• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

prienecim eşim için aşure yaparken pişen buğdaydan ayırdım buzluğa. istediğim zaman çıkartıp çorba yaparım. naneli kekikli yoğurtlu çok güzel oluyor. sende ayırdın çorba için. aslında ben unutmuştum ayırmayı sen söyleyince aklıma geldi :16:

iyiyim farmasicim bir durgunluk dönemine girdim canım hiç bieşey yapmak istemiyor bilgisayarı bile acasım gelmedi kaç gündür gecer inş. seni iyi gördüm maşallah:nazar:

bazen olur insana acaba nazar mı değdi sana canım :nazar::nazar::nazar:
Allah korusun maşallah barekellah :nazar:

prienecim eşim için aşure yaparken pişen buğdaydan ayırdım buzluğa. istediğim zaman çıkartıp çorba yaparım. naneli kekikli yoğurtlu çok güzel oluyor. sende ayırdın çorba için. aslında ben unutmuştum ayırmayı sen söyleyince aklıma geldi :16:

Evet ben de bol yoğurtlu yapacağım.Ama eşim sevmez. Kayınvalidemler gelince yaparız artık.O süzme yoğurtla yapar, güzel olur ama ben yoğurdu hep evde mayalıyorum.Kendi yaptığım yoğurtlarla yaparım.

Evet tatlıyı pek sevmez.

Şimdi diyete başladı, ben ona koçluk yapıyorum :)

Haftasonu yapmam dedi.
Çayımı istediğim kadar içerim dedi. Şekersiz içiyor zaten.
Akşam yemek sonrası çekirdek,kuruyemiş yerdi yemiyor.
1 paket mısır yerdi yarıya düşürdü.
Kahvaltı etmezdi.Sabah tost yapıyorum, yanında 1 bardak süt içiyor.Ben hazırlamazsam hayatta kahvaltı etmez haftaiçi
heheh:) bnim kocam da diyete başladı :) ben dizim başlayana kadar birazcık uyuklarken ama benden gizli atıyor ağzına bişiler canım:).
kızlar bugün üç kişi bana ne kadar zayıflamışsın dedi .
birisi arkandan tanıyamadım seni dedi :9::9:
biri hocam çok zayıflamışsın nasıl oldu bu dedi :9:
bir diğeri ya süper olmuşsun dedi kabanımla bile farketti açtırdı baktı gerçekten harika olmuşsun süper dedi durdu :9::9:

süpersin farmasicim. imrenerek okuyorum her yazdıgını. maşallahhhh.

Akşam yemeği için;
Kendime hamsi yapacağım. 1 kg hamsi ayıklattım.3 te birini pişireceğim. Kaç gramdır bilemiyorum ayıklanmış hali.

Eşime ıspanak yemeği var.Yanında 125 gram yoğurt yer.Ekmek yemez sonra mısır yiyebilmek için.

Lahana salatası yapacağım bir de.

Başlarda belki emzirmek kalori harcatıyordu ama artık hiç sanmıyorum.
Metabolizma bence emzirmeye göre de ayarlıyor kendini bir süre sonra. 17,5 aydır emziriyorum.
Sırtım ağrıyor, yel girdi derler ya öyle birşey oldu. pilates yapmadım bugün. Akşam 10 dk kadar yaparım karın egzersizi o kadar.
Pazara yürüyerek gidip geldim ve sabah evi süpürdüm. Bugünlük bu kadar hareket ettim yani.

ebruda diyorya emziren annelerde sırt ağrısı oluyor diye. hatta emziren annelere sırt ağrısı için çalıştırıyorya bazen. normal. ama şu gerçek canım sen emzirdikçe vücudun süt yapabilmek için çalışmak zorunda. kalori yakmak zorunda. canım emziren annelerin öyle 20 kilo veya daha üstü kilosu yoksa eğer pilates veriyorlar sadece. çünkü emzirmek çok kalori yaktırıyormuş. zaten sende çok kilo yokki sen abartıyosun. eşin benimki gibi ondan sanada öyle geliyor. sadece göbeğinde kalmış 5 kilo versen gider pilatesle zaten toplanıyo. en azından akıllı davranıp pilates yapmışsın yoksa sarkardı ama resimde gördüm topluydu

heheh:) bnim kocam da diyete başladı :) ben dizim başlayana kadar birazcık uyuklarken ama benden gizli atıyor ağzına bişiler canım:).

süpersin farmasicim. imrenerek okuyorum her yazdıgını. maşallahhhh.
çok teşekkür ederim canım çok duygulandım ve onurlandım sağol canım kardeşim inşallah herşey gönlüne göre olur çok sağol gerçekten :16:
allaha emanetiz farmasicim ne bileyım arada oluyor bende böyle durgunluklar gecer inş.

evet canım sonuna kadar haklısın Yüce Rabbim neylerse şüphesiz güzel eyler hakkımızda dünya ahiret güzellikler yarattığı kullarından olmayı nasip eyler inşallah canım :16:

Boyu 1.70, kilosu 75 miş. 7-8 kg vermesi lazımmış. Öyle diyor...

