• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım bugün pazar artık yarın giderim doktora sabah erkenden giderim inşallah

inşallah canım. diyetisyene gitmeyide düşünüyormusun. birde bak canım yeni spora başladın ama düzenli yapıyorsun 2 adyır. bu sürede kas oranın artıp yağ oranın azalmış olabilir canım. yani sende 2 kilo yağ gittiyse örneğin ve 2 kilo kas olduysa eğer canım tartıda kilon sabit kalabilir veya işte 1 kilo vermiş gözükebilirsin. sen o yüzden vücuduna bak canım. eski haliyle şimdiki arasında bayağı fark olması lazım. göbek yağlarında bayağı azalma olması lazım canım sen değişikliği gözle rahat şekilde görebiliyormusun canım

öpüyorum çocukları farmasiciğim şimdiden afiyet olsun 100 gr şeklinde gidecek senin kiloların inşallah canım ne güzel vallahi darısı bizim başımıza 53 kilolardasın ne güzel maşallah canım :nazar::nazar::nazar: tebrikler :46:
çok teşekkür ederim canım evet artık ideal kilom 52 kg ye yaklaştıkça böyle oluyor gram gram gitsin sağlık yerinde kalsın yeterki ben dünden razıyım. bu saatten sonra gitse de olur gitmese de ben zaten psikolojik sınır olan 58 i gördüm ya bir de onun bile altına indim ya daha ne isterim kilo konusunda Rabbimden :16:
inşallah darısı başına güzelim Allah güzel gönlüne göre versin inşallah :13::16:

ben de elma sirkeli suyu sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyordum ve gece uyumadan önce şimdi aksatıyorum ama bir düzene oturtacağım inşallah yarın endokrinoloji uzmanına gitmeyi düşünüyorum bakalım ne çıkacak tahlillerimin sonucunda

şimdiden kolay gelsin tatlım hakkında güzel hayırlı haberlerle karşılaşman dileğiyle bitanem :16:

yaseminciğim görüşmek dileğiyle canım ben de fırsattan istifade sınav kağıdı okuyorum .
sana iyi yürüyüşler bitanem görüşmek dileğiyle hoşça ve sağlıklı kal :16:

bende bugün temizlik yapacağım işlere ne kadar erken başlasam o kadar iyi. gerçi hiç canım istemiyor ama bir an önce başlamalıyım ancak olur kıslar çok öptüm hepiçiğinizi tek tek :9:

inşallah canım. diyetisyene gitmeyide düşünüyormusun. birde bak canım yeni spora başladın ama düzenli yapıyorsun 2 adyır. bu sürede kas oranın artıp yağ oranın azalmış olabilir canım. yani sende 2 kilo yağ gittiyse örneğin ve 2 kilo kas olduysa eğer canım tartıda kilon sabit kalabilir veya işte 1 kilo vermiş gözükebilirsin. sen o yüzden vücuduna bak canım. eski haliyle şimdiki arasında bayağı fark olması lazım. göbek yağlarında bayağı azalma olması lazım canım sen değişikliği gözle rahat şekilde görebiliyormusun canım

canım kusura bakma pc başından ayrılmıştım evet aslında pantolonlarım eskiye nazaran daha iyi oluyor üzerime haklısın canım yağ azalmış kas artmış olabilir

çok teşekkür ederim canım evet artık ideal kilom 52 kg ye yaklaştıkça böyle oluyor gram gram gitsin sağlık yerinde kalsın yeterki ben dünden razıyım. bu saatten sonra gitse de olur gitmese de ben zaten psikolojik sınır olan 58 i gördüm ya bir de onun bile altına indim ya daha ne isterim kilo konusunda Rabbimden :16:
inşallah darısı başına güzelim Allah güzel gönlüne göre versin inşallah :13::16:

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :16:

şimdiden kolay gelsin tatlım hakkında güzel hayırlı haberlerle karşılaşman dileğiyle bitanem :16:

sağol tatlım :16:

yaseminciğim görüşmek dileğiyle canım ben de fırsattan istifade sınav kağıdı okuyorum .
sana iyi yürüyüşler bitanem görüşmek dileğiyle hoşça ve sağlıklı kal :16:
sağol ttalım kolay gelsin sana da hoşçakal
bende bugün temizlik yapacağım işlere ne kadar erken başlasam o kadar iyi. gerçi hiç canım istemiyor ama bir an önce başlamalıyım ancak olur kıslar çok öptüm hepiçiğinizi tek tek :9:

ben de öpüyorum canım seni kolaylıklar diliyorum görüşmek üzere inşallah :16:

günaydın kızlar
farmasicim günaydın 100 gr daha evrmişsin sen bu dengeli beslenmeye devam edersen hiç kalmıycan buhar olup uçucan :1::nazar:
eşim bugün gözetmen oldugundan erken kalktık kahvaltımızı yaptık

kahvaltı:
250 ml su
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 dilim peynir
6 zeytin
1 çatal reçel
1 domates
1 salatalık
1 çarliston biber
1 br şekersiz çay

