tk tahin- pekmez
2 ceviz
3 dilim domates
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 kuru kayısı
1 kuru erik
250 ml çay

Son düzenleme:
sagol canim..dün bende baktim ama yüzümde bi cöküklük solgunluk görmedim yani en azindan bana öyle geldi..cünkü önceki kilo verdigim günlerde yüzüm solgun ve cökük gözükürdü..esimede sordum yok öyle birsey dedi..tabiki önceki gibi yuzyuvarlak tombik yüzüm yok.ama cökükte deyil sanirim..zaten son aylardaortalama 2 kilo veriyorum 1 ayda ..

bence ayda 2 kilo harika bir rakam :nazar::nazar::nazar:

günaydın hanımlar
akşam menü
6 tane küçük ızgara köfte
piyaz (7 yk vardır)
1,5 bardak ayran
2 tane közlenmiş yeşil biber
biraz roka
ilerleyen saatlerde
bir tane portakal
akşam sütümü içmeyi unutmuşum

sabah kahvaltım
domates-salatalık
4 zeytin
2 kk yakın tuzsuz peynir
biraz roka
bir dilim kepek ekmek
şimdide yeşil çayımı içiyorum
afiyet olsun canım hepsi gayet güzel 7 yk piyaz yanında ekmek yemediğin için sorun olacağını düşünmüyorum ekmek yememekle çok iyi yapmışsın .
kahvaltı da harika :nazar::nazar:
afiyet olsun canım menü çok güzel.şu nesfitten bende alıcam bu gidişle :9: hugocukta kellogs yiyodu meyve doğrayıp sütlü canım istiyodu hep sende böyle yazınca canım iyice istedi bugün alışverişe çıkma durumum var alırım büyük bir ihtimal.

hoşgeldin mavli ben hatırladım seni

afiyet olsun farmasi menü güzel

bana menü az geldi nerudacığım neyse ama sen dengelersin onu

afiyet olsun esw güzel canım menü

evet canım ızgaraydı dediğin gibi sebze ağırlıklı besleniyorum bugün alışverişe çıkma ihtimalim var ton balığı tavuk eti ve kuşbaşı et alıp 3 er köfte büyüklüğünde hazırlayıp deepfreeze koyacağım.izindeyken her öğlen et pişiririrm artık yada akşamları yerim değişiklik yaparım bazen
teşekkür ederim canım :16:
Günaydın haftasonunun erkenci güzelleri ve tüm kızlaaaaaaaaaaar:16::16:

kalkınca 1 tk tere tohumu 1 çk bal (2 haftadı yemiyodum bugün başladı tekrar arada özellikle bırakıyorum vücut alışmasın diye)

kahvaltıııım

2 dilim çavdar ekmeği

1 adet yeşil zeytin

2 adet lıght üçgen peynir

2 adet köy biberi

Domates-salatalık

şimdi de bol limonlu yeşil çayımı içiyorum:68:
merhaba günaydın canım bir neruda kalsiği ve de çok hoş :nazar::nazar:
günaydin kizlar.....bugün tartilma günümdü...tartildim ve 1 kilo daha gitmis...sonunda 5 li rakamlari görebildim..59 kilo olmusum:66::62:cizelgemi degistireyim hemen.:8:insallah 2 hafta sonrada 58 kilocugumu görebilirim..:52:

kahvaltimia yaziyim..

1 dilim esmer taneli ekmeyi ortadan kestim..1 tanesini ince dilim light peynir..yarisini salca sürdüm yedim..canim salcali ekmek cektide.:9:
2 zeytin
1 parca salatalik...
1 kupa yesil cay..
kahvaltı çok güzel lakin domates filan da yiyebilirdin salatalık bir bütün olabilirdi
varsa ve de yiyebiliyorsan maydanoz da iyi olurdu canım.
ama böyle doydum diyorsan da genel olarak bence çok güzel :nazar::nazar:

tosticim günaydın ben erken saatlerde gelmiştim sen yoktun sen gelmişsin ben yokmuşum bir türlü denk gelemedik Allah' a emanet ol canım . görüşmek dileğiyle :16:

Back
X