• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızalr günaydın hemn kahvaltımı yazayım pilates başlıo
1 kupa şekersşz çay
1.5 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı çörek otlu tulum peyniri
1 dal maydonoz
1 dal dere otu
2 tk yoğurt
1 yumurta 2 çeri domates yarım yeşil biber yarım havuç 2 yuvarlak sucuk ile az zeytnyağı ile yapılmış omlet

hepinizi öptüm pilatesten sonra dönerim:54:

Merhaba arkadaşlar..
Kaç gündür bi fırsat bulamadım..
Dün dr. a gittim..
tekrar test için kan verdim.. Bugün de tiroid için usg çektireceğim..
pazartesi tekrar dr. gideceğim ve herşey belli olacak..
Gerçi tsh yükseliğiyle ilgili dr. dedi ki..
Bu şekilde kilo vermen mümkün değil hatta bu yüzden almışsındır kilo dedi..
İlaçla biraz zayıflarsın dedi..
İşte böyle kızlar...
Bol bol verilmiş kilolu günlerimiz olsun..:71:
ilaçla biraz zayıflarsın demiş. olsun o da olur. sonuçta bu senin fazla yemenden spor yapmamandan kaynaklanmıyorki troitinden kaynaklanıyordu. bu yüzden ilaçla verirsin biraz geri kalanınıda düzeldikten sonra diyetisyene gider verirsin sporunda yaparsın tamamdır canım acele yok :nazar:

Günaydın tatlım aferin güzeldengelemişsinöğleni bence gayet güzel :16::nazar:

Günaydın farmasiciğim, güzel dilekleriniçin teşekkürler:16: inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu birgün olur hepimiz için:16::13:

Çokk güzelmişş afiyet olsun:16::nazar:

Tatlım kızılacak bi şey yok sen zaten yaptığının farkındasın ve bundan sonra daha çok dikkat edip toprarlayacağına eminimçok da spor yapmışsın dün yani ben de çok düşkünümdür tatlıya,çikoltaya ama çokşükür 1,5 aydır ara ara 1tk sütlü tatlı yiyerek geçiştirmeyi başardım ama muz üzerine tarçın,ceviz, ya da tarçınlı yoğurt bunlar çok etkili, bir de sana tavsiyem kuru inciri bukadar çok tüketme çok şekerli bi kuru meyve yani toplam 6 tane yemişsin ki bu da çok, taze meyve ya da illa kuru meyve yiyeceksen kuru kayısı,yaban mersini falan yemeye çalış kuru incir,kuru üzüm bunlar en şekerlileri ve bazen onlar da şeker isteiğini tetikliyor,meyve yerken yanında 2 kaşık yoğurt yersen o da hem tok tutar hem tatlı isteğini bastırır çünkü yoğurt kan şekerinidengeliyor aynı şekilde keten tohumu ve terçın da öyle...yani ben normalde de 4 dilim baklava yiyemem içim bayılır ama antepli biri olarak yiyen çok gördüm olabiliyor ama sana naçizane tavsiyem madem duramıyosun 1 taneyle o zaman hiç tadına bakma tatlım bir süre ve ilk kilo verende ödül olarak ye mesela 1 tane falan ama devamı geliyosa yememeni tavsiye ederim ben de mesela çikolataya dur diyemeyeceğimi biliyorum oyüzden hiç yemiyorum:1: ama eminim düzene girecek her şey sen de toparlarsın:16:

Rica ederim canım benim ben de dün yaptım mesela çok iyi terletiyo ve her yeri çalıştırıyo

Afiyet olsun canımın içi çok güzelmiş kahvaltı da akşammenün de tekrar gökkuşağına kavuşmuşsun tebrikler:16::13::nazar:

Hugocukcuğum inşallah en kısa zamanda düzenine kavuşursun biraz dinlenip kendine gelince...hem misafirlerini de halettikten sonra tekrar sporuna da başlarsın:16: insan o kadar kiloyu verince biraz da rahatlıyor tabii şimdi artık acelen yok kaldı 5 kg onu da bence sen halledersin:16:

sağol nerudacım,sayenizde sanırım şu dengeleme işini artık başarabiliyorum:66:senin akşam yedikelrinide okudum afiyet olsun canım,sanada tebiklerrrr:65:harika gidiyorsun sporlarında çok güzel,senle aynı kiloda sayılırız,beraber nice nice kiloların gitmesi dileğiyle:16::16:......

