• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla güldüm hemde ne gülme.:60::60:

evet cnm bende tok ve kıyafetimle tartılıorum şu anki 59 kilom benm kıyafetli ve tok kilom yoksa aç ve çamaşırla 57.8 gelmiştim önceki hafta.:65:ben yine giyink ve tok tartılmaya devam ediciğim dediğin gibi hedef kilomun 1-2 kilo altında olurum hemde fenamı:34:

afiyet olsun tatlımm:nazar:
ozamn bende yazayım öğle yemeğimi
1 kepçe mercimek çorbası(katılaşmış durunca braz da su koyunca 1.5 fln oldu sanırım)
1 kuru biber dolması
1 dilim kepek ekmek
1 kaşık yoğurt
yarım kadar kivi( yarısı ezik çıktı attım:1:)

Afiyet olsun canım benim ben dün yapmadığımı bugün yaptım ve 1 bardak yoğurda 6yk nesfit ve 1yk keten tohumu ve tarçın koydum onu yedim öğlen ya hem değişiklik olsun dedim hem de evde yemek yoktu akşama yapıcam yemek ben de böyle yapıverdim:1: yarın falan da ton balıklı salata yapıcam şu zengiiin ve sağlıklı olan salatamdan ne bulursam dolduruyorum bulgur pilavı,haşlanmış brokoliii:60:

Eveeeeeeeeeeeeet az önce tartıldııııııııııııııııııııııııım veee çoooooooooooooook mutluyummmm inşallah da böyle devam eder:nazar::nazar::nazar::nazar::32::32::66::66::65::65::64::64::64::8::8::10::10::13::13::52::52:

Kızlaaaaaaaaaaaaar 65.5 olmuşummmmm sanırım 2 haftadır çerezleri yemeyince benm yağ oranım da yüksek ya e spor da var epey bi etkili oldu 1.8 kg gitmiş :32::32::46::46::nazar::nazar: 2 hafta önceki kaçamağımda çok antep fıstığı pizza falan yedim diye 2 haftadır çerez yemiyodumm yalnız onu kestim ki yağ oranım çok bi 60 olana kadar yemesem daha iyi diyodum veeeeeeeeee 65.5 olmuşummmm çoooooooook mutluyum şükürler olsun ve hepinize sonsuuuuuuuuz teşekkürler desteğiniz,varlığınız sayesinde inşallah da yolumuza hepberaber devam edicez ve tüm fazlalıklarımızdan hep beraber sağlıkla kurtulucaz kızlar durmak yok yola devammmmmm:13::13::13::13::13::13::13::16::16::16::16::32::32::32::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:65::65::65::65::65:

waaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yuuupppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
harikasın :52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::71::71::71::71::62::62::62::62::62::64::64::64::64::65::65:66::66::66::66::82::82::82::82::71::71::71: tebrik ederim canım bugünüm çok güzel geçti bu aldığım haber de üzerine kaymaklı künefe oldu canım benim Allah devamını nasip etsin canım benim :46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::62::62:

waaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yuuupppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
harikasın :52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::71::71::71::71::62::62::62::62::62::64::64::64::64::65::65:66::66::66::66::82::82::82::82::71::71::71: tebrik ederim canım bugünüm çok güzel geçti bu aldığım haber de üzerine kaymaklı künefe oldu canım benim Allah devamını nasip etsin canım benim :46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::62::62:

AMİİİİNNNNNN Teşekkür ederim atomcuuuum bu başarıda katkın büyük listelerin verdiğin kilolar motivasyon dolu cümlelerin için çook teşekkür ederim inşallah da böyle devam eder ve sağlıkla en kısa zamanda kurtulurum tüm fazlalıklardan:nazar::nazar::nazar::16::16::13::13::13::10::8::32::32::16:

Son düzenleme:
AMİİİİNNNNNN Teşekkür ederim atomcuuuum bu başarıda katkın büyük listelerin verdiğin kilolar motivasyon dolu cümlelerin için çook teşekkür ederim inşallah da böyle devam eder ve sağlıkla en kısa zamanda kurtulurum tüm fazlalıklardan:nazar::nazar::nazar::16::16::13::13::13::10::8::32::32::16:
estağfirullah canım
fazlalıklardan sağlıklıca kurtulmaya gelince AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:16:

bende aynı yerden giriyormşum ,dediğin yeri anladım birazdan deniyeyim,sağolll:16:

SEN DE SAĞOL BİTANEM :16:

Merhaba Arkadaşlar Bende şu saat itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım Boy:1.69 kilom 69 başa baş gıdıyorum ama sorunum göbeğim bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum :2:

neruda tebrikler.darısı başımıza hep beraber dal gibi olalım inş.

Canım benim sağol:16: olucaaz hepberaber olucaz balım ideal kilolarına,hedeflerine ulaşmış sağlıklı fıstıklar olucaz inşallah:16::nazar::nazar::13:

slm kızlar neediyonuz bakem
ben kahvaltımı öglen yapıyom biliyosunuz ç.ocuktan malum
sonra bi türk kavesiiçtim
sonra elmamı yedim sonra 70lık leslimi yaptım
şimdide yogrtlu meyveli cevizlitarçınlı akrışımı yiyecem

Merhaba Arkadaşlar Bende şu saat itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım Boy:1.69 kilom 69 başa baş gıdıyorum ama sorunum göbeğim bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum :2:

aslında boyuna göre çokda degilsin göbekte şekeri tatlıyı keseceksin canım onun yerine meyve yiyeceksin

Herkese merhaba,
Neruda, tebrikler. Aynen devam...

Dün resmen aşure detoksu yaptım. Kaç kase yediğimi söylemeye utanıyorum.Bol meyvalı,az şekerli yapmıştım ama yine de çooook ama çoook yedim.
2 gündür 61 çıkıyorum tartıda.
Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım yine.
Bu arada eşim de diyete başladı. Ara öğünleri için meyva,diyet bisküvi koyuyorum yanına işe giderken. Ara öğün saatlerinde arayıp hatırlatıyorum.
Akşam eve gelince yemek öncesi 10 dakika kadar karın egzersizleri yapıyoruz.

eeeeeeeee farmasicim neler yaptın anlat bakalım:61:çılgın menülerini aralarını merak ediyoruzzz:60:

şükür bugünlük koşuşturmaca bitti bakalım . biraz önce girdim foruma çıktım evi yanan birine birşeyler ayarlamıştım onları vermeye gittim geldim Rabbim kimseyi düşmanımı bile böyle acı sınavlardan geçirmesin ya :43::43::43:

Afiyet olsun canım benim ben dün yapmadığımı bugün yaptım ve 1 bardak yoğurda 6yk nesfit ve 1yk keten tohumu ve tarçın koydum onu yedim öğlen ya hem değişiklik olsun dedim hem de evde yemek yoktu akşama yapıcam yemek ben de böyle yapıverdim:1: yarın falan da ton balıklı salata yapıcam şu zengiiin ve sağlıklı olan salatamdan ne bulursam dolduruyorum bulgur pilavı,haşlanmış brokoliii:60:
afiyet olsun cnm.çok sağlıklı salata bende bi ton balığı alayımda aralarda yiyeyim bari.güzel olur kaçamaklarıda dengeler hem:1:ayy ilahi ben nereleri düşünüorum bak beni gidi benii nçççç nçç nççç:47:çok ayıpladım kendimi:1:

hoşgedln cnm çok iyi bi yere geldin.göbek hepimzn sorunu malesef kilolar gdnce göbek te siniyor içe doğru ama tamamen gtmesi için sabır lazım tatlı hamur işi kızartmalar biraz uzak durmak ta fayda var ve tabiki spor şart.ben kardio ve pilates yapıorum şiddetle tavsiye ederm cnm:34:

slm kızlar neediyonuz bakem
ben kahvaltımı öglen yapıyom biliyosunuz ç.ocuktan malum
sonra bi türk kavesiiçtim
sonra elmamı yedim sonra 70lık leslimi yaptım
şimdide yogrtlu meyveli cevizlitarçınlı akrışımı yiyecem
afiyet olsun cnm.:34:sporun içinde tebrkler:65::10:

Herkese merhaba,
Neruda, tebrikler. Aynen devam...

