• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çizelgemi nasıl değiştirecem bi akıl verin nolurrrr

bu arada tosti 7 zeytın fazla oldu bılıyorum kaçamak oldu ama:26:neyseki tuzunu cıkarmıstım azdı yani

canım çizelgeni neden değiştirmwk istiyorsun
7 zeytın aslında cok değil canım bende arada yiyorum 6 7 tane ama o zeytınler tuzlu oldugu için yazdım tuzu alınmışsa sorun yok canımcım afiyet olsun :71:

canım çizelgeni neden değiştirmwk istiyorsun
7 zeytın aslında cok değil canım bende arada yiyorum 6 7 tane ama o zeytınler tuzlu oldugu için yazdım tuzu alınmışsa sorun yok canımcım afiyet olsun :71:

tosticim çizelgemi düzeltmek istiyorum çünkü şuan 1 kg 900 gr vermiş durumdayım 16 gün oldu başlayalı iyimi sence

tosticim çizelgemi düzeltmek istiyorum çünkü şuan 1 kg 900 gr vermiş durumdayım 16 gün oldu başlayalı iyimi sence

maşallah canım tabi ki gayet güzel bravo sana 2 kilo vermişsin nerdeyse haftada 1 kılo gayet güzel canım ben çizelge yapmayı bilmiyorum farmasi yapmıştı banada o da gelir birazdan ondan rica edersin yapar sanada kalbi güzel öğretmenim farmasi:69:canım boyun kaçtı

afiyet olsun canım bugün biraz kaçamak yapılmış rus salataları börekler falan
plotrofol nedir anlayamadım onu:26:

sagol canım bügün kaçmak günümde arkadaşlarla kahvaltıya gittik

profiterol canım 3tamne ama kurudışınıyedim gerisini kızım yedigiiçin kuru yeri bana kaldı

sagol canım bügün kaçmak günümde arkadaşlarla kahvaltıya gittik

profiterol canım 3tamne ama kurudışınıyedim gerisini kızım yedigiiçin kuru yeri bana kaldı

profiterol mü diye aklıma geldi canım ama cok farklı yazmışsın ne diyede düşünüyordum anladım canım arada kaçamaklar tadı tuzu oluyor afiyet olsun canım

maşallah canım tabi ki gayet güzel bravo sana 2 kilo vermişsin nerdeyse haftada 1 kılo gayet güzel canım ben çizelge yapmayı bilmiyorum farmasi yapmıştı banada o da gelir birazdan ondan rica edersin yapar sanada kalbi güzel öğretmenim farmasi:69:canım boyun kaçtı

temammm farmasi örtmenimi bekliyim bende o zaman inşallah benimkinide yapar:27:

bu arada 1.74 boy var bende :27:

merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar nasılsınız?

zeytin dalı senin çizelgen mi yapılacak tatlım ?

hoşgeldim sevgili farmasi iyi vakit geçirmişsindir inş.

evet ya bugün gene ortalığı gülmekten kırdık geçirdik Rabbim gülmelerden ayırmasın hiçbirimizi canım.
ay bundan sonra en iyisi yanımda çocuk bezi götüreyim gülmekten altımıza yapacaktık ya :9::9::9::52::52:

hoşgeldin farmsis nasıl geçti gerçi çok gülmüşünüz ne güzel bizde öyle çok güzeldi bugün arkadaşlarla kahvaltıya gttik gezdik sonra ay bacakalrım agrıyo valla ,

tosticim orada çalışan bir öğrencim hocam için deyip deyip müesseden ikramlarda bulundu valla çok onurlandım o kadar kişi içinde galiba bol bol pirzola yedim bugün
ben ya :9::9:

orada yediklerim , içtiklerim

300 ml şekersiz adaçayı
20 -25 ml salep ( müesseseden)
1 tatlı kurabiye ( müesseseden)
gelen çikolata tabağının içerisinden sadece 5- 10 gr muhtelif çikolatalar( müesseseden)
Türk kahvesi de geldi müesseseden ama bana dokunduğu için içmedim.
20 -30 gr kadar da karemelli hindistan cevizli çikolata kaplamalı bir tür tatlı ( müesseseden):9::9:

hoşgeldin farmsis nasıl geçti gerçi çok gülmüşünüz ne güzel bizde öyle çok güzeldi bugün arkadaşlarla kahvaltıya gttik gezdik sonra ay bacakalrım agrıyo valla ,

ne güzel canım bugün yeni resimlerimi koydum gördün mü ?
senin de güzel bir gün geçirmene çok sevindim tatlım :16:

ne güzel canım bugün yeni resimlerimi koydum gördün mü ?
senin de güzel bir gün geçirmene çok sevindim tatlım :16:

bende onalra bakıyodum harikasınya ama artık büyük geliyo onlarsana sen daralttırcanım onları ziyan olmasın tbrk ler canım bende iyi kaçamak yaptım valla bügün

iyi akşamlar herkese :16:
sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktım 1 saat
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de mantarlı dana sote, bulgur pilavı , 1 bardak ayran içtim
saat 16 da 1 elma , 1 portakal yedim
saat 18 de 1 tabak zeytinyağlı karnabahar, 3 kaşık bezelye,keten tohumu ve 3 kaşık yoğurt karıştırdım üzerine 2 tatlı kaşığı kuru nane serptim,1 tabak yeşil salata,1 kase çorba içtim
yapmayı planladıklarım
saat 20 de 1 meyve yemeyi düşünüyorum
saat 21 de 1 bardak süt içmeyi,
saat 22 de 1 bardak elma sirkeli su içmeyi düşünüyorum

herkese iyi akşamlar, ancak yazabiliyorum

geçmişi okumaya başladım ama bi yandan da yazayım dedim

yediklerimi yazayım hemen

sabah aç karna 1 tatlı kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnedim

kahvaltım
1 dilim ekmek
2 dilim hellim
biraz yumurtalı patates ( miktarı orta karardı )
1 yeşil zeytin
domates, salatalık, biber
2şer çay kaşığı bal ve tahin-pekmez

ara yeşil elma

öğle yemeği

2 yk barbunya
salata ve 1 dilim ekmek

akşam yemeği

brokoli salatası
pul biberli 1 kase yoğurt
3 yk kepekli pirinç pilavı
ekmek yok

ayrıca bugün 40 dk uzaya gittim, 1 saat de ütü yaptım

ve bu sabahın resimleri :9::9:

Eki Görüntüle 127561

Eki Görüntüle 127562

Eki Görüntüle 127563

Eki Görüntüle 127564

Eki Görüntüle 127565

Eki Görüntüle 127566

Eki Görüntüle 127567

Eki Görüntüle 127568

Eki Görüntüle 127569

Eki Görüntüle 127570

kızlar kilo vermek çok güzel de ben iki de bir gardrop mu yenileyeceğim ya :9::9::9: bu senenin başında nasılsa zayıflarım diye üzerime sıkı bir şekilde gelen kalıp gibi oturan 38 beden takım şimdi bakın ne halde pantolondaki potluğa bakar mısınız ya ben 2 kilo daha versem ben bunu giyemem ki şimdi bile belinden içeriye elim giriyor o derece arası var vücudumla pantalon belinin :26::26:
Allah Allah ağlasam mı gülsem mi ama şaştım kaldım :9::9::9:

farmasiciğim maşallah süper görünüyorsun gene kıyafetlerinin bol olmasını takma bile canım sağlıklı bir şekilde zayıfladın ya ne mutlu sana canım tebrik ederim :nazar::nazar::nazar:
sabah kalkınca 500 ml ılık su

sabah - öğlen kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı tahin- pekmez
2 ceviz
1.5 kk peynir
5 zeytin
2 kuru kayısı
1 domates
500 ml şekersiz çay

afiyet olsun canım şık bir kahvaltı olmuş :16: