• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

$fft16_mf1093556.webp

Kızlar bu listeyi Taylan Kümeli yayınlamış gazetede, kişiye özel diyet listesi haırlıyolarmışmail yoluile özelliklerini belirtenlere, annem de yazmış ve cevap gelmiş bu listeden hergün 1 dilim ekmek düşerek uygulayabilirsiniz demişler, bence çerez biraz fazla ama bir inceleyin isterseni zörnek olması amacıyla paylaşmak istedim bizim beslenme tarzımıza benziyor zaten:nazar:

Not: Üzerine tıklayınca büyüyor,isteyen liste üzerine gelip, sağ klik yapıp farklı kaydeti seçip, bilgisayarına kaydederek daha net görebilir)

Son düzenleme:
günaydın mutlu huzurlu ve de herşeyden önce ve önemlisi sağlıklı sabahlar hanımlar bütün günümüz aydınlık ve neşe içinde geçsin inşallah :16:

kalkınca 250 ml ılık su

1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 tk tahin pekmez
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1 yeşil biber
1 domates
250 şekersiz çay

herkese günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünkü menüm

sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
2zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1elma

öğle
6 çk taze fasülye
1 kase domates çorba
1,5 çk fırın makarna
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 portakal

akşam
1 tabak karnıbahar salatası(1çk zeytinyağı ile)
2 köfte büyüklüğünde tavuk
2 zeytin

ara
1elma
1 bardak süt
3 badem
5 fındık

akşam yemekten sonra 35 dk 5.0 temposunda yürüdüm.spor yapımak süper bişey insan kendine geliyor,akşamları deliksiz uyuyor:61:her ne kadar kızım rahat bırakmasada 35 dk yapmayı başardımm:66:
menüme yorum plsssssssssssssssssssssss:34:

kızlar moralım çok bozuldu bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum bir kg almışım.regl dönemim yakın ondanmı acaba.ben bu zayıflama işni becemeyecegim.

canımcım aynı şey benimde başıma gelmişti ve kızıp 1 tabak sarmayı hüpletmiştim:59:sakın diyeti bozayım deme hem odönem benim regl dönemimde dğildi yani bazen olabiliyor demekki vücutta ödemmi oluşuyor anlamıyorum ama gerçekten kilo verememek değil ama aldığını görmek insanın sinirini bozuyor.ben daha sonraki hafta öğünlerimden 1 dlm ekmek eksik yiyerek teleafi etmiştim ama sen sakın sakın bozayım deme devam et sabırla,başarıcaz canım,başaran arkadaşlarımız var çünkü biz neden yapamayalım:34:

famircim boyunu yazar mısın tatlım ben girdim diğer değerlerini boyu da girelim çizelgen hazırdır

canımcığımmm kusura bakma engeç 17.30 itibariyle işten çıkıyorum onedenle görmedim.farmasicim ehr seferinde seni yormak istemiyorum sen sitenins ayfasını koplayala ben ordan girip kendim çözmeye çalışayım olurmu ki acaba:28:

herkese kocamaaaaaannnnn gunaydın.sabah kalkar kalkmaz kk'ı düşünmeye başladım:9:

arkadaslar dunku menumu yazıyorum sonunda kızcaksınız buna bile hazırladım kendimi çünkü bende kızıyorum kendıme:18:

sabahın bi köründe:
05:30-06:30 sabahın bi köründe kalkıp plates yaptım ebrucumla
sonra bir bardak limonlu sıcak su

kahvaltıda:
1.5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
2 kibrit kutusuna yakın peynir
bir bardak şekersiz çay(zaten yıllardır şekersiz içiyorum)
yarım domates
yarım salatalık

08:30-08:50 arası işyerine tempolu yuruyus

işyerinde:
1 küp şekerli türk kahvesi
yeşil sallama çay
5'li zayıflama çayı
yarım litre su