1 kupa şekersşz çay
1.5 dilim kepek ekmek
1 dal maydonoz
1 dal dere otu
2 tk yoğurt
1 yumurta 2 çeri domates yarım yeşil biber yarım havuç 2 yuvarlak sucuk ile az zeytnyağı ile yapılmış omlet

afiyet olsun canımmmmm,ben sucuklu yumurta yaparken sucuğun içine çok azıcık su koyuyorum su akynarken sucukta yağını salıyor ve o yağın üstüne kırıyorum yumurtayı bu nedenle extra yağ oymak da gerekmiyor:34:

famir dogru soyluyosun boşuna spor yaptım gibi oldu:43:

neyse telafi etcem etmek da zorundayım yaz geliyo.magazalar cıvıl cıvıl renklerle donanır....bunun burası dar oldu bu bana yakışmadı demek istemiyorum artık:10:

bugunden sonra çok fazla dikkat edicem...

iyiki varsınız arkadaslar cevap yazıp moral veren herkese teşekkür ederim.yalnız olsam belki"dun zaten o kadar tatlı yedin yıne gitii diyet"der tekrar bırakırdım diyeti ama bu sefer bırakmıycammmm:16::16::16:

slm kızlar
2bardak su
1kk peynir
biavuç moydonoz
1salatalık,
yarım domates
1,5bisküvülight
1tatlı kaşıgı bal

famir dogru soyluyosun boşuna spor yaptım gibi oldu:43:

neyse telafi etcem etmek da zorundayım yaz geliyo.magazalar cıvıl cıvıl renklerle donanır....bunun burası dar oldu bu bana yakışmadı demek istemiyorum artık:10:

bugunden sonra çok fazla dikkat edicem...

iyiki varsınız arkadaslar cevap yazıp moral veren herkese teşekkür ederim.yalnız olsam belki"dun zaten o kadar tatlı yedin yıne gitii diyet"der tekrar bırakırdım diyeti ama bu sefer bırakmıycammmm:16::16::16:

yeni başladığın için bu tür şeyler normal aslında ,zamnla sende vucudunda az yemeye alışacak ve buraya yazıyor olmak ,yani bunu yersem kızlar eleştiriler gibi düşünceler insanı motive ediyor,iş yerimdeterfi eden arkadaşların 1 hafta boyunca aldıkları baklavalar uçuşup durdu gözümün önünde ama tadına bile bakmadım çünkü baksam gerisi gelecek bu nedenle olabildiğince uzak durmak,yalnız yaşıyorsa hele dikkat etmen daha kolay eve almazsın otür şeyle olur biter.yani beim eşim ve kızım yüüznde evde tatlılar,cipsler,çikollatalar eksik olmaz onedenle bizim işimiz daha zor:9:sakın skaın diyeti bozmay düşünem bu hafta dikkat et.ben de ilk başladığım haftalarda tartıd akilo vermeyip hatta fazla çıktığımı görünce 1 tabak sarmayı hüpletmiştim sonra kendime 1 hafta ceza verdim:47:yani ceza vermek bende yarıyor,normal yedikelrimden yoksun kalmak kaçamak yapmamı engelliyor

herkese günayydııın.pencerelerime pvc takıldı.o yüzden 2 gündür gelemedim sözde sadece pencereler değişti ama bütün ev ayağa kalktı.2 gündür derle topla ancak bitirebildim.bu arada spor flan yapamadım ama evde silinmedik yer yıkanmadık bişey kalmadı.spor yerine geçmişmidir bilemiyorum.hemen sabah yediklerimi yazayım;yarım domates,dört tane siyah zeytin 1kk yarım yağlı peynir,1 haşlanmış yumurta,1 haşlanmış yumurta beyazı(sarısını bebeklerim yedi),3 yaprak marul veeee 1 kupa şekersiz çay(ilk defa şekersi içebildim.kabuk tarçın koydum).3 bardak su içtim.Bu arada 2-3 gün dikkat edemedim yarım kilo almışım gibi görünüyo.gerçi şuan regl olduğum için bunun şişkinliğide olabilirmi bilmiyorum.:26:

herkese günayydııın.pencerelerime pvc takıldı.o yüzden 2 gündür gelemedim sözde sadece pencereler değişti ama bütün ev ayağa kalktı.2 gündür derle topla ancak bitirebildim.bu arada spor flan yapamadım ama evde silinmedik yer yıkanmadık bişey kalmadı.spor yerine geçmişmidir bilemiyorum.hemen sabah yediklerimi yazayım;yarım domates,dört tane siyah zeytin 1kk yarım yağlı peynir,1 haşlanmış yumurta,1 haşlanmış yumurta beyazı(sarısını bebeklerim yedi),3 yaprak marul veeee 1 kupa şekersiz çay(ilk defa şekersi içebildim.kabuk tarçın koydum).3 bardak su içtim.Bu arada 2-3 gün dikkat edemedim yarım kilo almışım gibi görünüyo.gerçi şuan regl olduğum için bunun şişkinliğide olabilirmi bilmiyorum.:26:

afiyet olsun canım,menün gayet güzel,regl dönemi bendede enaz 1 kilo farkettiriyor,onadandır canım.moral bozmank yok yola devammmmmmmmmmmm:60::60:

kızlar siz hergün mü yoksa haftada mı tartılıyorsunuz.bide leslie yi aradım ama bulamadım.indirebileceğim bi yer varmı