Dün resmen aşure detoksu yaptım. Kaç kase yediğimi söylemeye utanıyorum.Bol meyvalı,az şekerli yapmıştım ama yine de çooook ama çoook yedim.
2 gündür 61 çıkıyorum tartıda.
Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım yine.
Bu arada eşim de diyete başladı. Ara öğünleri için meyva,diyet bisküvi koyuyorum yanına işe giderken. Ara öğün saatlerinde arayıp hatırlatıyorum.
Akşam eve gelince yemek öncesi 10 dakika kadar karın egzersizleri yapıyoruz.
merhaba canım afiyet olsun ama kızlar niye saklıyorsun yediklerinizi içtiklerinizi tüm çıplaklığı ile lütfen yayınlayın ki günah sevap herşey ortada olsun lütfen yoksa sakıncalı gördüklerimizi kaçamaklarımızı ödüllerimizi yazmazsak yanlış ya da eksik bilgi vermiş olmaz mıyız birbirimize :16:

şükür bugünlük koşuşturmaca bitti bakalım . biraz önce girdim foruma çıktım evi yanan birine birşeyler ayarlamıştım onları vermeye gittim geldim Rabbim kimseyi düşmanımı bile böyle acı sınavlardan geçirmesin ya :43::43::43:

amin canım hoşgeldin allah kabuletsin

afiyet olsun cnm.çok sağlıklı salata bende bi ton balığı alayımda aralarda yiyeyim bari.güzel olur kaçamaklarıda dengeler hem:1:ayy ilahi ben nereleri düşünüorum bak beni gidi benii nçççç nçç nççç:47:çok ayıpladım kendimi:1:

hoşgedln cnm çok iyi bi yere geldin.göbek hepimzn sorunu malesef kilolar gdnce göbek te siniyor içe doğru ama tamamen gtmesi için sabır lazım tatlı hamur işi kızartmalar biraz uzak durmak ta fayda var ve tabiki spor şart.ben kardio ve pilates yapıorum şiddetle tavsiye ederm cnm:34:

afiyet olsun cnm.:34:sporun içinde tebrkler:65::10:

tşkler canım sanada :64:

Canım normal Türk kahvesi yapar gibi yapıyorum ben sanırım diğer arkadaşlarda öyle yapıyodur 1 bardak süte (yağsız ya da yarım yağlı) 1 çk Türk kahvesi,1çk tarçın koyuyorum ben ya da çubuk tarçında olur bu şekilde pişiriyorum nefiss oluyo:16: AFİYET OLSUUUN

Ben öyle yapıyorum.. Su yerine süt koyuyorum..
ben sevmem de kocama yapıyorum genelde..
[/QUO

sagolun arkadaslarim... o zaman simdi beni bir türk kahvesi keyfi bekler.yaninda olsaydi 1 tane cifte kavrulmus lokum yerdim ama yok,iyiki de yok :)))

bugün okulda öğleye kadar yediklerim , içtiklerim

ara:100 ml şekersiz çay
ara:1 paket mavi yeşil light limonlu kepekli bisküvi
200 ml muzlu süt
ara:300 ml şekersiz çay

öğlen anneciğimdeydim

öğlen menüm

1 kk büyüklüğünde pide
1 kepçe kuru fasulyeli tarhana çorbası
2 ızgara tavuk ciğeri
1 ızgara tavuk pirzola
6 yk yoğurt