Ara öğün:
125 gr sütaş diyet yogurt
3 kuru incir
3 kuru kayısı

Ögle yemeği:
balık tava
bol salata(kırmızı lahana,kıvırcık,havuç,roka karışık)(yağ hiç atmıyorum ama azıcık tuz attım)
1 kepçe ezogelin çorba
ekmek yok

ara öğün:
1 lıtreye yakın su
yarım portakal
yarım mandalına
3 kuru incir
1 bardak sallama yeşil çay

17:00-17:20 arası işten eve yuruyüş
evde bır salatalık yıyıp spora başladım
18:20-19:00 arası nivea body ile dinamık sbahlar cd'nden yaptım

19:30 akşam yemeği:
1 tabak bamya
1 kepçe mercimek çorbası
5-6 dilim domates ve 5- dilim salatalık
ekmek yok

ara ögün:1 muz ve 2 avuca yakın çekirdek

veeeee 4 dilim baklava yedim evet 1 dilimde dur diyemedım tatlıya karşı acayıp zaafım var:47:23:30 da da yattım.bu sabah spora kalkmadım çünkü ölü gibi uyumuşum ama akşam yapcam....

şimdi kızabilirsiniz bana ama inanın daha çok dikkat edıcem:20:bi arkadaş tarcınlı yogurt yıyebilirsin demişti tatlı krizine girince bunu denemeliyim

kızlar günaydın
dün akşam gelemedim malesef, misafir vardı

akşam yemeğim
3 yk bezelye
1 kase pul biberli yoğurt
5-6 yk mantar kavurma
ekmek yok

ara olarak da 1 saat dolapta bekletilmiş tarçınlı muz

sabah kahvaltım gayet renkliydi bugün
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri, salatalık ve çarliston
1 tk bal
2fındık
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( dün aldım, tadı gayet hoş )

şimdi de ara öğünümü yaptım küçük bi elma ile
yanında da 2 fındık ve yarım ceviz vardı

dünkü menüm

sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
2zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1elma

öğle
6 çk taze fasülye
1 kase domates çorba
1,5 çk fırın makarna
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 portakal

akşam
2 zeytin

ara
1elma
1 bardak süt
3 badem
5 fındık

akşam yemekten sonra 35 dk 5.0 temposunda yürüdüm.spor yapımak süper bişey insan kendine geliyor,akşamları deliksiz uyuyor:61:her ne kadar kızım rahat bırakmasada 35 dk yapmayı başardımm:66:
aferin canım. öğlen karbonhidratı 3 ekmek falan yemişsin ama akşam dengelemişsin :nazar:

kızlar sabahın köründe faturaları yatırmaya gittim ancak gelebildim. evimi topladım. benim bu hafta düzenim iyice şaştı sporda yok. ama haftaya başlarım artık böyle olmayacak. dinlenmeye aldım kendimi. çok yemiyorum ama düzen yok. hele yarın misafirleri bi ağırlayayım kolay gerisi

dünkü menüm

sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
2zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1elma

öğle
6 çk taze fasülye
1 kase domates çorba
1,5 çk fırın makarna
2 dlm kepek ekmeği

ara
1 portakal

akşam
2 zeytin

ara
1elma
1 bardak süt
3 badem
5 fındık

Günaydın tatlım aferin güzeldengelemişsinöğleni bence gayet güzel :16::nazar:

günaydın mutlu huzurlu ve de herşeyden önce ve önemlisi sağlıklı sabahlar hanımlar bütün günümüz aydınlık ve neşe içinde geçsin inşallah :16:

Günaydın farmasiciğim, güzel dilekleriniçin teşekkürler:16: inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu birgün olur hepimiz için:16::13:

kalkınca 250 ml ılık su

1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 tk tahin pekmez
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1 yeşil biber
1 domates
250 şekersiz çay