Merhaba arkadaşlar..
Kaç gündür bi fırsat bulamadım..
Dün dr. a gittim..
tekrar test için kan verdim.. Bugün de tiroid için usg çektireceğim..
pazartesi tekrar dr. gideceğim ve herşey belli olacak..
Gerçi tsh yükseliğiyle ilgili dr. dedi ki..
Bu şekilde kilo vermen mümkün değil hatta bu yüzden almışsındır kilo dedi..
İlaçla biraz zayıflarsın dedi..
İşte böyle kızlar...
Bol bol verilmiş kilolu günlerimiz olsun..:71:

Canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun zaten rahatsızlık dolayısıyla aldıysan ilaçlarla falan daha da çabuk gider sonra da düzene girince diyetisyen desteğiyle istediğin kiloya ulaşırsın eminim:16::nazar:

doğru söylüyorsun nerudacım kaldı 5 kilo. aceleye gerek yok kaç aydır spor diyet falan derken yorulmuşum bu hafta böyle geçer haftaya başlarım. o kadar kilo verince ve fazlalıklar azaldıkça kilo vermede yavaşlıyor ama acele yok o kadar verdimse geri kalan 5 kiloyuda yavaş yavaş veririm

Bence de tatlım, biraz ara vermek iyidir hem vücut alışmasın aynı düzene sonuçta doktorun verdiği listeye uyuyosan spor olmasa da o etkili olur eminim:nazar::16: haftaya da sporuna başlarsın zaten tekrar

neruda,

çok teşekkür ederim cevap yazdıgın için.yazdıgın herşeyi tekrar tekrar okudum ve hepsini uygulıycam.şimdi işyerindeyım ve çekmecemde kuru incir vardı onu arkadalara dağıtıcam ve bir daha almıycam:91:

tatlıyıda uzun bir sure denemıycem....baklavanın dilimleri zaten çok küçüktü hatta bende o kadar tatlıyı nasıl bi anda yedim hala anlamıyorum ama sanırım dun sporu fazla kaçırınca vucut saldırdı:43:

muz,ceviz,tarçın üçlüsünü de ilk tatlı krızımde deniycem...tabı krıze girmemek için aşırı zorluycam kendimi
akşamda tekrar spor yapıcam..

leslie'yı açtım 70 dk civarı sanırım.bıde ustunde "tanıtım amaçlıdır orjınalını alın"gibi bişey dyor yanı orjınalı daha mı uzun biliyomusun

Ttalım hiç yememek değil ama bizim asıl amacımız az az yiyebilek yani inciri tamen çıkartmazsın da 1 tane yersin yanında da 2 yk yoğurt ne biliyim tazemeyve yersin yani mesela ben de kuru meyvelerden çok yiyince sonra canım sürekli tatlı istiyo bence onlar da kan şekeri dengesini bozuyo o yüzden ben yalnızca yaban mersini yiyiorum mesela kuru meyve ya da kuru kayısı ama yanında 2yk yoğurt yiyorumki dengelensin ve bence dünkü baklavalarda onun da etkisi var incir belki de kanşekeri dengeni bozdu yani bence bi de incir yemeden taze meyve yiyerek dene tabii herkeste aynı olmaz ama bi denersin kendine uygun olanı bulursun eminim:16:

Ttalım valla orjinalini bilmeiyorum biz onun 3 milini yapıyoruz 45dk falan epey etkili 5 mil ben şimdilik yapamıyorum çok ağır geliyo sen de ilk başta abartma derim ben sonra 4 mil 5 mil diye kademeli artırırsın bence çok aşırı spor da vücudun dengesini bozuyo bir defa da 45dk-1st arası yapmak iadela diyor uzmanlar

1 kupa şekersşz çay
1.5 dilim kepek ekmek
1 dal maydonoz
1 dal dere otu
2 tk yoğurt

Afiyet olsun tatlım çok güzelmiş kahvaltın:16::nazar:

sağol nerudacım,sayenizde sanırım şu dengeleme işini artık başarabiliyorum:66:senin akşam yedikelrinide okudum afiyet olsun canım,sanada tebiklerrrr:65:harika gidiyorsun sporlarında çok güzel,senle aynı kiloda sayılırız,beraber nice nice kiloların gitmesi dileğiyle:16::16:......