250 ml suyumu içiyorum şimdi de sporum yok bugün çarşıya gitmeyi düşünüyorum evde spor yapasım gelmiyor gezmek daha keyifli geliyor onu zevkle yapıyorum keyif alarak zaten çarsı da uzak 1,5 saat gezmiş oluyorum :1:

günaydın herkese
eşim nöbete gitti,yarın sabah gelecek,annem gelecek bugün bu gecede bende inş diyeti bozmam :)
sabah 1 badrah su
1 bardak sirkeli su
1 kase mısır gevreği,içine 2 adet ceviz içi koydum
şimdilik yediklerim bunlar
birazdan yeşil çayımı içeyim

siizn yediklerinize yorum yapmak istiyoruma ma ne mümkün bişey anlamayınca :) yedikleriniz çok fazla gibi geliyor bana ama sağlıklısı öyle galiba,zamanla bende alışırım anlamaya başlarım umarım:69:

günaydın kızlar
farmasicim günaydın 100 gr daha evrmişsin sen bu dengeli beslenmeye devam edersen hiç kalmıycan buhar olup uçucan :1::nazar:
eşim bugün gözetmen oldugundan erken kalktık kahvaltımızı yaptık

kahvaltı:
250 ml su
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 dilim peynir
6 zeytin
1 çatal reçel
1 domates
1 salatalık
1 çarliston biber
1 br şekersiz çay

250 ml suyumu içiyorum şimdi de sporum yok bugün çarşıya gitmeyi düşünüyorum evde spor yapasım gelmiyor gezmek daha keyifli geliyor onu zevkle yapıyorum keyif alarak zaten çarsı da uzak 1,5 saat gezmiş oluyorum :1:

günaydın hayırlı sabahlar mutlu pazarlar canımcım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur :9:
eniştem de bugün para kazanacak ha hadi hayırlısı .... dün tabi aldı zamlı maaşı hayırlı olsun :9:
yeni resimlerimi düzenliyordum da yeni farkettim mesajını şimdi ekliyorum resimlerimi canım:16:

ve bu sabahın resimleri :9::9:

$DSC01159.webp

$DSC01154.webp

$DSC01162.webp

$DSC01163.webp

$DSC01164.webp

$DSC01165.webp

$DSC01155.webp

$DSC01158.webp

$DSC01157.webp

$DSC01156.webp

kızlar kilo vermek çok güzel de ben iki de bir gardrop mu yenileyeceğim ya :9::9::9: bu senenin başında nasılsa zayıflarım diye üzerime sıkı bir şekilde gelen kalıp gibi oturan 38 beden takım şimdi bakın ne halde pantolondaki potluğa bakar mısınız ya ben 2 kilo daha versem ben bunu giyemem ki şimdi bile belinden içeriye elim giriyor o derece arası var vücudumla pantalon belinin :26::26:
Allah Allah ağlasam mı gülsem mi ama şaştım kaldım :9::9::9:

farmasi ,maşallah cnm ya,süper görünüyorsun,fıstık gibisin valla,darısı başıma inş,sen spor yaparak verdin sanırım,birde bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin?

Son düzenleme:
günaydın hayırlı sabahlar mutlu pazarlar canımcım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur :9:
eniştem de bugün para kazanacak ha hadi hayırlısı .... dün tabi aldı zamlı maaşı hayırlı olsun :9:
yeni resimlerimi düzenliyordum da yeni farkettim mesajını şimdi ekliyorum resimlerimi canım:16:

evet canımcım zamlı maaş iyi geldi rabbim olmayanlarada vversin
beklıyorum resimlerini 65 olunca bence çekip sana yollıycam eklersin :64:

kızlar kilo vermek çok güzel de ben iki de bir gardrop mu yenileyeceğim ya :9::9::9: bu senenin başında nasılsa zayıflarım diye üzerime sıkı bir şekilde gelen kalıp gibi oturan 38 beden takım şimdi bakın ne halde pantolondaki potluğa bakar mısınız ya ben 2 kilo daha versem ben bunu giyemem ki şimdi bile belinden içeriye elim giriyor o derece arası var vücudumla pantalon belinin :26::26:

ay ne güzel valla ya,bende o günleri görmek istiyorum,tebrik ederim seni,terzide daralttırıısın cnm ,ondan kolay ne var

Eki Görüntüle 127561

Eki Görüntüle 127562

Eki Görüntüle 127563

Eki Görüntüle 127564

Eki Görüntüle 127565

Eki Görüntüle 127566

Eki Görüntüle 127567

Eki Görüntüle 127568

Eki Görüntüle 127569

Eki Görüntüle 127570

maşallah cok iyisin boşver verirsin hayrına birine keşke bende 60 olsamda kıyafetlerim bana olmasa gardolabı yenilesem büyüklerine hayrıma birilerine versem :1:

aklımdayekn sorayım size,günde 2,5 litre su içilecek ya,hani yeşil çay,meyve suyu falan içiyoruz,ondan hariç mi içilecek yoksa toplamad mı o kadar olmalı?

farmasi ,maşallah cnm ya,süper görünüyorsun,fıstık gibisin valla,darısı başıma inş,sen spor yaparak verdin sanırım,birde bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin?

canım burda ben size spor konusunda olsam olsam kötü örnek olurum çünkü ben günlük koşuşturmacalarım çok çok diye spor yapmıyorum yapamıyorum.benim zayıflama öykümü

şuradan bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4024.html

aklımdayekn sorayım size,günde 2,5 litre su içilecek ya,hani yeşil çay,meyve suyu falan içiyoruz,ondan hariç mi içilecek yoksa toplamad mı o kadar olmalı?

suyu tostiiğimin dediği gibi diğer içecekler hariç 2 - 2.5 lt içiyoruz:16:

Back
X