Günaydın tatlım aferin güzeldengelemişsinöğleni bence gayet güzel

Günaydın farmasiciğim, güzel dilekleriniçin teşekkürler

inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu birgün olur hepimiz için

:13:
Çokk güzelmişş afiyet olsun

Tatlım kızılacak bi şey yok sen zaten yaptığının farkındasın ve bundan sonra daha çok dikkat edip toprarlayacağına eminimçok da spor yapmışsın dün yani ben de çok düşkünümdür tatlıya,çikoltaya ama çokşükür 1,5 aydır ara ara 1tk sütlü tatlı yiyerek geçiştirmeyi başardım ama muz üzerine tarçın,ceviz, ya da tarçınlı yoğurt bunlar çok etkili, bir de sana tavsiyem kuru inciri bukadar çok tüketme çok şekerli bi kuru meyve yani toplam 6 tane yemişsin ki bu da çok, taze meyve ya da illa kuru meyve yiyeceksen kuru kayısı,yaban mersini falan yemeye çalış kuru incir,kuru üzüm bunlar en şekerlileri ve bazen onlar da şeker isteiğini tetikliyor,meyve yerken yanında 2 kaşık yoğurt yersen o da hem tok tutar hem tatlı isteğini bastırır çünkü yoğurt kan şekerinidengeliyor aynı şekilde keten tohumu ve terçın da öyle...yani ben normalde de 4 dilim baklava yiyemem içim bayılır ama antepli biri olarak yiyen çok gördüm olabiliyor ama sana naçizane tavsiyem madem duramıyosun 1 taneyle o zaman hiç tadına bakma tatlım bir süre ve ilk kilo verende ödül olarak ye mesela 1 tane falan ama devamı geliyosa yememeni tavsiye ederim ben de mesela çikolataya dur diyemeyeceğimi biliyorum oyüzden hiç yemiyorum

ama eminim düzene girecek her şey sen de toparlarsın
Rica ederim canım benim ben de dün yaptım mesela çok iyi terletiyo ve her yeri çalıştırıyo
Afiyet olsun canımın içi çok güzelmiş kahvaltı da akşammenün de tekrar gökkuşağına kavuşmuşsun tebrikler

:13:
Hugocukcuğum inşallah en kısa zamanda düzenine kavuşursun biraz dinlenip kendine gelince...hem misafirlerini de halettikten sonra tekrar sporuna da başlarsın

insan o kadar kiloyu verince biraz da rahatlıyor tabii şimdi artık acelen yok kaldı 5 kg onu da bence sen halledersin