• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar az önce bu bilgiyi buldum...tatli bagimliligi hakkinda..

Eroin kadar bağımlılık yapıyor!

Princeton Üniversitesi'nin yaptığı çalışma şekerin (tatlının) beyin fonksiyonlarını eroin veya kokainin gibi etkilediğini ve bağımlılığa sebep olduğunu ortaya çıkardı

Güne tatlıyla başlayanların tedavisinin de güç olduğu tespit edildi Princeton Psikoloji Profesörü Bart Hoebel tarafından yürütülen çalışma sırasında fareler üzerinde yapılan deneylerde şekerin beyin fonksiyonlarını etkileyerek daha fazla tatlı alma isteğini tetiklediği gözlemlendi Tatlı açlığının beynin bağımlılıkla ilgili kısmında dopamin salgılanması veya mevcut dopamin miktarının artmasıyla ilişkili olduğu söylendi

Beyin fonksiyonlarındaki değişimin kokain veya eroin bağımlılığında meydana gelen durumla aynı olduğu ve tatlı yoksunluğunda görülen psikolojik ve fiziksel semptomların da benzer olduğu açıklandı MedHeadlines'da yer alan bilgilere göre kimi insanlar için tatlı bağımlılığı ciddi bir problem teşkil ediyor Uzmanlar güne ilk iş olarak tatlı bir şeyler yiyerek başlayanlar için tedavi sürecinin çok daha zor olduğunu söylüyor Tatlı açlığını bastırmak için sabahları protein ve sebze ağırlıklı beslenilmesi tavsiye ediliyor........
sağol canım. :16:

simdi bi parca ekmekle peynir yiyorum insallah faydasi olur....birdaha töbe cin lokantasina...ne varsa türk mutvaginda var yine :9:
bizim yemeklere nerde seker katiliyo..sozuna falan..olsa olsa aci pulbiber baharat katariz..

Son düzenleme:
Herkese selaaaammm

Geçmişi oku oku bitmedi valla maşallah listeler süper kaçamaklar dengeli ve çok güzel

Farmasicim maşallah sana pantolon yıkılıyoooo:60::60: darısı benim 38 beden pantolonlarımın baıan üzerimde öyle durduklarını görürüm inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda:16::8:

Bugüüüün ben kaçamak yapmadııııııııııııııııım:32::65: hatta bi de üztüne çoook yürüdüm ve sağlıklı bir gün geçirdim böylece bu hafta sıfır çerez 2 şer dilim eksik ekmekle ve kaçamksız geçirlmiş bir hafta oldu:nazar::nazar::66: geçen pazar abartmıştım malum o yüzden çerez hiç yemedim bu hafta ve ekmeği de hergün 5 yerine 3 dilim falan yedim:nazar: önümüzdeki hafta da yine çerez yemeyi düşünmüyorum geçen pazarki antep fıstıkları hala idare ediyodur benim:1::1:

Bugün zaten geç bir kahvaltı yaptım yani 1 di kahvaltıdan kalktığımda

kahvaltım

2 dilim çok tahıllı ekmek

1kk lıght üçgen peynir

1 adet haşlanmış yumurta

2 adet yeşil zeytin

domates-salatalık-yeşil biber-maydonoz

ne yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim SİGARA BÖREĞİ:65: bir tabak vardı ve tadına bile bakmadım peki nooldu öldümmü hayır çok mu mutsuzum hayıır gayet mutlu ve gururluyum yani zaten çok canım istese pazar kaçak günüm der yedim ama yemedimmm canım da istemedi açıkçası

sonra 2 gibi dışarı çıktık çıkış o çıkış 7de döndüm eve dışarıda da rahat 6-7km yürümüşümdür yani bilenler tahmin eder istiklal caddesinden tünele bi gittiim bi geldim ve galata köprüsünün de başından sonuna bi gittim bi geldim ayrıca evden metroya metrodan eve de 15 er dakikadan sadece o bile 30dk sürüyo diğerleri de 1,5 saat sürüyo yani 2 saat kesin yürüdüm gayet tempolu da 5 saat dışarıdaydım toplamda daha bile fazla hareket etmişimdir:nazar: dışarıdayken yarım paket keten tohumlu mavi yeşil 10-12 tane yaban mersini yedim (yanıma almıştım ara öğün olsun diye 3 falan gibi yedim onları)

Hava soğuk ve yağmurluydu o yüzden oldukça tempolu yürüdüm balık pazarı,mısır çarşısı galata dolaştık epey ve üşüdüm ama güzeldi:16::16::nazar:

Eve gelince sebzeli tavuk sote yedin 3yk ve 2yk da pilav yedim bir kase de yoğurt sonra da 2mandalina yedim 2 öğün 2 aralı bir gün oldu şimdi de ocakta elma kabuklu,tarçınlı,karabiberli ıhlamurum var soğuk bir günün üstüne onu içicem inşallah:68::nazar:

Bol hareket,bol gezme, sıfır kaçamak bir pazar günüydü Allah hergünü böyle güzel böyle hareketli nasip etsin inşallah ve kilolar daaa gitsin gelmesin inşallah:16::nazar::nazar:

süpersin kaçamaksız bir gün geçirmişsin sigara böreklerine hayır demişsin daha ne olsun :46::46::46::nazar::nazar::nazar:
pantalonlarım özellikle de takımlarım elden gitti ama olsun 1 maaşı kendime ödül der gözden çıkarıveririm olur biter canım

canım sağolsun bana değer :52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
maşallah canım
eline koluna sağlık ama keşke hepsini bi güne yığmasaydın, insan çok yoruluyo temizlik yaparken

evet canım ama dedimki bitsin bende sporumu yaparım rahat rahat dedim. üstelikte kaldı zaten yarında 2 saatlik falan işim kaldı.

simdi bi parca ekmekle peynir yiyorum insallah faydasi olur....birdaha töbe cin lokantasina...ne varsa türk mutvaginda var yine :9:
bizim yemeklere nerde seker katiliyo..sozuna falan..olsa olsa aci pulbiber baharat katariz..

canımcım nane limon da içebilirsin varsa
o da bastırır
şekerli sos mu, ıyyyyyyy
baharat dururken şeker de neymiş hakkaten

canım mide bulantısı için nane limon kaynat varsa bi parça zencefil at iç canım.

canımcım nane limon da içebilirsin varsa
o da bastırır
şekerli sos mu, ıyyyyyyy
baharat dururken şeker de neymiş hakkaten

esw tam yazacaktım ki baktım yazmışsın evet nane limon hamilelik bulantılarına bile çok iyi gelir

evet canım ama dedimki bitsin bende sporumu yaparım rahat rahat dedim. üstelikte kaldı zaten yarında 2 saatlik falan işim kaldı.

yeni yıl temizliğine mi başladın kız? :))

walla ben dolapları, camları kadına sildirdim, uğraşamam ama önceki evimde kendim silerdim akşamları parça parça, yoksa çok yoruluyodum

sağol canım, inşallah faydalı olur

ay ne güzel anlatmışsın, geleyim de beni de gezdir öyle :))))))))))
ayrıca seni tebrik ederim canım sigara böreğini yememişsin
diğerleri için de afiyet bal şeker olsun tatlım

sağol canım benim

Teşekkür ederim canım benim ne demek kuzum gel gezdiririm ne demek:16: çok da güzel olur kalanchoe de burada zaten o da gelir beraber gezidiririz hatta:16:

Valla geçen pazarımı hatırlarsan (pizza-antep fıstığı) bu hafta ve bu pazar süper oldu:nazar::nazar: ve verdim sanırım yani öyle hissediyorum bu hafta gitti bişeyler bakalım görücez hafta içi tartıda inşallah:nazar::8::13:

hoşbulduk canım sabahtan beri tem,zlik yaptım hala b,tmedi canım. yarınada kaldı. mutfak dolapları buzdolabı fırın camlar perdeler çamaşır sil süpür yemek derken saat akşam 6 olmuş. sabahın altısından akşamın altısına kadar ayaktaydım

Hamarat hugocuk ellerine sağlık güle güle sağlıkla kirletin inşallah:16:

Teşekkür ederim canım benim ne demek kuzum gel gezdiririm ne demek:16: çok da güzel olur kalanchoe de burada zaten o da gelir beraber gezidiririz hatta:16:

Valla geçen pazarımı hatırlarsan (pizza-antep fıstığı) bu hafta ve bu pazar süper oldu:nazar::nazar: ve verdim sanırım yani öyle hissediyorum bu hafta gitti bişeyler bakalım görücez hafta içi tartıda inşallah:nazar::8::13:

Hamarat hugocuk ellerine sağlık güle güle sağlıkla kirletin inşallah:16:

ay ay inşallah gelirim kız
koca tarafından hemşeri de sayılırız zaten :))))

inşallah canım ya vermişsindir kilocuklarını

ben de başladım sanırım kilo vermeye, cumadan beri 400 gr azalmışım :64::64:

aman aman maşşlah sohbetler çok güzel
afiyet olsun farmasi
hugocuk ellerine saglık
neruda cım tbrk ederim güzel geçirmişsin

ay bu gece uzun olacak galiba kağıtların arasında :9::9::9:

süpersin kaçamaksız bir gün geçirmişsin sigara böreklerine hayır demişsin daha ne olsun :46::46::46::nazar::nazar::nazar:
pantalonlarım özellikle de takımlarım elden gitti ama olsun 1 maaşı kendime ödül der gözden çıkarıveririm olur biter canım

canım sağolsun bana değer :52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:

Ohhh sefaaaan olsun tatlım ne demek tabii ki en doğal hakkın zaten yemediklerinle evde epey tasarruf sağladın:60::60:ne istiyosan almalısın bence darısı başıma inşallah:16: hepimize de nasip etsin Allah:nazar::13::16:

ay ay inşallah gelirim kız
koca tarafından hemşeri de sayılırız zaten :))))

inşallah canım ya vermişsindir kilocuklarını

ben de başladım sanırım kilo vermeye, cumadan beri 400 gr azalmışım :64::64:

Tabii gel gel valla beklerim herzaman:13: inşallah vermişimdir tatlım valla öyle gibi hissediyorum görücezinşallah güzel haberler veririm tatlım:16: sana da maşallah aslında gayet iyisindir ama hala da veriyosun güzel güzel maşallah çörekotu nerden çıktı?? ben buara yalnız elma sirkeli su içiyorum geceleri ama haftaya şu metabolizma hızlandırıcı içecekten yapıcam hugocuğun vardı ya elalı,tarçınlı o hafta çok güzel vermiştim ben yani 1 yı da geçti ondan içeli yine ondan yaparım belki bu hafta:26:

afiyet olsun farmasi
hugocuk ellerine saglık

sağolasın canım 100 gr vermişim ya bugün azıcık ödüllendireyim kendimi dedim:9::9:

afiyet olsun farmasi
hugocuk ellerine saglık

Canım benim sağoll:16: sen de çok kararında ve hakkın olan kaçamaklar yapmışsın afiyet olsun bütün hafta evdesin en doğal hakkın bence:16:

Ohhh sefaaaan olsun tatlım ne demek tabii ki en doğal hakkın zaten yemediklerinle evde epey tasarruf sağladın:60::60:ne istiyosan almalısın bence darısı başıma inşallah:16: hepimize de nasip etsin Allah:nazar::13::16:

Tabii gel gel valla beklerim herzaman:13: inşallah vermişimdir tatlım valla öyle gibi hissediyorum görücezinşallah güzel haberler veririm tatlım:16: sana da maşallah aslında gayet iyisindir ama hala da veriyosun güzel güzel maşallah çörekotu nerden çıktı?? ben buara yalnız elma sirkeli su içiyorum geceleri ama haftaya şu metabolizma hızlandırıcı içecekten yapıcam hugocuğun vardı ya elalı,tarçınlı o hafta çok güzel vermiştim ben yani 1 yı da geçti ondan içeli yine ondan yaparım belki bu hafta:26:

doğru söylüyorsun baya tasarruf ettim önceden makarna yerdim
şimdi badem fındık antep fıstığı vs ile besleniyorum :52::52::52::52::52::52::52:

ayyyyyyyyyy akşam akşam beni çatlattın ya :52::52:

Back
X