seni sıkıyordu desene kendi başladı. sen zayıfladıkça gaza gelmiştir :1: biara benimkide yediklerine dikkat etmeye başlamıştı. çikolata tatlı yemiyordu falan baktım mutsuz oluyo dedim se iyisin gerek yok eğer gerekirse ben sana derim dedim rahatladı. boyu 185 falan. 80 kilo. sporda yapıyor yakıyor. erkekler farklı. bize laf ediyorlar ama kendileride böyle durumlarıı yaşıyorlar. zamanında bize söyledikleri sözleri biz onlara söylemiyoruz ama :47:

mesaim bitti arkadaşlar çok şükür,bugünda akşamı ettik,ömür geçip gidiyor:59:öpüyorum hepiniziiii:54::54:

tarçınlı sütümü içtim kızlar.:42:
bu arada eşim Alamyalı bi müşterisi var hep çikolata getiro gttiğinde dün yine getrmiş 2 paket :26:.Allah tan birni iş yer,nde yemşler dierinide eşim eve getrmiş ama daha ağzıma almadım:65:.baktım 1karesi 19 kaloriymiş.bakalım hafta sonu tartılcam verysem kilo yerim 1 kare yoksa yemem.dursun dolapta dimi ama:1:öyle de güzel ki içi hep bütün fındıklı:56:ama olsun yemiycem ogüzel se ben daha güzel olucam taş olcam taş. inş.hepbrlkte...:27:

ebruda diyorya emziren annelerde sırt ağrısı oluyor diye. hatta emziren annelere sırt ağrısı için çalıştırıyorya bazen. normal. ama şu gerçek canım sen emzirdikçe vücudun süt yapabilmek için çalışmak zorunda. kalori yakmak zorunda. canım emziren annelerin öyle 20 kilo veya daha üstü kilosu yoksa eğer pilates veriyorlar sadece. çünkü emzirmek çok kalori yaktırıyormuş. zaten sende çok kilo yokki sen abartıyosun. eşin benimki gibi ondan sanada öyle geliyor. sadece göbeğinde kalmış 5 kilo versen gider pilatesle zaten toplanıyo. en azından akıllı davranıp pilates yapmışsın yoksa sarkardı ama resimde gördüm topluydu

hogocuk kaç kilo fazlası olan plates yapmalı canım

seni sıkıyordu desene kendi başladı. sen zayıfladıkça gaza gelmiştir :1: biara benimkide yediklerine dikkat etmeye başlamıştı. çikolata tatlı yemiyordu falan baktım mutsuz oluyo dedim se iyisin gerek yok eğer gerekirse ben sana derim dedim rahatladı. boyu 185 falan. 80 kilo. sporda yapıyor yakıyor. erkekler farklı. bize laf ediyorlar ama kendileride böyle durumlarıı yaşıyorlar. zamanında bize söyledikleri sözleri biz onlara söylemiyoruz ama :47:

Göbeği var biraz. Ama yaşıtlarına göre çok iyi durumda.Zaten hiç yaşını da göstermez.

40ım çıktıktan sonra başladım ben pilatese. Bebeğimi ana kucağına koyup yanıma alıp yapıyordum ya da o uyuduğunda. sağlıklı beslenerek 5-6 kg da verdim.
Allahtan hep verme eğiliminde oldum.Bazıları emzirme döneminde kilo alıp hamilelik haline geri dönüyorlar.
Son 5 kg da gittiğinde süper olacak.

Farmasi gibi kilomu seveceğim sonra :) El üstünde tutarım, pamuklara sarar saklarım...

tarçınlı sütümü içtim kızlar.:42:
bu arada eşim Alamyalı bi müşterisi var hep çikolata getiro gttiğinde dün yine getrmiş 2 paket :26:.Allah tan birni iş yer,nde yemşler dierinide eşim eve getrmiş ama daha ağzıma almadım:65:.baktım 1karesi 19 kaloriymiş.bakalım hafta sonu tartılcam verysem kilo yerim 1 kare yoksa yemem.dursun dolapta dimi ama:1:öyle de güzel ki içi hep bütün fındıklı:56:ama olsun yemiycem ogüzel se ben daha güzel olucam taş olcam taş. inş.hepbrlkte...:27:
inşallah aminnnnnnnnnnn canımcım :nazar::nazar::nazar:
Göbeği var biraz. Ama yaşıtlarına göre çok iyi durumda.Zaten hiç yaşını da göstermez.

40ım çıktıktan sonra başladım ben pilatese. Bebeğimi ana kucağına koyup yanıma alıp yapıyordum ya da o uyuduğunda. sağlıklı beslenerek 5-6 kg da verdim.
Allahtan hep verme eğiliminde oldum.Bazıları emzirme döneminde kilo alıp hamilelik haline geri dönüyorlar.

Farmasi gibi kilomu seveceğim sonra :) El üstünde tutarım, pamuklara sarar saklarım...

:60::60::60::60::60:inşallah bitanem inşallah :16::nazar::nazar:

Son düzenleme:

kız prine niye laf atıyon bize bakey ben kendim kaldım hepçocuk durmadı yemek yapamdım yedim bisküvüleri
aldım evet kiloma döndüm ama yapacak bişey yok vermeye çalışıyoz

kızlar istenmeyen tüylerle ilgili birşeyler buldum nette araştırırken gene kadınlar kulübünden çıktı bilgi bakalım sizlerle de paylaşmak istedim umarım faydalı olur canlar site şu
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...eden-bakmayi-oneriyorum-135.html#post17236225
dolunaya göre tüy almaktan bahsediyor arkadaş 1 . sayfada da bu ayın tarihlerini açıkladı.
ben de denemek istiyorum şahsen acaba faydası olur muyki ? hiç duydunuz mu dolunaya göre kıl tüy alma muhabbetini daha önceden ?

kız prine niye laf atıyon bize bakey ben kendim kaldım hepçocuk durmadı yemek yapamdım yedim bisküvüleri
aldım evet kiloma döndüm ama yapacak bişey yok vermeye çalışıyoz

:) Senin öyle kilo aldığını bile bilmiyorum inan.

Ben de çok bisküvi yerdim. Bayılırım süt-bisküvi ikilisine. Zaten bu yüzden 20 kg aldım hamileyken.

Back
X