Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tabi öteki türlü uğraşıp da veremeseydim iyice çıldırırdım herhalde..
Kendi kendine gitmez bu kilolar ama doğru rejim ve biraz da hareketle sonuca ulaşabilirm diye düşünüyorum..
Tabi tiroid sorunundan kurtulduktan sonra...
Hamilelikten kalan fazlalıklar bendeki bu arada..
hatta hala hamile gibiyim desem yeridir..
canım kendini bukadar bunaltma nedirkibak 8ki,lo falan var bizler gibi 15,20 kiolomu var dikkaetle herşeyden kurtulursun canım geçmiş olsun troid sorunun varmış ama kendini bunalıma sokma canım elbet gidecek
tatlı yememekteki amaç iştahı kesmek kan şekerini dengede tutmak seninde dediğin gibi canım. arkadaşına sor bakalım tatlı yemeyerek neden kilo verilemiyormuş. elbette tatlı yiyilerekte zayıflanır ama iştah sorunu yapıyorsa kesmek lazım diyoruz biz değilmi canım. sen boşver kulak asma hiç kendini dinle. tatlı yediğinde iştahın açılıyorsa yeniden yemek istiyorsan yeme tatlı ama böyle sorunlar yoksa elbette arada yiyebilirsin ölçülü olmak şartıyla
Evet tabi öteki türlü uğraşıp da veremeseydim iyice çıldırırdım herhalde..
Kendi kendine gitmez bu kilolar ama doğru rejim ve biraz da hareketle sonuca ulaşabilirm diye düşünüyorum..
Tabi tiroid sorunundan kurtulduktan sonra...
Hamilelikten kalan fazlalıklar bendeki bu arada..
hatta hala hamile gibiyim desem yeridir..
kahvaltıdan sonra arada 2 mandalina yemiştim.
öğle yemeğim
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1domates 1 yeşil biber 1 yumurta 1 soğan az yağla yapılmış menemen(4-5 yemek kaşığı kadar)
cnm bişi istemedi evde de yemek yoktu böle yapayım dedim
boşver hügocuğum ya tok açın halinden anlamz derler ya o hesap,yani ömür boyu bünyesinin şansından dolayı zayıf kalmış olanlara birşeyler anlatmak çok zor,yani her sbah ayçörekli,simitli, poğaçalı kahvaltı yaparlar,öğle yemeğini bol ekmekli yerler ve hepsini silip sürüürler,aralarda tatlılar vs ama çöp gibiler mübarek:84::84:ben onlar gibi yesem vallahide billahi 100 kilo rahat olurum![]()
canım bendekilerde hamilelikten kalan kilolar üstelik kronık guatırım var troid yani ilaç kullanıyorum.kilo vermek gercekten zor.sen kaç kilosun.
selamın aleyküm kızlar
öğlen:
1 dilim pide
7 yk bulgurlu ıspanak yemeği
1 kuru dolma biber
2 yk yogurt
1 kornişon turşu yedin
2 saat sporumu yaptım geldim
30 dk uzay yolu (520 cal harcadım)
15 dk bisiklet (65 cal harcadım)
100 mekik
100 agırlık kaldırma kolla
1000 adım step
50 ip atlama
5 dk titreşim aleti
10 dk twister
yarında var sporum ondan sonra 1 hafta yok bizim hocalarım maçı var evde yapıcam artık
bu gün 2,5 lt su içtimve 300 gr daha vermişim sabah tartıldım
![]()
tosticim yeni çizelgen canım inşallah bir diğerini en kısa zamanda hazırlamak dileğiyle bitanem
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXfwGu7/weight.png
ve aleyküm selam canım
herşey çok güzel
sporların daha bir güzel
300 gr da gitmiş o çok daha güzel
sen güzelsin daha ne olsunyupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
afiyet olsun canım. hayırlısıyla umreye git gel canım. allah kabul etsin allah mübarek yerleri görmeyi ibadet etmeyi banada nasip etsin
amin canımBenim daha ilk çocuğum ama başka düşünemiyorum.
Çok zor geliyor aynı şeyleri tekrar yaşamak.
Hamilelik çok güzel ama 3-4 ay sürekli bulantılar,kusma...
Doğum sonrası aylarca uykusuz geceler, kocaman göbek :)
Psikolojim kaldırmaz üstünden bayağı bir yıl geçmeden 2. bir hamileliği.
Hele ilk çocuk minicikken 2.ye hamile kalanları düşündükçe kendim bir fena oluyorum
Allah yavrularımıza uzun ömür versin.
İsteyip te çocuk sahibi olamayanlara da versin.
Bana çok ta abartmışsın gibi gelmedi.
afiyet olsun sıkma canınıherkese günaydınnnnnnnnn
servise yetişmeme 15 dk kala uyandım,hala uyukluyorum kendme gelemdim,bu nedenle kahvaltıda güme gitmiş oldu
yarım simit
çeyrek kk beyaz peynir
3 altınbaşak büskivi![]()
gny kılzar
kaloncine hoşgeldin ümreniz hayrlı olsun
farmisim yetr kız yokolacan ya zaten zayıfsın
sabah kalkınca 2bardak su
nesfit
afiyet olsun herzamanki gibi çok şıkgünaydın herkese
kahvaltı yaptım saat 7 de : 2 dilim kepek ekmek, domates- salatalık, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 5 zeytin, nane, marul, maydanoz,2 yeşil biber, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kivi, 1 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş yaptım saat 9 dan 10 a kadar
bugün regl oldum o yüzden doktora haftaya giderim artık hormon ölçümleri kilo yada tahliller belki yanıltıcı çıkar regl olduğum için haftaya artık giderim endokrinolojiye
afiyet olsun çok güzel çok renklisaol kızlar teşekkürler
kahvaltım
1 bardak şekersiz açık çay
1 dilimden biraz fazla ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt
dere otu
maydonoz
1 tk acı sos
domates,salatalık,yeşil biber
pilates başlıo kızlar ben kaçtım
tebrik ederim canımMerhaba arkadaşlar,
kahvaltımı simitle yaptım
simitten önce bir bardak sirkeli su
bir bardak normal su içtim.
En son geçen pazartesi tartılmıştım
65600 gr dım bu sabah 65000 olduğumu gördüm, 600 gr daha gitmiş![]()
afiyet olsun klasik neruda kahvaltısıHerkesesağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum kızlaar ve de daha ince daha sağlıklı tabii kiii:13:
kahvaltım
kalkınca 1 bardak su
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk lıght üçgen peynir
domates-salatalık-yeşil biber-maydonoz
2 bardak toplam 1çk ballı ıhlamur
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum
dün çok yürüdüm hala bacaklarım ağrıyo bugün o yüzden bugün spor yok ama evi temizlemem lazım bulaşıklar var, çamaşır var,yerleri süpürücem silicem bugün temizlik günü ki yine hareket olucak bahaneyleayrıca bi dışarı çıkarım markete falan giderim,manava giderim kargo işlerim var yine epey hareket olur,hava çok soğuk burda ve yağmurlu sıkı sıkı giyinip çıkmam lazım ayrıca ıhlamur içiyorum ki beni kourusun soğuklardan bol da c vitamini aldım mı tamamdır mandalina greyfurt suyu falan yiyim,içiyim bugün
afiyet olsun canımslm kızlar
kahvaltım 1,5 dilim ekmek
1kk peynir
3 zeytin
1 kupa yeşil çay
ve aleyküm selam canımselamun aleykum kızlar
kahvaltım:
250 ml su(önce)
yarım dilim çavdar(pek yiyesim yoktu )
4 ince dilim peynir
6 zeytin
2 catal erik reçeli
1 kuru kayısı
1 br şekersiz çay
250 ml su(sonunda)
çarşıdan geldim şimdi 45 dk kadar yürüdüm ve bu sabaha itibariyle 66,400 olmuşum 300 gr daha vermişim coook mutluyum 1 de sporum var yıne 2 saat bakalım 21 aralıkta başlamıştım 21 ocaga kadar 66 olmayı istiyorum yani haftada 1 kılo vermiş olacagım bundan sonra yavaşlar herhalde kılo vermem bakalım hayırlısı 6 kilo kadar kaldı hedefime cok şükür rabbim hepimize saglık sıhhat versin bir şekilde veriliyor kilolar![]()
hoşgeldin geçmiş olsun canımMerhaba Kızlar..
ben bi türlü aranıza katılamadım..
Bu gidişle de katılamayacağım..
Bugün diyetisyenle randevum vardı..
büyük bir hevesle gittim ve sonuç kocaman bir sıfır..
Tiroidim yüksek olduğundan diyet yapamazsın dedi...
şimdi dr. a gideceğim.. Önce tiroid tedavisi..
oooo çookk moralim bozuk ya...
canım hoşgeldin kolay gelsin ikiz büyütmek zorteşekkür ederim cnım.benim biri ikiz olmak üzere üç tane oğlum var.gerçi büyük oğlum kreşte yani gündüz evde değil ama ikizler tüm zamanımı alıyo.bide ev işi eklenince kendime zaman ayırmaya pek vakit olmuyo.yani çokda hareketsiz değilim aslında ama düzenli spor yapamıyorum.ne zaman ne kadar fırsat bulabilirsem ancak o zaman yapabiliyorum maalesef.bebekler 11 aylık.onlar doğduğundan beridir yemeklerimide vakit bulunca yedim hep.öyle bi düzeni yoktu.sonra burayı tesadüfen gördüm.ondan sonra yavaş yavaş sizlerin listesini takip etmeye başladım.çok hevesliydim ama 100 gr bile verememiş olmak hevesimi kırmaya yetti.nisan ayında işe başlayacağım ve kıyafetlerimin hiç biri olmuyo.iyice tonton oldum .:78: bu arada bu leslie nedir.nerden bulabilirim canım.
amin canımcok teşekkür ederim farmasicim darısı veremeyen bütün arkadaşların basına saglıkla gitsin inş. kılolar![]()
akşamada patatesli gözleme yapıcam teflon tavada yagsız yapıyorum eşimde yagı sevmiyor cok şükür benim gibi![]()
çoksevindim tosticim tbrkler
bende light yogurda 3kaşık bi portakal dogradım 1ceviz tarçın yiyiorum