• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aslında şöyle. mesela yağ fazla ise vücutta kardiyo çalışılmalı. ancak mesela 5 kilo 10 kilo falan varsa hem kardiyo hem pilates olur ama daha fazla ise kardiyo yapılmalı. çünkü 10 kilo üstünde yağ fazla oluyor. önce yağ yakmak amaç. ama 10 kilo altı mesela pilateste ve kardiyoda yapabilir beraber. emzire annelerin kardiyoya çokta ihtiyacı yoktur diye duymuştum yani daha çok yağ durumuyla alakalı canım. birde mesela çok kilo verilmeden dolayı sarkma olduysa deformasyon o zamanda toplanmak için arada pilateste olur. pilates çok kalori yaktırmaz yani yağda yaktırmaz ama ebru şallı o kadar hızlı yaptırıyorki devamlı bir tempoda çalışıyorsun o yüzden valla belkide ebrunun yaptırdığı pilates kardiyo yerine bile geçebilir nabıza bakmak lazım. geçerse şaşırmam maşallah yetişmek zor oluyor bazen hızına. böyle işte canım. farklı görüşler var. ancak ben şuna inanırım. 10 kilo fazlası varsa ve kişi sağlıklı sporla kas değil yağ veriyorsa daha öünde zaman vardır o yüzden acele yok. pilatesede zaman gelir. sarkmada çok yoksa kilo düşene yağ oranı azalana kadar sadece kardiyo olur canım ama sarkma çoksa eğer toplanmak için hem kardiyo hem pilates yapılabilir. mesela benim sporum gün aşırı. kesinlikle hergün vermiyor. zaten geçen ay hergün yaptım kızdı. birgün pilates birgün kardiyo böyle benim.

Ben lazer epilasyon yaptırıyorum farmasi. Mantıklı olabilir ama hiç duymamıştım ben.

Herkese iyi akşamlar, mutfağa gidiyorum ben.

:) Senin öyle kilo aldığını bile bilmiyorum inan.

Ben de çok bisküvi yerdim. Bayılırım süt-bisküvi ikilisine. Zaten bu yüzden 20 kg aldım hamileyken.

caanım süt bisküvi ve kitap olacak :52: bayılırdım eskiden. şimdide tam buğdayunlu pekmezli kuru meyveli kek süt veya sütlü türk kahvesi ve kitap :52: önce kitabı koklarım bayılırım kitap kokusuna :17:

Ben lazer epilasyon yaptırıyorum farmasi. Mantıklı olabilir ama hiç duymamıştım ben.

Herkese iyi akşamlar, mutfağa gidiyorum ben.

lazeri de o günlere denk getirmekten bahsediyor canım orada seans sayısını düşürmek için filan .

lazere yeni mi başladın kaç seans sürer dediler faydasını görüyor musun ?
çok soru sordum ama dermatolog mu yapıyor yoksa başka biri mi yani güzellik uzmanı mı ?:16:

yine tatli konusunda tartisma yapilmis..haklisiniz ben iradesi zayif bir insanin tekiyim..birdahada buraya ugramam size bol bol tatli sohbetler...bende sunu söyleyim böyle saglikli diyet topiginde ne isi var tati resminin falan..ben buraya saglikli beslenme adina araniza katilmistim..künefeyide öyle ballandira ballandira anlatinci merak ettim tadini.cünkü nasil bir tadi oldugunu hic tatmadigimdan merak etmistim...markete gittim baktim ordada o tatliyi bulamayinca baklava alayim dedim..zaten 60 kilonun altina indim hala ve hala burda ne isim var dimi..59-50 kilo verme topigine katilirim..

yine tatli konusunda tartisma yapilmis..haklisiniz ben iradesi zayif bir insanin tekiyim..birdahada buraya ugramam size bol bol tatli sohbetler...bende sunu söyleyim böyle saglikli diyet topiginde ne isi var tati resminin falan..ben buraya saglikli beslenme adina araniza katilmistim..künefeyide öyle ballandira ballandira anlatinci merak ettim tadini.cünkü nasil bir tadi oldugunu hic tatmadigimdan merak etmistim...markete gittim baktim ordada o tatliyi bulamayinca baklava alayim dedim..zaten 60 kilonun altina indim hala ve hala burda ne isim var dimi..59-50 kilo verme topigine katilirim..

gitme lütfen iradesiz değilsin sen. keşke senin adını vermeseydim kızdınmı bana canım

tamam canım rahatladım şimdi. boşver biryere gitme canım. gitmek için hiçbir sebep yok.

canım kızacak birşey yok bence güzel bir topik burada ufak tefek anlaşmazlıklar olsa da halledilemeyecek şeyler değil ki ve de burada maşallah bir aile gibi olduk ve de her ailede ihtilaflı durumlar yaşanabilir .önemli olan niyet ortada kötü bir amaç yok ki neruda ile sohbetimize denk geldiniz o kadar . kilo sebebiyle terkedilecek olsa kaç ay önce benim çıkıp gitmem lazımdı önemli olan insanın huzurlu hissetiği yerdir bence . karar elbette senin canımcım burada başardın bu kilo verme işi burada sürdür bence tamamla yani:16:

kimse biyere gitmesin. devrimcim artık sorun olmaz. kimsede artık fotoğraf falan koymaz canım yeni topikte yeni arkadaşlara alışmak kolay değil. ararız özleriz birbirimizi. benim bi yanım delidir eğer sen gidersen bende giderim :52:

esim gecenlerde sigara birakma topigine bakti..ben orda hic bir sigara resmi falan görmedim...evet disarda tv dede sigara icenler var..ama yardim amacli bi insan bir yere kayit olmus ordada karsina savastigi bir madde habire göz önüne getirilirse ne isi olur orda dimi...