Çokk güzelmişş afiyet olsun:16::nazar:

herkese kocamaaaaaannnnn gunaydın.sabah kalkar kalkmaz kk'ı düşünmeye başladım:9:

arkadaslar dunku menumu yazıyorum sonunda kızcaksınız buna bile hazırladım kendimi çünkü bende kızıyorum kendıme:18:

sabahın bi köründe:

kahvaltıda:
1.5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık

işyerinde:
yeşil sallama çay
5'li zayıflama çayı
yarım litre su

Ara öğün:
3 kuru incir
3 kuru kayısı

Ögle yemeği:
balık tava
bol salata(kırmızı lahana,kıvırcık,havuç,roka karışık)(yağ hiç atmıyorum ama azıcık tuz attım)
1 kepçe ezogelin çorba
ekmek yok

ara öğün:
1 lıtreye yakın su
yarım portakal
yarım mandalına
3 kuru incir

1 tabak bamya
1 kepçe mercimek çorbası
ekmek yok

veeeee 4 dilim baklava yedim evet 1 dilimde dur diyemedım tatlıya karşı acayıp zaafım var:47:23:30 da da yattım.bu sabah spora kalkmadım çünkü ölü gibi uyumuşum ama akşam yapcam....

şimdi kızabilirsiniz bana ama inanın daha çok dikkat edıcem:20:bi arkadaş tarcınlı yogurt yıyebilirsin demişti tatlı krizine girince bunu denemeliyim

Tatlım kızılacak bi şey yok sen zaten yaptığının farkındasın ve bundan sonra daha çok dikkat edip toprarlayacağına eminimçok da spor yapmışsın dün yani ben de çok düşkünümdür tatlıya,çikoltaya ama çokşükür 1,5 aydır ara ara 1tk sütlü tatlı yiyerek geçiştirmeyi başardım ama muz üzerine tarçın,ceviz, ya da tarçınlı yoğurt bunlar çok etkili, bir de sana tavsiyem kuru inciri bukadar çok tüketme çok şekerli bi kuru meyve yani toplam 6 tane yemişsin ki bu da çok, taze meyve ya da illa kuru meyve yiyeceksen kuru kayısı,yaban mersini falan yemeye çalış kuru incir,kuru üzüm bunlar en şekerlileri ve bazen onlar da şeker isteiğini tetikliyor,meyve yerken yanında 2 kaşık yoğurt yersen o da hem tok tutar hem tatlı isteğini bastırır çünkü yoğurt kan şekerinidengeliyor aynı şekilde keten tohumu ve terçın da öyle...yani ben normalde de 4 dilim baklava yiyemem içim bayılır ama antepli biri olarak yiyen çok gördüm olabiliyor ama sana naçizane tavsiyem madem duramıyosun 1 taneyle o zaman hiç tadına bakma tatlım bir süre ve ilk kilo verende ödül olarak ye mesela 1 tane falan ama devamı geliyosa yememeni tavsiye ederim ben de mesela çikolataya dur diyemeyeceğimi biliyorum oyüzden hiç yemiyorum:1: ama eminim düzene girecek her şey sen de toparlarsın:16:

neruda
leslie'yi hep okuyorum dediğin gibi denesem iyi olacak....
teşekkür ederim:71:

Rica ederim canım benim ben de dün yaptım mesela çok iyi terletiyo ve her yeri çalıştırıyo

kızlar günaydın
dün akşam gelemedim malesef, misafir vardı

akşam yemeğim
3 yk bezelye
1 kase pul biberli yoğurt
5-6 yk mantar kavurma
ekmek yok

ara olarak da 1 saat dolapta bekletilmiş tarçınlı muz

sabah kahvaltım gayet renkliydi bugün
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri, salatalık ve çarliston
1 tk bal
2fındık
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( dün aldım, tadı gayet hoş )

şimdi de ara öğünümü yaptım küçük bi elma ile
yanında da 2 fındık ve yarım ceviz vardı

Afiyet olsun canımın içi çok güzelmiş kahvaltı da akşammenün de tekrar gökkuşağına kavuşmuşsun tebrikler:16::13::nazar:

kızlar sabahın köründe faturaları yatırmaya gittim ancak gelebildim. evimi topladım. benim bu hafta düzenim iyice şaştı sporda yok. ama haftaya başlarım artık böyle olmayacak. dinlenmeye aldım kendimi. çok yemiyorum ama düzen yok. hele yarın misafirleri bi ağırlayayım kolay gerisi