Teşekkür ederim canım benim sen de bence epey kaptın bu işi:34::nazar:inşallah da güzel devam ederiz ve beraber kurtuluruz bu fazlalıklardan:16::13::10: bence sen de artık spora da başladığından daha da hızlı gidecek hepsi inşallah sağlıkla:16: nekadar keyifli dimispor vücut istiyor yani :8:

herkeze afiyet olsun
kızlar menuler güzel
nerudacım ne oldu tartıldınmı

neruda tartılacakmıydı:59:kaç oldu kaç kaaaaaaaaaaaaaaaaççççç:52:

Eveeeeeeeeeeeeet az önce tartıldııııııııııııııııııııııııım veee çoooooooooooooook mutluyummmm inşallah da böyle devam eder:nazar::nazar::nazar::nazar::32::32::66::66::65::65::64::64::64::8::8::10::10::13::13::52::52:

Kızlaaaaaaaaaaaaar 65.5 olmuşummmmm sanırım 2 haftadır çerezleri yemeyince benm yağ oranım da yüksek ya e spor da var epey bi etkili oldu 1.8 kg gitmiş :32::32::46::46::nazar::nazar: 2 hafta önceki kaçamağımda çok antep fıstığı pizza falan yedim diye 2 haftadır çerez yemiyodumm yalnız onu kestim ki yağ oranım çok bi 60 olana kadar yemesem daha iyi diyodum veeeeeeeeee 65.5 olmuşummmm çoooooooook mutluyum şükürler olsun ve hepinize sonsuuuuuuuuz teşekkürler desteğiniz,varlığınız sayesinde inşallah da yolumuza hepberaber devam edicez ve tüm fazlalıklarımızdan hep beraber sağlıkla kurtulucaz kızlar durmak yok yola devammmmmm:13::13::13::13::13::13::13::16::16::16::16::32::32::32::nazar::nazar:

Eveeeeeeeeeeeeet az önce tartıldııııııııııııııııııııııııım veee çoooooooooooooook mutluyummmm inşallah da böyle devam eder:nazar::nazar::nazar::nazar::32::32::66::66::65::65::64::64::64::8::8::10::10::13::13::52::52:

Kızlaaaaaaaaaaaaar 65.5 olmuşummmmm sanırım 2 haftadır çerezleri yemeyince benm yağ oranım da yüksek ya e spor da var epey bi etkili oldu 1.8 kg gitmiş :32::32::46::46::nazar::nazar: 2 hafta önceki kaçamağımda çok antep fıstığı pizza falan yedim diye 2 haftadır çerez yemiyodumm yalnız onu kestim ki yağ oranım çok bi 60 olana kadar yemesem daha iyi diyodum veeeeeeeeee 65.5 olmuşummmm çoooooooook mutluyum şükürler olsun ve hepinize sonsuuuuuuuuz teşekkürler desteğiniz,varlığınız sayesinde inşallah da yolumuza hepberaber devam edicez ve tüm fazlalıklarımızdan hep beraber sağlıkla kurtulucaz kızlar durmak yok yola devammmmmm:13::13::13::13::13::13::13::16::16::16::16::32::32::32::nazar::nazar:

brovaoooooooo bravo iç çamaşırşlrıyla tartılıyon demi canım sen dogru oda :65::65::65::65::65::65:bana yetiştin bak aferin sana:nazar::nazar::nazar::nazar:

Şüüüüüüüüüüüüpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
ve tebrikler kocaman sana...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

brovaoooooooo bravo iç çamaşırşlrıyla tartılıyon demi canım sen dogru oda :65::65::65::65::65::65:bana yetiştin bak aferin sana:nazar::nazar::nazar::nazar:
Canımın içi çoook teşekkür ederim daha sana var ama beraber kurtulucaz hepsinden balımmmm HEPBERABER İNŞALLAH SAĞLIKLA GİDECEK TÜM FAZLALIKLAR:16::13::nazar::10::8::13::nazar::nazar:

Ben çıplak:93: tartılıyorum yani sanırım böyle de olur:26: ay çok mutlu olduuum inşallah da böyle güzel devam edecek:nazar::nazar::nazar::13:

Şüüüüüüüüüüüüpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
ve tebrikler kocaman sana...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Canımmm çok teşekkür ederim sen de inşlalah sağlığına kavuşup biran önce kutulucaksın fazlalıklardannn sabır,azim,inanç,sağlıklı beslenmek ve spor!!! tamadır:16::13::nazar:

Back
X