Son düzenleme:
esim gecenlerde sigara birakma topigine bakti..ben orda hic bir sigara resmi falan görmedim...evet disarda tv dede sigara icenler var..ama yardim amacli bi insan bir yere kayit olmus ordada karsina savastigi bir madde habire göz önüne getirilirse ne isi olur orda dimi...

evet haklısın biz o zaman zaten tartıştık. gitmeni gerektirecek bişey yok canım :16:

evet haklısın biz o zaman zaten tartıştık. gitmeni gerektirecek bişey yok canım :16:
tamam canim gitmiyorum..umarim öyle durumlar birdaha yasanmaz...zaten uzun bi zaman vücüt o malum tati sekerli seyleri yemeyince zamanla alisacak..bende yeni biraktim sayilirim...birden olmuyo yillardir vücüdün alistigi maddeyi insan kolay kolay birakamiyo..ama basaracagim insallah canim..bu arada sekerim cok düsük seviyelerde son günlerde...kilo düstükce kandaki sekerde düsüyo

devrimc 66 burada sana ya da başkasına karşı yapılmış kasıtlı bir durum yok ve son kez yazıyorum kimse kimsenin neyi yazacaağına zaten müdahale edemez sizle ilgisi olmayan bir yazıya balıklama atladınız canım.
bir de ben şunu diyorum Rabbim biri de ben isem herkesin niyetine göre misli misli versin canım herkesin niyeti iyi ya da kötü her ne ise önce kendine dönsün canım.

tamam canim gitmiyorum..umarim öyle durumlar birdaha yasanmaz...zaten uzun bi zaman vücüt o malum tati sekerli seyleri yemeyince zamanla alisacak..bende yeni biraktim sayilirim...birden olmuyo yillardir vücüdün alistigi maddeyi insan kolay kolay birakamiyo..ama basaracagim insallah canim..bu arada sekerim cok düsük seviyelerde son günlerde...kilo düstükce kandaki sekerde düsüyo

canım vücut yavaş yavaş alışır zaten. şekerinin düşük çıkması çok güzel. daha başlangıçya canım atlatırsın diye inanıyorum. gitmemene çok sevindim :62:

yarın allahın izniyle misafirleri ağırlarım. cumartesi yine dişçiye gideceğim. bakalım ne zaman bitecek. geçen hafta porselenleri söktü çok zor geçti :43:

zeytindalı neden konuşmuyorsun canım yoksa sana tuhafmı geldik :1: . uzun zamandır burdayız biz dolayısıyla arada oluyo böyle şeyler. :1: sorun bile etmiyoruz :1:

kızlar günaydın
dün akşam gelemedim malesef, misafir vardı

akşam yemeğim
3 yk bezelye
1 kase pul biberli yoğurt
5-6 yk mantar kavurma
ekmek yok

ara olarak da 1 saat dolapta bekletilmiş tarçınlı muz

sabah kahvaltım gayet renkliydi bugün
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri, salatalık ve çarliston
1 tk bal
2fındık
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( dün aldım, tadı gayet hoş )

şimdi de ara öğünümü yaptım küçük bi elma ile
yanında da 2 fındık ve yarım ceviz vardı
menülerin süper topiğin mankeni canım benim :16::nazar::nazar::nazar:
Merhaba arkadaşlar..
Kaç gündür bi fırsat bulamadım..
Dün dr. a gittim..
tekrar test için kan verdim.. Bugün de tiroid için usg çektireceğim..
pazartesi tekrar dr. gideceğim ve herşey belli olacak..
Gerçi tsh yükseliğiyle ilgili dr. dedi ki..
Bu şekilde kilo vermen mümkün değil hatta bu yüzden almışsındır kilo dedi..
İlaçla biraz zayıflarsın dedi..
İşte böyle kızlar...
Bol bol verilmiş kilolu günlerimiz olsun..:71:

aminnnnnnnnnnnnnn
ama artık ben vermiyeyim bari ya :52::52::52::52: bu gidişle eşimin büyük kızı sanacaklar :52::52::52:

efenim ben arada sütlü ve tarcinli yarim cay bardagi light süt ictim.Türk kahvesini aksama sakladim,tv karsisinda keyifle yudumlayacagim. yaninda da yulaf,elma,muzla yaptigim sekersiz kurabiyeden 2 tane yedim.Kurabiyeler pisene kadar dayanamayip 1 petibör bisküvi yemistim. :((((

aksam menüm ise:
4-5kasik karnabahar yemegi (havuclu-1 yk zeytinyagli)
1 dilim ekmek yerim(cavdar)
2-3 kasik yogurt kesin olur
2 balik köftesi(izgara)
1 kasede salata yerim arkadaslar.Umarim dengeli ölcüleri fazla olmayan bir ögün olabilmistir.

herkese afiyet olsun...

efenim ben arada sütlü ve tarcinli yarim cay bardagi light süt ictim.Türk kahvesini aksama sakladim,tv karsisinda keyifle yudumlayacagim. yaninda da yulaf,elma,muzla yaptigim sekersiz kurabiyeden 2 tane yedim.Kurabiyeler pisene kadar dayanamayip 1 petibör bisküvi yemistim. :((((

aksam menüm ise:
4-5kasik karnabahar yemegi (havuclu-1 yk zeytinyagli)
1 dilim ekmek yerim(cavdar)
2-3 kasik yogurt kesin olur
2 balik köftesi(izgara)
1 kasede salata yerim arkadaslar.Umarim dengeli ölcüleri fazla olmayan bir ögün olabilmistir.

herkese afiyet olsun...

afiyet olsun canım. kurabiyen şekersiz güzel oldumu

Back
X