Herkese selaaaammm
Geçmişi oku oku bitmedi valla maşallah listeler süper kaçamaklar dengeli ve çok güzel
Farmasicim maşallah sana pantolon yıkılıyoooo

darısı benim 38 beden pantolonlarımın baıan üzerimde öyle durduklarını görürüm inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda

Bugüüüün ben kaçamak yapmadııııııııııııııııım

hatta bi de üztüne çoook yürüdüm ve sağlıklı bir gün geçirdim böylece bu hafta sıfır çerez 2 şer dilim eksik ekmekle ve kaçamksız geçirlmiş bir hafta oldu

geçen pazar abartmıştım malum o yüzden çerez hiç yemedim bu hafta ve ekmeği de hergün 5 yerine 3 dilim falan yedim

önümüzdeki hafta da yine çerez yemeyi düşünmüyorum geçen pazarki antep fıstıkları hala idare ediyodur benim

Bugün zaten geç bir kahvaltı yaptım yani 1 di kahvaltıdan kalktığımda
kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek
1kk lıght üçgen peynir
1 adet haşlanmış yumurta
2 adet yeşil zeytin
domates-salatalık-yeşil biber-maydonoz
ne yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim SİGARA BÖREĞİ

bir tabak vardı ve tadına bile bakmadım peki nooldu öldümmü hayır çok mu mutsuzum hayıır gayet mutlu ve gururluyum yani zaten çok canım istese pazar kaçak günüm der yedim ama yemedimmm canım da istemedi açıkçası
sonra 2 gibi dışarı çıktık çıkış o çıkış 7de döndüm eve dışarıda da rahat 6-7km yürümüşümdür yani bilenler tahmin eder istiklal caddesinden tünele bi gittiim bi geldim ve galata köprüsünün de başından sonuna bi gittim bi geldim ayrıca evden metroya metrodan eve de 15 er dakikadan sadece o bile 30dk sürüyo diğerleri de 1,5 saat sürüyo yani 2 saat kesin yürüdüm gayet tempolu da 5 saat dışarıdaydım toplamda daha bile fazla hareket etmişimdir

dışarıdayken yarım paket keten tohumlu mavi yeşil 10-12 tane yaban mersini yedim (yanıma almıştım ara öğün olsun diye 3 falan gibi yedim onları)
Hava soğuk ve yağmurluydu o yüzden oldukça tempolu yürüdüm balık pazarı,mısır çarşısı galata dolaştık epey ve üşüdüm ama güzeldi

Eve gelince sebzeli tavuk sote yedin 3yk ve 2yk da pilav yedim bir kase de yoğurt sonra da 2mandalina yedim 2 öğün 2 aralı bir gün oldu şimdi de ocakta elma kabuklu,tarçınlı,karabiberli ıhlamurum var soğuk bir günün üstüne onu içicem inşallah

Bol hareket,bol gezme, sıfır kaçamak bir pazar günüydü Allah hergünü böyle güzel böyle hareketli nasip etsin inşallah ve kilolar daaa gitsin gelmesin inşallah