Hugocukcuğum inşallah en kısa zamanda düzenine kavuşursun biraz dinlenip kendine gelince...hem misafirlerini de halettikten sonra tekrar sporuna da başlarsın:16: insan o kadar kiloyu verince biraz da rahatlıyor tabii şimdi artık acelen yok kaldı 5 kg onu da bence sen halledersin:16:

Merhaba arkadaşlar..
Kaç gündür bi fırsat bulamadım..
Dün dr. a gittim..
tekrar test için kan verdim.. Bugün de tiroid için usg çektireceğim..
pazartesi tekrar dr. gideceğim ve herşey belli olacak..
Gerçi tsh yükseliğiyle ilgili dr. dedi ki..
Bu şekilde kilo vermen mümkün değil hatta bu yüzden almışsındır kilo dedi..
İlaçla biraz zayıflarsın dedi..
İşte böyle kızlar...
Bol bol verilmiş kilolu günlerimiz olsun..:71:

Son düzenleme:

sabahın bi köründe:

kahvaltıda:
1.5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık

işyerinde:
yeşil sallama çay
5'li zayıflama çayı
yarım litre su

Ara öğün:
3 kuru incir
3 kuru kayısı

Ögle yemeği:
balık tava
1 kepçe ezogelin çorba
ekmek yok

ara öğün:
1 lıtreye yakın su
yarım portakal
yarım mandalına
3 kuru incir

1 tabak bamya
1 kepçe mercimek çorbası
ekmek yok

maşşllah diye diye okuyordum ama 4 baklava hiç ama hiççç olmamış,yani 1 tane bile yemiş olsan kaçamak gözüyle bakacaktım ama 4 tane çok fazla değil mi canım,yaptığın bütün sporlar vucudunu şekillendirmesi dışında boşa gitmiş sanki:59:
bu hafta çok dikkat etmen gerekecek sanırım,benimde hamur işine karşı zaafım var ama evde kayınvalidem poğaçalar,katmerler,gözlemeler yaptı 1 kk kadar bile yemedim desem yeridir,kendimize dur dmenden bu iş olmayacak canım,bu zamana kadar fazlasıyla yedik zaten,şimdilerde biraz daha dikkat etsen başarısısın memülerin araların ve sporların çok güzel çünkü,azimli olduğun belli.biraz daha sabır caanımmmmm olur mu:16:

doğru söylüyorsun nerudacım kaldı 5 kilo. aceleye gerek yok kaç aydır spor diyet falan derken yorulmuşum bu hafta böyle geçer haftaya başlarım. o kadar kilo verince ve fazlalıklar azaldıkça kilo vermede yavaşlıyor ama acele yok o kadar verdimse geri kalan 5 kiloyuda yavaş yavaş veririm

neruda,

çok teşekkür ederim cevap yazdıgın için.yazdıgın herşeyi tekrar tekrar okudum ve hepsini uygulıycam.şimdi işyerindeyım ve çekmecemde kuru incir vardı onu arkadalara dağıtıcam ve bir daha almıycam:91:

tatlıyıda uzun bir sure denemıycem....baklavanın dilimleri zaten çok küçüktü hatta bende o kadar tatlıyı nasıl bi anda yedim hala anlamıyorum ama sanırım dun sporu fazla kaçırınca vucut saldırdı:43:

muz,ceviz,tarçın üçlüsünü de ilk tatlı krızımde deniycem...tabı krıze girmemek için aşırı zorluycam kendimi
akşamda tekrar spor yapıcam..

leslie'yı açtım 70 dk civarı sanırım.bıde ustunde "tanıtım amaçlıdır orjınalını alın"gibi bişey dyor yanı orjınalı daha mı uzun biliyomusun

Back
X